• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • små hjul för möbler

Resultat för

Små hjul för möbler - Import och export

 1. BS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BS ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul - små och stora, plasthjul, kullager, bord med rullar, hjul i polyuretan, och Bärrullar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 2. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företagets huvudkontor finns i Sundern, Tyskland.

 3. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom fajansplattor, möbelhjul, och dörrstopp. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget HTS CASTER SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och hjul för industrivagnar. Företagets huvudkontor finns i iSTANBUL, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företagets huvudkontor finns i Olfen, Tyskland.

 2. CSG EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget CSG EDELSTAHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företagets huvudkontor finns i Ratingen, Tyskland.

 3. HTS EKER

  Turkiet

  Företaget HTS EKER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom hjul och trissor, prydnadshjul, länkhjul för höga temperaturer, och Industrial castors and wheels. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. WICKE FRANCE

  Frankrike

  Företaget WICKE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Små hjul för möbler, industriella hjul, och chassin för semitrailers. Företagets huvudkontor finns i Heric, Frankrike.

 5. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenien

  Företaget NOVALVENT D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, Små hjul för möbler, Inredning - Leveranser och tillbehör, möbelhjul, Svängbara småhjul, Små hjul för möbler, och Inredning - Leveranser och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Jesenice, Slovenien.

 1. DULLINGER & BAUER GMBH

  Tyskland

  Företaget DULLINGER & BAUER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Bilar, Bilar för turism, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Små hjul för möbler, Bilar, Bilar för turism, och Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Obernzell, Tyskland.

 2. DELEX-ROLLEN

  Tyskland

  Företaget DELEX-ROLLEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Zwenkau, Tyskland.

 1. HUFA-ROLLEN AG

  Schweiz

  Företaget HUFA-ROLLEN AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Kontinuerlig godshantering - system, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Kontinuerlig godshantering - system, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Härkingen, Schweiz.

 2. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Tyskland

  Företaget HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Hankensbüttel, Tyskland.

 3. ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Kul- , rull- och nållager, Kontinuerlig godshantering - system, Linbanor, sittlifter, skidlifter, Små hjul för möbler, Kul- , rull- och nållager, Kontinuerlig godshantering - system, och Linbanor, sittlifter, skidlifter. Företagets huvudkontor finns i Hallerndorf, Tyskland.

 4. GUITEL GMBH

  Tyskland

  Företaget GUITEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Husgeråd - Artiklar i metall, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, och Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Minden, Tyskland.

 5. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Tyskland

  Företaget MÖBELGLEITER ONLINESHOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Gummi och plast - Omvandling, Formsprutning av gummi och plast, Plast - Produkter för industri, Små hjul för möbler, Gummi och plast - Omvandling, Formsprutning av gummi och plast, och Plast - Produkter för industri. Företagets huvudkontor finns i Schorndorf, Tyskland.

 6. RÄDER-ZELL GMBH

  Tyskland

  Företaget RÄDER-ZELL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Handverktyg utan motor, Järnvaror, Hjul - små och stora, och Små hjul för möbler. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 7. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 8. HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER

  Tyskland

  Företaget HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Motordrivna vagnar för varutransport, Lyftvagnar, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Motordrivna vagnar för varutransport, och Lyftvagnar. Företagets huvudkontor finns i Oldenburg, Tyskland.

 1. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Tyskland

  Företaget HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Husgeråd - Artiklar i metall, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Handewitt, Tyskland.

 2. LIBRE GMBH

  Tyskland

  Företaget LIBRE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 3. NH MÖBELGLEITER GMBH

  Tyskland

  Företaget NH MÖBELGLEITER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Gummi och plast - Omvandling, Formsprutning av gummi och plast, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Gummi och plast - Omvandling, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Reimerath / Vulkaneifel, Tyskland.

 4. PRO-RO HANDLING GMBH

  Schweiz

  Företaget PRO-RO HANDLING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Egg B. Zürich, Schweiz.

 5. GREINER GMBH

  Tyskland

  Företaget GREINER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Godshantering - utrustning på hjul, Lätta metallkonstruktioner, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Godshantering - utrustning på hjul. Företagets huvudkontor finns i Neuenstein, Tyskland.

 6. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Tyskland

  Företaget TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Mülheim, Tyskland.

 7. ROLLENPROFI KUHNERT

  Tyskland

  Företaget ROLLENPROFI KUHNERT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 8. KARL RIEDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget KARL RIEDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Schutterwald, Tyskland.

 9. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Tyskland

  Företaget VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Geldern, Tyskland.

 10. BAB HANDEL BAUERFELD GMBH

  Tyskland

  Företaget BAB HANDEL BAUERFELD GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Verktygsmaskiner för formning av metall, Industriella järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Verktygsmaskiner för formning av metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis