• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skärmaskiner

Resultat för

Skärmaskiner - Import och export

 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  65 års erfarenhet: maskiner och verktyg för bilindustrin. R+S Technik räknas i dag som ett marknadsledande företag när det gäller tillverkning av verktyg och maskiner för produktion av exteriör- och interiördetaljer inom bilindustrin. Vi utvecklar flexibla och individanpassade lösningar som hjälper kunder världen över att producera högkvalitativa interiör- och exteriördelar för transportfordon, person- och lastbilar.

 2. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan nästan hundra år har vårt familjeföretag utgjort en stor och viktig del av våra liv: Efter att ha utbildat sig till boktryckare lade Josef Altmann 1919 grunden för vår familjs verksamhet inom den grafiska branschen. 1949 tog hans som Gerhard över och 1955 Gerhards bror Werner. Sedan 1993 är Peter Altmann den tredje generationen att förvalta arvet. År 1980 startade vi Altmann Graphische Maschinen GmbH och började handla med begagnade maskiner för tryck och efterbearbetning över hela världen, en verksamhet som idag utgör vår kärnkompetens. Sedan dess har vi arbetat vidare och utvecklats ytterligare i vår roll som tillförlitlig, kunnig och komplett partner – långt utanför kontoret i Magstadt i närheten av Stuttgart. Våra maskiner används i hela världen. Det är vi mycket stolta över. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa maskinerna och den bästa servicen till det bästa priset.

 3. GRAVOTECH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 70 år är GRAVOTECH MARKING världsreferensen inom permanentmärkningslösningar som t.ex. gravering, laser, nålprägling och ritsning. Vi erbjuder specifika och anpassade lösningar för kommersiella, institutionella och industriella ändamål för industriell individualisering eller märkning. Koncernen GRAVOTECH MARKING är ett nätverk verksamt i 30 länder, med sina märken TYPE3, PROPEN, TECHNIFOR och GRAVOGRAPH. Som världsledande inom permanentmärkningsteknik använder vi vår expertis för att utveckla och sälja högpresterande utrustningar. Vi utvecklar också programvaror och förbrukningsvaror för varje tillämpning. Vi erbjuder ett brett sortiment lösningar och produkter: - lasergraverings- och skärmaskiner, - lasermärkningsstationer, - inbyggnadsbara lasermaskiner, - mekaniska graverings- och skärmaskiner för individualisering, märkning och industrin, - nålpräglings- och ritsmaskiner, - programlösningar Gravotech, - graveringsämnen och förbrukningsvaror.

 4. C.EL.ME. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. är sedan många år tillbaka ledande inom sektorn för maskiner för restaurangbranschen. De arbetar med kvalitetssystemet UNI ISO 9001. Företagets produkter omfattar elektriska skivmaskiner, gravitationsstyrda och vertikala, för kött, korv, ost och bröd, av anodiserat aluminium och rostfritt stål, automatiska och kugghjulsdrivna, hackningsapparater och rivjärn för charkuterier och köttdiskar, mandelhackare för konditorier och gastronomiska restauranger, grönsaksskärare, mozzarellaknivar och kålstrimlare för hotell, restaurang och storkök.

 5. WONDAY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget WONDAY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vikbara stegar. Företaget är även verksamt inom Lastpallar, Razni transportni vozički, Vagnar, Hålslagare för papper, Självhäftande tejp, Skrivmaterial - skola, Skrivmaterial - Kontorsmaterial, Kontor - förbrukningsvaror, och Häftapparater för kontor. Företagets huvudkontor finns i Lezoux, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JACK&FILS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JACK&FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Specialfordon - Byggnad och förberedning. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Vältar, Industriella sopmaskiner, Byggnads- och vägmaskiner, Vältar, Dumprar, släp, räcken, och saxliftar. Företagets huvudkontor finns i Sarre-Union, Frankrike.

