• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skenor - järnfri metall

Resultat för

Skenor - järnfri metall - Import och export

 1. JSC GLOSS & REITER

  Vitryssland

 2. SSB SCHIENENSYSTEME BRANDT GMBH

  Tyskland

 3. AGESSA

  Schweiz

 4. MATTHIAS SCHWÖLLER GESMBH

  Österrike

 5. EMERAN BRAUN GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BKS STROMSCHIENEN AG

  Schweiz

 2. ERMET JACEK WADZIAK I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA

  Polen

 3. MISTRAL SOC. COOP. A R.L.

  Italien

 4. MONTEFERRO HRADEK A. S.

  Tjeckiska republiken

 5. H. REIS LTD

  Förenade kungariket

 1. CONCEPT METAL

  Frankrike

  Concept Metal erbjuder halvfabrikat och färdiga delar i järnfri metall och specialmetall enligt ritningar. Bearbetning och tillverkning av enstaka stycken och små, medelstora och stora serier. Concept Metals specialitet är att leverera halvfabrikat utanför standardmåtten (t.ex. stora arbetsstycken, block, plåtar, rör …). Expertisen hos Concept Metal ligger också i rådgivning och hjälp vid valet av specialmetaller i era prover med volfram, molybden, tantal… Vi kan också hjälpa till vid konstruktion, montering eller svetsning av dessa specialmetaller efter förstudier som utförs av vårt tekniska team. Våra ingenjörer kan ingripa inom olika sektorer som mekanik, plastinjektion, sprutpressning, djuppressning, flygindustri, kärnkraftssektorn, kemisk sektor, bygg- och anläggningssektorn, jordbrukssektorn, metallindustri, stålindustri, varvsindustri, järnväg, forskning, försvar.

 2. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är experter på utveckling och tillverkning av aluminiumgjutgods. Våra Arens-rördelar har många användningsområden och har satt nya måttstockar för kvalitet och design. Vi tillverkar våra produkter i enlighet med RoHS, under iakttagande av Reach-förordningen med certifierad kvalitetssäkring i vår egna tillverkning i Iserlohn. Till våra kunder hör världsledande företag från vitt skilda branscher. Vi utvecklar också gärna individuella lösningar och specialutföranden åt dig. Enkel montering i en handvändning. Arens-rördelarna monteras enkelt, utan specialverktyg och utan svetsning, t.ex. som skyddsräcken vid maskiner eller på arbetsplattformar, eller som ledstångssystem på bussar och tåg. Våra produkter är hållbara. Vi tillverkar alla produkter av aluminiumlegeringar av hög kvalitet enligt DIN-standard, och vilka erbjuder högsta stabilitet och korrosionsbeständighet samtidigt som de har en låg vikt.

 1. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrike

  Sedan 1995 är ETIC TUBE & PROFILES ett företag specialiserat på rördragning. Det framgångsrika bolaget diversifierade sin verksamhet till precisionskapning efter några år. Vi utför också slutbearbetningar och har en verkstad som ger oss möjlighet att utföra komplexa operationer som t.ex. skäggning, stansning, bockning, lödning, borrning och värmebehandlingar. Utifrån ihåliga ämnen utför vårt erfarna team dragningen av rör eller profiler enligt standard EN12449 eller er kravspecifikation. Vi väljer noggrant ut råmaterialen för att garantera en produkt av bästa kvalitet. Vi arbetar huvudsakligen med icke-järnhaltiga metaller som exempelvis koppar och dess legeringar (mässing och aluminium). Vi försäkrar oss om att alltid leverera produkten som överensstämmer med era förväntningar, tillverkad enligt en process som följer standarden ISO 9001: 2015. Med åren har ETIC utvecklat sin verksamhet internationellt. Vi har blivit den privilegierade leverantören av många företag i Europa, i Nordafrika, men också i Asien. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Posa Tubi tillverkar och säljer mindre materiel och slangar för låga och medelhöga, höga och mycket höga tryck. Vi levererar hydraulslangar för högtryck och erbjuder en kapillärtjänst i provinserna kring Brescia och runt Bergamo, Milano, Trento, Verona och Vicenza. Vi arbetar över hela Italien tack vare ett effektivt nätverk som hanterar organisationen, kontakterna och leveranserna. Vi är specialiserade på leveransen av ett brett sortiment tillbehör.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget CIVIC INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Krokar för tavlor, Industriella järnvaror, dörrstoppar för väggar, dörrstopp, Lister och ramar, golvmonterade dörrstopp, Krokar för tavlor, och tillverkning av vägglister. Företagets huvudkontor finns i L'haye Les Roses, Frankrike.

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Företaget ALUMINIUMWERK UNNA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Aluminium och legeringar, Profilstänger och stänger - järnfri metall, aluminiumprofiler, aluminiumrör, aluminiumstänger, speciella rörformiga, Rör och rörsystem i aluminium, och aluminiumprofiler efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 5. FILTO PROFILES

  Spanien

  Företaget FILTO PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, mässingsprofiler, hörnbeslag av metall, Mässing, profiler för byggsektorn, industriprofiler, specialprofiler enligt ritning, och platt. Företagets huvudkontor finns i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 6. M.E.G.A. SPA

  Italien

  Företaget M.E.G.A. SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom skarvstycken i rostfritt stål, smidda skarvar, och gjutning av metall. Företagets huvudkontor finns i Scanzorosciate, Italien.

 7. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrike

  Företaget ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Laminat - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Stänger - järnfri metall, Plåt och rör, Rör och rörsystem i järnfri metall, Stänger - järnfri metall, stänger av nickellegering, nickellegeringar, Plåt och rör, Rör och rörsystem i järnfri metall, och metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Amblainville, Frankrike.

 8. ALUBRILL S.R.L.

  Italien

 1. SIEMENS AG

  Tyskland

 2. THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turkiet

 4. ELKA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi har en mångårig erfarenhet som distributör och finns på den polska marknaden sedan 1992. Vi levererar icke.järnmetaller och syrefasta stålprodukter som tillverkats i landet och utomlands. Företaget har varit representant för Huta Aluminium KONIN S.A. – Impexmetal Group i många år. Vi erbjuder ett brett utbud av stänger, rör, plåt, band, film, profiler, tackor, skärmar.

 5. METAL-SERWIS

  Polen

 6. LORIAN MARKETING LTD

  Förenade kungariket

 7. LESTEFER METAIS LTDA

  Brasilien

 8. SERVICE AUVERGNE METAUX

  Frankrike

 9. D'AMURI GROUP S.R.L.

  Italien

 10. STIB

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Skenor - järnfri metall - Import och export

Antal resultat

2 030 Företag