• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skarvar för gas

Resultat för

Skarvar för gas - Import och export

 1. DEUSTE GAS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på gaser, behållare och ventiler. Vi erbjuder tillverkning av: - Test- och kalibreringsgaser samt blandning av bland annat gas i flytande form och gasform i köp- eller hyrflaskor samt behållare för fastighetsbruk- Test- och rengaser i tryckbehållare och engångsgasflaskor på 12, 34, 60 eller 110 liter På beställning erbjuder vi samtliga gaser och gasblandningar speciellt anpassade för din tryckgasutrustning. Deuste Gas Solutions GmbH är ett medelstort tyskt företag från Nordschwarzwald som sedan över 40 år är verksamt inom tillverkning av test- och kalibreringsgaser samt försäljning av tryckgasbehållare och tryckgasventiler. Fram till mitten av 2016 var företaget verksamt under namnet Deuste Steininger GmbH i Mühlhausen/Kraichgau.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Tyskland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück är en av de ledande tillverkarna av spetsprodukter och systemlösningar för säkring, mätning och reglering av gas. Med gasmätare för hushåll och handel samt säkerhetsventiler och styrkomponenter för värmeanordningar och för industriell användning erbjuder företaget ett brett tjänstespektrum med stöd från en världsomspännande försäljnings- tjänsteorganisation. Elster GmbH intar en ledande position i den internationella konkurrensen. Portföljen omfattar gasmätare för hushåll och handel, säkerhetsventiler och styrkomponenter för värmeanordningar samt system för mätning och reglering av industriella värmeprocesser. Med ett stort antal serviceställen, försäljningskontor och produktionsanläggningar över hela världen är vi en pålitlig partner för vår kunder inom industri, handel och energiförsörjning.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 5. HPS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Tyskland

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen är en ledande tillverkare av ventil-, mät- och reglersystem för vätskor, ångor och gaser. Ett globalt orienterat familjeföretag i andra generationen Detta globalt orienterade, självständiga familjeföretag grundades av Fritz Müller 1964. Men sina nyskapande produkter och kundanpassade lösningar är man en av de främsta i världen när det gäller styrning av processmedier. GEMÜ leds som ett familjeföretag i andra generationen av verkställande direktören Gert Müller och hans kusin Stephan Müller. Innovationer och utmärkelser i rad De båda företagsledarna Gert Müller och Stephan Müller står bakom inriktningen på innovation och leder GEMÜ mot framtiden. I linje med detta grundade företaget i oktober 2018 inevvo solutions, ett startup-företag som utnyttjar möjligheterna med digitaliseringen och utvecklar och marknadsför Industri 4.0-lösningar som exempelvis det RFID-baserade CONEXO-systemet. Inom produktområdet vittnar utmärkelser som ”ACHEMA Innovation Award” också om företagets innovativa styrka, med exempelvis nya former för utbildning där vårt särskilt framtagna program Virtuell Reality Training används.

 3. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Tyskland

  Vår specialitet är försäljning av reservdelar från alla vanliga tillverkare i värmebranschen, samt för Consumer Electronics (CE) och hushållsmaskiner. Vårt utbud omfattar dock inte bara de befintliga tillverkarna på marknaden, utan vi levererar även reservdelar från tillverkare som inte längre finns, som till exempel GAMAT, HALLER-MEURER, KOWA, VULKAN med flera. Sedan 2000 är vi bayersk försäljningspartner för Strache Gasapperatevertriebs GmbH; och sedan 2001 tysk försäljningspartner för reservdelar åt A.O.Smith Warmwassertechnik. Vår verksamhet med eget lager riktar sig till fackkunder och erbjuder gasprodukter och basartiklar från företag som A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM-Raumheizer, Strache och Wamsler. Tillsammans med våra försäljningspartner hjälper vi snabbt och effektivt alla områden med produkter och reservdelar. Vi har reservdelar från flera stora tillverkare.

 4. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrike

  Robinet Frigorifique Français ( RFF) har sitt säte i Domessin i Savoie. Vi är specialiserade på tillverkning av industrikranar- och ventiler av rostfritt och stål för kylning och erbjuder ett produktsortiment som uppskattas världen över i samband med kylanläggningar: Avstängningskran, reglerventil, backventil, klaffkran, filter, tappventiler med motvikt, manuell eller motoriserad kulventil, PN25, PN65, stål eller rostfritt, för NH3, CO2 och andra kylmedel. Tillverkning av kranar i stål av märket ANTONSANTI för naturgas, GDF-godkända, tillbehör och kit Isolet. För att kunna tillmötesgå en kundkrets med höga krav använder Robinet Frigorifique Français modern produktionsteknik som är synonymt med kvalitet och konkurrenskraft. Våra produkter används i kylanläggningar med ammoniak, CFC, HCFC, HFC och andra kylmedier med arbetstemperaturer mellan -50°C och +150°C; .

 5. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italien

  Aquatechnik producerar och distribuerar system för sanitets-, värme-, luftkonditionerings- och tryckluftsanläggningar för enskilda och industrin. Extruderingstekniker och formsprutning. Rör och rörskarvar för hydrauliska anläggningar och uppvärmningsanläggningar.

 1. DEPERI SRL

  Italien

 2. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Schweiz

 1. ERCE ENERJI

  Turkiet

 2. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

 3. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. KRAISS & FRIZ E.K.

  Tyskland

 5. ZONAGAS.BG

  Bulgarien

 6. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrike

 7. WITT FRANCE

  Frankrike

 8. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 1. OVENTROP ROBINETTERIE

  Frankrike

 2. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Schweiz

 3. CHUCHU DECAYEUX SAS

  Frankrike

 4. KONTAKT LLC

  Ukraina

 5. TECHNIGROUP

  Grekland

 6. VELAN SAS

  Frankrike

 7. SISTEM MUHENDISLIK

  Turkiet

 8. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

 9. ESKA VALVE

  Turkiet

 10. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Tyskland