 2. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HERFRAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Packning i lådor - Maskiner, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, konservmaskiner, mekanisk bearbetning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner för konserveringssektorn, och Packning i lådor - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carballo-A Coruña, Spanien.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GRAPHIC INVEST & CONSULT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Silkscreentryck - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Pressar, Maskiner för offsettryck, Tryckning och inbindning - Leverantörer, Tryck - förnödenheter, Inbindning - förnödenheter, Screentryck - förnödenheter, Textiltryck - maskiner och utrustning, Textilflockning - maskiner och utrustning, och Tryck. Företagets huvudkontor finns i Pontillas, Belgien.

 4. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En tjugoårig framgångshistoria: Det som började som ett renodlat serviceföretag år 1993 har i dag utvecklats till en innovativ tillverkare av individuell bageriteknik. I centrum av vår verksamhet står kundens specifika krav som vi hittar en individuell lösning för med hjälp av våra produkter. Våra kvalitetsprodukter gör det möjligt för dig att uppnå utmärkt produktkvalitet genom framställning som är skonsam för degen och hygienisk. Grundprinciperna högsta kvalitet och precision ger härliga, hantverksmässiga bakverk. Våra maskiner och anläggningar präglas av lång erfarenhet och tekniska innovationer. Vårt produktutbud: Vi är specialister när det gäller tillverkning av små bakverk, småbröd, bröd, kringlor och pizza. Kundernas önskemål gällande degbearbetning och transportlösningar hanteras med hjälp av egenutvecklade produkter eller produkter från våra samarbetspartner.

 5. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till Reiplinger GmbH & Co. KG. Vi är en av de internationellt ledande tillverkarna av stans- och skärmaskiner till fönsterindustrin. Reiplinger levererar till såväl beslagstillverkare som fönstertillverkare. Vår kvalitet bekräftas och uppskattas av de ledande tillverkarna. Produktutbudet består av ”öppna stansar” och ”slutna stansar” samt skärmaskiner för raka eller förskjutna snitt. Sortimentet omfattar även stansmaskiner för bearbetning av aluminiumprofiler samt stansmaskiner för kapning av dörrbeslag. På begäran tillverkar våra ingenjörer produkter i specialutförande (skärning och stansning) för alla former av stansbearbetning som är tekniskt möjliga. Vi ger er råd vad gäller era problem inom stansteknik och utvecklar individuella lösningar därefter. Skicka oss er förfrågan tillsammans med era ritningar. Ni får sedan en offert inom kort med ett utlåtande om hur det låter sig genomföras samt ett prisförslag.

 1. SLICE GMBH (EUROPE)

  Tyskland

  Slice grundades 2008 av TJ Scimone. Han är alltid på jakt efter nya idéer och samarbetar med kända designers för att utforma vardagliga skärprodukter på ett nytt sätt och göra dem säkrare och enklare att använda. Sedan starten har Slice utvecklat en kollektion med prisbelönade säkerhetsknivar som ökar produktiviteten, sänker kostnaderna och framförallt minskar risken för skärskador. Slice-verktygen används idag i industrier över hela världen. Scimone grundade Slice för att få möjlighet att finansiera långvarig vård av sin autistiske son. En procent av all Slices försäljning skänks till forskningsarbete om autism. Hos Slice vet vi vad som är viktigt. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, innovation, kvalitet, enkelhet och gemenskap. Dessa kärnvärden återspeglas i allt vi gör, ifrån verktygsdesign till kundtjänst.

 2. RINIERI SRL

  Italien

  Företaget RINIERI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksmaskiner. Företaget är även verksamt inom Häcksaxar, Maskiner och utrustning för vinodling, beskärare, Häcksaxar, Maskiner och utrustning för vinodling, och skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Forlì, Italien.

 1. TECH.CO GLASER GMBH

  Tyskland

  Företaget TECH.CO GLASER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för stansning. Företaget är även verksamt inom skärmaskiner, punsar för skärmaskiner, cnc-stämpling, och industriella stansar. Företagets huvudkontor finns i Pirmasens, Tyskland.

 2. MORINI SRL

  Italien

  Företaget MORINI SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skinnindustri - Maskiner. Företaget är även verksamt inom precisionsskärning, skärmaskiner, maskiner och utrustningar för beredning av skinn, läder och pälsar, och skärmaskiner för läderartiklar. Företagets huvudkontor finns i Stabbia, Italien.

 3. LAMBOLEY MECANIQUE (LBY MECA SUD-OUEST)

  Frankrike

  Företaget LAMBOLEY MECANIQUE (LBY MECA SUD-OUEST), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - bearbetning, tillverkning av formar för glasblåsning, mät- och kontrollverktyg, och skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Portet Sur Garonne, Frankrike.

 4. WEDA

  Nederländerna

  Företaget WEDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Bindare, Vägning och dosering - mät- och regleringsapparatur, Bindare, Vägning och dosering - mät- och regleringsapparatur, skärmaskiner, och sorteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Naarden, Nederländerna.

 5. PRESIDENTAL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PRESIDENTAL LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tandläkare - Utrustning och instrument. Företaget är även verksamt inom Biomedicinsk utrustning, Biomedicinsk utrustning, och skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i East Preston, Förenade kungariket.

 6. DCM USIMECA

  Frankrike

  Företaget DCM USIMECA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning av papper och kartong. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Emballage i plast, spolmaskiner, skärmaskiner, och bestrykning av papper och papp. Företagets huvudkontor finns i Nanterre, Frankrike.

 7. BIEGEMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BIEGEMA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för krökning. Företaget är även verksamt inom formningsmaskiner, skärmaskiner, och bockningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Wehr, Tyskland.

 8. JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom kubmaskiner, skärmaskin, och maskiner för att skära och skära upp kött. Företagets huvudkontor finns i Flers, Frankrike.

 1. ZUND BENELUX

  Nederländerna

  Företaget ZUND BENELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skärverktyg för tyger. Företaget är även verksamt inom skärmaskiner, och Skärsystem. Företagets huvudkontor finns i Eersel, Nederländerna.

 2. J. LALLEMAND

  Belgien

  Företaget J. LALLEMAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom diskmaskin, skärmaskiner, och hackare. Företagets huvudkontor finns i Holsbeek, Belgien.

 3. C-URT GMBH

  Tyskland

  Företaget C-URT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom skärmaskin, och industriella klingor. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 4. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Portugal

  Företaget JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tekniskt industriellt underhåll. Företaget är även verksamt inom järnbockningsmaskin, skärmaskiner, Pressar, och punsar. Företagets huvudkontor finns i Recarei-Paredes, Portugal.

 5. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrike

  Företaget MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Klingor för skärapparater, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Klingor för skärapparater, och skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Roubaix, Frankrike.

 6. SUMMA

  Belgien

  Företaget SUMMA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Etikettering och märkning - Maskiner. Företaget är även verksamt inom skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Gistel, Belgien.

 7. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Portugal

  Företaget GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stansning av papper - Utrustning. Företaget är även verksamt inom skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Zona Industrial, Portugal.

 8. SONMEZLER METAL DEMIR CELIK INSAAT SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget SONMEZLER METAL DEMIR CELIK INSAAT SAN. TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi och järn-/stålframställning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom automatiska maskiner för bearbetning av stänger, profiler och rör i stora serier, skärmaskiner, och profilering av rör. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 9. SICMA SPA

  Italien

  Företaget SICMA SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksmaskiner. Företaget är även verksamt inom fräsmaskiner för jordbruk, skärmaskiner, klippmaskiner för jordbruk, och pelletgranulatorer. Företagets huvudkontor finns i Miglianico, Italien.

 10. BARONE TERESA

  Italien

  Företaget BARONE TERESA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Symaskiner för hushåll. Företaget är även verksamt inom Industriella symaskiner och tillbehör, symaskiner, broderimaskiner, Industriella symaskiner och tillbehör, och skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Avellino, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis