• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • scotch

Resultat för

Scotch - Import och export

 1. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Nederländerna

  Företaget INNOSEAL INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballage i plast. Företaget är även verksamt inom förpackning för plastmaterial, och Scotch. Företagets huvudkontor finns i Tilburg, Nederländerna.

 2. EXIDA LLC

  Ukraina

  Företaget EXIDA LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Flexibla förpackningar. Företaget är även verksamt inom Packning i säckar - Maskiner och utrustning, Packning i säckar - Maskiner och utrustning, Scotch, vakuumförpackning, och emballagesvets. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 3. UPAKOVKA

  Ukraina

  Företaget UPAKOVKA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Självhäftande tejp. Företaget är även verksamt inom Papperspåsar, Scotch, säckar, Sträckfilm, och Papperspåsar. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 4. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fibertyger. Företaget är även verksamt inom Vakuumfolie, och Scotch. Företagets huvudkontor finns i Königsbrunn, Tyskland.

 5. EHBT

  Vitryssland

  Företaget EHBT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Film för emballage. Företaget är även verksamt inom Scotch, sträckfilm, och plastfilm. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SPTAPE

  Italien

  Företaget SPTAPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kartong till förpackningsindustrin. Företaget är även verksamt inom spolar hushållspapper, och Scotch. Företagets huvudkontor finns i Forlì, Italien.

 2. SWEET AFTON SCOTCH WHISKY LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget SWEET AFTON SCOTCH WHISKY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom whisky, och skotsk whisky. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 3. HOTEL ARISTELLA, RESTAURANT SPYCHER, SCOTCH CORNER BAR UND BAR RUSTICA, MANFRED PERREN & CO

  Schweiz

  Företaget HOTEL ARISTELLA, RESTAURANT SPYCHER, SCOTCH CORNER BAR UND BAR RUSTICA, MANFRED PERREN & CO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Gastronomiska specialiteter, Öl, Resor och turism, Kött- och korvkonserver, Gastronomiska specialiteter, Öl, och Resor och turism. Företagets huvudkontor finns i Zermatt, Schweiz.

 4. SCOTCH & SODA B.V.

  Nederländerna

  Företaget SCOTCH & SODA B.V., som är verksamt inom sektorn för Damkläder. Företaget är även verksamt inom Kläder för barn och nyfödda, Herrkostymer, Kläder för barn och nyfödda, och Herrkostymer. Företagets huvudkontor finns i Hoofddorp, Nederländerna.

 5. THE HANDMADE SCOTCH EGG CO

  Förenade kungariket

  Företaget THE HANDMADE SCOTCH EGG CO, som är verksamt inom sektorn för Soppor. Företaget är även verksamt inom Honung, Djupfrysta pizzor, Honung, och Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Worcester, Förenade kungariket.

 1. SCOTCH FROST OF GLASGOW LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget SCOTCH FROST OF GLASGOW LIMITED, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 2. MUSIKDUO / TRIO SCOTCH

  Tyskland

  Företaget MUSIKDUO / TRIO SCOTCH, som är verksamt inom sektorn för Underhållning och föreställning - produktion. Företagets huvudkontor finns i Hohentengen, Tyskland.

 1. SCOTCH FROST OF GLASGOW LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SCOTCH FROST OF GLASGOW LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, och Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 2. SCOTCH GARAGE CAR SALES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SCOTCH GARAGE CAR SALES LTD, som är verksamt inom sektorn för Begagnade bilar. Företagets huvudkontor finns i Carnforth, Förenade kungariket.

 3. SIGNATORY VINTAGE SCOTCH WHISKY COMPANY LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget SIGNATORY VINTAGE SCOTCH WHISKY COMPANY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Pitlochry, Förenade kungariket.

 4. SCOTCH PREMIER MEAT LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SCOTCH PREMIER MEAT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Inverurie, Förenade kungariket.

 5. SCOTCH LAMB MARKETING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SCOTCH LAMB MARKETING LTD, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Lanark, Förenade kungariket.

 6. THE SCOTCH MALT WHISKY SOCIETY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget THE SCOTCH MALT WHISKY SOCIETY LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Edinburgh, Förenade kungariket.

 7. HELSTA AUTORYZOWANY DYSTRYBUTOR 3M SCOTCH

  Polen

  Företaget HELSTA AUTORYZOWANY DYSTRYBUTOR 3M SCOTCH, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 8. SCOTCH BAKERY

  Förenade kungariket

 1. SCOTCH CORNER

  Förenade kungariket

 2. SCOTCH WHISKY AUCTIONS

  Förenade kungariket

 3. THE SCOTCH WHISKY HERITAGE CENTRE LIMITED

  Förenade kungariket

 4. THE REAL SCOTCH WHISKY COMPANY LTD

  Förenade kungariket

 5. THE SCOTCH MALT WHISKY SOCIETY

  Förenade kungariket

 6. SCOTCH SMOKED SALMON CO LTD

  Förenade kungariket

 7. SCOTCH ORCHARD RESIDENTIAL CARE HOME

  Förenade kungariket

 8. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Turkiet

  3AS grundades 2019 och är ett av de snabbast växande turkiska företagen inom rostfritt stål. Vi investerar i modern teknologi och en kvalificerad personalstyrka. Vi gör vårt yttersta för att möta kundens krav så snabbt som möjligt med vårt servicecenter för rostfritt stål. Som 3AS har vi en årlig produktion på 42 000 ton. Vi är belägna i Ankara i Turkiet, och använder de modernaste maskinerna och den modernaste utrustningen på vårt avgränsade område på 3 000 kvadratmeter. Vi importerar produkter av bästa kvalitet från Europa. Våra produkter bearbetas automatiskt från rulle till rulle eller plåt till plåt tack vare våra högpresterande slipnings- och poleringslinjers sex typer av ytapplicering: 3N, 4N, 5N, Scotch Brite, Duplo och Hairline, samt PVC-beläggning. Våra skär- och måttskärningslinjer kan skapa önskad längd och bredd utefter kundens krav. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: Spolar av rostfritt stål, smala spolar, plåtar av rostfritt stål i standardstorlekar och med standardytor. Kontakta oss!

 9. SEPT

  Frankrike

  SEPT tillverkar polernylonrullar som förbättrar produktiviteten av stållinjer utomlands och som är slitstarka och av högre kvalitet jämfört med rullar av gummi, nitril eller hypalon. Vårt produktutbud består av torkrullar, oljeseparatorer/oljerullar, spännrullar, deflektorrullar, omlänkningsrullar och även slipande nylonborstar av typ Scotch brite för mekaniska ytbehandlingar och för linjer av organiska beläggningar.

 10. S.CO.C.C.A. ( S.R.L. )

  Italien

  Företaget S.CO.C.C.A. ( S.R.L. ), som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Cagliari, Italien.