• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • slipning - material

Resultat för

Slipning - material - Import och export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Produktion av gradningsborstar, cylinderborstar, rörborstar, tekniska borstar, stålborstar, nylonborstar, runda borstar, borstar för tvättanläggningar, borstar till gatusopbilar, borstar till biltvättar. Företaget Fridolin Müller grundades 1952 under namnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. På den tiden bearbetade man djurhår som kom delvis från tyska nötkreatur. Dock importerades den största delen av allt djurhår från Amerika. Detta hår bearbetades i fyra steg tills de blev färdiga s.k. "bagarbuntar". Arbetsstegen var följande: Separera håret i en ”hårtrumma”, häckla hårstråna, dvs. ordna hårstråna i en och samma riktning, ”dra ut” hårstråna i olika längder och därefter binda ihop de olika längderna till buntar. Dessa buntar levererades sedan till penselfabriken. Delvis användes maskiner i de olika arbetsstegen. Omkring år 1969 började man att tillverka även borstar till biltvättar. År 1972 blev det så dags att börja tillverka tekniska borstar. Samma år köpte företaget upp ett annat företag som tillverkade "pudermaskiner" åt konditorier. Det här företaget kom även det att tillverka tekniska borstar vid sidan om sina maskiner. Under de kommande åren minskade försäljningen av pudermaskiner, och man fokuserade därmed mer på tillverkningen och försäljningen av tekniska borstar, som exempelvis borstar till biltvättar och gatusopbilar. Sortimentet omfattar ett brett urval av cylinderborstar.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgien

  Genom åren har Chemicar Europe gått från att vara ett företag som representerat andra märken till att vara ett innovativt företag som har utvecklat våra egna produkter. I dagsläget saluför vi produkter med namn som Sunmight och Spectratek, men också produkter som vi utvecklar tillsammans med andra samt helt egna produkter. Dessa produkter distribueras över hela världen i mer än 50 länder. För att klargöra vår position i branschen mot distributörer och workshops bestämde vi oss för att klassificera en rad av nya produkter och sådana som redan fanns på marknaden, utvecklade av eller för Chemicar, under ett nytt namn, Finixa. FINIXA står för: innovation, kvalitet, egen produktutveckling. FINIXA erbjuder ett komplett spann av produkter. Med Finixa får du en kvalitativ och kontrollerad produkt som inte kan mätas med kopierade produkter. Kort och gott är FINIXA ett kvalitetsmärke vilket garanterar att våra produkter är synliga på marknaden.

 3. HATHO GMBH

  Tyskland

  Företaget HATHO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Eschbach, Tyskland.

 4. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BELLOTTI GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Birkenfeld, Tyskland.

 5. APER DIAMOND SL

  Spanien

  Aper Diamond startade 1994 för att förse företag med maskiner och diamantverktyg av högsta kvalitet. Hos Aper Diamond kan vi marknaden och är medvetna om alla utmaningar och svårigheter. Därför erbjuder vi er de bästa förbrukningsprodukterna och maskinerna för alla situationer och hjälper er att dra största fördel av dem för varje arbete. Vi väljer ut bästa tillgängliga teknologi i världen för att garantera kunderna bästa kvalitet och bästa resultat. Våra produkter är kända för sin kvalitet och ypperlighet, och kan snabbt och effektivt avverka omfattande arbeten. Vi har ett stort lager förbrukningsartiklar och reservdelar. Snabba lösningar för era behov.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Tyskland

  SCHOLL Concepts GmbH ligger i tyska Remseck am Neckar och har över 59 års erfarenhet av innovativ lackbehandlings- och bilvårdskoncept av högsta kvalitet. Strävan efter perfekta lackytor, passion och engagemang har gjort företaget till ett av världens mest innovativa, flexibla och kunniga leverantörer av heltäckande lösningar för lackvård och försegling. Lika unik som våra produkter den maskinpark vi använder vid tillverkningen. Inga andra tillverkare har samma möjligheter som vi att tillverka och erbjuda ett helhetskoncept med en sådan mångfald av polerrondeller och pasta, allt på samma ställe och allt av mycket hög kvalitet. För att kunna tillgodose den ökande efterfrågan på våra produkter har vi de senaste åren förnyat så gott som hela vår maskinpark och gjort stora investeringar i flexibla och modulära tillverkningslinjer.

 2. EUROFLEX PAD

  Italien

  Euroflex har varit verksamma på den italienska och internationella marknaden i över 20 år, med ett brett sortiment produkter som går från slip- och polerskivor till hartsdynor för finpolering och tillbehör för slutbearbetning av ytor. Vårt utbud vänder sig till fackmän inom sektorer som karosseri, originalmontering, träindustri och vattensporter. COSMAP bygger automatiska maskiner för slipning och rengöring av metallytor.

 3. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Tyskland

 4. PROFI PRODUCTS

  Tyskland

 5. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Tyskland

 1. ROSLER UK

  Förenade kungariket

 2. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Förenade kungariket

 1. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Turkiet

 2. SOGATECH SAS - POLITECH

  Frankrike

 3. BALCO ENGINEERING

  Förenade kungariket

 4. RENWART

  Belgien

 5. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 6. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Tyskland

 7. PLASTICRAFT

  Belgien

 8. POLIBRAS S.A.

  Portugal

 1. HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD.

  Kina

 2. DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Australien

 3. PULI2

  Spanien

 4. K.T.D ABRASIVE

  Sydkorea

 5. CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI

  Italien

 6. FILCPOL

  Polen

 7. STUCCO & STUCCO

  Förenade kungariket

 8. ABC SWISSTECH

  Schweiz

 9. PULIDORA

  Spanien

 10. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis