• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skarvar för gas

Resultat för

Skarvar för gas - Import och export

 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ är en världsledande tillverkare av ventil-, mät- och reglersystem. Detta globalt inriktade, självständiga familjeföretag har under mer än 50 års tid etablerat sig inom viktiga områden tack vare sina innovativa produkter och kundanpassade lösningar för styrning av processmedier. När det gäller sterila applikationer för läkemedelsindustri och bioteknik är GEMÜ ledande på världsmarknaden. Koncernen sysselsätter idag 900 medarbetare i Tyskland och mer än 1 600 globalt. Tillverkningen sker på sex produktionsanläggningar i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrike och USA. Den globala försäljningen sker via 27 dotterbolag och samordnas från Tyskland. Koncernen företräds på samtliga kontinenter genom ett nätverk av återförsäljare i mer än 50 länder. Med en internationell tillväxtstrategi kommer GEMÜ att etablera sig ytterligare på framtida marknader.

 4. HPS SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HPS SOLUTIONS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom Manometrar, ventiler för högt tryck, kulventiler, backslagsventil, och Manometrar. Företagets huvudkontor finns i Martinsried, Tyskland.

 5. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICHSHÜTTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Laubach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Tyskland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück är en av de ledande tillverkarna av spetsprodukter och systemlösningar för säkring, mätning och reglering av gas. Med gasmätare för hushåll och handel samt säkerhetsventiler och styrkomponenter för värmeanordningar och för industriell användning erbjuder företaget ett brett tjänstespektrum med stöd från en världsomspännande försäljnings- tjänsteorganisation. Elster GmbH intar en ledande position i den internationella konkurrensen. Portföljen omfattar gasmätare för hushåll och handel, säkerhetsventiler och styrkomponenter för värmeanordningar samt system för mätning och reglering av industriella värmeprocesser. Med ett stort antal serviceställen, försäljningskontor och produktionsanläggningar över hela världen är vi en pålitlig partner för vår kunder inom industri, handel och energiförsörjning.

 2. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrike

  Robinet Frigorifique Français ( RFF) har sitt säte i Domessin i Savoie. Vi är specialiserade på tillverkning av industrikranar- och ventiler av rostfritt och stål för kylning och erbjuder ett produktsortiment som uppskattas världen över i samband med kylanläggningar: Avstängningskran, reglerventil, backventil, klaffkran, filter, tappventiler med motvikt, manuell eller motoriserad kulventil, PN25, PN65, stål eller rostfritt, för NH3, CO2 och andra kylmedel. Tillverkning av kranar i stål av märket ANTONSANTI för naturgas, GDF-godkända, tillbehör och kit Isolet. För att kunna tillmötesgå en kundkrets med höga krav använder Robinet Frigorifique Français modern produktionsteknik som är synonymt med kvalitet och konkurrenskraft. Våra produkter används i kylanläggningar med ammoniak, CFC, HCFC, HFC och andra kylmedier med arbetstemperaturer mellan -50°C och +150°C; .

 3. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Tyskland

  Vår specialitet är försäljning av reservdelar från alla vanliga tillverkare i värmebranschen, samt för Consumer Electronics (CE) och hushållsmaskiner. Vårt utbud omfattar dock inte bara de befintliga tillverkarna på marknaden, utan vi levererar även reservdelar från tillverkare som inte längre finns, som till exempel GAMAT, HALLER-MEURER, KOWA, VULKAN med flera. Sedan 2000 är vi bayersk försäljningspartner för Strache Gasapperatevertriebs GmbH; och sedan 2001 tysk försäljningspartner för reservdelar åt A.O.Smith Warmwassertechnik. Vår verksamhet med eget lager riktar sig till fackkunder och erbjuder gasprodukter och basartiklar från företag som A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM-Raumheizer, Strache och Wamsler. Tillsammans med våra försäljningspartner hjälper vi snabbt och effektivt alla områden med produkter och reservdelar. Vi har reservdelar från flera stora tillverkare.

 4. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italien

  Aquatechnik producerar och distribuerar system för sanitets-, värme-, luftkonditionerings- och tryckluftsanläggningar för enskilda och industrin. Extruderingstekniker och formsprutning. Rör och rörskarvar för hydrauliska anläggningar och uppvärmningsanläggningar.

 5. DEPERI SRL

  Italien

  Företaget DEPERI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, svarvade metalldelar, skarvstycken i mässing, och Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 1. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Italien

  Företaget EM-TECHNIK ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, snabbkopplingar, presskopplingar, Skarvar för industriella kranar, och kopplingar och ventiler för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Vimercate, Italien.

 2. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Schweiz

  Företaget WEGAS ARMATUREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Klingnau, Schweiz.

 1. ERCE ENERJI

  Turkiet

  Företaget ERCE ENERJI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom anläggningar för trycksättning, och reservoarer av stål. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

  Företaget RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, Skarvar för gas, varmsmide, Gjuterier koppar, brons, mässing, bearbetning icke järnhaltiga metaller och legeringar, och Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Llobregat, Spanien.

 3. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Burgbrohl, Tyskland.

 4. KRAISS & FRIZ E.K.

  Tyskland

  Företaget KRAISS & FRIZ E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 5. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

  Företaget ATM JACEK SZYMKOWIAK, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, tjänster för termoteknik, Skarvar för gas, och värmeanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Paczkowo, Polen.

 6. PETTINAROLI

  Frankrike

  Företaget PETTINAROLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, armatur, Skarvar för gas, och Ventiler. Företagets huvudkontor finns i Carmaux, Frankrike.

 7. CHUCHU DECAYEUX SAS

  Frankrike

  Företaget CHUCHU DECAYEUX SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, Skarvar för gas, och gasskarvar. Företagets huvudkontor finns i Woincourt, Frankrike.

 8. BANIDES & DEBEAURAIN

  Frankrike

  Företaget BANIDES & DEBEAURAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Le Tréport, Frankrike.

 1. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Tyskland

  Företaget FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Wölfersheim, Tyskland.

 2. TECHNIGROUP

  Grekland

  Företaget TECHNIGROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom artiklar för hydraulik, och sanitetsporslin. Företagets huvudkontor finns i Vyronas, Grekland.

 3. SISTEM MUHENDISLIK

  Turkiet

  Företaget SISTEM MUHENDISLIK, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Sinop, Turkiet.

 4. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrike

  Företaget FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, Skarvar för gas, manometrar, och vattenflter. Företagets huvudkontor finns i Bourg-De-Peage, Frankrike.

 5. OVENTROP ROBINETTERIE

  Frankrike

  Företaget OVENTROP ROBINETTERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, Skarvar för gas, och termostater. Företagets huvudkontor finns i Wasselonne, Frankrike.

 6. WITT FRANCE

  Frankrike

  Företaget WITT FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom Gasproduktion - Anläggningar, Gasproduktion - Anläggningar, oximeter, blandare luft-gas, och analysatorer för gas. Företagets huvudkontor finns i Morsang Sur Orge, Frankrike.

 7. ZONAGAS.BG

  Bulgarien

  Företaget ZONAGAS.BG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom Gas - detektorer - reglage, Gasfilter, Gas - detektorer - reglage, och Gasfilter. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 8. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Schweiz

  Företaget EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Cham, Schweiz.

 9. ESKA VALVE

  Turkiet

  Företaget ESKA VALVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skarvar för gas. Företaget är även verksamt inom Gasfilter, tryckregulatorer för gas, och Gasfilter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

  Företaget RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gasmätare. Företaget är även verksamt inom Signalering - System och anläggningar, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Skarvar för gas, Radar och radionavigering, Signalering - System och anläggningar, Fordon - Intelligenta navigeringssystem, Skarvar för gas, och Radar och radionavigering. Företagets huvudkontor finns i Bad Homburg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis