• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skärmaskiner

Resultat för

Skärmaskiner - Import och export

 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  65 års erfarenhet: maskiner och verktyg för bilindustrin. R+S Technik räknas i dag som ett marknadsledande företag när det gäller tillverkning av verktyg och maskiner för produktion av exteriör- och interiördetaljer inom bilindustrin. Vi utvecklar flexibla och individanpassade lösningar som hjälper kunder världen över att producera högkvalitativa interiör- och exteriördelar för transportfordon, person- och lastbilar.

 2. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Sedan nästan hundra år har vårt familjeföretag utgjort en stor och viktig del av våra liv: Efter att ha utbildat sig till boktryckare lade Josef Altmann 1919 grunden för vår familjs verksamhet inom den grafiska branschen. 1949 tog hans som Gerhard över och 1955 Gerhards bror Werner. Sedan 1993 är Peter Altmann den tredje generationen att förvalta arvet. År 1980 startade vi Altmann Graphische Maschinen GmbH och började handla med begagnade maskiner för tryck och efterbearbetning över hela världen, en verksamhet som idag utgör vår kärnkompetens. Sedan dess har vi arbetat vidare och utvecklats ytterligare i vår roll som tillförlitlig, kunnig och komplett partner – långt utanför kontoret i Magstadt i närheten av Stuttgart. Våra maskiner används i hela världen. Det är vi mycket stolta över. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa maskinerna och den bästa servicen till det bästa priset.

 3. YMCUP

  Turkiet

  YMCUP grundades 2016 och är en tillverkare av maskiner för tillverkning, tryck och tillskurning av pappersmuggar från Istanbul i Turkiet. Ända från början har vi fokuserat på att tillhandahålla produkter och tjänster av bästa kvalitet till våra kunder, med effektiv och snabb leverans. Vi ser innovation som nyckeln till långvarig framgång. Vi ser varje dag med nya ögon, och är medvetna om vikten av innovativa aktiviteter. Vi vill vidga vårt sortiment genom att hålla ögonen på teknisk utveckling. Våra investeringar grundar sig i glädjen att producera artiklar som tar hänsyn både till människors hälsa och till miljön. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pappersmuggsmaskiner •Maskiner för dubbelväggade pappersmuggar •Pappersskålsmaskiner •Maskiner för salladsskålar av papper •Förpackningsmaskiner •Tryck- & stansmaskiner •Pressar •Maskintillbehör och reservdelar. Våra pappersmuggsmaskiner kan tillverka olika storlekar och volymer för olika pappersmuggsstorlekar som 12 oz, 8 oz, 9 oz och många fler! Besök vår webbplats för att ta reda på mer om vårt produktsortiment. Vi håller uppsikt över kvalitetsstandarden, från urvalet av råmaterial genom alla delar av processen från tillverkning till leverans hos kunden. Vår produktion följer internationella kvalitetsstandarder som ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 (certifikat för kvalitetskontrollssystem). Kontakta oss för mer information!

 4. C.EL.ME. SRL

  Italien

  C.EL.ME. är sedan många år tillbaka ledande inom sektorn för maskiner för restaurangbranschen. De arbetar med kvalitetssystemet UNI ISO 9001. Företagets produkter omfattar elektriska skivmaskiner, gravitationsstyrda och vertikala, för kött, korv, ost och bröd, av anodiserat aluminium och rostfritt stål, automatiska och kugghjulsdrivna, hackningsapparater och rivjärn för charkuterier och köttdiskar, mandelhackare för konditorier och gastronomiska restauranger, grönsaksskärare, mozzarellaknivar och kålstrimlare för hotell, restaurang och storkök.

 5. HERFRAGA

  Spanien

  Företaget HERFRAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Packning i lådor - Maskiner, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, konservmaskiner, mekanisk bearbetning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner för konserveringssektorn, och Packning i lådor - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carballo-A Coruña, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgien

  Företaget GRAPHIC INVEST & CONSULT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Silkscreentryck - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Pressar, Maskiner för offsettryck, Tryckning och inbindning - Leverantörer, Tryck - förnödenheter, Inbindning - förnödenheter, Screentryck - förnödenheter, Textiltryck - maskiner och utrustning, Textilflockning - maskiner och utrustning, och Tryck. Företagets huvudkontor finns i Pontillas, Belgien.

 2. SLICE GMBH (EUROPE)

  Tyskland

  Slice grundades 2008 av TJ Scimone. Han är alltid på jakt efter nya idéer och samarbetar med kända designers för att utforma vardagliga skärprodukter på ett nytt sätt och göra dem säkrare och enklare att använda. Sedan starten har Slice utvecklat en kollektion med prisbelönade säkerhetsknivar som ökar produktiviteten, sänker kostnaderna och framförallt minskar risken för skärskador. Slice-verktygen används idag i industrier över hela världen. Scimone grundade Slice för att få möjlighet att finansiera långvarig vård av sin autistiske son. En procent av all Slices försäljning skänks till forskningsarbete om autism. Hos Slice vet vi vad som är viktigt. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, innovation, kvalitet, enkelhet och gemenskap. Dessa kärnvärden återspeglas i allt vi gör, ifrån verktygsdesign till kundtjänst.

 3. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En tjugoårig framgångshistoria: Det som började som ett renodlat serviceföretag år 1993 har i dag utvecklats till en innovativ tillverkare av individuell bageriteknik. I centrum av vår verksamhet står kundens specifika krav som vi hittar en individuell lösning för med hjälp av våra produkter. Våra kvalitetsprodukter gör det möjligt för dig att uppnå utmärkt produktkvalitet genom framställning som är skonsam för degen och hygienisk. Grundprinciperna högsta kvalitet och precision ger härliga, hantverksmässiga bakverk. Våra maskiner och anläggningar präglas av lång erfarenhet och tekniska innovationer. Vårt produktutbud: Vi är specialister när det gäller tillverkning av små bakverk, småbröd, bröd, kringlor och pizza. Kundernas önskemål gällande degbearbetning och transportlösningar hanteras med hjälp av egenutvecklade produkter eller produkter från våra samarbetspartner.

 4. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till Reiplinger GmbH & Co. KG. Vi är en av de internationellt ledande tillverkarna av stans- och skärmaskiner till fönsterindustrin. Reiplinger levererar till såväl beslagstillverkare som fönstertillverkare. Vår kvalitet bekräftas och uppskattas av de ledande tillverkarna. Produktutbudet består av ”öppna stansar” och ”slutna stansar” samt skärmaskiner för raka eller förskjutna snitt. Sortimentet omfattar även stansmaskiner för bearbetning av aluminiumprofiler samt stansmaskiner för kapning av dörrbeslag. På begäran tillverkar våra ingenjörer produkter i specialutförande (skärning och stansning) för alla former av stansbearbetning som är tekniskt möjliga. Vi ger er råd vad gäller era problem inom stansteknik och utvecklar individuella lösningar därefter. Skicka oss er förfrågan tillsammans med era ritningar. Ni får sedan en offert inom kort med ett utlåtande om hur det låter sig genomföras samt ett prisförslag.

 5. RINIERI SRL

  Italien

 1. TECH.CO GLASER GMBH

  Tyskland

 2. BACK-TECH AUSTRIA

  Tyskland

 1. DCM USIMECA

  Frankrike

 2. BARONE TERESA

  Italien

 3. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Portugal

 4. MARTOR SARL

  Frankrike

 5. C-URT GMBH

  Tyskland

 6. J. LALLEMAND

  Belgien

 7. ZUND BENELUX

  Nederländerna

 8. SICMA SPA

  Italien

 1. WEDA

  Nederländerna

 2. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrike

 3. BIEGEMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. CALDERONI ROLANDO & C. SNC

  Italien

 5. DELL'ORO S.R.L.

  Italien

 6. JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL

  Frankrike

 7. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Portugal

 8. MORINI SRL

  Italien

 9. PRESIDENTAL LTD

  Förenade kungariket

 10. TIEMANN LANDTECHNIK

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis