• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • slaktkalvar och nötkreatur

Resultat för

Slaktkalvar och nötkreatur - Import och export

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Turkiet

  Företaget EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkreatur för avel, och Boskap, import-export. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. Frigorífico Karmac Spa

  Korea

  Företaget Frigorífico Karmac Spa, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, urbenat kött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Santiago, Korea.

 3. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Rumänien

  Företaget MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkreatur för slakt. Företagets huvudkontor finns i Apoldu De Sus, Rumänien.

 4. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Spanien

  Företaget MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom kött i parti, konstpappersartiklar, agglomerat, och nötkreatur för slakt. Företagets huvudkontor finns i Almacellas, Spanien.

 5. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Företaget EURL LE LIEVRE LUC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Mjölkkor, nötkreatur för slakt, nötkreatur för avel, Slaktkalvar och nötkreatur, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Spanien

  Företaget SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Barros, Spanien.

 2. GREEN FIELD

  Ukraina

  Företaget GREEN FIELD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Nikolaev, Ukraina.

 3. PRO DESOSSA

  Portugal

  Företaget PRO DESOSSA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkött. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalição, Portugal.

 4. J.W. EIKELENBOOM

  Nederländerna

  Företaget J.W. EIKELENBOOM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom fläsk, oxkött fryst, fläsk fryst, och EKOLOGISKT nötkött. Företagets huvudkontor finns i Lith, Nederländerna.

 5. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Tyskland

  Företaget IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, och Mjölkkor. Företagets huvudkontor finns i Duesseldorf, Tyskland.

 1. WEGER ITALY GMBH

  Italien

  Företaget WEGER ITALY GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Boskap, import-export. Företagets huvudkontor finns i Sand In Taufers, Italien.

 2. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanien

  Företaget AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, export färskt kött, Boskap, import-export, oxskelett, och Slaktkalvar och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Castigaleu, Spanien.

 1. GEORGITZIKIS FARM

  Grekland

  Företaget GEORGITZIKIS FARM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, slaktkalvar, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Veroia, Grekland.

 2. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkött, och Boskap, import-export. Företagets huvudkontor finns i Palermo, Italien.

 3. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Tjeckiska republiken

  Företaget CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, nötkreatur, Slaktkalvar och nötkreatur, Boskap, import-export, och boskap. Företagets huvudkontor finns i Rudolfov, Tjeckiska republiken.

 4. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Rumänien

  Företaget INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, Får och getter, Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Pascani, Rumänien.

 5. QUALITYEXPORT

  Spanien

  Företaget QUALITYEXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom komplett djurfoder för alla raser. Företagets huvudkontor finns i Lerida, Spanien.

 6. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Rumänien

  Företaget EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, Slaktkalvar och nötkreatur, Får och getter, boskap, Boskap - Import/Export, Slaktkalvar och nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 7. AFANA HOLDING CO

  Palestinska ockuperade området

  Företaget AFANA HOLDING CO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom oxkött fryst, fryst fisk, grönsaker djupfrysta, och fårkött fryst. Företagets huvudkontor finns i Gaza, Palestinska ockuperade området.

 8. AGRO E MACHINES LTD

  Brasilien

  Företaget AGRO E MACHINES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i San Paulo/sp, Brasilien.

 1. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavien

  Företaget GOLDEN-GARDEN SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Kalvkött, Spannmål och sädeskorn, Äggprodukter, Slaktkalvar och nötkreatur, Kalvkött, Spannmål och sädeskorn, och Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Falesti, Moldavien.

 2. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom uppfödningsboskap, och byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. BLANCOMER LTDA

  Columbia

  Företaget BLANCOMER LTDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom läder, garvade nötskinn, och inälvor, lamm. Företagets huvudkontor finns i San Juan De Giron, Columbia.

 4. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

  Belgien

  Företaget COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom griskött, och slakthus. Företagets huvudkontor finns i Leuven, Belgien.

 5. AKM

  Marocko

  Företaget AKM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, nötkreatur, och Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Safi, Marocko.

 6. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, och sällskapsdjur. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Företaget FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkött, Lammkött, rituell slakt, och halal. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 8. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, nötkreatur för slakt, renrasiga nötkreatur, Slaktkalvar och nötkreatur, och oxuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Santa Sofia D'epiro, Italien.

 9. JAKUB SZCZEPANSKI

  Polen

  Företaget JAKUB SZCZEPANSKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Opatów, Polen.

 10. LA FERME O'LIMOUSINE

  Frankrike

  Företaget LA FERME O'LIMOUSINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom ekologiskt jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Flagey Les Auxonne, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis