• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • små detaljer

Resultat för

Små detaljer - Import och export

 1. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Metal In är ett bulgariskt företag som grundades 2003. Vi har över 100 anställda och är specialiserade inom tillverkning av delar av metallplåt, svetsstrukturer, cykelställ och rörmöbler, svetsade byggdelar och hydrauliska tankar för byggmaskiner, svarvade och frästa delar för fordonsindustrin och hydraulisk industri, svetsställningar och delar för jordbruksindustrin, präglade delar för fordonsindustri, elektrisk industri och möbelindustri, galvaniserade och målade delar, rullband och transportband, pallmagasin och rullar för transportband till livsmedelsindustrin. Våra klienter är ABB, Grammer, Rittal, Kaercher, Wirtgen Group, HAMM, Hilti, Atlas Copco, Wafios, John Deere, Sidel, Tetra Pak, Liebherr. Metal In exporterar till tolv länder i Europa. 80 % av vår export utgår till västerländska marknader.

 2. DOGA MAKINA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Doga Makina är ett företag i Istanbul med över 44 års erfarenhet inom tillverkningssektorn (sedan 1978). Våra huvudaktiviteter innefattar tillverkning av precisionsdelar, CNC-maskinbearbetning, tillverkning av hydrauliska chuckar, slutbehandling av gjutna delar med mera. Doga Makina är ett märke som är känt för att tillverka tillbehörsdelar, rullskivor, rullar, ringar osv. Tack vare de höga tillverkningsstandarderna vi implementerat sedan 2001 har vi certifierats med ISO 9001. Vi är en professionell leverantör av precisionsdelar på beställning. Vi kan tillhandahålla: CNC-maskinbearbetade delar, formpressade precisionsdelar, sprutformade precisionsdelar, MIM-formade delar, präglade precisionsdelar, formar för hårdvara av plast. Flera tjänster på ett och samma ställe, så som ickestandardiserad automatiserad design och tillverkning. Våra CNC-maskiner kommer från Tyskland, Japan och Korea. Vi tillverkar även svarvade och frästa, skurna metalldelar utefter tekniska skisser till serieproduktion. Tack vare vårt skickliga team arbetar vi inom sektorer som järnstål, bygg, energi, fordon, försvar och mycket mer - i Turkiet, och över hela världen! Tveka inte att kontakta oss! Fördelar med att beställa CNC-maskinbearbetade delar från Doga Makina: - Snabb bearbetning och leverans - Precision - Skräddarsydd slutbehandling - Materialurval - Kvalitetskontroll - Snabb frakt i hela Europa

 3. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA är ett portugisiskt företag som grundades 1996 och specialiserar sig som den bästa samarbetspartnern för outsourcing av tillverkning av precisionsmaskiner - 3, 4 eller 5 delar (aluminium, stål eller rostfritt stål). Vi förser Central- och Nordeuropa med CNC-maskinbearbetning (precision), svetsning, specialprojekt, erkänd outsourcing, mellanserieproduktion, precisionmaskinsbearbetning av komponenter av metallegeringar, projektutveckling och montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har ett tekniskt expertteam som förser ditt företag med snabba leveranser och kundtjänst genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer!

 4. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES är ett privatägt företag specialiserat på att vara underleverantör av CNC-maskinbarbetning inom tillverkning av svarvade och frästa komponenter. Genom åren har vi etablerat oss som en förstklassig underleverantör av maskinbearbetade komponenter i flera olika industrier. Våra omfattande kompetenser gör att vi kan tillverka komponenter av alla önskade mängder, från prototyper till storvolymsbeställningar. Med en längdstångskapacitet från 1-32 mm i diameter kan vi ta emot ett brett omfång av efterfrågningar. MR Industries har erhållit ett stadigt ryke för att leverera precisionsbearbetade komponenter och delar, med fokus på kostnadseffektivitet och effektivitet. Vår användning av avancerad teknik låter oss hantera allt från prototyper och småskaliga projekt till storskaliga projekt som innefattar precisionsbearbetade komponenter och delar. Med toppmoderna CNC-maskinscentraler hanterar vi helautomatiska stångmatare för en oavbruten produktion. Det gör att vi tillhandahåller de effektivaste leveranstiderna och exceptionell service när du behöver högkvalitativa precisionsbearbetade komponenter. Vi ser fram emot möjligheten att ha dig som vår högt värderade affärspartner. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller vid frågor.

 5. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Har du kommit till HERA Herm. Rahmer har du kommit rätt när det gäller fasthållning, säkring eller förflyttning. Från planeringsstadiet fram till serieproduktion: HERA utvecklar och tillverkar lösningar som passar för dig av tråd, band, rör eller moduler. Hos HERA hittar du alla tänkbara metallprodukter för att fästa, säkra och röra föremål: - av material i hög kvalitet - i alla tänkbara geometrier - enligt standarden för höga säkerhetskrav - på begäran med typ- och TÜV-godkännande. Tack vare certifierad kvalitetsstyrning enligt DIN EN ISO 9001: 2008 och DIN EN ISO 14001 kan du hos HERA Herm. Rahmer GmbH & Co. KG vara säker på att alltid få produkter av högsta kvalitet, som motsvarar förpliktelsen av att vara ”Made in Germany”.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tillverkning av detaljer och komponenter på beställning, från 1, 5 mm till 37 mm, i mässing, aluminium, AVP, mjukt stål. Mekanisk precisionsverkstad, mekanisk svarvning för följande sektorer: bilindustrin, VVS, gasledningar, ventiler, armatur. Verksamheten hos företaget Eredi Baitelli SpA vilar på tre strategiska pelare, nämligen erfarenhet, anpassningsbarhet och teknik. Företaget är certifierat enligt ISO 9001.

 2. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. är ett turkiskt företag som specialiserar sig inom tillverkning av metalldelar och komponenter samt detaljprodukter av metall. Vårt produktsortiment innefattar produkter för fordonsindustrin så som förarsäten, säten för kommersiella fordon, sätesramar, ryggstödsramar, armstödsdelar osv. Vi tillhandahåller tjänster åt fordonsindustrin med linjer för svetsning, pressning och montering. Under märket CEGA BABY tillhandahåller vi bärselar, barnvagnar, sittvagnar och pedalfria balanscyklar för barn i åldern 1-3.. Kvalitet och kundnöjdhet är våra främsta prioriteter. Vi vill förse våra kunder med pålitliga och prisvänliga produkter inom överenskomna tidsramar, och på så vis möta deras förväntningar och behov. Vi har alltid verkat med samma kärnvärderingar: ärlighet, respekt, ansvar, samarbete och kontinuerlig förbättring. Vi är certifierade med ISO 9001: 2015. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information!

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Konstruktör: delar och komponenter av stål, konstruktioner av lättmetall; färdiga produkter baserade på stållösningar. Vi utför på beställning: ståldetaljer till fasader av aluminiumstål och ventilerade fasader; detaljer till mindre arkitektur; detaljer till vägg- och taksystem; detaljer till solskyddssystem; balkonger, balustrader, belysningsarmaratur; inredningsdetaljer av stål. Vi levererar även fullständiga löpande band-lösningar. Vi utformar, tillverkar och monterar fullständiga produkter.

 4. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, SMÅ DETALJER, precisionssvarvning, CNC-bearbetning, Precisionsfräsning, CNC prototypes, och cnc-skärning. Företagets huvudkontor finns i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 5. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MEBEL LOGISTIC POLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, Stål och metall - bearbetning, Små prydnadssaker i metall för möbler, bearbetning av metall, mekanisk bearbetning, Plåtslageri, Möbelbeslag, Tillverkning av metallramar, och Tillverkning av metallben. Företagets huvudkontor finns i Obra, Polen.

 1. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom mikrogjutning med cire perdue, gjutning av rostfritt stål, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i China, Kina.

 2. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Fästelement - metall, Fästtappar, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i Suzhou, Kina.

 1. SALCA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SALCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, digitalstyrd svarvning, precisionssvarvning, SMÅ DETALJER, tillverkar smådelar, fräsning, galvanisering på beställning, montering av små delar, och delar för persienner. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. VEMEK SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VEMEK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, formar för gjuteri, gjuteriprodukter, SMÅ DETALJER, och utrustning för produktion av gjuteristrukturer. Företagets huvudkontor finns i San Martino Di Lupari, Italien.

 3. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FB TECNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Stål, SMÅ DETALJER, Handel stål, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Stål, och SMÅ DETALJER. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Gängning av stål och metall, Tappning av stål och metall, SMÅ DETALJER, Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, Aluminium och legeringar, och mekanisk precisionsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Pisogne, Italien.

 5. VORENS METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget VORENS METALL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företagets huvudkontor finns i Mittersill, Österrike.

 6. MATRICERÍA ARFE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MATRICERÍA ARFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företaget är även verksamt inom matriser, sprutformar, komponenttillverkning, och verktyg för bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Fuenlabrada-Madrid, Spanien.

 7. FAMIT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FAMIT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företaget är även verksamt inom tillverkar smådelar. Företagets huvudkontor finns i Carbonate, Italien.

 8. TECNOSTAMP SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNOSTAMP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företaget är även verksamt inom tillverkar smådelar. Företagets huvudkontor finns i Bovolenta, Italien.

 1. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prägling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Motorsport - Utrustning och tillbehör, Galvanisering av stål och metall, SMÅ DETALJER, Elektrolytisk förzinkning, Motorsport - Utrustning och tillbehör, Galvanisering av stål och metall, SMÅ DETALJER, och automotive industry. Företagets huvudkontor finns i Stari Trg Pri Ložu, Slovenien.

 2. SANI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SANI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bijouterivaror. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, bijouterier, silverpläterade klädaccessoarer, och SMÅ DETALJER. Företagets huvudkontor finns i Firenze, Italien.

 3. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, Prägling av stål och metall, kulventil, säkerhetskranar och säkerhetsventiler för brandfarliga vätskor, SMÅ DETALJER, oljehydrauliska ventiler, Prägling av stål och metall, mekanisk, pneumatisk och hydraulisk utrustning, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Sarezzo, Italien.

 4. SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skeppsfurnerare. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, järnhandelsvaror, järnvaruartiklar av metall, SMÅ DETALJER, och järnvaror i parti. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 5. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. är ett industriellt maskinföretag som specialiserat sig på produktion, design och tillämpning av olika verktyg och tekniker, som omfattar de många möjligheter som erbjuds av metoden med sintring (även kallad P/M) vid produktion av delar och artiklar. Våra produkter har många tillämpningsområden inom olika industrier. Vid produktionen används metallpulver av hög kvalitet (järn, mässing, koppar, stål, rostfritt stål, brons, aluminium) från Sverige, Italien, Tyskland och Rumänien. Vi kan producera alla slags sintrade delar och artiklar som inte nämns ovan men efterfrågas av kunden. De typiska tillämpningsområdena för sintrade mekaniska utrustningsdelar är bland annat: • tillverkning av bilar och andra fordon • hydraulik och pneumatik • textilmaskiner • mätinstrument • lås och maskinvara • olika elektriska maskinvaror • Vi kan också producera dekorativa element möbler, staket och räcken.

 6. TAM - TORNERIA DI PRECISIONE

  Italien

  TAM s.r.l. (Torneria Automatica Magentina) är ett svarveri specialiserat på komplext och precisionsarbete på mobila docksvarvar, fasta och med flera kolvar för produktioner av delar. Alla metaller och plastmaterial mellan 3 och 70 i diameter, specialskruv, gjutna stänger. Galvanisering, värmebehandling, finslipning på center och annat. Tack vare sin 30-åriga erfarenhet har företaget etablerat sig väl inom branschen för italiensk svarvning.

 7. ERWIN PAULAT GMBH

  Tyskland

  Vårt företag har specialiserat sig på tillverkning och försäljning av nyckeltillbehör. Vi tillverkar produkter av plastmaterial och metall med modern teknik och exporterar till hela världen. Våra produkter: Nyckelringar, nyckelringar för hotell, nyckelkedjor, krokhängare, varustånd av metall, nyckelskåp.

 8. METALFOLD SRL

  Italien

  Modern utrustning inom metalldelar för motorcyklar, sport, camping, leksaker, inredning.

 9. I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE

  Italien

  Företaget I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, SMÅ DETALJER, specialskruvar, Specialskruvar, och standardskruvar. Företagets huvudkontor finns i Origgio, Italien.

 10. BERLIER

  Frankrike

  Företaget BERLIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, precizno, Falsning - stål och metall, SMÅ DETALJER, Kotlarstvo, precizno, Falsning - stål och metall, SMÅ DETALJER, och bandtransportörer. Företagets huvudkontor finns i Saint Paul En Jarez, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis