• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skärmaskiner

Resultat för

Skärmaskiner - Import och export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Sedan nästan hundra år har vårt familjeföretag utgjort en stor och viktig del av våra liv: Efter att ha utbildat sig till boktryckare lade Josef Altmann 1919 grunden för vår familjs verksamhet inom den grafiska branschen. 1949 tog hans som Gerhard över och 1955 Gerhards bror Werner. Sedan 1993 är Peter Altmann den tredje generationen att förvalta arvet. År 1980 startade vi Altmann Graphische Maschinen GmbH och började handla med begagnade maskiner för tryck och efterbearbetning över hela världen, en verksamhet som idag utgör vår kärnkompetens. Sedan dess har vi arbetat vidare och utvecklats ytterligare i vår roll som tillförlitlig, kunnig och komplett partner – långt utanför kontoret i Magstadt i närheten av Stuttgart. Våra maskiner används i hela världen. Det är vi mycket stolta över. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa maskinerna och den bästa servicen till det bästa priset.

  Webbplats Open In New icon
 2. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  65 års erfarenhet: maskiner och verktyg för bilindustrin. R+S Technik räknas i dag som ett marknadsledande företag när det gäller tillverkning av verktyg och maskiner för produktion av exteriör- och interiördetaljer inom bilindustrin. Vi utvecklar flexibla och individanpassade lösningar som hjälper kunder världen över att producera högkvalitativa interiör- och exteriördelar för transportfordon, person- och lastbilar.

  Webbplats Open In New icon
 3. MÜLLER TB TECHNOLOGIES AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Müller TB Technologies AG är sedan mer än 50 år tillbaka verksamma inom tillverkningen av maskiner till fönsterindustrin och har sedan dess även varit marknadsledande. Till våra kunder hör de flesta kända aluminiumpressverken och systemtillverkarna. Med varje enskilt uppdrag försöker vi sätta en ny standard med nya innovationer för att göra det möjligt för kunderna att dra nytta av ytterligare fördelar inom produktionen.

  Webbplats Open In New icon
 4. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  FIS Modular Systems är välkänt för innovativa lösningar inom tillverkning av universell modulär produktionsutrustning för ett helt nytt sortiment av konfektyr, keso och desserter, samt en helt ny klass av "gastronomiska kakor" av kött, fisk och fågel, sallader och andra originella och oväntade ingredienser. Vår utrustning är mer kostnadsvänlig, tack vare det centrala kontrollsystemet med utbytbara moduler som kan kombineras och omplaceras. Med ett inköp av en ny modul kan du tillverka en helt ny produkt. Utrustningen monteras ihop i Moskva av tyska delar och komponenter. Projekten stöds av Neofood och den tyska sötsaksakademien i Solingen, ZDS. Med vårt konfektyrkomplex behöver du aldrig mer begränsa ditt produktsortiment. Du behöver aldrig mer köpa till utrustning för att bredda ditt utbud. Bara din fantasi sätter gränserna.

  Webbplats Open In New icon
 5. C.EL.ME. SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  C.EL.ME. är sedan många år tillbaka ledande inom sektorn för maskiner för restaurangbranschen. De arbetar med kvalitetssystemet UNI ISO 9001. Företagets produkter omfattar elektriska skivmaskiner, gravitationsstyrda och vertikala, för kött, korv, ost och bröd, av anodiserat aluminium och rostfritt stål, automatiska och kugghjulsdrivna, hackningsapparater och rivjärn för charkuterier och köttdiskar, mandelhackare för konditorier och gastronomiska restauranger, grönsaksskärare, mozzarellaknivar och kålstrimlare för hotell, restaurang och storkök.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. PRORELIURE SAS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. ERPA SYSTEME GMBH DESIGN PRINT CUT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En tjugoårig framgångshistoria: Det som började som ett renodlat serviceföretag år 1993 har i dag utvecklats till en innovativ tillverkare av individuell bageriteknik. I centrum av vår verksamhet står kundens specifika krav som vi hittar en individuell lösning för med hjälp av våra produkter. Våra kvalitetsprodukter gör det möjligt för dig att uppnå utmärkt produktkvalitet genom framställning som är skonsam för degen och hygienisk. Grundprinciperna högsta kvalitet och precision ger härliga, hantverksmässiga bakverk. Våra maskiner och anläggningar präglas av lång erfarenhet och tekniska innovationer. Vårt produktutbud: Vi är specialister när det gäller tillverkning av små bakverk, småbröd, bröd, kringlor och pizza. Kundernas önskemål gällande degbearbetning och transportlösningar hanteras med hjälp av egenutvecklade produkter eller produkter från våra samarbetspartner.

 4. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till Reiplinger GmbH & Co. KG. Vi är en av de internationellt ledande tillverkarna av stans- och skärmaskiner till fönsterindustrin. Reiplinger levererar till såväl beslagstillverkare som fönstertillverkare. Vår kvalitet bekräftas och uppskattas av de ledande tillverkarna. Produktutbudet består av ”öppna stansar” och ”slutna stansar” samt skärmaskiner för raka eller förskjutna snitt. Sortimentet omfattar även stansmaskiner för bearbetning av aluminiumprofiler samt stansmaskiner för kapning av dörrbeslag. På begäran tillverkar våra ingenjörer produkter i specialutförande (skärning och stansning) för alla former av stansbearbetning som är tekniskt möjliga. Vi ger er råd vad gäller era problem inom stansteknik och utvecklar individuella lösningar därefter. Skicka oss er förfrågan tillsammans med era ritningar. Ni får sedan en offert inom kort med ett utlåtande om hur det låter sig genomföras samt ett prisförslag.

 5. SLICE GMBH (EUROPE)

  Tyskland

  Slice grundades 2008 av TJ Scimone. Han är alltid på jakt efter nya idéer och samarbetar med kända designers för att utforma vardagliga skärprodukter på ett nytt sätt och göra dem säkrare och enklare att använda. Sedan starten har Slice utvecklat en kollektion med prisbelönade säkerhetsknivar som ökar produktiviteten, sänker kostnaderna och framförallt minskar risken för skärskador. Slice-verktygen används idag i industrier över hela världen. Scimone grundade Slice för att få möjlighet att finansiera långvarig vård av sin autistiske son. En procent av all Slices försäljning skänks till forskningsarbete om autism. Hos Slice vet vi vad som är viktigt. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, innovation, kvalitet, enkelhet och gemenskap. Dessa kärnvärden återspeglas i allt vi gör, ifrån verktygsdesign till kundtjänst.

 1. RINIERI SRL

  Italien

 2. TECH.CO GLASER GMBH

  Tyskland

 3. BACK-TECH AUSTRIA

  Tyskland

 4. WEDA

  Nederländerna

 5. DCM USIMECA

  Frankrike

 6. SICMA SPA

  Italien

 7. TREIF FRANCE

  Frankrike

 8. J. LALLEMAND

  Belgien

 9. ZUND BENELUX

  Nederländerna

 10. DELL'ORO S.R.L.

  Italien

 1. MORINI SRL

  Italien

 2. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Portugal

 3. JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL

  Frankrike

 4. BIEGEMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. SONMEZLER METAL DEMIR CELIK INSAAT SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

 6. LAMBOLEY MECANIQUE (LBY MECA SUD-OUEST)

  Frankrike

 7. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrike

 8. MARTOR SARL

  Frankrike

 9. BARONE TERESA

  Italien

 10. C-URT GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Skärmaskiner - Import och export

Antal resultat

226 företag