• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skinkor

Resultat för

Skinkor - Import och export

 1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  The Family Butchers (TFB) är Tysklands näst största korvproducent med åtta produktionsanläggningar, 2 400 medarbetare och en årlig omsättning på 720 miljoner euro. Familjeföretaget har både en lång erfarenhet och stor kompetens som produktionsspecialist för kända tyska varumärken som Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz och Reinert HerzensSACHE. Innovationsandan är fast förankrad inom företaget: TFB har med Reinerts björnformade medwurst vunnit mark på marknaden för barnprodukter och med Reinert HerzensSACHE tagit fram den tyska marknadens första korvmärke med kött som är 100 % fritt från antibiotika. Varje år produceras mer än 660 miljoner färdigförpackade produkter. Dessutom sträcker sig sortimentet från klassiska råa, tillagade och kokta korvprodukter till skapelser med olika smakvariationer och hybridprodukter till kyldisken, men även charken.

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vi brukar vår egen jord och föder upp våra grisar.Vi arbetar med rasen DUROC som genetisk bas, vilken kännetecknas av den höga kvalitén av sitt kött, det hela kombinerat med naturliga födoämnen som huvudsakligen består av lokala spannmål, samt bevarandet av oklanderlig hygien i uppfödningsgårdarna belägna i en ojämförlig omgivning. Vi har därmed de bästa råvarorna för att tillverka våra KORVAR, MARINERADE KÖTTSORTER och SKINKOR.

 3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Iberiska skinkor och charkuterivaror. Våra iberiska produkter återspeglar miljön de kommer ifrån: ängarna, naturens gåva där våra enastående grisar växer till sig för att erbjuda de bästa iberiska produkterna. Hos Castro y González lägger vi prioriteten vid omsorgen om och den hållbara utvecklingen av denna livets källa, och vi är medvetna om att varje bäck, stenek, korkek, slätt och källa på våra betesmarker är väsentliga för våra produkter.

 4. DETRY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1963 erbjuder vi ett utbud delikata charkuterivaror, beryktade för deras unika smak och för våra charkmästares know-how. Från skinka till blodkorv, över pastejer och råa produkter, är det 9 stora familjer som utgör vårt sortiment som ständigt berikas med olika smaker! Önskar ni lansera vårt märke AUBEL i er handel? Köpa våra varor i parti eller förpackade under ert eget märke? Kontakta oss för att berätta om ert projekt

 5. JAMONES PESÓN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget JAMONES PESÓN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom spansk skinka, mognad torkad skinka, export skinka, korv, soppressa (charkuteri), torkad skinka, skinka i parti, Chorizos, och chorizo cular ibérico. Företagets huvudkontor finns i Monroyo (teruel), Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IBÉRICO EXPERIENCE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget IBÉRICO EXPERIENCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom export skinka, iberijske šunke, charkuteri, grisbog, och ibéricochorizo. Företagets huvudkontor finns i Carbajosa De La Sagrada-Salamanca, Spanien.

 2. CÉSAR NIETO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CÉSAR NIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Chorizos, lonza, KORV, Iberiska charkuterier, iberisk skinka "bellota", torkad fläskytterfilé "lomo de bellota", och iberijske šunke. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

 3. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, skinka, iberisk skinka, Charkuterivaror och skinkor, Charkuteri- och skinkproducent, korv, Chorizos, och Simon Martin. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

 4. JAMONES EUTIQUIO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget JAMONES EUTIQUIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, skinkfabriker, Charkuterivaror och skinkor, urbenade skinkor, torkad skinka, och sušilnik šunke. Företagets huvudkontor finns i Cuarte De Huerva-Zaragoza, Spanien.

 5. VAN DER JEUGT BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget VAN DER JEUGT BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Skinkor, fjälster för livsmedelsbranschen, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lokeren, Belgien.

 1. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom korv, typiska produkter, skinka, bresaola, culatello, korvar, mortadella utan fosfat, och hemlagat fläsk. Företagets huvudkontor finns i Marmirolo, Italien.

 2. AIMARETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AIMARETTI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, slaktning kött, mogning skinkor, Djupfryst kött, skinka, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Villafranca Piemonte, Italien.

 1. MONICA E GROSSI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MONICA E GROSSI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, skinkfabriker, skinka, Charkuterivaror och skinkor, torkad skinka, parmaskinka, skinka från san daniele, handel, lufttorkad skinka, och culatello. Företagets huvudkontor finns i Langhirano, Italien.

 2. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Sedan 1987 erbjuder charkuteriet Salumificio Bovo, från Bortolazzi Massimo, i Verona, hantverkstillverkade produkter som soppressa (torkad korv med vitlök), torkad korv, korv, rullat späck, salamella (sorts korv), cotechino (korv att steka), färskt kött, lagrade specialiteter. Salumificio Bovo utgör valet av alla som vill erbjuda sina kunder bästa möjliga kvalitet och smak därför att det positionerar sig som kundens privilegierads partner och ställer till dennes förfogande ett stort val av korv och torkad korv av premiumkvalitet.

 4. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  Vårt familjeföretag har lyckats upprätta en harmonisk balans mellan fäderneärvd erfarenhet och modern teknik, för att erhålla en produkt med stort stamträd som förädlar vårt arbete och vår vilja att utvecklas vidare för varje dag som går. Traditionella produkter för gommens njutning, de vanligaste produkterna (skinka, lomo, chorizo) framställda med största omsorg, noggrann uppföljning av kvaliteten på produkterna som placeras i mycket moderna torkar för att få fram en produkt av exceptionell kvalitet.

 5. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bästa skinkan från Estremadura. Företag inom jordbrukslivsmedelssektorn beläget i Estremadura och specialiserat på tillverkningen av de bästa iberiska skinkorna från Estremadura. Enastående kvalitet. Mycket konkurrenskraftiga priser. Försäljning av iberiskt fläskkött, digrisar och export av levande djur. Vi förfogar även över produktionslinjer för olivolja, vin och mineralvatten.

 6. XARCUSPAIN S.L.

  Spanien

  XarcuSpain är ett företag som exporterar läckra, hantverksmässigt framställda, sunda och ekologiska produkter med spanskt ursprung. Vi är i första hand specialiserade på torkat kött (skinka/chorizo/lomo), men ni kan även finna andra produkter i vår katalog. Honungar, produkter med tryffel, likörer och alla sorters kött. Vi riktar vår verksamhet mot HORECA och trots att vi arbetar med återförsäljare kan vi utföra kundanpassade sändningar till vilka butiker som helst inom branschen.

 7. IBERICOS GUILLEN

  Spanien

  Manuel Guillén S.A förenar traditionerna från de stora charkuterimästarna med de mest avancerade moderna anläggningarna, vilket gör att vi får fram skinkor och charkuterier av iberisk gris av högsta kvalitet. Alla etapper, från uppfödning av grisarna till framställning och distribution av företagets produkter omfattas av noggrann omsorg och strikta kvalitetskontroller.

 8. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanien

  Hos Cárnicas Sánchez Martín är den service och de råd vi ger våra kunder vår bästa garanti. Hos Cárnicas Sánchez Martín är den service och de råd vi ger våra kunder vår bästa garanti. Vi erbjuder bästa priskvalitet och vår professionella personal är en garant för våra produkters kvalitet. Kom gärna och besök oss och se själva.

 1. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO kretsar kring tillverkningen av förädlade produkter som säljs under märket Sadepor. Sedan dess start, har detta företag satsat på att skapa en sortering speciellt utvalda produkter av hög kvalitet. Dessa produkter, som marknadsförs av Sadepor, förädlas utifrån de bästa råvarorna som levereras av moderföretaget och alltid enligt de galiciska bearbetningsprinciper.

 2. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Spanien

  Vårt lilla familjeföretag har funnits i över två decennier och vi arbetar med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder en fantastisk produkt. Tillverkning och försäljning av iberiska produkter. Charkuteri, iberiska skinkor från Guijuelo. Iberisk skinka. Skinka från Guijuelo. Iberiska charkuterier. Charkuterier från Guijuelo. Färskt kött.

 3. ELJAMONCITO.COM

  Spanien

  Onlinebutik för iberiska charkuterivaror och skinkor av svin närda på ollon och Pata Negra, producerade på Andalusiens och Estremaduras betesmarker. Distribution i Europa (Spanien, Italien, Benelux, Frankrike, Portugal, Tyskland, Österrike, England, Norge, Schweiz & Latinamerika, Ryssland och Kina. Våra produkter är av märket "Selección Jabugo Nature, S.L."

 4. GARRUDO BENITO

  Spanien

  Charkuteri- och skinkproducent Urbenade och skivade skinkor. Skuldra, filéer, charkuteriprodukter och kött av iberisk gris.

 5. JOSÉ ANTONIO GARCÍA S.L.

  Spanien

  Familjeföretag med rötter i sekelskiftet, från far till son, med säte i Guijuelo, specialist på förädling av skinka och charkuterier.

 6. NIETO MARTÍN

  Spanien

  Iberiska produkter Guijuelo. Charkuteri, iberiska skinkor: skinkor, bogar, chorizo, filé.

 7. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Spanien

  Produktion av skinka, slakteri och styckningsrum, butik.

 8. FUMEIROS DA GUARDA

  Portugal

  Företaget FUMEIROS DA GUARDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom korvstoppning, skinka, och fårostar. Företagets huvudkontor finns i Guarda, Portugal.

 9. PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C.

  Italien

  Företaget PERTUS PROSCIUTTI COTTI SNC DI LISSONI RICCARDO & C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom tillagad kalkonskinka, och grillad spädgris. Företagets huvudkontor finns i Olgiate Molgora, Italien.

 10. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Spanien

  Företaget EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, mogning skinkor, charkuteri, Skinkor, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Loja, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis