• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skenor - järnfri metall

Resultat för

Skenor - järnfri metall - Import och export

 1. JSC GLOSS & REITER

  Vitryssland

 2. SSB SCHIENENSYSTEME BRANDT GMBH

  Tyskland

 3. AGESSA

  Schweiz

 4. ERMET JACEK WADZIAK I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA

  Polen

 5. H. REIS LTD

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BKS STROMSCHIENEN AG

  Schweiz

 2. MISTRAL SOC. COOP. A R.L.

  Italien

 3. EMERAN BRAUN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. MATTHIAS SCHWÖLLER GESMBH

  Österrike

 5. MONTEFERRO HRADEK A. S.

  Tjeckiska republiken

 1. CONCEPT METAL

  Frankrike

  Concept Metal erbjuder halvfabrikat och färdiga delar i järnfri metall och specialmetall enligt ritningar. Bearbetning och tillverkning av enstaka stycken och små, medelstora och stora serier. Concept Metals specialitet är att leverera halvfabrikat utanför standardmåtten (t.ex. stora arbetsstycken, block, plåtar, rör …). Expertisen hos Concept Metal ligger också i rådgivning och hjälp vid valet av specialmetaller i era prover med volfram, molybden, tantal… Vi kan också hjälpa till vid konstruktion, montering eller svetsning av dessa specialmetaller efter förstudier som utförs av vårt tekniska team. Våra ingenjörer kan ingripa inom olika sektorer som mekanik, plastinjektion, sprutpressning, djuppressning, flygindustri, kärnkraftssektorn, kemisk sektor, bygg- och anläggningssektorn, jordbrukssektorn, metallindustri, stålindustri, varvsindustri, järnväg, forskning, försvar.

 2. HANS KÖRBER GMBH

  Tyskland

  Vi brukar säga att vi tillverkar produkter som – eftersom de är inbyggda vid användning – inte syns. Märks gör de däremot. Våra produkter garanterar säkerhet och tillförlitlig funktion. I kraftverk, inom fartygs- och anläggningskonstruktion. Överallt där man arbetar med vätskor, gas eller ånga kommer våra produkter till användning. Vi tillverkar rör- och pannkomponenter, kopplingar och specialprodukter av stål med mycket kärlek och enligt stränga kvalitetskrav. Och trots att vi har gjort det i över 100 år är vi fortfarande lika stolta över att som familjeföretag tillhöra områdets mest efterfrågade specialister. Tillförlitlighet, kunnighet och personlig service. Vår filosofi är att stå på kundens sida i arbetet med att driva deras projekt framåt. Med våra produkter vill vi bidra till att kunden tar sig runt varje hörn och förbi varje krök.

 1. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är experter på utveckling och tillverkning av aluminiumgjutgods. Våra Arens-rördelar har många användningsområden och har satt nya måttstockar för kvalitet och design. Vi tillverkar våra produkter i enlighet med RoHS, under iakttagande av Reach-förordningen med certifierad kvalitetssäkring i vår egna tillverkning i Iserlohn. Till våra kunder hör världsledande företag från vitt skilda branscher. Vi utvecklar också gärna individuella lösningar och specialutföranden åt dig. Enkel montering i en handvändning. Arens-rördelarna monteras enkelt, utan specialverktyg och utan svetsning, t.ex. som skyddsräcken vid maskiner eller på arbetsplattformar, eller som ledstångssystem på bussar och tåg. Våra produkter är hållbara. Vi tillverkar alla produkter av aluminiumlegeringar av hög kvalitet enligt DIN-standard, och vilka erbjuder högsta stabilitet och korrosionsbeständighet samtidigt som de har en låg vikt.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Posa Tubi tillverkar och säljer mindre materiel och slangar för låga och medelhöga, höga och mycket höga tryck. Vi levererar hydraulslangar för högtryck och erbjuder en kapillärtjänst i provinserna kring Brescia och runt Bergamo, Milano, Trento, Verona och Vicenza. Vi arbetar över hela Italien tack vare ett effektivt nätverk som hanterar organisationen, kontakterna och leveranserna. Vi är specialiserade på leveransen av ett brett sortiment tillbehör.

 3. PERFIQUINA

  Portugal

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

 5. FILTO PROFILES

  Spanien

 6. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrike

 7. M.E.G.A. SPA

  Italien

 8. SIEMENS AG

  Tyskland

 1. ALUBRILL S.R.L.

  Italien

 2. THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. LORIAN MARKETING LTD

  Förenade kungariket

 4. SERVICE AUVERGNE METAUX

  Frankrike

 5. LESTEFER METAIS LTDA

  Brasilien

 6. METAL-SERWIS

  Polen

 7. ELKA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi har en mångårig erfarenhet som distributör och finns på den polska marknaden sedan 1992. Vi levererar icke.järnmetaller och syrefasta stålprodukter som tillverkats i landet och utomlands. Företaget har varit representant för Huta Aluminium KONIN S.A. – Impexmetal Group i många år. Vi erbjuder ett brett utbud av stänger, rör, plåt, band, film, profiler, tackor, skärmar.

 8. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turkiet

 9. DINOCOOP KERESKEDELMI, GYARTO KFT

  Ungern

 10. PROFILALLUMINIO DI RIZZO SALVATORE

  Italien

Filter

Resultat för

Skenor - järnfri metall - Import och export

Antal resultat

2 025 företag