• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • saltat och torkat kött

Resultat för

Saltat och torkat kött - Import och export

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

  Företaget ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Liszki, Polen.

 2. LE BATISTOU SA

  Frankrike

  Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

 3. P.P.H.U. KAROL

  Polen

  Företaget P.P.H.U. KAROL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Międzyrzec Podlaski, Polen.

 4. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenien

  Företaget CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Metlika, Slovenien.

 5. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polen

  Företaget "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Dębina, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgien

  Företaget DE BAETS VLEESWAREN BVBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, charkuterier, förkokt korv, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Evergem, Belgien.

 2. DUFINA NV

  Belgien

  Företaget DUFINA NV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, Saltat och torkat kött, kokt skinka, och tiilagade charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Lovendegem, Belgien.

 3. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Företaget ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, Saltat och torkat kött, och fågelcharkuteri. Företagets huvudkontor finns i Aleksandria, Polen.

 4. COENEN & CO

  Belgien

  Företaget COENEN & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Kött och charkuterivaror, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Charkuterivaror och skinkor, Kött och charkuterivaror, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, och köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Lummen, Belgien.

 5. THIERY FREDERIC

  Belgien

  Företaget THIERY FREDERIC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, korv, Korv och salami, och köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Mussy La Ville, Belgien.

 1. ANFERJO S.L.

  Spanien

  Företaget ANFERJO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Rafelbuñol, Spanien.

 2. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakien

  Företaget MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, Kalvkött, Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Kopčany, Slovakien.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Polen

  Företaget ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom typiskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Sułkowice, Polen.

 2. BOGAERT SALAISONS

  Belgien

  Företaget BOGAERT SALAISONS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, charkuteriprodukter, oxcharkuteri, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Izier, Belgien.

 3. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Företaget FABRIKKEN LEPO A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Hedehusene, Danmark.

 4. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Rumänien

  Företaget INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, Får och getter, Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Pascani, Rumänien.

 5. ANTONIJOAN S.A

  Spanien

  Företaget ANTONIJOAN S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom fläsk, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Ripollet (Barcelona), Spanien.

 6. HOUSE OF TASTE

  Nederländerna

  Företaget HOUSE OF TASTE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, saltat kött, Viner - Mosella Saar Ruwer, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Leeuwarden, Nederländerna.

 7. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polen

  Företaget MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Gruszewnia, Polen.

 8. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Turkiet

  Företaget PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. QUINTA DOS FUMEIROS

  Portugal

  Företaget QUINTA DOS FUMEIROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Chorizos, och korv. Företagets huvudkontor finns i Ponte De Lima, Portugal.

 2. ERNELL

  Belgien

  Företaget ERNELL, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Temse, Belgien.

 3. J. PROOST

  Belgien

  Företaget J. PROOST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, djupfrysta livsmedel, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Lille, Belgien.

 4. ENTREPEÑAS

  Spanien

  Företaget ENTREPEÑAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom korv. Företagets huvudkontor finns i Geras de Gordon, Spanien.

 5. DEHOST CONSULTANCY

  Förenade kungariket

  Företaget DEHOST CONSULTANCY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom löpe för livsmedels- och konservindustrin, och konserver. Företagets huvudkontor finns i Akwa Ibom, Förenade kungariket.

 6. VLEESWARENFABRIEK LUKA

  Belgien

  Företaget VLEESWARENFABRIEK LUKA, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Vilvoorde, Belgien.

 7. WILLBERT

  Belgien

  Företaget WILLBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Skinkor, Saltat och torkat kött, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 8. ENDIS WORLD S.L.

  Spanien

  Företaget ENDIS WORLD S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom charkuteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Gijon, Spanien.

 9. EQUINOX

  Belgien

  Företaget EQUINOX, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, och hästkött. Företagets huvudkontor finns i Wijnegem, Belgien.

 10. BRACKENIER LBC

  Belgien

  Företaget BRACKENIER LBC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Oosterzele, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis