• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skinkor

Resultat för

Skinkor - Import och export

 1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

  Tyskland

  The Family Butchers (TFB) är Tysklands näst största korvproducent med åtta produktionsanläggningar, 2 400 medarbetare och en årlig omsättning på 720 miljoner euro. Familjeföretaget har både en lång erfarenhet och stor kompetens som produktionsspecialist för kända tyska varumärken som Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz och Reinert HerzensSACHE. Innovationsandan är fast förankrad inom företaget: TFB har med Reinerts björnformade medwurst vunnit mark på marknaden för barnprodukter och med Reinert HerzensSACHE tagit fram den tyska marknadens första korvmärke med kött som är 100 % fritt från antibiotika. Varje år produceras mer än 660 miljoner färdigförpackade produkter. Dessutom sträcker sig sortimentet från klassiska råa, tillagade och kokta korvprodukter till skapelser med olika smakvariationer och hybridprodukter till kyldisken, men även charken.

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanien

  Vi brukar vår egen jord och föder upp våra grisar.Vi arbetar med rasen DUROC som genetisk bas, vilken kännetecknas av den höga kvalitén av sitt kött, det hela kombinerat med naturliga födoämnen som huvudsakligen består av lokala spannmål, samt bevarandet av oklanderlig hygien i uppfödningsgårdarna belägna i en ojämförlig omgivning. Vi har därmed de bästa råvarorna för att tillverka våra KORVAR, MARINERADE KÖTTSORTER och SKINKOR.

 3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

  Spanien

  Iberiska skinkor och charkuterivaror. Våra iberiska produkter återspeglar miljön de kommer ifrån: ängarna, naturens gåva där våra enastående grisar växer till sig för att erbjuda de bästa iberiska produkterna. Hos Castro y González lägger vi prioriteten vid omsorgen om och den hållbara utvecklingen av denna livets källa, och vi är medvetna om att varje bäck, stenek, korkek, slätt och källa på våra betesmarker är väsentliga för våra produkter.

 4. XARCUSPAIN S.L.

  Spanien

 5. DETRY

  Belgien

  Sedan 1963 erbjuder vi ett utbud delikata charkuterivaror, beryktade för deras unika smak och för våra charkmästares know-how. Från skinka till blodkorv, över pastejer och råa produkter, är det 9 stora familjer som utgör vårt sortiment som ständigt berikas med olika smaker! Önskar ni lansera vårt märke AUBEL i er handel? Köpa våra varor i parti eller förpackade under ert eget märke? Kontakta oss för att berätta om ert projekt

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JAMONES PESÓN

  Spanien

 2. MAISON VOISINE

  Frankrike

 3. GOLOSITÀ SANNITE SRL

  Italien

 4. CÉSAR NIETO

  Spanien

 5. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

 1. AIMARETTI SPA

  Italien

 2. JAMONES EUTIQUIO

  Spanien

 1. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

 2. VAN DER JEUGT BV

  Belgien

 3. MONICA E GROSSI SPA

  Italien

 4. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Sedan 1987 erbjuder charkuteriet Salumificio Bovo, från Bortolazzi Massimo, i Verona, hantverkstillverkade produkter som soppressa (torkad korv med vitlök), torkad korv, korv, rullat späck, salamella (sorts korv), cotechino (korv att steka), färskt kött, lagrade specialiteter. Salumificio Bovo utgör valet av alla som vill erbjuda sina kunder bästa möjliga kvalitet och smak därför att det positionerar sig som kundens privilegierads partner och ställer till dennes förfogande ett stort val av korv och torkad korv av premiumkvalitet.

 5. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  Vårt familjeföretag har lyckats upprätta en harmonisk balans mellan fäderneärvd erfarenhet och modern teknik, för att erhålla en produkt med stort stamträd som förädlar vårt arbete och vår vilja att utvecklas vidare för varje dag som går. Traditionella produkter för gommens njutning, de vanligaste produkterna (skinka, lomo, chorizo) framställda med största omsorg, noggrann uppföljning av kvaliteten på produkterna som placeras i mycket moderna torkar för att få fram en produkt av exceptionell kvalitet.

 6. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bästa skinkan från Estremadura. Företag inom jordbrukslivsmedelssektorn beläget i Estremadura och specialiserat på tillverkningen av de bästa iberiska skinkorna från Estremadura. Enastående kvalitet. Mycket konkurrenskraftiga priser. Försäljning av iberiskt fläskkött, digrisar och export av levande djur. Vi förfogar även över produktionslinjer för olivolja, vin och mineralvatten.

 7. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanien

  Hos Cárnicas Sánchez Martín är den service och de råd vi ger våra kunder vår bästa garanti. Hos Cárnicas Sánchez Martín är den service och de råd vi ger våra kunder vår bästa garanti. Vi erbjuder bästa priskvalitet och vår professionella personal är en garant för våra produkters kvalitet. Kom gärna och besök oss och se själva.

 8. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO kretsar kring tillverkningen av förädlade produkter som säljs under märket Sadepor. Sedan dess start, har detta företag satsat på att skapa en sortering speciellt utvalda produkter av hög kvalitet. Dessa produkter, som marknadsförs av Sadepor, förädlas utifrån de bästa råvarorna som levereras av moderföretaget och alltid enligt de galiciska bearbetningsprinciper.

 1. IBERICOS GUILLEN

  Spanien

  Manuel Guillén S.A förenar traditionerna från de stora charkuterimästarna med de mest avancerade moderna anläggningarna, vilket gör att vi får fram skinkor och charkuterier av iberisk gris av högsta kvalitet. Alla etapper, från uppfödning av grisarna till framställning och distribution av företagets produkter omfattas av noggrann omsorg och strikta kvalitetskontroller.

 2. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Spanien

  Vårt lilla familjeföretag har funnits i över två decennier och vi arbetar med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder en fantastisk produkt. Tillverkning och försäljning av iberiska produkter. Charkuteri, iberiska skinkor från Guijuelo. Iberisk skinka. Skinka från Guijuelo. Iberiska charkuterier. Charkuterier från Guijuelo. Färskt kött.

 3. ELJAMONCITO.COM

  Spanien

  Onlinebutik för iberiska charkuterivaror och skinkor av svin närda på ollon och Pata Negra, producerade på Andalusiens och Estremaduras betesmarker. Distribution i Europa (Spanien, Italien, Benelux, Frankrike, Portugal, Tyskland, Österrike, England, Norge, Schweiz & Latinamerika, Ryssland och Kina. Våra produkter är av märket "Selección Jabugo Nature, S.L."

 4. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

  Spanien

  Familjeföretag med rötter i sekelskiftet, från far till son, med säte i Guijuelo, specialist på förädling av skinka och charkuterier.

 5. NIETO MARTÍN

  Spanien

  Iberiska produkter Guijuelo. Charkuteri, iberiska skinkor: skinkor, bogar, chorizo, filé.

 6. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Spanien

  Produktion av skinka, slakteri och styckningsrum, butik.

 7. FUMEIROS DA GUARDA

  Portugal

 8. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Spanien

 9. LUSITANIA FOOD

  Spanien

 10. PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C.

  Italien