• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • smakämnen - livsmedel

Resultat för

Smakämnen - livsmedel - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrike

  Företaget GAZIGNAIRE tillverkar sedan 1865 koncentrerade aromatiska extrakt och naturliga eller biologiska aromer. Våra specialiteter är vaniljextrakt, kakaoextrakt, kaffeextrakt och extrakt av tonkabönor. I över hundra år har våra produkter exporterats till hela världen till våra kunder inom aromindustrin, livsmedelsindustrin, kosmetikaindustrin och ingrediensdistributörer, i partier från fem kg till flera ton.

 3. SÉLECTARÔME

  Frankrike

  SELECTAROME är specialiserade på tillverkning av livsmedelsarom sedan mer än 30 år. Vi erbjuder ett stort utbud av naturliga livsmedelsaromer i flytande form och i pulverform, livsmedelsfärg, aromer för e-vätskor och tillsatser och andra konsistensgivare. Våra kunder är distributörer för bagerier, konditorier, glasstillverkare, cateringföretag, restauranger och livsmedelstillverkare. Vi har en lång rad trogna kunder. Dessutom har vi utökat vårt utbud och vår tillverkningskapacitet för att bättre kunna tillgodose kundernas behov och anpassa tillverkningen efter vår ökande försäljning i utlandet. Vi är strategiskt belägna i sydfranska Grasse, där många av de kryddväxter vi använder lever och frodas i det provensalska klimatet. Vi är extra noga med kontroller under tillverkningsprocessen för att alltid leva upp till de höga kvalitetskrav vi själva har satt upp och som utmärker oss som yrkesmänniskor. Våra medarbetare finns där för att besvara dina förfrågan så snabbt det bara går.

 4. ESKAGE-ESKAMINT SCHIERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Tillverkning och försäljning av pepparmyntsolja, mentol och andra eteriska oljor till konfektyrindustrin, tuggummiindustrin och andra närbesläktade branscher. Våra produkter används framförallt inom kosmetik, hushåll, hud- och kroppsvård (både för djur och människor), textil, foder, livsmedel, munvård, wellness och mycket annat. Våra erfarna parfymörer tar fram nya spännande lukter efter dina önskemål så att de blir exakt som du vill ha dem. När vi utvecklar en ny lukt för dina produkter tar vi naturligtvis hänsyn till juridiska och säkerhetstekniska bestämmelser och särskilda registreringsönskemål. Våra parfymoljor håller högsta kvalitet och har ett brett användningsområde. Särskilt framtagna pepparmyntsoljor av högsta kvalitet och enligt dina specifikationer – såväl för munhygien som godistillverkning eller läkemedel.

 5. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH i tyska Weinstadt nära Stuttgart är en återförsäljare och grossist med fokus på den europeiska marknaden för livsmedel och E-cigaretter samt liknande produkter. InnoSteam GmbH har ett brett sortiment av produkter och tjänster för fack- och partihandeln. Det omfattar bland annat: system för påfyllning, blandning och förpackning; recept-, doserings- och vägningssystem; tryck- och etiketteringslösningar samt partihandel (på nätet) med råvaror som nikotin, glycerin och propylenglykol samt tomma flaskor och lock för diverse användningsområden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LILIUM XTRACT

  Frankrike

  Lilium Xtract, etablerade i Södra Frankrike, är en tillverkare och grossist av/för aromer (terpener) av cannabis som är 100 % naturliga. Våra produkter fungerar med CBD-blommor, hartser, extrakt, CBD-oljor, e-vätskor, e-cigaretter (patroner), kosmetika, tobak och shishatobak, mat och drycker. Vi har alla nödvändiga certifieringar och ackrediteringar – intyg om livsmedelskompatibilitet, IFRA, ackrediterade beträffande allergener enligt EU-standarder, säkerhetsdatablad, tekniska datablad. Våra produkter är CBD- och THC-fria. Deras användning ger möjlighet att skapa e-vätskor med smaker av cannabis eller helt innovativa smaker som kombinerar våra cannabisaromer med andra aromer; att standardisera eller förbättra smaken och doften av deras blommor, hartser och derivat av CBD; att skapa avantgardistiska skönhetsprodukter med cannabisdoft; skapa tobaksprodukter med en unik cannabissmak. Vi erbjuder två familjer: - Familjen Derived Line, vars terpener är extrakt av cannabisväxten (cannabis sativa L). - Familjen Profile Line, vars terpener är extrakt av botaniska växter. Våra aromer (terpener) av cannabis är fördelade i 3 kategorier: Klassiska, fruktiga och söta typer. Vi kan skicka provaskar på begäran så att ni själva kan intyga om omsorgen som vi lägger vid våra produkter.

 2. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. GMC G. MARIANI & C. SPA

  Italien

  Sedan 1910 ägnar sig företaget G. Mariani & C. åt intensiv forskning, experiment och produktion av råsaft, juice, aromer, essenser och ett brett utbud av produkter som sträcker sig från allt som spritsektoren till läskedrycker, från mat till konfektyr. Företaget anses vara bland de mest kvalificerade producenterna i den här sektorn. Det erbjuder en konsultationstjänst före och efter försäljningen som gör det möjligt för kundföretag att skaffa skräddarsydda produkter och lösningar. UNI EN ISO 9001 CERTIFIERAT FÖRETAG: 2000

 4. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Instituto Fitológico är ett företag etablerat i Barcelona som grundades 1971 och som sedan mer är 50 år framställer produkter av vegetabiliskt ursprung, växtextrakt, eteriska oljor, essenser, parfymer och smaker för läkemedels-, kosmetiska, jordbrukslivsmedels-, dietetik-, djurfoder- och veterinärsektorn samt jordbruket. Vi använder oss av naturliga och bioekologiska processer för att förädla fler än 300 växter och en mängd slutprodukter för att svara på våra kunders behov.

 5. METAROM FRANCE - AROMES & CARAMELS

  Frankrike

 1. BIOLANDES

  Frankrike

 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

 1. FERDINAND KREUTZER-SABAMÜHLE GMBH

  Tyskland

 2. CANNBRO TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

 3. LABORATOIRES MATHE

  Frankrike

 4. AUGUSTO BELLINVIA ESSENZE E AROMI

  Italien

 5. WOLF NIEMZ - ÄTHERISCHE ÖLE

  Tyskland

 6. PURE FLAVOUR GMBH

  Tyskland

 7. NUTRITION MANUFACTUR (EINE MARKE DER AUNITY GMBH)

  Tyskland

 8. EPICES DES ILES MADAGASCAR

  Madagascar

  Sedan 1990 har EPICES DES ILES MADAGASCAR alltid haft som mål att exportera bästa ekologiska vanilj. Vi bereder flera typer av vanilj för export, varav svart gourmetvanilj, svart TK-vanilj, röd vanilj, cuts-vanilj, kort vanilj. Och det är i staden Sambava, i östra Madagaskar, som vi är etablerade. Vanilj fängslar och förtjusar oss för att förföra och förtrolla hela världen med sina dofter som är så säregna. Gastronomer över hela världen eftersöker denna kvalitet av vanilj för sina rätter och olika kulinariska recept. Företaget EPICES DES ILES MADAGASCAR har öppnat en andra produktionsenhet för naturlig vanilj i Ambanja, i regionen DIANA, norr om Madagaskar. Förutom ekologisk vanilj från Madagaskar producerar vi också andra produkter som kaffe, peppar och kakao. Vi erbjuder bästa kvalitet och säljer våra produkter huvudsakligen i stora partier. EPICES DES ILES MADAGASCAR exporterar i hela världen, till alla näringsgrenar: kosmetika, bageri, industri, glass …Vi svarar snabbt på era behov och era förväntningar. Vi rekommenderar att ni besöker vår webbplats https: //www.epicesdesiles.com / För ytterligare information om våra produkter, tveka inte att kontakta oss.

 1. ALCHIM AROMATIQUES

  Frankrike

  Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkningen av aromer för jordbrukslivsmedel (bagerier, kextillverkare, mejerier, glasstillverkare, hälsokostprodukter, konfekt, drycker, m.m.), smaksatta fruktberedningar på socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubb, hallon, blåbär, m.m.) och koschenillkarmin E120 (för charkuteri och kosmetika). Vår policy är att tillverka kvalitetsprodukter. Vi levererar kilovis upp till flera ton. Vi tar fram söta aromer (bittermandel, jordgubb, kokosnöt, persika, kiwi, pistasch, m.m.), salta aromer (svamp, ost, tryffel, timjan, rosmarin, basilika, etc.), naturliga aromer (vanilj, kaffe, apelsinblom, ros, citron, apelsin, m.m.), aromer i pulverform, vegetabiliska extrakt samt skräddarsydda aromer. Vi säljer också syntetiska färgämnen.

 2. ALIMAD

  Belgien

  ALIMAD FOOD är ett företag som producerar aromer och flytande och halvflytande karamellfärg. Våra produkter avsedda för orientaliska bakverk är överlägset de bästa på marknaden, både vad gäller kvalitet, arom och smak, men också priset: apelsinblomsvatten, rosenvatten, glukossirap smaksatt med honung och citronsaft. Våra märken: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Vi vänder oss till återförsäljare och grossister.

 3. DERIVADOS ESENCIALES DE LIMÓN S.A.

  Spanien

 4. ARÔMES & SAVEURS

  Frankrike

 5. LECOCQ FLAVOURS

  Belgien

 6. TEXIFRANCE AVG

  Frankrike

 7. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

 8. TAMSTEVIYA A.Ş.

  Turkiet

 9. FABSTER AROMATIQUE

  Frankrike

 10. VANILLA EXTRA

  Förenade kungariket