• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sand och grus

Resultat för

Sand och grus - Import och export

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Orten som förser hela Schweiz med kalk – och regionen med grus. Sedan år 1900 är ”Elggis” en värdefull brytningsort för kalksten. Efter en blygsam start utvecklades KFN till den största och senare till den enda tillverkaren av släckt kalk i Schweiz. Med motiverade medarbetare och utomordentlig produktkvalitet kunde KFN hävda och utvidga sin marknadsposition. Förutom kalkprodukter tillverkar ”Chalchi” grus och makadam; ett välkommet material vid byggnadskonstruktion och väg- och vattenbyggnad. Ungefär hälften av det totala grusbehovet i kantonen Glarnerland kommer från Kalkfabrik Netstal AG.

 2. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ erbjuder sedan 1939 tillförlitliga kvalitetslösningar för skaktransportörer och processteknik för alla slags branscher och står alltid beredda att hjälpa tack vare ett världsomspännande servicenätverk.

 3. GESER SPEDITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GESER SPEDITION GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Mintraching, Tyskland.

 4. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Albstadt, Tyskland.

 5. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Tyskland

  Vi erbjuder kvalitet. Våra produkter genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller och försäkras av ett certifierat kvalitetshanteringssystem. Produkterna uppfyller även särskilda användningsspecifika krav. Vi följer vårt servicelöfte noga. Höga produktprestanda, korta leveranstider och snabb bearbetning – det är områden vi tål att jämföras på alla dagar i veckan. Resultatet: Byggnadsmaterial = kvalitet = CEMEX. Vi finns där du behöver oss. Tillsammans med våra partners driver vi över 100 dotterbolag i Tyskland. Våra blandare och silofordon levererar våra produkter till kunderna på utsatt tid över hela landet. Med vårt arbetssätt kan vi även avsluta stora uppdrag på utsatt tid. Vi är del av ett internationellt verksamt företag. CEMEX Deutschland AG hör till CEMEX S. A. B. de C. V., ett globalt företag med huvudkontor i Monterrey, Mexiko.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanien

  Huvudverksamheten på Arenas Silíceas Gómez Vallejo är att utvinna och producera kiselsand i alla dess former: tvättad, kalibrerad och torkad. Vi arbetar också med försäljning av sanden och har en privilegierad position på både den nationella och internationella marknaden tack vare vår långa erfarenhet.

 2. SACO ALBA

  Spanien

  Saco Alba, S.L. är ett företag som sysslar med utvinning, emballage och saluföring av granulat och byggmaterial. De har ett eget stenbrott, men även en utmärkt infrastruktur för distributionen av sina produkter. Kvaliteten av dess sand för chinchilla, bästsäljaren samt deras utmärkta förvaltning ger dem en ledanden ställning med förmåga att svara på kundernas behov. Ni kan lugnt anförtro era materialbeställningar till Saco Alba, S.L.

 3. MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING

  Egypten

  Vårt företag arbetar med brytning av råämnen för glas, keramik, målarfärg, silikat och cement som kvartssand, kalksten, dolomit, kaolin och gips.

 4. ARIDOS DE SALVATIERRA

  Spanien

  Vi producerar aggregatkross och stenprodukter för anläggning av asfaltsvägar och makadam, trädgårdsanläggning, landskapsplanering, stenbeläggningar och terrassbeläggningar.

 5. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Turkiet

  Företaget ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. DORMANN GMBH & CO.

  Tyskland

  Företaget DORMANN GMBH & CO., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Eggolsheim, Tyskland.

 2. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Tyskland

  Företaget KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Brietlingen, Tyskland.

 1. MSIS-GROUP

  Frankrike

  Företaget MSIS-GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företaget är även verksamt inom silica sand, Kiselhaltig sand, och kiseldioxid. Företagets huvudkontor finns i Strasbourg, Frankrike.

 2. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Tyskland

  Företaget HEIDELBERGER BETON GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Heidelberg, Tyskland.

 3. THOLEN GRONDWERKEN

  Belgien

  Företaget THOLEN GRONDWERKEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Sand och grus, och demolering byggnader. Företagets huvudkontor finns i Bocholt, Belgien.

 4. DENAYER

  Belgien

  Företaget DENAYER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Sågat och behandlat trä, Sand och grus, Grundstommar, Värmeisolering - Material, Sågat och behandlat trä, Sand och grus, Grundstommar, och Värmeisolering - Material. Företagets huvudkontor finns i Halle, Belgien.

 5. SATIC - MINERA

  Belgien

  Företaget SATIC - MINERA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företaget är även verksamt inom Grus, kalk, och dolomit. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 6. DE PRINS

  Belgien

  Företaget DE PRINS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Sand och grus, dolomit, och Sten. Företagets huvudkontor finns i Sterrebeek, Belgien.

 7. TRANS-BETON

  Belgien

  Företaget TRANS-BETON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Infogade golv - Betongelement, betongverk, Sand och grus, Infogade golv - Betongelement, och prefabricerade monoblock i cement. Företagets huvudkontor finns i Wingene, Belgien.

 8. DRANACO

  Belgien

  Företaget DRANACO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Sand och grus, Grus, dolomit, och cementpulver. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 1. HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HOFMANN ESTRICH & BELAG GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Kall, Tyskland.

 2. WAIBEL KG

  Tyskland

  Företaget WAIBEL KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Eldfasta element - Material och produkter. Företaget är även verksamt inom Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, Sand och grus, Betongbyggnader, Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, Sand och grus, Grus, och Betongbyggnader. Företagets huvudkontor finns i Gernsheim, Tyskland.

 3. ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH

  Tyskland

  Företaget ELLERBROCK ERDBAU UND FUHRBETRIEB GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Bargteheide, Tyskland.

 4. BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS

  Belgien

  Företaget BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Sand och grus, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, byggnadsmaterial, Sand och grus, och skottkärror. Företagets huvudkontor finns i Tisselt, Belgien.

 5. CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Företaget CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stentrappor. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, golv i sten, och Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Folschette, Luxemburg.

 6. AGRÉGABIONS

  Frankrike

  Företaget AGRÉGABIONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Béthune, Frankrike.

 7. LIGHTWATER QUARRIES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LIGHTWATER QUARRIES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företaget är även verksamt inom levererar inerta material, småsten från stenbrott, byggsten från stenbrott, och sand. Företagets huvudkontor finns i North Stainley, Förenade kungariket.

 8. TRAVAUX PUBLICS SABOULARD

  Frankrike

  Företaget TRAVAUX PUBLICS SABOULARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Sand och grus, Granulat, och Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Martres-Tolosane, Frankrike.

 9. SCHAUWVLIEGHE

  Belgien

  Företaget SCHAUWVLIEGHE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sand och grus. Företaget är även verksamt inom handel med granit, och Kiselhaltig sand. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 10. TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN

  Nederländerna

  Företaget TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Sand och grus, och transport avfall. Företagets huvudkontor finns i Wageningen, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Sand och grus - Import och export

Antal resultat

2 880 Företag