• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • service för gruvindustri

Resultat för

Service för gruvindustri - Import och export

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkiet

  Företaget ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Borrtjänster. Företaget är även verksamt inom Gruvdrift, dagbrott - maskiner och utrustning, Service för gruvindustri, Gruvdrift, dagbrott - maskiner och utrustning, och Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S

  Turkiet

  Företaget GRAFIT MADENCILIK SANAYI VE TICARET A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. GEOVARIANCES

  Frankrike

  Företaget GEOVARIANCES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Avon Cedex, Frankrike.

 4. ABG ENTERPRISE

  Turkiet

  Företaget ABG ENTERPRISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom bentonit, badrumsbänkar av marmor, travertin, och granit. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. ASSOCIATION BRANTON

  Ukraina

  Företaget ASSOCIATION BRANTON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom valsad metall, och geologiska provborrningar. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OZSOYLAR NATURAL STONE

  Turkiet

  Företaget OZSOYLAR NATURAL STONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Mugla, Turkiet.

 2. OZPAMIR MAINING

  Turkiet

  Företaget OZPAMIR MAINING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom naturlig talk. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. AK DOGALTAS

  Turkiet

  Företaget AK DOGALTAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 4. NITCO TRADING CO.

  Turkiet

  Företaget NITCO TRADING CO., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Service för gruvindustri, reservdelar, import, export, och Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. BNB MADENCİLİK

  Turkiet

  Företaget BNB MADENCİLİK, som är verksamt inom sektorn för Marmorkross och -mjöl. Företaget är även verksamt inom Service för gruvindustri, kiselkarbonater, kalkspat, foder, och Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Manisa Akhisar, Turkiet.

 1. OZCENGIZ AS

  Turkiet

  Företaget OZCENGIZ AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom kattsand, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 2. PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC.

  Turkiet

  Företaget PERLITSAN INDUSTRIAL RAW MATERIAL & MINING INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. ÖZERLER MERMER

  Turkiet

  Företaget ÖZERLER MERMER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom vit marmor, inomhusgolv av marmor för industrier, och marmorblock. Företagets huvudkontor finns i Pendik, Turkiet.

 2. TINAS MADENCILIK

  Turkiet

  Företaget TINAS MADENCILIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom bentonit, och kattsand. Företagets huvudkontor finns i Eskişehir, Turkiet.

 3. CETAŞ GRUP

  Turkiet

  Företaget CETAŞ GRUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom skiffer för byggnation, och färgad sand. Företagets huvudkontor finns i Erzincan, Turkiet.

 4. FELIX LJUBEC

  Slovenien

  Företaget FELIX LJUBEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom Kugghjul, automatsvarvning, och Kugghjul. Företagets huvudkontor finns i Ptuj, Slovenien.

 5. AYSAN

  Turkiet

  Företaget AYSAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 6. KORKMAZLAR MINIG CO

  Turkiet

  Företaget KORKMAZLAR MINIG CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Aydin, Turkiet.

 7. EVEREST MADENCILIK

  Turkiet

  Företaget EVEREST MADENCILIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom Animalieproduktion, kattsand, sepiolit, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 8. BRANDON INTEGRATION

  Ukraina

  Företaget BRANDON INTEGRATION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom valsad metall, och gruvstudier och forskningar. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 1. NADU MINING INC

  Turkiet

  Företaget NADU MINING INC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom perlit. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. ŞIMAL MADENCILIK EMLAK GIDA A.Ş

  Turkiet

  Företaget ŞIMAL MADENCILIK EMLAK GIDA A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom magnetit, kalk, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. UTELKA DERI SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget UTELKA DERI SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Sindirgi-Balikesir, Turkiet.

 4. SERDAR ÖZŞENLER

  Turkiet

  Företaget SERDAR ÖZŞENLER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom kaolin, naturlig talk, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. SEHA STONE

  Turkiet

  Företaget SEHA STONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom Granit, marmorblock, vit marmor, Granit, och marmorplattor. Företagets huvudkontor finns i Burdur, Turkiet.

 6. BENTONITE WORLD

  Turkiet

  Företaget BENTONITE WORLD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom kattsand, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i Nevsehir, Turkiet.

 7. LANZBAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Företaget LANZBAUMASCHINEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat. Företaget är även verksamt inom Reparation av industriutrustning, Service för gruvindustri, Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten, Reparation av industriutrustning, Service för gruvindustri, och Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företagets huvudkontor finns i Hutthurm, Tyskland.

 8. SCHLÜSSELDIENST ALBERT

  Tyskland

  Företaget SCHLÜSSELDIENST ALBERT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom nyckelkopiering. Företagets huvudkontor finns i Stutgart, Tyskland.

 9. MINECO LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget MINECO LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företaget är även verksamt inom tjänster för utvinningsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Croydon, Förenade kungariket.

 10. VAN MERMER

  Turkiet

  Företaget VAN MERMER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Service för gruvindustri. Företagets huvudkontor finns i Van, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis