• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • service för oljeborrning och gasborrning

Resultat för

Service för oljeborrning och gasborrning - Import och export

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Förenade kungariket

  Företaget PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom försäkring för experter, och gasol. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Förenade kungariket

  Företaget IKPALAND ENTERPRISES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. PROTOIL TANK FARM

  Antigua och Barbuda

  Företaget PROTOIL TANK FARM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i St. John's, Antigua och Barbuda.

 4. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanien

  Företaget IBERGASÓLEOS S.L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Badajoz, Spanien.

 5. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, och kiselgel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Tyskland

  Företaget FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljor - Återvinning och återanvändning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, absorbrande medel för flytande olja, agglomeratorer, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Porta Westfalica, Tyskland.

 2. GOLD MARK EST

  Jemen

  Företaget GOLD MARK EST, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom anläggningar för vattenrening medels magnetfält. Företagets huvudkontor finns i Sanaa, Jemen.

 3. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  Förenta Staterna

  Företaget JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Minot, Förenta Staterna.

 4. T.A.H TRADING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget T.A.H TRADING LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olycksskydd - Artiklar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Reading, Förenade kungariket.

 5. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  Indien

  Företaget SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Faridabad, Indien.

 1. ADVENT SERVICES

  Tyskland

  Företaget ADVENT SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Dissen A.tw, Tyskland.

 2. LINE X LEVANTE

  Spanien

  Företaget LINE X LEVANTE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom brandskyddsanordningar, och Erosionsskyddsystem. Företagets huvudkontor finns i Alcora, Spanien.

 1. ES "HIL NYSHANY"

  Turkmenistan

  Företaget ES "HIL NYSHANY", är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom handelskammar- och administrativa tjänster för handelsföretag, hantverkstjänster, och förnybara energikällor. Företagets huvudkontor finns i Ashgabat, Turkmenistan.

 2. FLUID CONTROL OOD

  Bulgarien

  Företaget FLUID CONTROL OOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Mätning och reglering av effekt och flöde - Redskap och instrument, och Mätning och reglering av effekt och flöde - Redskap och instrument. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 3. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungern

  Företaget PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Brandsläckare, och Brandsläckare. Företagets huvudkontor finns i Csongrád, Ungern.

 4. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 5. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SAND MONITORING SERVICES LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 6. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Företaget PETRO GLOBE OIL SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Kemisk och termiska behandling av metallytor - Maskiner, Petroleum - Distribution av petroleumbränsle, och Gas- och oljeledningar - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Birkirkara, Malta.

 7. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  Indien

  Företaget CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Schakttimring av oljekällor. Företagets huvudkontor finns i Faridabad, Indien.

 8. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  Företaget LUXPIPETECH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Olje- och gasledningar - Anläggningar, Service för oljeborrning och gasborrning, och Plåtslageri. Företagets huvudkontor finns i Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 1. VERMILION REP SAS

  Frankrike

  Företaget VERMILION REP SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Petroleum - Distribution av petroleumbränsle, oljeprodukter, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Parentis En Born, Frankrike.

 2. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Företaget SWEDPARTS HAMBURG, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning, Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, och Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. LLC VIP DIESEL

  Kanada

  Företaget LLC VIP DIESEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom brännolja till jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Novgorod, Kanada.

 4. THE ARTUNIS GROUP

  Kanada

  Företaget THE ARTUNIS GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Företagsrådgivning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell marknadserövring, professionell rådgivning, Service för oljeborrning och gasborrning, och rådgivning inom företagsorganisation. Företagets huvudkontor finns i Ottawa, Kanada.

 5. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Företaget SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Dongying, Kina.

 6. PSI

  Tunisien

  Företaget PSI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Sfax, Tunisien.

 7. TERMAGAS

  Spanien

  Företaget TERMAGAS, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Butan, Propan, Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Butan, och Propan. Företagets huvudkontor finns i ZARAGOZA, Spanien.

 8. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Mexiko

  Företaget IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Villahermosa, Tabasco, Mexiko.

 9. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PBG SP. Z O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom geofoner, och Geologi - Forskning och studier. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 10. INGEGNERE

  Italien

  Företaget INGEGNERE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom ljudisolerade hytter, prefabricerade takfönster, och nedsänkning av grundvattnet för sanering. Företagets huvudkontor finns i Foggia, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Service för oljeborrning och gasborrning - Import och export

Antal resultat

202 Företag