• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sandsten

Resultat för

Sandsten - Import och export

 1. MAGAGER, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MAGAGER, UNIPESSOAL, LDA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för skörd. Företaget är även verksamt inom kvarnar för mjöl, Sandsten, bio-uppslagare, motoriserad lantbruksutrustning, civila och industriella konstruktioner, jordbrukstillbehör, maskiner och utrustningar för jordbruk, traditionell fräsning, och arbeten för konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Aguda, Portugal.

 2. DIME S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DIME S.P.A., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plattor för golv och reveteringar. Företaget är även verksamt inom Plattor och golv i stengods, Sandsten, Badrum - Möbler och tillbehör, badrumsinredning, golv, Plattor och golv i stengods, keramik, Sandsten, och parkett. Företagets huvudkontor finns i Castellanza, Italien.

 3. LCA CERÁMICAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget LCA CERÁMICAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Golv och beläggningar i keramik. Företaget är även verksamt inom kakel och klinker, SANDSTEN, SANITETSGODS, Badrumsmöbler, beläggningar, beläggningar, och KERAMIK. Företagets huvudkontor finns i Onda-Castellón, Spanien.

 4. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgien

  Stenbrottet les grès du Condroz ligger i Ereffe i Belgien och drivs av familjen Bolly sedan tre generationer. Här bryter och bearbetar man natursten för byggen (byggsten, hörnstenar och överliggare), för inredning av parker, trädgårdar och dammar (sten för murverk utan murbruk, plattor, stigstenar, trappsteg, gabioner, monoliter m.m.) för stödkonstruktioner (stenblocksfyllning, kajväggar, gabioner, gärdesgårdar) och för stenläggning (krossgrus, dräneringssten, ballast, grus)

 5. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italien

  VIA ROMA Ceramiche är ett italienskt företag som producerar och saluför keramiska plattor av glaserad sandsten under märket Roma Ceramiche, i olika format och utföranden, samt keramiska plattor av porslin. Utöver huvudkontoret i Salerno, där våra handels- och administrationsavdelningar finns, har vi även ett kontor och en utställningslokal i Fiorano Modenese (MO) där ni kan se hela vår produktion.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VETRERIA RONDINA SILVIO SRL

  Italien

  Företaget VETRERIA RONDINA SILVIO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glasskivor och speglar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Marmor och naturliga stenar, Keramik, Sandsten, Marmor och naturliga stenar, och Keramik. Företagets huvudkontor finns i Sant'ippolito, Italien.

 2. FORMENBAU TRÄNKL

  Tyskland

  Företaget FORMENBAU TRÄNKL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Geretsried, Tyskland.

 3. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget VANTO NATURAL STONES, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Plattor för golv och reveteringar, Sandsten, Skiffer, Plattor för golv och reveteringar, Sandsten, och Skiffer. Företagets huvudkontor finns i Kunovice, Tjeckiska republiken.

 4. MONTEFIORE

  Belgien

  Företaget MONTEFIORE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom apparater för sandblästring av metall, Pumpningstillbehör, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Huizingen, Belgien.

 5. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgien

  Företaget CARRIERE DE MOUZAIVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom Tegelstenar för fasader, Golvplattor, golv - Företag, Tegelstenar för fasader, Golvplattor, golv - Företag, skifferbrott, och sandsten för byggnad. Företagets huvudkontor finns i Mouzaive, Belgien.

 1. CHARLES KESTELEYN

  Belgien

  Företaget CHARLES KESTELEYN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Sandsten, Sten, makadam för byggnation, och grävning grus. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 2. CONFORTGRES

  Spanien

  Företaget CONFORTGRES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom byggnadsmaterial, mosaikkakel, golv, och toalettmöbler. Företagets huvudkontor finns i Chiclana De La Frontera, Spanien.

 1. CARRIERE EMOND SA

  Belgien

  Företaget CARRIERE EMOND SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Marmor och naturliga stenar, och sten för konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Chassepierre, Belgien.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Företaget MÄRKER ZEMENT GMBH, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Skiffer, Industrigips, Sandsten, Skiffer, och Industrigips. Företagets huvudkontor finns i Harburg , Tyskland.

 3. MIDOMO.DE

  Tyskland

  Företaget MIDOMO.DE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Tegelstenar för konstruktioner. Företaget är även verksamt inom Granit, Sandsten, Granit, sandsten för byggnad, och Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Esslingen, Tyskland.

 4. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Skiffer, Industriell kalksten, Sandsten, Skiffer, Industriell kalksten, och Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Painten, Tyskland.

 5. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Tyskland

  Företaget KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Gravmonument, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Sandsten, Gravmonument, Träklabbar, och Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Mainburg, Tyskland.

 6. ANGEL COMPANY SRL

  Rumänien

  Företaget ANGEL COMPANY SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Pastor, Lim, Keramik, Dekorativa vaser, Sandsten, Pastor, Lim, Keramik, och Dekorativa vaser. Företagets huvudkontor finns i Timisoara, Rumänien.

 7. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Tyskland

  Företaget FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Gummi - Produkter, Plastgolv, Träklabbar, Sandsten, Gummi - Produkter, Plastgolv, och Träklabbar. Företagets huvudkontor finns i Velten, Tyskland.

 8. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Schweiz

  Företaget ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Gravmonument, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Sandsten, Gravmonument, Träklabbar, och Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Rothrist, Schweiz.

 1. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugal

  Företaget ANTONIA ROSA CERAMICS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom Bordskeramik, keramik, och Bordskeramik. Företagets huvudkontor finns i Maiorga-Alcobaça, Portugal.

 2. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Tyskland

  Företaget KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, badrumsinredning, måttbeställda badrumsmöbler, duschkar, och Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Lohmen, Tyskland.

 3. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Turkiet

  Företaget Q-MINING QUARTZ PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. COMAT - MET S.A.

  Rumänien

  Företaget COMAT - MET S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Cement och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Plattor och golv i lergods, Byggnads- och vägmaskiner, Stål, Sandsten, Plattor och golv i lergods, Byggnads- och vägmaskiner, Stål, och Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 5. HOMECONSTRUCT

  Rumänien

  Företaget HOMECONSTRUCT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom badrumsgolv av mosaik. Företagets huvudkontor finns i Calarasi, Rumänien.

 6. HLW

  Belgien

  Företaget HLW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Sandsten, och asfalt och bitumen för vägar. Företagets huvudkontor finns i Yvoir, Belgien.

 7. CARRIÈRE DAPSENS

  Belgien

  Företaget CARRIÈRE DAPSENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Marmor, Sandsten, och Marmor. Företagets huvudkontor finns i Yvoir, Belgien.

 8. OMNITECH TRADING S.A.

  Rumänien

  Företaget OMNITECH TRADING S.A., som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom Möbler för hemmet, Dekorativa keramikartiklar, Plattor och golv i lergods, Informationsteknik - Mikrobehandlingar, Möbler för hemmet, Dekorativa keramikartiklar, Plattor och golv i lergods, och Informationsteknik - Mikrobehandlingar. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 9. COEM S.P.A.

  Italien

  Företaget COEM S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plattor för golv och reveteringar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Golvplattor - Betong, Sandsten, och Golvplattor - Betong. Företagets huvudkontor finns i Fiorano Modenese, Italien.

 10. STEIN - KRÄMER GMBH

  Tyskland

  Företaget STEIN - KRÄMER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandsten. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Marmor, Marmor och naturliga stenar, och Marmor. Företagets huvudkontor finns i Brilon, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis