• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • slipning - material

Resultat för

Slipning - material - Import och export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Produktion av gradningsborstar, cylinderborstar, rörborstar, tekniska borstar, stålborstar, nylonborstar, runda borstar, borstar för tvättanläggningar, borstar till gatusopbilar, borstar till biltvättar. Företaget Fridolin Müller grundades 1952 under namnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. På den tiden bearbetade man djurhår som kom delvis från tyska nötkreatur. Dock importerades den största delen av allt djurhår från Amerika. Detta hår bearbetades i fyra steg tills de blev färdiga s.k. "bagarbuntar". Arbetsstegen var följande: Separera håret i en ”hårtrumma”, häckla hårstråna, dvs. ordna hårstråna i en och samma riktning, ”dra ut” hårstråna i olika längder och därefter binda ihop de olika längderna till buntar. Dessa buntar levererades sedan till penselfabriken. Delvis användes maskiner i de olika arbetsstegen. Omkring år 1969 började man att tillverka även borstar till biltvättar. År 1972 blev det så dags att börja tillverka tekniska borstar. Samma år köpte företaget upp ett annat företag som tillverkade "pudermaskiner" åt konditorier. Det här företaget kom även det att tillverka tekniska borstar vid sidan om sina maskiner. Under de kommande åren minskade försäljningen av pudermaskiner, och man fokuserade därmed mer på tillverkningen och försäljningen av tekniska borstar, som exempelvis borstar till biltvättar och gatusopbilar. Sortimentet omfattar ett brett urval av cylinderborstar.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgien

  Verified by europages badge

  Genom åren har Chemicar Europe gått från att vara ett företag som representerat andra märken till att vara ett innovativt företag som har utvecklat våra egna produkter. I dagsläget saluför vi produkter med namn som Sunmight och Spectratek, men också produkter som vi utvecklar tillsammans med andra samt helt egna produkter. Dessa produkter distribueras över hela världen i mer än 50 länder. För att klargöra vår position i branschen mot distributörer och workshops bestämde vi oss för att klassificera en rad av nya produkter och sådana som redan fanns på marknaden, utvecklade av eller för Chemicar, under ett nytt namn, Finixa. FINIXA står för: innovation, kvalitet, egen produktutveckling. FINIXA erbjuder ett komplett spann av produkter. Med Finixa får du en kvalitativ och kontrollerad produkt som inte kan mätas med kopierade produkter. Kort och gott är FINIXA ett kvalitetsmärke vilket garanterar att våra produkter är synliga på marknaden.

 3. HATHO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HATHO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Eschbach, Tyskland.

 4. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BELLOTTI GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Birkenfeld, Tyskland.

 5. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Tyskland

  SCHOLL Concepts GmbH ligger i tyska Remseck am Neckar och har över 59 års erfarenhet av innovativ lackbehandlings- och bilvårdskoncept av högsta kvalitet. Strävan efter perfekta lackytor, passion och engagemang har gjort företaget till ett av världens mest innovativa, flexibla och kunniga leverantörer av heltäckande lösningar för lackvård och försegling. Lika unik som våra produkter den maskinpark vi använder vid tillverkningen. Inga andra tillverkare har samma möjligheter som vi att tillverka och erbjuda ett helhetskoncept med en sådan mångfald av polerrondeller och pasta, allt på samma ställe och allt av mycket hög kvalitet. För att kunna tillgodose den ökande efterfrågan på våra produkter har vi de senaste åren förnyat så gott som hela vår maskinpark och gjort stora investeringar i flexibla och modulära tillverkningslinjer.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. APER DIAMOND SL

  Spanien

  Aper Diamond startade 1994 för att förse företag med maskiner och diamantverktyg av högsta kvalitet. Hos Aper Diamond kan vi marknaden och är medvetna om alla utmaningar och svårigheter. Därför erbjuder vi er de bästa förbrukningsprodukterna och maskinerna för alla situationer och hjälper er att dra största fördel av dem för varje arbete. Vi väljer ut bästa tillgängliga teknologi i världen för att garantera kunderna bästa kvalitet och bästa resultat. Våra produkter är kända för sin kvalitet och ypperlighet, och kan snabbt och effektivt avverka omfattande arbeten. Vi har ett stort lager förbrukningsartiklar och reservdelar. Snabba lösningar för era behov.

 2. EUROFLEX PAD

  Italien

  Euroflex har varit verksamma på den italienska och internationella marknaden i över 20 år, med ett brett sortiment produkter som går från slip- och polerskivor till hartsdynor för finpolering och tillbehör för slutbearbetning av ytor. Vårt utbud vänder sig till fackmän inom sektorer som karosseri, originalmontering, träindustri och vattensporter. COSMAP bygger automatiska maskiner för slipning och rengöring av metallytor.

 3. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Tyskland

  Företaget ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom poleringsmassa. Företagets huvudkontor finns i Barsinghausen, Tyskland.

 4. PROFI PRODUCTS

  Tyskland

  Företaget PROFI PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom Polermedel, tillbehör för motorcyklar, lasermätare, och Optiska mätare. Företagets huvudkontor finns i Trippstadt, Tyskland.

 5. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Tyskland

  Företaget AIRAPP POWER TOOLS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Ratingen, Tyskland.

 1. ROSLER UK

  Förenade kungariket

  Företaget ROSLER UK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för mekanisk ytbehandling. Företaget är även verksamt inom Slipning - Material, maskiner och utrustning för slutbehandling av plastprodukter, slipande och polerande produkter, Slipning - Material, och sandblästringsapparater. Företagets huvudkontor finns i Prescot, Förenade kungariket.

 2. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Förenade kungariket

  Företaget MOLERODA FINISHING SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom slipmedel för gradning. Företagets huvudkontor finns i Salisbury, Förenade kungariket.

 1. BALCO ENGINEERING

  Förenade kungariket

  Företaget BALCO ENGINEERING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom Polermaskiner för metall - Verktygsmaskiner, Polermaskiner för metall - Verktygsmaskiner, polering av metaller, och elektroformning av guld. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 2. POLIBRAS S.A.

  Portugal

  Företaget POLIBRAS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Slipning - Material, och Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Guimarães, Portugal.

 3. SOGATECH SAS - POLITECH

  Frankrike

  Företaget SOGATECH SAS - POLITECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom Polermaskiner för metall - Verktygsmaskiner, Polering av stål och metall, Polermaskiner för metall - Verktygsmaskiner, och Polering av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Besancon, Frankrike.

 4. RENWART

  Belgien

  Företaget RENWART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostskyddsbeläggningar. Företaget är även verksamt inom Slipning - Material, Slipskivor, Slipning - Material, och Slipskivor. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. PLASTICRAFT

  Belgien

  Företaget PLASTICRAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom akrylbearbetning, polykarbonat, och polyvinylfluorid. Företagets huvudkontor finns i Oostende, Belgien.

 6. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Polering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Slipning - Material, slipande och polerande produkter, och Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Tyskland

  Företaget P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Bretten, Tyskland.

 8. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Företaget EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom poleringsmassa. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 1. PULI2

  Spanien

  Företaget PULI2, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH

  Tyskland

  Företaget ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Kemiska poler- och slipmedel, Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Kemiska poler- och slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. WPW BÜRSTENTECHNIK

  Tyskland

  Företaget WPW BÜRSTENTECHNIK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 4. FRIEDRICH HEIZMANN

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICH HEIZMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring. Företagets huvudkontor finns i Schramberg, Tyskland.

 5. STUCCO & STUCCO

  Förenade kungariket

  Företaget STUCCO & STUCCO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i Wakefield, Förenade kungariket.

 6. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Tyskland

  Företaget BOTZIAN-KIRCH GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Naturliga slipmedel. Företaget är även verksamt inom Slipning - Material, Vässare - Verktygsmaskiner, Läppning - Verktygsmaskiner, Slipning - Material, Vässare - Verktygsmaskiner, och Läppning - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 7. POLIRAPID BY COBAR SA

  Schweiz

  Företaget POLIRAPID BY COBAR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Kemiska poler- och slipmedel, Mekaniska slipmedel, Slipning - Material, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Kemiska poler- och slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Balerna, Schweiz.

 8. CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI

  Italien

  Företaget CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom slipning marmor, och golvslipning. Företagets huvudkontor finns i Calusco D'adda, Italien.

 9. ABC SWISSTECH

  Schweiz

  Företaget ABC SWISSTECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företagets huvudkontor finns i La Chaux De Fonds, Schweiz.

 10. FILCPOL

  Polen

  Företaget FILCPOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipning - Material. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin. Företagets huvudkontor finns i Ciechanów, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis