• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skedar- gafflar och knivar

Resultat för

Skedar- gafflar och knivar - Import och export

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Sedan fyrtio år ägnar sig koncernen Zepter åt tillverkningen av exklusiva produkter inom skönhets- och hälsovård, och bidrar därmed till att förbättra livskvalitén i det dagliga livet. Exklusiva, högklassiga kollektioner av patenterade kosmetika, framtagna för att sublimera er skönhet med elegans och excellens (Neufchâtel, Schweiz); Exklusiv samling patenterade tillredningsredskap Masterpiece Cookware specifikt utvecklade för att laga hälsosam och utsökt mat, utan tillsats av matfett eller vatten. (Milano, Italien). Våra enastående knivar, handtillverkade sedan mer än tvåhundra år, föreställer kvintessensen av ett autentiskt hantverksarv och oöverträffad kvalitet (Solingen, Tyskland). Våra sortiment vatten- och luftrenare, utformade för att garantera optimal kvalitet och en sund miljö i er vardag (Sydkorea). Med hjälp av 100 000 konsulter som samarbetar med oss över världen har vår koncern utvidgat sin internationella närvaro. Dessa ambassadörer har spelat en avgörande roll i försäljningen av nära en miljard av våra produkter i 60 länder. Koncernen Zepter erbjuder sin expertis och sina 7 europeiska fabriker för att tillverka märkeslösa produkter, med en garanterat oklanderlig kvalitet tack vare stränga standarder för kvalitetskontroll. Vi förverkligar er vision genom att hjälpa er att leverera högkvalitativa produkter till era kunder.

 2. ATLAS EXPORT PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ATLAS EXPORT PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Papper till förpackningsindustrin. Företaget är även verksamt inom Plast - Tallrikar och engångsbordsbestick, Papperservetter, Förpackning av papper och kartong, Specialförpackningar på kundbeställning, Bestick, Skedar, gafflar och knivar, Embalaža za živila, Produkter för hygien och toalett, och papper för emballage. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. ETERNUM

  Belgien

  ETERNUM är ett belgiskt bolag grundat år 1924 och specialiserat på design, tillverkning och försäljning av bestick och bordsartiklar i rostfritt stål. Vi finns i mer 60 länder genom vårt nätverk av lokala återförsäljare och agenter. 80 % av vår försäljning sker på export. Vårt huvudkontor ligger i Gembloux (Belgien), där även vår belgiska produktionsenhet finns samt ett lager på 3 000 pallar. Våra artiklar är avsedda såväl för konsumenter som för hotell- och restaurangsektorn. Vi erbjuder en kollektion av över 50 bestickmodeller och över 150 bordsartiklar i rostfritt stål eller försilvrat rostfritt stål. Fabriker i Belgien och Kina. Vi erbjuder även kvalitetsartiklar avsedda för stora hotell, femstjärniga anläggningar samt designade bordsartiklar för stjärnrestauranger.

 4. ECO-WOOD LLC

  Ryssland

  ECO-Wood är ett företag med en miljöorienterad filosofi. Företaget har en egen tillverkning av miljövänliga engångsartiklar för dukning av björkfanér, utan kemikalier eller lim. Bara trä. ECO-Wood hjälper företag att vara miljömedvetna. Vi följer marknadstrender och är redo att justera verksamheten för att möta kraven från internationella samatbetspartners, och kraven från specifika länder. Våra produkter innehar ett internationellt FSC-certifikat. Det innebär att produkterna är tillverkade av råmaterial från skogar där förvaltningen har blivit certifierad. Skogsägarna och skogsförvaltarna har då genomgått FSC-certifiering för att bevisa att skogarna är ansvarsfullt förvaltade. Ett huvudkrav är leveranskedjans konsekvens, från skogen till kunden. Det förhindrar virke med okänt ursprung, så som olagligt virke, från att komma in i produktionskedjan.

 5. CRAFTY HOUSE

  Ryssland

  Företaget CRAFTY HOUSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Linne - Tyger. Företaget är även verksamt inom Papperspåsar, Papper - Tallrikar och engångsbordsbestick, Bestick, Skedar, gafflar och knivar, Papperspåsar, Papper - Tallrikar och engångsbordsbestick, Bestick, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Smolensk, Ryssland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, tryckkokare, Papptillverkare, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Tekirdag, Turkiet.

 2. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Turkiet

  Företaget YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom Engångsbestick, tallrikar och bordsbestick av papper och plast, engångsartiklar för livsmedel, och Engångsbestick, tallrikar och bordsbestick av papper och plast. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. KYNAI

  Belgien

  Företaget KYNAI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom träplankor. Företagets huvudkontor finns i Braine L'alleud, Belgien.

 4. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

  Företaget CUTAL EXPORT LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Caldas Das Taipas, Portugal.

 5. SIMPLYLEAF E.U

  Tyskland

  Företaget SIMPLYLEAF E.U, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Schwetzingen, Tyskland.

 1. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Turkiet

  Företaget SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell rökning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Kylteknik, Skedar, gafflar och knivar, Kylteknik, Skedar, gafflar och knivar, och rengöringsvagnar. Företagets huvudkontor finns i Karatay, Turkiet.

 2. GENARAL OLIVE WOOD

  Tunisien

  Företaget GENARAL OLIVE WOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom bordskonst, kökstillbehör, köksredskap, och kökstillbehör för dekoration. Företagets huvudkontor finns i Sfax, Tunisien.

 1. KEOHAN METAL CO.

  Sydkorea

  Företaget KEOHAN METAL CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, Skedar, gafflar och knivar, potatisskalare, köksredskap, och elektriska grönsakshackare för hemmet. Företagets huvudkontor finns i GYEONGGI-DO, Sydkorea.

 2. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Turkiet

  Företaget SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, Skedar, gafflar och knivar, plastglas, papperstallrikar och plasttallrikar, och skopor. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. LA CASSEROLERIE

  Frankrike

  Företaget LA CASSEROLERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Caudan, Frankrike.

 4. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

  Företaget WEBG GMBH - GERMANCUT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom kockknivar i rostfritt stål, rostfria knivar, och bestick av rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 5. FIVE PRESTIGE

  Frankrike

  Företaget FIVE PRESTIGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Saint-Maur, Frankrike.

 6. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Företaget ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Bestick, Skedar, gafflar och knivar, Bestick, knivar i rostfritt stål, Skedar, gafflar och knivar, och saxar för manikyr. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 7. COOKINGLIFE

  Nederländerna

  Företaget COOKINGLIFE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Groningen, Nederländerna.

 8. GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS

  Brasilien

  Företaget GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i São Paulo, Brasilien.

 1. YIGITSAN MUTFAK

  Turkiet

  Företaget YIGITSAN MUTFAK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Frankrike

  Företaget LAGUIOLE EN AUBRAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom multifunktionsknivar, köksknivar, och bordskonst. Företagets huvudkontor finns i Espalion, Frankrike.

 3. SAXTOR

  Spanien

  Företaget SAXTOR, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Sax, Spanien.

 4. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgien

  Företaget ANBEL HOME- & KITCHENWARE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kökskärl. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, tillagningscontainrar, hushållsapparater för köket, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Kontich, Belgien.

 5. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turkiet

  Företaget YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kökskärl. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, Bestick i rostfritt stål, industriella kök, rostfritt stål, Skedar, gafflar och knivar, och Bestick i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. VIKINGSUN AB

  Sverige

  Företaget VIKINGSUN AB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Skedar, gafflar och knivar, Industriella klingor och knivar, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Stockholm, Sverige.

 7. CUBERTERIA.ES

  Spanien

  Företaget CUBERTERIA.ES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Guld- och silverbestick. Företaget är även verksamt inom Skedar, gafflar och knivar, bestick, silverfat, och Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Santander, Spanien.

 8. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Schweiz

  Företaget SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Biel, Schweiz.

 9. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 10. AC SILVER

  Förenade kungariket

  Företaget AC SILVER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Skedar, gafflar och knivar. Företaget är även verksamt inom gammalt bordssilver, och gamla smycken. Företagets huvudkontor finns i Tyne And Wear, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis