• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk

Resultat för

Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk - Import och export

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 2. RHEIN INSTRUMENTE E.K.

  Tyskland

  Företaget RHEIN INSTRUMENTE E.K., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Artiklar för manikyr och pedikyr, nagelfilar, rakapparater, och saxar för mustascher. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 3. SPENCER SCISSORS

  Förenade kungariket

  Företaget SPENCER SCISSORS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom saxar, frisörsaxar, tillbehör för frisörer, och utrustning för frisörer. Företagets huvudkontor finns i Coulsdon, Förenade kungariket.

 4. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrike

  Företaget SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Knivar, rostfria knivar, och industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 5. TK EXCELLENT STAHLWAREN E.K.

  Tyskland

  Företaget TK EXCELLENT STAHLWAREN E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Manikyrist - Instrument. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Artiklar för manikyr och pedikyr, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, nagelfilar, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCHLEIFMASTER - FRISEURSCHEREN SCHLEIFSERVICE

  Tyskland

  Företaget SCHLEIFMASTER - FRISEURSCHEREN SCHLEIFSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 2. FLORES CORTES DON BENITO SL

  Spanien

  Företaget FLORES CORTES DON BENITO SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Smitt och pressat järn - Produkter, Järnvaror, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Don Benito, Spanien.

 3. EMIL WECK

  Tyskland

  Företaget EMIL WECK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Skönhetsvård - Instrument, Manikyrist - Instrument, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Skönhetsvård - Instrument, och Manikyrist - Instrument. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. COUTELLERIE DEPIREUX LEON

  Belgien

  Företaget COUTELLERIE DEPIREUX LEON, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Herr- och damfrisörer - Instrument, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Herr- och damfrisörer - Instrument. Företagets huvudkontor finns i Gembloux, Belgien.

 5. EKAL PROFESSIONAL

  Pakistan

  Företaget EKAL PROFESSIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Sialkot, Pakistan.

 1. FAITH SCISSORS CO.,LTD.

  Japan

  Företaget FAITH SCISSORS CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Niigata Pref, Japan.

 2. GERMANSTYLE

  Irland

  Företaget GERMANSTYLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

 1. BEAUTY MX

  Pakistan

  Företaget BEAUTY MX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Sialkot, Pakistan.

 2. ROBUR SRL

  Italien

  Företaget ROBUR SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom saxar för manikyr. Företagets huvudkontor finns i PREMANA, Italien.

 3. JPC CREATIONS

  Frankrike

  Företaget JPC CREATIONS, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Hålslagare för papper, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Hålslagare för papper, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Peschadoires, Frankrike.

 4. BELLATI ANTONIO & C. SNC

  Italien

  Företaget BELLATI ANTONIO & C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom saxar för broderi, saxar för manikyr, och små saxar. Företagets huvudkontor finns i Premana, Italien.

 5. CUTTING EDGE TECHNOLOGIES AG

  Schweiz

  Företaget CUTTING EDGE TECHNOLOGIES AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Dietikon, Schweiz.

 6. NNIMS INDUSTRIES

  Pakistan

  Företaget NNIMS INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom kirurginstrument, och Verktyg för skönhetsvård. Företagets huvudkontor finns i Sialkot, Pakistan.

 7. DEGLON

  Frankrike

  Företaget DEGLON, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 8. SANAULLAH AND SONS

  Pakistan

  Företaget SANAULLAH AND SONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Skönhetsvård - Instrument, Import-export - medicinsk och kirurgisk utrustning, Skönhetsvård - Instrument, och Import-export - medicinsk och kirurgisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Sialkot, Pakistan.

 1. BAPTISTA, IRMAOS & CIA., LDA.

  Portugal

  Företaget BAPTISTA, IRMAOS & CIA., LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Sao Clemente Sande, Portugal.

 2. MOST-S

  Ukraina

  Företaget MOST-S, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom extrudering av metall, och hydraulsaxar. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 3. MAX MELCHIOR GMBH

  Tyskland

  Företaget MAX MELCHIOR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. ETS SAUZEDE TOULY

  Frankrike

  Företaget ETS SAUZEDE TOULY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Thiers, Frankrike.

 5. SCHERENFABRIK PAUL GMBH.

  Tyskland

  Företaget SCHERENFABRIK PAUL GMBH., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Industriella saxar, och Industriella saxar. Företagets huvudkontor finns i Harsefeld, Tyskland.

 6. TITAN SCISSORS

  Spanien

  Företaget TITAN SCISSORS, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Massanassa, Spanien.

 7. 3F INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

  Företaget 3F INSTRUMENTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Plüderhausen, Tyskland.

 8. FISKARS BRANCH MAGYARORSZAG KFT

  Ungern

  Företaget FISKARS BRANCH MAGYARORSZAG KFT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bestick för hushåll, Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Bestick för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 9. YANGJIANG JIANCHENG INDUSTRIES CO.,LTD.

  Kina

  Företaget YANGJIANG JIANCHENG INDUSTRIES CO.,LTD., som är verksamt inom sektorn för Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom saxar. Företagets huvudkontor finns i Buchang Town, Kina.

 10. SARAMED-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO, LDA.

  Portugal

  Företaget SARAMED-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO, LDA., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Saxar för hushåll och yrkesmässigt bruk. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis