• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skenor - järnfri metall

Resultat för

Skenor - järnfri metall - Import och export

 1. JSC GLOSS & REITER

  Vitryssland

  Företaget JSC GLOSS & REITER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skenor - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom handdukshängare. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 2. ERMET JACEK WADZIAK I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA

  Polen

  Företaget ERMET JACEK WADZIAK I WSPOLNICY SPOLKA JAWNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Plast - Basprodukter för industri, Skenor - järnfri metall, Plast - Basprodukter för industri, och Skenor - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Konskie, Polen.

 3. SSB SCHIENENSYSTEME BRANDT GMBH

  Tyskland

  Företaget SSB SCHIENENSYSTEME BRANDT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skenor - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Skenor - järnfri metall, Lyftbryggor och plattformshissar för bilar, Skenor - järnfri metall, och Lyftbryggor och plattformshissar för bilar. Företagets huvudkontor finns i Heddesheim, Tyskland.

 4. MATTHIAS SCHWÖLLER GESMBH

  Österrike

  Företaget MATTHIAS SCHWÖLLER GESMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skenor - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Yttre och inre solskydd, och Yttre och inre solskydd. Företagets huvudkontor finns i Straßwalchen, Österrike.

 5. AGESSA

  Schweiz

  Företaget AGESSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Skenor - järnfri metall, och Skenor - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Lausanne, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MONTEFERRO HRADEK A. S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget MONTEFERRO HRADEK A. S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skenor - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Skenor och kulisser, Skenor - järnhaltig metall, Skenor och kulisser, och Skenor - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hradek, Tjeckiska republiken.

 2. BKS STROMSCHIENEN AG

  Schweiz

 3. H. REIS LTD

  Förenade kungariket

 4. EMERAN BRAUN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. MISTRAL SOC. COOP. A R.L.

  Italien

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Tableraíz grundades i februari 2011 och är en framstående aktör inom metallkonstruktion med ett omfattande lösningsutbud som innefattar strukturell förberedning, leverans och montering av solpanelsstrukturer. Vår expertis sträcker sig till metallbeläggning, licensprocesser, arkitektuella projekt/civilingenjörsprojekt samt noggrann projektövervakning. Vi fokuserar på solcellsmarknaden och kan erbjuda konkurrenskraftiga lösningar inom solcellsstrukutrer. Tableraíz utformar tekniska lösningar för solcellsmonteringar, och är en pålitlig tillverkare av strukturer för solcellsinstalleringar. Vi vill vara en nyckelaktör på marknaden och lägga ribban för perfektion inom både byggnationsprodukter och metallarbete. Våra kärnvärderingar är etik, ansvar, hängivenhet, laganda och respekt. Det är viktigt för oss att göra ett bestående intryck. Med rik erfarenhet och kunskap som slipats genom åren har vi kapaciteten att erbjuda distinkta lösningar inom planering, konstruktion och teknisk utformning. Våra klienter kan lita på vår professionalism, tekniska guidning och obevekliga hängivenhet till kvalitet i varje projekt. Våra färdigheter innefattar många olika områden: Planering, leverans, beledsagning, licensering, beläggning, montering och konstruktion. Vi är hängivna till att leverera kvalitet.

 2. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är experter på utveckling och tillverkning av aluminiumgjutgods. Våra Arens-rördelar har många användningsområden och har satt nya måttstockar för kvalitet och design. Vi tillverkar våra produkter i enlighet med RoHS, under iakttagande av Reach-förordningen med certifierad kvalitetssäkring i vår egna tillverkning i Iserlohn. Till våra kunder hör världsledande företag från vitt skilda branscher. Vi utvecklar också gärna individuella lösningar och specialutföranden åt dig. Enkel montering i en handvändning. Arens-rördelarna monteras enkelt, utan specialverktyg och utan svetsning, t.ex. som skyddsräcken vid maskiner eller på arbetsplattformar, eller som ledstångssystem på bussar och tåg. Våra produkter är hållbara. Vi tillverkar alla produkter av aluminiumlegeringar av hög kvalitet enligt DIN-standard, och vilka erbjuder högsta stabilitet och korrosionsbeständighet samtidigt som de har en låg vikt.

 1. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1995 är ETIC TUBE & PROFILES ett företag specialiserat på rördragning. Det framgångsrika bolaget diversifierade sin verksamhet till precisionskapning efter några år. Vi utför också slutbearbetningar och har en verkstad som ger oss möjlighet att utföra komplexa operationer som t.ex. skäggning, stansning, bockning, lödning, borrning och värmebehandlingar. Utifrån ihåliga ämnen utför vårt erfarna team dragningen av rör eller profiler enligt standard EN12449 eller er kravspecifikation. Vi väljer noggrant ut råmaterialen för att garantera en produkt av bästa kvalitet. Vi arbetar huvudsakligen med icke-järnhaltiga metaller som exempelvis koppar och dess legeringar (mässing och aluminium). Vi försäkrar oss om att alltid leverera produkten som överensstämmer med era förväntningar, tillverkad enligt en process som följer standarden ISO 9001: 2015. Med åren har ETIC utvecklat sin verksamhet internationellt. Vi har blivit den privilegierade leverantören av många företag i Europa, i Nordafrika, men också i Asien. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Posa Tubi tillverkar och säljer mindre materiel och slangar för låga och medelhöga, höga och mycket höga tryck. Vi levererar hydraulslangar för högtryck och erbjuder en kapillärtjänst i provinserna kring Brescia och runt Bergamo, Milano, Trento, Verona och Vicenza. Vi arbetar över hela Italien tack vare ett effektivt nätverk som hanterar organisationen, kontakterna och leveranserna. Vi är specialiserade på leveransen av ett brett sortiment tillbehör.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CIVIC INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Krokar för tavlor, Industriella järnvaror, dörrstoppar för väggar, dörrstopp, Lister och ramar, golvmonterade dörrstopp, Krokar för tavlor, och tillverkning av vägglister. Företagets huvudkontor finns i L'haye Les Roses, Frankrike.

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUMWERK UNNA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Aluminium och legeringar, Profilstänger och stänger - järnfri metall, aluminiumprofiler, aluminiumrör, aluminiumstänger, speciella rörformiga, Rör och rörsystem i aluminium, och aluminiumprofiler efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 5. FILTO PROFILES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FILTO PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, mässingsprofiler, hörnbeslag av metall, Mässing, profiler för byggsektorn, industriprofiler, specialprofiler enligt ritning, och platt. Företagets huvudkontor finns i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 6. M.E.G.A. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget M.E.G.A. SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom skarvstycken i rostfritt stål, smidda skarvar, och gjutning av metall. Företagets huvudkontor finns i Scanzorosciate, Italien.

 7. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Laminat - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Stänger - järnfri metall, Plåt och rör, Rör och rörsystem i järnfri metall, Stänger - järnfri metall, stänger av nickellegering, nickellegeringar, Plåt och rör, Rör och rörsystem i järnfri metall, och metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Amblainville, Frankrike.

 8. ALUBRILL S.R.L.

  Italien

  Företaget ALUBRILL S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilplåtar - järnhaltig metall, Skenor - järnhaltig metall, Profilplåtar - järnhaltig metall, och Skenor - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Sassocorvaro Auditore, Italien.

 1. THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget THYSSENKRUPP GLEISTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Skenor - järnhaltig metall, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Järnvägsindustri, Grundstommar, Skenor - järnhaltig metall, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Järnvägsindustri, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 2. SIEMENS AG

  Tyskland

  Företaget SIEMENS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Skenor - järnhaltig metall, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Järnvägsindustri, Grundstommar, Skenor - järnhaltig metall, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Järnvägsindustri, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turkiet

  Företaget MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. METAL-SERWIS

  Polen

  Företaget METAL-SERWIS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Koppar, Mässing, järnfri metall, aluminium, Koppar, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Kielce, Polen.

 5. ELKA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi har en mångårig erfarenhet som distributör och finns på den polska marknaden sedan 1992. Vi levererar icke.järnmetaller och syrefasta stålprodukter som tillverkats i landet och utomlands. Företaget har varit representant för Huta Aluminium KONIN S.A. – Impexmetal Group i många år. Vi erbjuder ett brett utbud av stänger, rör, plåt, band, film, profiler, tackor, skärmar.

 6. SERVICE AUVERGNE METAUX

  Frankrike

  Företaget SERVICE AUVERGNE METAUX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Specialstål, formklippning av metall, och järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Cebazat, Frankrike.

 7. LESTEFER METAIS LTDA

  Brasilien

  Företaget LESTEFER METAIS LTDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Icke järnhaltig malm. Företaget är även verksamt inom metaller, och järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i São Paulo, Brasilien.

 8. LORIAN MARKETING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LORIAN MARKETING LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Icke järnhaltig malm. Företaget är även verksamt inom Mineraler, järnhaltiga och järnfri metall, järnfri metall, koppar, och zink. Företagets huvudkontor finns i Poynton, Förenade kungariket.

 9. MECC. AL. S.R.L.

  Italien

 10. F.LLI TONGIORGI

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Skenor - järnfri metall - Import och export

Antal resultat

2 029 Företag