• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • slipning av stål och metall

Resultat för

Slipning av stål och metall - Import och export

 1. FLURY TOOLS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  FLURY TOOLS AG ligger i Arch i västra Schweiz, vilket är en ekonomisk region med en lång tradition av tillverkning av innovativa produkter och bearbetning av komponenter med hög precision till underleverantörsindustrin. FLURY TOOLS grundades 1974 och har genom åren profilerat sig som specialist med stor branschkompetens och en bred tjänsteportfölj inom kärnområdet profilslipning. FLURY TOOLS är ett kraftfullt företag med hög flexibilitet och kapacitet och är en tillförlitlig och samarbetande leverantör och partner till kunder från alla branscher inom industrin och teknik.

 2. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Aeschlimann tillverkar precisionssvarvade delar i Lüsslingen, Solothurn sedan 1937. Vi har över 160 kompetenta medarbetare som uppfyller dina önskemål med hundraprocentigt engagemang. Till våra kärnkompetenser hör svarvning, konventionell eller CNC-styrd för små, medelstora och framför allt stora serier. Vi utför alla vanliga processer vid finbearbetning. Med stöd från utvalda leverantörer för yt- och värmebehandlingsprocesser levererar vi monteringsfärdiga precisionssvarvade delar. Vi har svarvade komponenter för alla behov.

 3. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SIGG Strahltechnik GmbH med säte i Jestetten har specialiserat sig på tillverkning av blästringsanläggningar och vibrerande polermaskiner. Förutom serietillverkning av standardanläggningar ägnar sig företaget även åt specialtillverkning av anläggningar av alla former och storlekar. I företagets egna blästringstjänst kan delar bearbetas åt kunder som inte har några egna blästringsanläggningar eller anläggningar för finblästring. SIGG Strahltechnik levererar aktuella blästermedel till anläggningarna, i olika förpackningsstorlekar från 25 kilo och uppåt. Alla anläggningar och blästermedel har bästa möjliga kvalitet som standard. Tack vare att större delen av produktionen sker internt och att företaget har en bred kompetens inom blästringsteknik kan SIGG Strahltechnik slutföra komplicerade kunduppdrag på kort tid. Företaget håller högsta kvalitet, ”Made in Germany”.

 4. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hälsningar från PRECISION VALLEY i Wellendingen. Vi är specialist på produktion av snäckhjul och växellådskomponenter. Vår tillverkning är ekonomisk och vi erbjuder en mängd olika produktvarianter! Med fokus på kvalitet, måttanpassning och precision kan vi ta fram produkter åt dig av högsta, tyska kvalitet. Det kallar vi German Precisioneering®. SOM EN FÖRLÄNGNING AV DIN ARBETSBÄNK. Rund- och gängslipning, svarvning, fräsning och djupborrning. Våra kompetenta medarbetare upprätthåller dagligen de höga kvalitetskraven med hjälp av en modern maskinpark samt test- och mätutrustning. Ställ krav på oss. FRÅN IDÉ TILL PRODUKT. Som tillförlitlig partner i PREMIUM-A-kategorin erbjuder vi rådgivning och stöd till konstruktörer på kundsidan under själva utvecklingsfasen, och inkorporerar vår kompetens och långa erfarenhet av tillverkningsmetoder. Vi förverkligar din idé med högsta precision.

 5. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  MERCEL Cutting Knives s.r.o. är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkning, leverans, slipning och underhåll av industriella knivar. Sedan 2006 har vi tillverkat ett brett sortiment av skärande och perforerande knivar för industrier inom tryck, livsmedel, förpackningar, däcktillverkning, möbeltillverkning, plåtskärning och tobaksbearbetning. Vår tillverkningsanläggning ligger i Třebechovice pod Orebem i Tjeckien. Vi använder enbart högkvalitativa europeiska material i vår knivproduktion. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning utefter klientens önskemål, och utför slipningstjänster för industriella knivar. Med vår erfarenhet av olika skärstål erbjuder vi även rådgivningstjänster samt tillbehör som knivhållare, skärpinnar och borrkronor. Utöver knivar tillhandahåller MERCEL ett omfattande utbud av tillbehös för knivar, som knivhållare, skärpinnar av plast och borrkronor för papper. MERCEL är dessutom involverad i försäljning av begagnade maskiner för pappersindustrin, som strimlare, skrivare och annan processeringsutrustning. En lista av tillgängliga begagnade pappersprocesseringsmaskiner finns på vår hemsida. MERCEL är stolta över att använda de senaste CNC- och NC-maskinerna, som säkerställer kvaliteten och precisionen i vår knivtillverkning. Vi betjänar kunder över hela Europa, och är välrenommerade för våra högkvalitativa material och moderna tekniker.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. P&M TOOLS CONSTRUCTION

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget P&M TOOLS CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Svetsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och Svetsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Kragujevac, Serbien.

 2. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Valsverk för järnhaltig metall, Gängningsverktyg, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Gniezno, Polen.

 3. VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VOSS NORMALIEN GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Lippstadt, Tyskland.

 4. OREMUS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget OREMUS S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Böjning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Riktning - stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Slipning av stål och metall, Stål och metall - Svetsning och lödning, Svetsning av stål och metall, Plåtar - Industriell bearbetning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Tvinning och spinneri - Maskiner och utrustning, och Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företagets huvudkontor finns i Pribram, Tjeckiska republiken.

 5. DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DÖRFLER & SCHMIDT PRÄZISIONSFINISH GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Kammerstein, Tyskland.

 1. ABU AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ABU AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Lohn-Ammannsegg, Schweiz.

 2. POLYMECA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget POLYMECA AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Heerbrugg, Schweiz.

 1. ASP WILK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASP WILK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 2. DURATEC HARTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DURATEC HARTSTOFFE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

 3. JORES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JORES GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom mikroslipning, putsning, Slipning av rostfritt stål, putsning av metall, och planslipning. Företagets huvudkontor finns i Bad Sobernheim, Tyskland.

 4. BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget BRUNNER PRÄZISIONSSCHLEIFEREI INH. MARKUS BRUNNER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wittenbach, Schweiz.

 5. SC PROFINOX SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SC PROFINOX SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Sandblästring av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Polering av stål och metall, Aluminiumkonstruktioner, Blandare och malare för livsmedelsberedningsindustrin, Maskiner och utrustning för läkemedelsindustri, Böjning av stål och metall, och Sandblästring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Cluj-Napoca, Rumänien.

 6. ADAM SCHLEIFTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ADAM SCHLEIFTECHNIK AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wangen, Schweiz.

 7. TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget TYP AG TECHN. GUMMIWALZEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Bellach, Schweiz.

 8. PSFU WERNIGERODE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PSFU WERNIGERODE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wernigerode, Tyskland.

 1. ALLIED FOR TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget ALLIED FOR TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Böjning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Slipning av stål och metall, Begravningskistor, målarfärg i form av värmehärdande pulver, Slipning av stål och metall, Begravningskistor, svarvnig fräsning av metall, och laser cutting. Företagets huvudkontor finns i Nasielsk, Polen.

 2. GEWINDE SATELLITEN ANTRIEBE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget GEWINDE SATELLITEN ANTRIEBE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom konstruktion maskiner, och Brušenje navojev. Företagets huvudkontor finns i Feldbrunnen, Schweiz.

 3. HILDEN KOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HILDEN KOMPONENTEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Hilden, Tyskland.

 4. FLEXING LTD

  Serbien

  Flexing är ett företag som tillverkar slipverktyg och har funnits på den serbiska marknaden i 20 år. Våra produkter används främst inom metallindustrin. Den slipduk vi köper är från Klingspor och slipmaterial av fiber är från 3M och Itexa, Italien. Vi exporterar till Bosnien, Kroatien, Montenegro, Makedonien och Ungern. I produktionen fokuserar vi på - förutom andra storlekar och olika typer av produkter - 20-40 mm diameter axelmonterade stålborstar eller Roloc+ produkter.

 5. EKSTEK XP

  Turkiet

  Företaget EKSTEK XP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom stålformar, och stål till formar. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 6. SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG

  Tyskland

  Företaget SCHLEIFTECHNIK HOLLWEG INH. THOMAS HOLLWEG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Schwaigern-Massenbach, Tyskland.

 7. LASZLO CSAKO GMBH

  Schweiz

  Företaget LASZLO CSAKO GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Derendingen, Schweiz.

 8. M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget M. BÖSEL WERKZEUGBAU GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Herborn, Tyskland.

 9. PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK

  Tyskland

  Företaget PRÄZISIONSSCHLIFF MAREK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Künzelsau, Tyskland.

 10. LMB EUROPA DOO

  Serbien

  Företaget LMB EUROPA DOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom fräsning med 5 axlar, och varmformning. Företagets huvudkontor finns i Nisch, Serbien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Slipning av stål och metall - Import och export

Antal resultat

30 586 Företag