• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skivfjädrar

Resultat för

Skivfjädrar - Import och export

 1. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lesjöforskoncernen är en av världens största tillverkare av tekniska fjädrar. Sortimentet består bland annat av drag- och bandfjädrar, stansade och bockade detaljer och gasfjädrar. Vi har tillverkat fjädrar sedan 1852. Idag har vi över 1 800 duktiga medarbetare som ser till att allt från konstruktion och beräkning till produktion och transport fungerar smidigt och proffsigt. Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet av det mesta som rör fjädrar, stans- och bockningsteknik presenterar vi kundanpassade lösningar som vi sedan snabbt och flexibelt tillverkar och levererar. Eftersom vi lever och verkar i en allt mer globaliserad verklighet finns vi på många platser världen över. Vi har tillverkningsanläggningar och försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Slovakien, Lettland, Ryssland, Kina, Thailand, Singapore, Mexiko och USA.

 2. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi tillverkar mekaniska fästanordningar, maskinkomponenter och CNC-tillverkade delar enligt ritning. I vårt sortiment finns bland annat: - CNC-frästa delar efter kundritning - passkilar enligt DIN 6885 - inläggskilar enligt DIN 6886 - tangentkilar enligt DIN 271 - T-spårsmuttrar enligt DIN 508 och muttrar med rombisk form - hakkilar enligt DIN 6887 - spårnitar enligt ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - rörnitar enligt DIN 7340, DIN 7339 på begäran - woodruffkilar enligt DIN 6888. Nästan alla DIN-komponenter går att få som modifierad form som ritningsdel. Följande bearbetningsmetoder finns tillgängliga: Sågning, fräsning, borrning, försänkning, gängskärning (även tumgängor och amerikanska gängor), planslipning och trowalisering (tumling). Våra delar kommer till användning inom en lång rad olika branscher som till exempel maskinteknik, el och elektronik, drivsystem, bygg m.m.

 3. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  MÜHL i Leopoldshöhe är ett kompetent företag som tillhandahåller innovativ fastsättningsteknik. Utbildade försäljningsspecialister ger dig råd och ser till att varje uppgift hanteras snabbt och kostnadseffektivt. MÜHL erbjuder ett intressant utbud av standardiserade och speciella skruvförbindelser i alla utföranden och material. Tack vare snabb uppdragsbearbetning kan vi stå till tjänst 24 timmar om dygnet. Dessutom sätter vi produkternas kvalitet i fokus.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 5. PRESSIRESSORT

  Frankrike

  Analys, utformning, tillverkning och försäljning av alla typer av fjädrar för industrin, flygkonstruktion, kärnkraft, transportmekanik, fjädrar för skeppsreparation, petrokemi, jordbruk och livsmedel, sjukvård. PRESSIRESSORT arbetar också på vattenkraftsdammar. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning av fjädrar och datorstödd utformning. Kalibrering av fjädrar. Tillverkning av nålar, metallsprintar, låsringar, spiralfjädrar, fjädrar i metall eller i tråd, samt formade stålband. Material: stål, rostfritt stål, Inconel, fosforbrons, koppar, beryllium och annat. Vi skapar lösningar med olika fjädrar med hög teknisk precision med beräkning av prototyper eller delar i små och stora serier. Våra köpare är tekniker eller ingenjörer vid ritkontor som drar nytta av vårt specifika kunnande i fråga om produktutveckling och nyskapande lösningar. : Från enstaka enheter till stora serier med tråd mellan 0, 2 och 50 mm.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALEXANDER PAAL GMBH

  Tyskland

  Paal står för tillförlitlig kvalitet och enastående service. Sedan grundandet 1945 har vi haft högsta standard inom företaget och den ständiga tillväxten bevisar att vi har gjort rätt i det. Som kund hos oss garanterar vi att du får bästa service och en oslagbar kvalitet. Kvalitetskraven börjar vid tillverkningen och fortsätter ändra fram till leveransen hos kunden.

 2. METALFOLD SRL

  Italien

  Modern utrustning inom metalldelar för motorcyklar, sport, camping, leksaker, inredning.

 3. TESSMA

  Tyskland

  Företaget TESSMA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, och Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Welzheim, Tyskland.

 4. TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Företaget TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företaget är även verksamt inom akryllim. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 5. SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG

  Schweiz

  Företaget SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Züberwangen, Schweiz.

 1. TOURSOR

  Frankrike

  Företaget TOURSOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Veron, Frankrike.

 2. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Turkiet

  Företaget YAYSE SPRING MFG. COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, bromsfjädrar, profilfjädrar, och Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER

  Tyskland

  Företaget STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, Skivfjädrar, och vingmuttrar för fixering. Företagets huvudkontor finns i Heroldsberg, Tyskland.

 2. HÄUSSERMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget HÄUSSERMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Esslingen-Mettingen, Tyskland.

 3. GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företaget är även verksamt inom specialbindemedel. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 4. TFH GMBH

  Tyskland

  Företaget TFH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Gilching, Tyskland.

 5. SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN

  Tyskland

  Företaget SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, och Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Engen, Tyskland.

 6. FA.BE.RO.

  Italien

  Företaget FA.BE.RO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företaget är även verksamt inom Brickor, skivfjädrar, och Brickor. Företagets huvudkontor finns i Palazzago, Italien.

 7. ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skivfjädrar. Företaget är även verksamt inom Fjädrar, Spiralfjädrar, Fjädrar, och Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Moravany U Brna, Tjeckiska republiken.

 8. NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V.

  Nederländerna

  Företaget NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, och Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Aalst Gld, Nederländerna.

 1. SCHNORR ESPANA S.L.U.

  Spanien

  Företaget SCHNORR ESPANA S.L.U., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, och Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Figueras, Spanien.

 2. INSTALHO B.V.

  Nederländerna

  Företaget INSTALHO B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, och Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Werkendam, Nederländerna.

 3. GREWIS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget GREWIS S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skivfjädrar, och Skivfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Plumlov , Tjeckiska republiken.

 4. EURORIBA

  Italien

 5. RENOWN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Förenade kungariket

 6. PASTERIS DI BRAGHERO CARLA

  Italien

 7. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.