• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • slipskivor

Resultat för

Slipskivor - Import och export

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® är din trygga partner när det gäller hantverksmässig golvläggning. Tekniskt nytänkande och högsta kvalitetsstandard har gjort oss till en internationellt ledande tillverkare av parkettslipar. Här är det inte bara det tekniska försprånget som varit avgörande, utan även förmågan att ta tillvara det. Detta vet och utnyttjar våra kunder. I mer än 50 års tid har vi tack vare våra nya idéer och maskinkoncept på avgörande sätt präglat och revolutionerat golvsliptekniken. Flera av våra banbrytande innovationer, som slipteknik med slipband, centrifugalverkan eller med tre slipskivor, har satt ny, internationell standard.

  Webbplats Open In New icon
 2. FRANZ FISCHLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 50 år står plastdelar och slipmedel i fokus inom vårt företag. Det som kännetecknar våra individuella lösningar och topprodukter är största möjliga precision och en okuvlig innovationsvilja. För vårt företag står alltid kunden i centrum. Den yttersta förutsättningen för vår framgång är att du som kund är nöjd. Vårt långsiktiga löfte till dig, bortom alla produkter och tjänster, har alltid varit detta: vi ser dig som vår partner i ett nära samarbete. Du får en lösning som har utvecklats och skräddarsytts efter just dina individuella behov. Vi kan erbjuda dig spjutspetsprodukter och största möjliga lönsamhet, genom att ständigt förbättra kvalitet och ledtider. Vid vår tillverkning använder vi den senaste tekniken som sparar både energi och resurser samtidigt som vi optimerar våra processer och produkter.

  Webbplats Open In New icon
 3. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG – sedan över 50 år din partner för beläggningar med safir och diamant! Vårt mångsidiga produktsortiment omfattar bland annat: specialbeläggningar/diamantbeläggningar för industriapplikationer (t.ex. maskinteknik, manikyr och pedikyr, keramik- och glasbearbetning, plastbearbetning, medicinteknik, smycketillverkning, grafisk industri), där vi erbjuder lösningar för många olika typer av krävande gripning, hållning, slipning, fastspänning, demontering, avrundning av borstar, fastklämning av rör osv. Tillverkning av diamantbelagde tandinstrument (FG tandslip, HP slipstift för laboratoriebruk, diamantskivor osv.) och tillverkning av safirnagelfilar. Våra safirnagelfilar tillverkas av fjäderstål och beläggs med safirer i olika kornstorlekar.

  Webbplats Open In New icon
 4. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I egenskap av tekniskt ledande tillverkare av systemlösningar för slipning, fräsning, kapning och polering är LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG med huvudkontor i Köln-regionen specialiserade på handel och rådgivning som rör slip-, fräs-, poler- och kapverktyg, drivmotorer och ett stort utbud av tillbehör. Alla produkter som LUKAS tillverkar och säljer kännetecknas av högsta kvalitet, tål tuffa påfrestningar, håller länge, erbjuder utmärkt ergonomi och ger utmärkta resultat vid slipning, kapning, fräsning, polering och annan precisionsbearbetning. LUKAS målsättning är alltid att kombinera kvalitet och säkerhet med framtidsorienterade lösningar. Här står utveckling och ny teknik för olika branscher alltid i centrum. Detta innovationsarbete började tidigt hos LUKAS och har kommit att känneteckna företaget på marknaden.

  Webbplats Open In New icon
 5. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ALLT SOM RÖR SVARVNING Sedan drygt 40 år tillhör vi en av de ledande försäljarna av precisionsverktyg för svarvindustrin, både i Europa och resten av världen. Oavsett om du behöver chuckar, styrhylsor, spännhylsor, verktygshållare, skärverktyg eller ett annat verktyg till din svarv, så har du kommit rätt. Hos oss hittar du allt som behövs för framgångsrik svarvning. Vi har alltid mer än 34 000 artiklar i lager. Med ett av Tysklands största lager och egen ändrings- och tillverkningsverkstad, har vi alltid de rätta förutsättningar för att tillgodose kundernas behov. Snabbt, kompetent och tillförlitligt levererar vi beställda lagervaror inom ett dygn. Självklart med högsta kvalitet. Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 9001 sedan över tio år. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och processer för att nå ännu högre kundnöjdheti.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Du vet exakt vilka krav du ställer på en produkt: funktion, design och kvalitet måste motsvara dina förväntningar. Vi vet exakt vad som krävs för att uppfylla dina krav. På drygt 75 år har vi hunnit lära oss det mesta om ytbearbetning och vår kompetens har både bredd och djup. Våra kunder kan vara helt säkra på att våra utvecklare använder den teknik och de material som tillsammans utgör den optimala lösningen för just den aktuella uppgiften. Vi tillverkar ett brett utbud av verktyg som möjliggör en lång rad olika typer av ytbearbetning. För avgradning, rengöring, slipning, mattering, för- eller högglanspolering, för produkter i ovanliga dimensioner eller med komplexa former – med våra verktyg ger du ytan exakt den kvalitet, de egenskaper och det utseende du vill.

  Webbplats Open In New icon
 2. DIPROTEX

  Frankrike

  Verified by europages badge
 3. FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 4. KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge
 5. RIEGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 1. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge
 2. HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. DIAMETAL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge
 4. WMC SINTERSTAR AG

  Schweiz

  Verified by europages badge
 5. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge
 6. GOEK LTD.

  Tyskland

  Verified by europages badge
 7. FAMPI

  Italien

  Verified by europages badge
 8. ISMA, JSC

  Ryssland

  Vi tillverkar ett brett utbud av slipverktyg baserade på vulkanit, bakelit och kreamik, med raka och formade sektioner om 20-750 mm i diameter. Vi tillverkar dessutom olika tillbehör, som brynstenar för slipning. Våra specialister arbetar kontinuerligt för att utöka sortimentet och förbättra kvaliteten på våra slipverktyg. Det publika aktiebolaget ISMA har nått betydande framgångar, vilket syns i den stora kretsen av permanenta kunder i Ryssland och utrikes. Företaget är har ett certifierat kvalitetskontrollssystem enligt kraven i GOST ISO 9001-2011 (ISO 9001: 2008).

 9. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  För 60 år sedan gav sig Manfred Rhodius ut på vägarna med sin Volkswagen som han låtit bygga om till en mobil verkstad, för att testa sina egenutvecklade kapskivor i verkstäder och fabriker. Med sig hade han den första RHODIUS-innovationen. Denna nära kontakt med användarna och strävan att innovera består än idag. Är det något vi vet exakt hur man gör så är det hur man kapar och slipar metall med högsta precision och ekonomisk lönsamhet. Tack vare mer än 60 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning i samarbete med partners känner vi till och förstår de problem och utmaningar som den professionella användaren ställs inför i sitt arbete. Kunskap och förståelse för produkter och användningsområden är nyckeln till ett perfekt arbetsresultat. Med våra unika tillverkningstekniker framställer vi verktyg av högsta klass, tillverkade i Tyskland, med en kvalitet utan motstycke.

 10. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Klingspor är ett internationellt organiserat, effektivt och innovativt familjeföretag på marknaden för verktyg för ytbearbetning och formgivning med hjälp av slipning. Våra huvudsakliga affärsområden är slipmedel på underlag, kap- och skrubbskivor, slipmopptallrikar, slipmopphjul och diamantverktyg. Ett produktsortiment på över 50 000 artiklar och ett arbetslag bestående av mer än 460 kompetenta och högkvalificerade utesäljare, tekniker och ingenjörer finns där för våra kunder och hittar den produkt som passar för just deras användning. Med över 2 800 medarbetare på 36 kontor kan Klingspor garantera rätt service och närhet till kunden över hela världen och har blivit definitionen av kvalitet och kompetens på marknaden för slipverktyg.

 1. LESYK GMBH

  Tyskland

  Vi utvecklar och tillverkar skärknivar av högsta kvalitet för alla vanligt förekommande skärplottrar. Vi säljer inga kopior – från oss får du alltid originalprodukter! Tysktillverkad kvalitet! Vårt kunnande bygger på decennier av erfarenhet från applikation av skärteknik i skär- och fräsplottrar från alla välkända tillverkare. Vi är ledande inom utveckling och applikation av avancerande skärverktyg. Vi tillverkar anpassade skär- och fräsverktyg för att tillgodose exakt era behov. Användning av innovativa skärmaterial. Kundservice och kundrådgivning är vår styrka. Vi lyssnar noga och tänker ett steg längre.

 2. JOEST ABRASIVES GMBH

  Tyskland

  Gallersmärgeldukar, slipfleecerullar, sliptallrik för vinkelslip, polersvamp för poleringsmaskiner, fleeceskivor för poleringsmaskiner, fleeceslipborstar för borrmaskiner, dammskiva, sliphylsor, slipband till bandslipmaskiner, handslipar, slipskivor med många hål

 3. CIBO

  Belgien

  Cibo är en global leverantör av slip-, kap- och poleringsartiklar. För detta, förenar företaget 3 väsentliga saker. Cibo förfogar över ett nästan outtömligt sortiment av produkter för slipning, kapning och polering. Sedan, konstruerar vi specifika slipmaskiner som förbättrar slutbearbetningens kvalitet, för att snabbare nå önskat resultat och som underlättar användningen för operatörerna. Till sist, erbjuder Cibos team sina kunder hjälp och råd.

 4. FLEXING LTD

  Serbien

  Flexing är ett företag som tillverkar slipverktyg och har funnits på den serbiska marknaden i 20 år. Våra produkter används främst inom metallindustrin. Den slipduk vi köper är från Klingspor och slipmaterial av fiber är från 3M och Itexa, Italien. Vi exporterar till Bosnien, Kroatien, Montenegro, Makedonien och Ungern. I produktionen fokuserar vi på - förutom andra storlekar och olika typer av produkter - 20-40 mm diameter axelmonterade stålborstar eller Roloc+ produkter.

 5. SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY

  Grekland

 6. JIA COUNTY YIHONG ABRASIVES CO., LTD

  Kina

 7. LEVORATO ITALIA SRL

  Italien

 8. NOLTING GMBH

  Tyskland

 9. RIKAMA MARIO RIEGER

  Tyskland

 10. SURFACE GROUP LTD. STI.

  Turkiet