• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sand och grus

Resultat för

Sand och grus - Import och export

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Orten som förser hela Schweiz med kalk – och regionen med grus. Sedan år 1900 är ”Elggis” en värdefull brytningsort för kalksten. Efter en blygsam start utvecklades KFN till den största och senare till den enda tillverkaren av släckt kalk i Schweiz. Med motiverade medarbetare och utomordentlig produktkvalitet kunde KFN hävda och utvidga sin marknadsposition. Förutom kalkprodukter tillverkar ”Chalchi” grus och makadam; ett välkommet material vid byggnadskonstruktion och väg- och vattenbyggnad. Ungefär hälften av det totala grusbehovet i kantonen Glarnerland kommer från Kalkfabrik Netstal AG.

  Webbplats Open In New icon
 2. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi erbjuder kvalitet. Våra produkter genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller och försäkras av ett certifierat kvalitetshanteringssystem. Produkterna uppfyller även särskilda användningsspecifika krav. Vi följer vårt servicelöfte noga. Höga produktprestanda, korta leveranstider och snabb bearbetning – det är områden vi tål att jämföras på alla dagar i veckan. Resultatet: Byggnadsmaterial = kvalitet = CEMEX. Vi finns där du behöver oss. Tillsammans med våra partners driver vi över 100 dotterbolag i Tyskland. Våra blandare och silofordon levererar våra produkter till kunderna på utsatt tid över hela landet. Med vårt arbetssätt kan vi även avsluta stora uppdrag på utsatt tid. Vi är del av ett internationellt verksamt företag. CEMEX Deutschland AG hör till CEMEX S. A. B. de C. V., ett globalt företag med huvudkontor i Monterrey, Mexiko.

  Webbplats Open In New icon
 3. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  AViTEQ erbjuder sedan 1939 tillförlitliga kvalitetslösningar för skaktransportörer och processteknik för alla slags branscher och står alltid beredda att hjälpa tack vare ett världsomspännande servicenätverk.

  Webbplats Open In New icon
 4. GESER SPEDITION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanien

  Huvudverksamheten på Arenas Silíceas Gómez Vallejo är att utvinna och producera kiselsand i alla dess former: tvättad, kalibrerad och torkad. Vi arbetar också med försäljning av sanden och har en privilegierad position på både den nationella och internationella marknaden tack vare vår långa erfarenhet.

 2. SACO ALBA

  Spanien

  Saco Alba, S.L. är ett företag som sysslar med utvinning, emballage och saluföring av granulat och byggmaterial. De har ett eget stenbrott, men även en utmärkt infrastruktur för distributionen av sina produkter. Kvaliteten av dess sand för chinchilla, bästsäljaren samt deras utmärkta förvaltning ger dem en ledanden ställning med förmåga att svara på kundernas behov. Ni kan lugnt anförtro era materialbeställningar till Saco Alba, S.L.

 3. MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING

  Egypten

  Vårt företag arbetar med brytning av råämnen för glas, keramik, målarfärg, silikat och cement som kvartssand, kalksten, dolomit, kaolin och gips.

 4. ARIDOS DE SALVATIERRA

  Spanien

  Vi producerar aggregatkross och stenprodukter för anläggning av asfaltsvägar och makadam, trädgårdsanläggning, landskapsplanering, stenbeläggningar och terrassbeläggningar.

 5. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Turkiet

 1. DORMANN GMBH & CO.

  Tyskland

 2. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Tyskland

 3. MSIS-GROUP

  Frankrike

 4. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Tyskland

 5. CARRIÈRES FEIDT LUXEMBOURG

  Luxemburg

 6. SANDMIX SP. Z O.O.

  Polen

 7. SARL CM QUARTZ

  Frankrike

 8. LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Nederländerna

 10. P.H.U. LESZCZYŃSKI

  Polen

 1. WAIBEL KG

  Tyskland

 2. TRAVAUX PUBLICS SABOULARD

  Frankrike

 3. DRANACO

  Belgien

 4. DALIMEX

  Belgien

 5. BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS

  Belgien

 6. CONECO

  Belgien

 7. DE PRINS

  Belgien

 8. WESSEM BELGIUM NV

  Belgien

 9. TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN

  Nederländerna

 10. DENAYER

  Belgien

Filter

Resultat för

Sand och grus - Import och export

Antal resultat

3 076 företag