• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • slipskivor

Resultat för

Slipskivor - Import och export

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® är din trygga partner när det gäller hantverksmässig golvläggning. Tekniskt nytänkande och högsta kvalitetsstandard har gjort oss till en internationellt ledande tillverkare av parkettslipar. Här är det inte bara det tekniska försprånget som varit avgörande, utan även förmågan att ta tillvara det. Detta vet och utnyttjar våra kunder. I mer än 50 års tid har vi tack vare våra nya idéer och maskinkoncept på avgörande sätt präglat och revolutionerat golvsliptekniken. Flera av våra banbrytande innovationer, som slipteknik med slipband, centrifugalverkan eller med tre slipskivor, har satt ny, internationell standard.

 2. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG – sedan över 50 år din partner för beläggningar med safir och diamant! Vårt mångsidiga produktsortiment omfattar bland annat: specialbeläggningar/diamantbeläggningar för industriapplikationer (t.ex. maskinteknik, manikyr och pedikyr, keramik- och glasbearbetning, plastbearbetning, medicinteknik, smycketillverkning, grafisk industri), där vi erbjuder lösningar för många olika typer av krävande gripning, hållning, slipning, fastspänning, demontering, avrundning av borstar, fastklämning av rör osv. Tillverkning av diamantbelagde tandinstrument (FG tandslip, HP slipstift för laboratoriebruk, diamantskivor osv.) och tillverkning av safirnagelfilar. Våra safirnagelfilar tillverkas av fjäderstål och beläggs med safirer i olika kornstorlekar.

 3. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ALLT SOM RÖR SVARVNING Sedan drygt 40 år tillhör vi en av de ledande försäljarna av precisionsverktyg för svarvindustrin, både i Europa och resten av världen. Oavsett om du behöver chuckar, styrhylsor, spännhylsor, verktygshållare, skärverktyg eller ett annat verktyg till din svarv, så har du kommit rätt. Hos oss hittar du allt som behövs för framgångsrik svarvning. Vi har alltid mer än 34 000 artiklar i lager. Med ett av Tysklands största lager och egen ändrings- och tillverkningsverkstad, har vi alltid de rätta förutsättningar för att tillgodose kundernas behov. Snabbt, kompetent och tillförlitligt levererar vi beställda lagervaror inom ett dygn. Självklart med högsta kvalitet. Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001 sedan över tio år. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och processer för att nå ännu högre kundnöjdheti.

 4. FRANZ FISCHLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 50 år står plastdelar och slipmedel i fokus inom vårt företag. Det som kännetecknar våra individuella lösningar och topprodukter är största möjliga precision och en okuvlig innovationsvilja. För vårt företag står alltid kunden i centrum. Den yttersta förutsättningen för vår framgång är att du som kund är nöjd. Vårt långsiktiga löfte till dig, bortom alla produkter och tjänster, har alltid varit detta: vi ser dig som vår partner i ett nära samarbete. Du får en lösning som har utvecklats och skräddarsytts efter just dina individuella behov. Vi kan erbjuda dig spjutspetsprodukter och största möjliga lönsamhet, genom att ständigt förbättra kvalitet och ledtider. Vid vår tillverkning använder vi den senaste tekniken som sparar både energi och resurser samtidigt som vi optimerar våra processer och produkter.

