• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skiffer

Resultat för

Skiffer - Import och export

 1. ALLBOARDS FRANCE SARL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALLBOARDS FRANCE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skrivtavlor. Företaget är även verksamt inom Skiffer, tavlor, Skiffer, måttbeställda tavlor, och Kontorsmöbler. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. PIEDRAS SEGOVIA

  Spanien

  Grupperingen CUBIERTAS SEGOVIA är grupp företag specialiserade på alla typer av tak- och beklädnadsarbeten, i synnerhet på skiffer-, koppar, bly och zinktak, samt beläggningar och stenläggningar i natursten, inklusive försäljning av material. Det vi gör: beklädnader, tak och taktäckningar med skiffer, bly, koppar och zink.

 3. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Spanien

  Ett familjeföretag som skapats 1965 och som specialiserat sig på utvinning, bearbetning och läggning av kvartsit.

 4. PIZARRAS LOMBA SL

  Spanien

  Vårt företag grundades för över 50 år sedan. idag, under namnet Pizarras Lomba, använder vi de bästa utvinnings-, tillverknings- och försäljningsmedlen för prydnadsskiffer.

 5. GREEN CONSTRUCT

  Belgien

  Företaget GREEN CONSTRUCT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom isolering, uppslag, och skiffer. Företagets huvudkontor finns i Verviers, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SNSTONES

  Grekland

  Företaget SNSTONES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företaget är även verksamt inom natursten. Företagets huvudkontor finns i Kavala, Grekland.

 2. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Turkiet

  Företaget EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Stentrappor, Skiffer, Plattor för golv och reveteringar, Marmor och naturliga stenar, Stentrappor, Skiffer, och Plattor för golv och reveteringar. Företagets huvudkontor finns i Gölbaşi/ankara, Turkiet.

 3. PIERRE ET PAREMENT

  Frankrike

  Företaget PIERRE ET PAREMENT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom prydnadssten, travertin, skiffer, och kvartsit. Företagets huvudkontor finns i Grignan, Frankrike.

 4. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spanien

  Företaget PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företaget är även verksamt inom Skiffer för täckning, Skiffer för täckning, griffeltavlor, behandling skiffer, och skiffertak. Företagets huvudkontor finns i O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Spanien.

 5. CUPA PIZARRAS

  Belgien

  Företaget CUPA PIZARRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skiffer för täckning. Företaget är även verksamt inom Skiffer, Skiffer, skiffertak, och skiffer för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Tournai, Belgien.

 1. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugal

  Företaget GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmor, Granit, Skiffer, Marmor, Granit, basalt för byggnation, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Negrais, Portugal.

 2. SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA.

  Portugal

  Företaget SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA., som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom prydnadssten, Skiffer, och sten och småsten för prydnad. Företagets huvudkontor finns i Urqueira, Portugal.

 1. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget VANTO NATURAL STONES, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Plattor för golv och reveteringar, Sandsten, Skiffer, Plattor för golv och reveteringar, Sandsten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Kunovice, Tjeckiska republiken.

 2. SOCOARC

  Belgien

  Företaget SOCOARC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom skiffer, och brännkol. Företagets huvudkontor finns i Morlanwelz, Belgien.

 3. T.V.H.

  Belgien

  Företaget T.V.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Granit, Skiffer, Granit, vit sten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Peer, Belgien.

 4. GRANILOURO

  Spanien

  Företaget GRANILOURO, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Marmor, Granit, Skiffer, Marmor, Granit, Skiffer, och inomhusgolv för industrier. Företagets huvudkontor finns i Cerquido - Pontevedra, Spanien.

 5. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Företaget MÄRKER ZEMENT GMBH, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Skiffer, Industrigips, Sandsten, Skiffer, och Industrigips. Företagets huvudkontor finns i Harburg , Tyskland.

 6. CARRIÈRE LES ROCHETTES

  Belgien

  Företaget CARRIÈRE LES ROCHETTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Stenbrott, skiffer, sandsten för byggnad, och schaktningsarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bertrix, Belgien.

 7. TESERA V.O.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget TESERA V.O.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Golvläggningar för industribruk. Företaget är även verksamt inom Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Gravmonument, Skiffer, Plattor och golv i stengods, Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri, Gravmonument, Skiffer, och Plattor och golv i stengods. Företagets huvudkontor finns i Ceske Budejovice, Tjeckiska republiken.

 8. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Skiffer, Industriell kalksten, Sandsten, Skiffer, Industriell kalksten, och Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Painten, Tyskland.

 1. GALBANOX

  Spanien

  Företaget GALBANOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företaget är även verksamt inom fästen. Företagets huvudkontor finns i O Barco De Valdeorras-Ourense, Spanien.

 2. ARDOSIA SLATE

  Förenade kungariket

  Företaget ARDOSIA SLATE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Gunn, Förenade kungariket.

 3. HIDEMOR

  Spanien

  Företaget HIDEMOR, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Granit, Skiffer, Fasadbehandling, Marmor och naturliga stenar, Granit, Skiffer, och Fasadbehandling. Företagets huvudkontor finns i Castrelo-Cambados-Pontevedra, Spanien.

 4. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Spanien

  Företaget COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, natursten, Gradbeni materiali, och sten och småsten för prydnad. Företagets huvudkontor finns i Camponaraya, Spanien.

 5. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Portugal

  Företaget PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Skiffer, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Valongo, Portugal.

 6. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Italien

  Företaget ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Skiffer. Företaget är även verksamt inom Skiffer för täckning, råskiffer, och Skiffer för täckning. Företagets huvudkontor finns i Moconesi, Italien.

 7. MANDALE STONE CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MANDALE STONE CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Skiffer, Industriell kalksten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Matlock, Förenade kungariket.

 8. TONY VINEY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TONY VINEY LTD, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Skiffer, Industriell kalksten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Wareham, Förenade kungariket.

 9. IMERYS MINERALS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget IMERYS MINERALS LTD, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Skiffer, Industriell kalksten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Beverley, Förenade kungariket.

 10. FARMINGTON NATURAL STONE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FARMINGTON NATURAL STONE LTD, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Skiffer, Industriell kalksten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Cheltenham, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis