• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • små detaljer

Resultat för

Små detaljer - Import och export

 1. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Metal In är ett bulgariskt företag som grundades 2003. Vi har över 100 anställda och är specialiserade inom tillverkning av delar av metallplåt, svetsstrukturer, cykelställ och rörmöbler, svetsade byggdelar och hydrauliska tankar för byggmaskiner, svarvade och frästa delar för fordonsindustrin och hydraulisk industri, svetsställningar och delar för jordbruksindustrin, präglade delar för fordonsindustri, elektrisk industri och möbelindustri, galvaniserade och målade delar, rullband och transportband, pallmagasin och rullar för transportband till livsmedelsindustrin. Våra klienter är ABB, Grammer, Rittal, Kaercher, Wirtgen Group, HAMM, Hilti, Atlas Copco, Wafios, John Deere, Sidel, Tetra Pak, Liebherr. Metal In exporterar till tolv länder i Europa. 80 % av vår export utgår till västerländska marknader.

 2. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Har du kommit till HERA Herm. Rahmer har du kommit rätt när det gäller fasthållning, säkring eller förflyttning. Från planeringsstadiet fram till serieproduktion: HERA utvecklar och tillverkar lösningar som passar för dig av tråd, band, rör eller moduler. Hos HERA hittar du alla tänkbara metallprodukter för att fästa, säkra och röra föremål: - av material i hög kvalitet - i alla tänkbara geometrier - enligt standarden för höga säkerhetskrav - på begäran med typ- och TÜV-godkännande. Tack vare certifierad kvalitetsstyrning enligt DIN EN ISO 9001: 2008 och DIN EN ISO 14001 kan du hos HERA Herm. Rahmer GmbH & Co. KG vara säker på att alltid få produkter av högsta kvalitet, som motsvarar förpliktelsen av att vara ”Made in Germany”.

 3. DOGA MAKINA

  Turkiet

  Doga Makina är ett företag i Istanbul med över 44 års erfarenhet inom tillverkningssektorn (sedan 1978). Våra huvudaktiviteter innefattar tillverkning av precisionsdelar, CNC-maskinbearbetning, tillverkning av hydrauliska chuckar, slutbehandling av gjutna delar med mera. Doga Makina är ett märke som är känt för att tillverka tillbehörsdelar, rullskivor, rullar, ringar osv. Tack vare de höga tillverkningsstandarderna vi implementerat sedan 2001 har vi certifierats med ISO 9001. Vi är en professionell leverantör av precisionsdelar på beställning. Vi kan tillhandahålla: CNC-maskinbearbetade delar, formpressade precisionsdelar, sprutformade precisionsdelar, MIM-formade delar, präglade precisionsdelar, formar för hårdvara av plast. Flera tjänster på ett och samma ställe, så som ickestandardiserad automatiserad design och tillverkning. Våra CNC-maskiner kommer från Tyskland, Japan och Korea. Vi tillverkar även svarvade och frästa, skurna metalldelar utefter tekniska skisser till serieproduktion. Tack vare vårt skickliga team arbetar vi inom sektorer som järnstål, bygg, energi, fordon, försvar och mycket mer - i Turkiet, och över hela världen! Tveka inte att kontakta oss! Fördelar med att beställa CNC-maskinbearbetade delar från Doga Makina: - Snabb bearbetning och leverans - Precision - Skräddarsydd slutbehandling - Materialurval - Kvalitetskontroll - Snabb frakt i hela Europa

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Mebel Logistics är ett polskt företag i Obra som grundades 1998. Vi är en högt värderad samarbetspartner till kända europeiska möbelföretag som har arbetat kontinuerligt i över 20 år. Vår tillverkningsavdelning uppnår högsta kvalitet med hjälp av erfarenhet och maskinutrustning. Vårt erbjudande: •Metallarbete •Vattenskärning av metall, plast, trä, plywood, glas, keramik •Skärning: Skärning med band- och skivskärare, vinkelskärning upp till 50°, material upp till 1 500 mm, CNC-fräsning med omfattning 600x400x400 mm (både vertikala och horisontella fräsningsmaskiner) •Radioerosionsbearbetning: Skärning av elektroder med omfattning 320x270x350 mm, vinkel +/-5°, vikt upp till 180 kg •Slipning: Ytbehandling genom slipning av rör med diameter ø10-ø100mm, ytbehandling genom ytslipning upp till 1 000 mm bredd, ytpolering av galvaniserade lackeringar av krom, nickel och koppar •Plastbearbetning: Metallbearberning på excenterpressar om 160 ton, 40 ton eller 10 ton, hydrauliska pressar om 40 ton, bockning i press på 100 ton för material på upp till 2 500 mm, bockning på trevalsmaskin •Värmebehandling: Härdning för produkter upp till 350x140x100 mm •Pulverlackering: Applicering av värmehärdande lack i form av pulverfärg, ugnsstorlek 3 900x1 180x180. Kontakta oss!

 5. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Förenta Staterna

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) är en global ledare inom att tillverka högkvalitativa metallurgiska komponenter för kritiska användningsområden. Vårt specialutformade produktsortiment sträcker sig från metallpulver som finfördelats med vattenteknik, paketvalsade pläterade plattor, precisionsbearbetade metallrör till metallrör med liten diameter, ultratunt folie, bearbetad tråd, produkter för värmereglering samt teknikbearbetade komponenter. Vi har tillverkningsanläggningar i USA och Storbritannien, som innefattar AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals, och AMETEK SMP Wallingford. Våra verksamheter representerar en världsledande styrka inom tillverkning av metallprodukter med hög prestanda för marknader inom medicin, energi, kärnkraft, instrument och mått, elektronik, luftfart, försvar, fordon, olja och gas, borrning och brytning samt industri. När en ny teknisk utmaning uppstår, som kräver en specialtillverkad metallprodukt, så kommer vårt team av metallurgiska experter som är hängivna till att ta fram de mest kvalitativa lösningarna att prestera felfritt. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Tillverkning av detaljer och komponenter på beställning, från 1, 5 mm till 37 mm, i mässing, aluminium, AVP, mjukt stål. Mekanisk precisionsverkstad, mekanisk svarvning för följande sektorer: bilindustrin, VVS, gasledningar, ventiler, armatur. Verksamheten hos företaget Eredi Baitelli SpA vilar på tre strategiska pelare, nämligen erfarenhet, anpassningsbarhet och teknik. Företaget är certifierat enligt ISO 9001.

 2. FINE TUBES

  Förenade kungariket

  Fine Tubes Ltd har 70 års erfarenhet inom precisionsbearbetning av metall. Vi stödjer våra kunder genom alla faser när det gäller design, val av material, produktion och leverans av våra högpresterande rör. De rörformiga produkter vi utvecklar är för kritiska tillämpningar under extremt svåra förhållanden. Vi tillverkar rör främst i två former: Rostfria sömlösa rör, rör av nickellegering och titanrör som raka eller som spiralrör. Svetsade rör, svetsade och åtdragna.

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 4. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

 5. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

 1. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederländerna

 2. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

 1. SALCA

  Italien

 2. SANI SRL

  Italien

 3. R.G.F. SRL

  Italien

 4. MI.TO. DI BALDONI ROBERTO & C. S.N.C.

  Italien

 5. FB TECNO

  Italien

 6. ZINO TULLIO

  Italien

 7. VORENS METALL GMBH

  Österrike

 8. BACCHETTA GIUSEPPE

  Italien

 1. ANDREI S.R.L.

  Italien

 2. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Italien

 3. CNC-METALWORKS

  Polen

 4. TORNITECNICA S.R.L.

  Italien

 5. ANDREI S.R.L.

  Italien

 6. LASER STORE S.R.L.

  Italien

 7. FAMIT SRL

  Italien

 8. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrike

 9. MATRICERÍA ARFE

  Spanien

 10. TECNOSTAMP SRL

  Italien