 5. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Du vet exakt vilka krav du ställer på en produkt: funktion, design och kvalitet måste motsvara dina förväntningar. Vi vet exakt vad som krävs för att uppfylla dina krav. På drygt 75 år har vi hunnit lära oss det mesta om ytbearbetning och vår kompetens har både bredd och djup. Våra kunder kan vara helt säkra på att våra utvecklare använder den teknik och de material som tillsammans utgör den optimala lösningen för just den aktuella uppgiften. Vi tillverkar ett brett utbud av verktyg som möjliggör en lång rad olika typer av ytbearbetning. För avgradning, rengöring, slipning, mattering, för- eller högglanspolering, för produkter i ovanliga dimensioner eller med komplexa former – med våra verktyg ger du ytan exakt den kvalitet, de egenskaper och det utseende du vill.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ABRAWHEEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Abraweel S.r.l. är marknadsledare när det gäller tillverkning av slipskivor, slipmassa och maskiner för metallrengöring. Vår fleråriga erfarenhet inom sektorn gör att vi kan garantera att våra kunder får de bästa produkterna på marknaden, både i Italien och i andra länder. VI engagerar oss för att komma med personligt anpassade lösningar för varje kund. Lita på oss om du vill ha produkter av hög kvalitet och effektiva tjänster som uppfyller alla behov som ditt företag har.

 2. KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Schattdorf, Schweiz.

 3. FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom polerskivor, slipmedel, slipband, och lamellformiga slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Hückeswagen, Tyskland.

 4. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget ABRASIVOS ABRASTAR S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skurmedel. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, slipmedel, slipskivor, pustning, slipsvampar, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Lucena (córdoba), Spanien.

 5. HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom mässingsblås, och glaspärlor. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 1. ADI S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ADI S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, Slipskivor, slipmedel för marmor, slipmedel, INTERNATIONAL CHIPS, slipmedel för metall, Slipskivor, slipmedel för granit, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Domodossola, Italien.

 2. FAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FAMPI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom sliptrissor, slipstenar med motor, och marmorslipar. Företagets huvudkontor finns i Sesto San Giovanni, Italien.

 1. WMC SINTERSTAR AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget WMC SINTERSTAR AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diamantverktyg. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, verktyg av hård metall, Precisionsverktyg, specialverktyg, Slipskivor, diamantskivor, och kapblad. Företagets huvudkontor finns i Lotzwil, Schweiz.

 2. WABRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WABRA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom metrologi, Specialkonstruktioner av aluminium, och Specialkonstruktioner i stål. Företagets huvudkontor finns i Tübingen-Hirschau, Tyskland.

 3. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Wiener Neudorf, Österrike.

 4. LESYK GMBH

  Tyskland

  Vi utvecklar och tillverkar skärknivar av högsta kvalitet för alla vanligt förekommande skärplottrar. Vi säljer inga kopior – från oss får du alltid originalprodukter! Tysktillverkad kvalitet! Vårt kunnande bygger på decennier av erfarenhet från applikation av skärteknik i skär- och fräsplottrar från alla välkända tillverkare. Vi är ledande inom utveckling och applikation av avancerande skärverktyg. Vi tillverkar anpassade skär- och fräsverktyg för att tillgodose exakt era behov. Användning av innovativa skärmaterial. Kundservice och kundrådgivning är vår styrka. Vi lyssnar noga och tänker ett steg längre.

 5. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  För 60 år sedan gav sig Manfred Rhodius ut på vägarna med sin Volkswagen som han låtit bygga om till en mobil verkstad, för att testa sina egenutvecklade kapskivor i verkstäder och fabriker. Med sig hade han den första RHODIUS-innovationen. Denna nära kontakt med användarna och strävan att innovera består än idag. Är det något vi vet exakt hur man gör så är det hur man kapar och slipar metall med högsta precision och ekonomisk lönsamhet. Tack vare mer än 60 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning i samarbete med partners känner vi till och förstår de problem och utmaningar som den professionella användaren ställs inför i sitt arbete. Kunskap och förståelse för produkter och användningsområden är nyckeln till ett perfekt arbetsresultat. Med våra unika tillverkningstekniker framställer vi verktyg av högsta klass, tillverkade i Tyskland, med en kvalitet utan motstycke.

 6. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Klingspor är ett internationellt organiserat, effektivt och innovativt familjeföretag på marknaden för verktyg för ytbearbetning och formgivning med hjälp av slipning. Våra huvudsakliga affärsområden är slipmedel på underlag, kap- och skrubbskivor, slipmopptallrikar, slipmopphjul och diamantverktyg. Ett produktsortiment på över 50 000 artiklar och ett arbetslag bestående av mer än 460 kompetenta och högkvalificerade utesäljare, tekniker och ingenjörer finns där för våra kunder och hittar den produkt som passar för just deras användning. Med över 2 800 medarbetare på 36 kontor kan Klingspor garantera rätt service och närhet till kunden över hela världen och har blivit definitionen av kvalitet och kompetens på marknaden för slipverktyg.

 7. CIBO

  Belgien

  Cibo är en global leverantör av slip-, kap- och poleringsartiklar. För detta, förenar företaget 3 väsentliga saker. Cibo förfogar över ett nästan outtömligt sortiment av produkter för slipning, kapning och polering. Sedan, konstruerar vi specifika slipmaskiner som förbättrar slutbearbetningens kvalitet, för att snabbare nå önskat resultat och som underlättar användningen för operatörerna. Till sist, erbjuder Cibos team sina kunder hjälp och råd.

 8. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gallersmärgeldukar, slipfleecerullar, sliptallrik för vinkelslip, polersvamp för poleringsmaskiner, fleeceskivor för poleringsmaskiner, fleeceslipborstar för borrmaskiner, dammskiva, sliphylsor, slipband till bandslipmaskiner, handslipar, slipskivor med många hål

 1. FLEXING LTD

  Serbien

  Flexing är ett företag som tillverkar slipverktyg och har funnits på den serbiska marknaden i 20 år. Våra produkter används främst inom metallindustrin. Den slipduk vi köper är från Klingspor och slipmaterial av fiber är från 3M och Itexa, Italien. Vi exporterar till Bosnien, Kroatien, Montenegro, Makedonien och Ungern. I produktionen fokuserar vi på - förutom andra storlekar och olika typer av produkter - 20-40 mm diameter axelmonterade stålborstar eller Roloc+ produkter.

 2. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraina

  PJSC Zaporizhzhia Abrasive Plant är en ledande tillverkare av slipprodukter, och började sin bana i mars 1939. Zaporizhzhia Abrasive Plant har hög produktionskapacitet och använder de senaste tillverkningsteknikerna. Produkter: -slipmaterial: Brun smält aluminiumoxid, svart kiselkarbid i form av korn, pulver och mikrokorn -specialiserade eldfasta element av kiselkarbid -eldfasta material: borkarbid, bornitrid -Bornitrid av kosmetisk kvalitet -Borkarbid av kärnkraftskvalitet

 3. DIPROTEX

  Frankrike

  Företaget DIPROTEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella diamanter. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, Diamond powder, Diamanter, bearbetning - Maskiner och utrustning, diamantslipar, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Saint Egreve, Frankrike.

 4. SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY

  Grekland

  Företaget SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Xanthi, Grekland.

 5. LEVORATO ITALIA SRL

  Italien

  Företaget LEVORATO ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipband. Företaget är även verksamt inom Slipskivor, slipmedel för trä, lamellformiga slipmedel, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Cadoneghe, Italien.

 6. UKRABRAZIV LLC.

  Ukraina

  Företaget UKRABRAZIV LLC., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 7. NOLTING GMBH

  Tyskland

  Företaget NOLTING GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Lage, Tyskland.

 8. SURFACE GROUP LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget SURFACE GROUP LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom putsning av metall, slipning, och satinering. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 9. EURO-FLEX ABRASIVI

  Italien

  Företaget EURO-FLEX ABRASIVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom flexibla slipmedel, och stela och flexibla SLIPMEDEL. Företagets huvudkontor finns i Luzzara, Italien.

 10. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

  Företaget RIKAMA MARIO RIEGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom Cirkelblad, Cirkelblad, circular saw blade, sliptrissor, och arbetshandskar. Företagets huvudkontor finns i Bad Neuenahr-Ahrweiler, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis