• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • service för oljeborrning och gasborrning

Resultat för

Service för oljeborrning och gasborrning - Import och export

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Förenade kungariket

  Företaget PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom försäkring för experter, och gasol. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Förenade kungariket

  Företaget IKPALAND ENTERPRISES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Durumvete. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, Service för oljeborrning och gasborrning, Internationell handel - Rådgivning, Varubörser, och kiselgel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanien

  Företaget IBERGASÓLEOS S.L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Badajoz, Spanien.

 5. ADVENT SERVICES

  Tyskland

  Företaget ADVENT SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Dissen A.tw, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FLUID CONTROL OOD

  Bulgarien

  Företaget FLUID CONTROL OOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Mätning och reglering av effekt och flöde - Redskap och instrument, och Mätning och reglering av effekt och flöde - Redskap och instrument. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 2. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SAND MONITORING SERVICES LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 3. T.A.H TRADING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget T.A.H TRADING LIMITED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olycksskydd - Artiklar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Reading, Förenade kungariket.

 4. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Företaget PETRO GLOBE OIL SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Kemisk och termiska behandling av metallytor - Maskiner, Petroleum - Distribution av petroleumbränsle, och Gas- och oljeledningar - Anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Birkirkara, Malta.

 5. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 1. LINE X LEVANTE

  Spanien

  Företaget LINE X LEVANTE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom brandskyddsanordningar, och Erosionsskyddsystem. Företagets huvudkontor finns i Alcora, Spanien.

 2. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungern

  Företaget PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Brandsläckare, och Brandsläckare. Företagets huvudkontor finns i Csongrád, Ungern.

 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Tyskland

  Företaget FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljor - Återvinning och återanvändning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, absorbrande medel för flytande olja, agglomeratorer, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Porta Westfalica, Tyskland.

 2. VERMILION REP SAS

  Frankrike

  Företaget VERMILION REP SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Petroleum - Distribution av petroleumbränsle, oljeprodukter, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Parentis En Born, Frankrike.

 3. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  Företaget LUXPIPETECH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, Olje- och gasledningar - Anläggningar, Service för oljeborrning och gasborrning, och Plåtslageri. Företagets huvudkontor finns i Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 4. TERMAGAS

  Spanien

  Företaget TERMAGAS, som är verksamt inom sektorn för Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Butan, Propan, Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Butan, och Propan. Företagets huvudkontor finns i ZARAGOZA, Spanien.

 5. INGEGNERE

  Italien

  Företaget INGEGNERE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom ljudisolerade hytter, prefabricerade takfönster, och nedsänkning av grundvattnet för sanering. Företagets huvudkontor finns i Foggia, Italien.

 6. AIR ENERGI

  Förenade kungariket

  Företaget AIR ENERGI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom rekrytering. Företagets huvudkontor finns i Moscow, Förenade kungariket.

 7. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Företaget SWEDPARTS HAMBURG, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning, Gas och olja - Utvinning, Service för oljeborrning och gasborrning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, och Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 8. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PBG SP. Z O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom geofoner, och Geologi - Forskning och studier. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 1. G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Rumänien

  Företaget MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för oljeborrning och gasborrning. Företaget är även verksamt inom Turbokompressorer, mekaniska och elektromekaniska indikatorer för kontrollinstrument, gasturbiner, Turbokompressorer, och ångturbiner. Företagets huvudkontor finns i Brasov, Rumänien.

 3. MEDOLIV S.R.L.

  Italien

  Företaget MEDOLIV S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, vegetabiliska industrioljor, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Imperia, Italien.

 4. TANAFT SP ZOO

  Schweiz

  Företaget TANAFT SP ZOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, bränsle, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Warsaw, Schweiz.

 5. OMV-INDOIL D.O.O.

  Kroatien

  Företaget OMV-INDOIL D.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Service för oljeborrning och gasborrning, Petroleumbränsle och tillsatser, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Donji Stupnik, Lucko,Zagreb, Kroatien.

 6. ALBATROSS PROSJEKTLEDELSE AS

  Norge

  Företaget ALBATROSS PROSJEKTLEDELSE AS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Billingstad, Norge.

 7. JADRANSKI NAFTOVOD D.D..

  Kroatien

  Företaget JADRANSKI NAFTOVOD D.D.., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Service för oljeborrning och gasborrning, Petroleumbränsle och tillsatser, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Zagreb, Kroatien.

 8. RAFFINERIA SALE CUCCHIARA S R L

  Italien

  Företaget RAFFINERIA SALE CUCCHIARA S R L, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Service för oljeborrning och gasborrning, Petroleumbränsle och tillsatser, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Partinico, Italien.

 9. RAFFINERIA DI ROMA S.P.A.

  Italien

  Företaget RAFFINERIA DI ROMA S.P.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, naturlig asfalt, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 10. ALMA PETROLI S.P.A.

  Italien

  Företaget ALMA PETROLI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Service för oljeborrning och gasborrning, naturlig asfalt, och Service för oljeborrning och gasborrning. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis