• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skarvar för industriella kranar

Resultat för

Skarvar för industriella kranar - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. ADIS FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

 4. LIBERTI & PARODI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Liberti & Parodi är specialiserat på industriell leverans av hydrauliskt material och i skeppsinstallationer. Företaget är också specialiserat på försäljning av flänsar (JIS, DIN, UNI, ANSI), kopplingar, ventiler och fogar av olika material som rostfritt stål, brons, koppar, PVC och kolstål. Vi finns i Genua men vi verkar över hela det nationella och europeiska territoriet.

 5. TRANSFLUID

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSFLUID, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Rostfria skarvar, packningar för kranar, Skarvar för industriella kranar, och skarvstycken i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Ste Hélène Du Lac, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DMD INOX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DMD INOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom Rostfria skarvar, ventiler för högt tryck, Magnetventiler, rörskarvar, och backventiler. Företagets huvudkontor finns i Marnaz, Frankrike.

 2. BALVINOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget BALVINOX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Skarvar för industriella kranar, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska ventiler, Silikonske cevi, tallriksventiler, rörtillbehör, och kopplingar för industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Perwez, Belgien.

 3. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom kopplingar och ventiler för industriellt bruk, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 4. ITAL-TAP SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ITAL-TAP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Industriella kranar och ventiler, kranar för tvättmaskiner, mässingskranar, Kranar för sanitetsutrymmen, bearbetning av mässingsrör, Industriella kranar och ventiler, kopplingar för hydraulik, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Sarezzo, Italien.

 5. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom kopplingar och ventiler för industriellt bruk, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 1. FRA.BO S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FRA.BO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom skarvstycken i mässing, svetskopplingar, kopplingar för hydraulik, kopplingar för värme, vatten, sanitet, och presskopplingar. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 2. TECNOVIELLE S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNOVIELLE S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom ventiler, kulventil, skarvstycken i mässing, kopplingar och ventiler för industriellt bruk, specialkopplingar, kopplingar av metall för industri, skarvstycken för rör i polyetylen, kopplingar för hydraulik, och kopplingar för värme, vatten, sanitet. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 1. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Tyskland

  Mellan produktion och användning. Ett specialiserat lagerprogram i kombination med extremt hög flexibilitet – våra styrkor är din fördel! Sedan företagets grundande 1972 ser vi oss som medlaren mellan produktion och användning. Med ett högspecialiserat lagerprogram inom rörtillbehör kan vi erbjuda dig allt för en säker förbindelse. Vi erbjuder alltid kompetent rådgivning. ERZET hör med sin lagerkapacitet på cirka 10 000 ton och 15 000 höglagerplatser till de största lagerhållande återförsäljarna av rörtillbehör i Europa. Över hela världen litar kunderna på den höga standarden, tillförlitligheten och flexibiliteten hos ERZET. Vill du veta mer om vårt produktsortiment? Inga problem! Ta en titt i avdelningarna för produktprogram och service.

 2. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrike

  Robinet Frigorifique Français ( RFF) har sitt säte i Domessin i Savoie. Vi är specialiserade på tillverkning av industrikranar- och ventiler av rostfritt och stål för kylning och erbjuder ett produktsortiment som uppskattas världen över i samband med kylanläggningar: Avstängningskran, reglerventil, backventil, klaffkran, filter, tappventiler med motvikt, manuell eller motoriserad kulventil, PN25, PN65, stål eller rostfritt, för NH3, CO2 och andra kylmedel. Tillverkning av kranar i stål av märket ANTONSANTI för naturgas, GDF-godkända, tillbehör och kit Isolet. För att kunna tillmötesgå en kundkrets med höga krav använder Robinet Frigorifique Français modern produktionsteknik som är synonymt med kvalitet och konkurrenskraft. Våra produkter används i kylanläggningar med ammoniak, CFC, HCFC, HFC och andra kylmedier med arbetstemperaturer mellan -50°C och +150°C; .

 3. EM-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  emtechnik-koncernen med sina 160 medarbetare är idag en ledande tillverkare av miniatyrarmaturer och skruvkopplingar av specialplast av högsta kvalitet, med målsättningen att alltid utveckla produkterna med kunden i fokus. Företaget grundades 1965 i Ludwigshafen och drivs idag framgångsrikt i andra generationen av Michael Meier från huvudkontoret i Maxdorf.

 4. SANHA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Specialist på rörledningssystem

 5. ASEL METAL

  Turkiet

  Företaget ASEL METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Italien

  Företaget EM-TECHNIK ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, snabbkopplingar, presskopplingar, Skarvar för industriella kranar, och kopplingar och ventiler för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Vimercate, Italien.

 7. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget HECKL DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företagets huvudkontor finns i Bad Kissingen, Tyskland.

 8. EREDI BOSSINI F. SNC

  Italien

  Företaget EREDI BOSSINI F. SNC, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, precisionssvarvning, maskinsvarvning, högtrycksskarvar, och Skarvar för industriella kranar. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 1. YONGJIN ELECOMM CO., LTD.

  Sydkorea

  Företaget YONGJIN ELECOMM CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Multimediakommunikation - Internet och Intranet. Företaget är även verksamt inom Koftor och pullovrar, Skarvar för industriella kranar, Elektricitet för industribruk - Komponenter och delar, Koftor och pullovrar, Skarvar för industriella kranar, Elektricitet för industribruk - Komponenter och delar, och Trådlös teknik (accespunkter, trådlösa routrar). Företagets huvudkontor finns i Bucheon-Si, Sydkorea.

 2. TECH-VALVES

  Frankrike

  Företaget TECH-VALVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Ventiler för industriell rörläggning, Skarvar för industriella kranar, Ventiler för industriell rörläggning, och kryogenik. Företagets huvudkontor finns i Corbas, Frankrike.

 3. ASCO

  Frankrike

  Företaget ASCO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Behandling av luft - Apparater och anläggningar, Skarvar för industriella kranar, Magnetventiler, hydrauliska lyftverktyg, och Behandling av luft - Apparater och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Luce, Frankrike.

 4. RASTELLI RACCORDI FRANCE

  Frankrike

  Företaget RASTELLI RACCORDI FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Plastförskruvningar för rör och rörledningar, Skarvar för industriella kranar, stålrör, Plastförskruvningar för rör och rörledningar, och klaffar. Företagets huvudkontor finns i Chartres, Frankrike.

 5. SCHWER FITTINGS. SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget SCHWER FITTINGS. SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företagets huvudkontor finns i Lubliniec, Polen.

 6. CARLOSERVICE

  Belgien

  Företaget CARLOSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom Centralvärme - Anläggningar, ELINSTALLATIONER, sanitära anläggningar, Centralvärme - Anläggningar, och ELINSTALLATIONER. Företagets huvudkontor finns i Tienen, Belgien.

 7. SCHWER FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHWER FITTINGS GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företagets huvudkontor finns i Denkingen, Tyskland.

 8. MID VARIACOR

  Frankrike

  Företaget MID VARIACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom komponenter för vakuum. Företagets huvudkontor finns i Albertville, Frankrike.

 9. UAB VARINUKAS

  Litauen

  Företaget UAB VARINUKAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom rör i koppar. Företagets huvudkontor finns i Klaipeda, Litauen.

 10. PISKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget PISKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för industriella kranar. Företaget är även verksamt inom rörskarvar för metallrör, ventiler för vatten, och stålbyglar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Skarvar för industriella kranar - Import och export

Antal resultat

1 314 Företag