• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • saltat och torkat kött

Resultat för

Saltat och torkat kött - Import och export

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

  Företaget ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Liszki, Polen.

 2. LE BATISTOU SA

  Frankrike

  Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

 3. DUFINA NV

  Belgien

  Företaget DUFINA NV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, Saltat och torkat kött, kokt skinka, och tiilagade charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Lovendegem, Belgien.

 4. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgien

  Företaget DE BAETS VLEESWAREN BVBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, charkuterier, förkokt korv, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Evergem, Belgien.

 5. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenien

  Företaget CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Metlika, Slovenien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. P.P.H.U. KAROL

  Polen

  Företaget P.P.H.U. KAROL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Międzyrzec Podlaski, Polen.

 2. ANFERJO S.L.

  Spanien

  Företaget ANFERJO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Rafelbuñol, Spanien.

 3. THIERY FREDERIC

  Belgien

  Företaget THIERY FREDERIC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, korv, Korv och salami, och köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Mussy La Ville, Belgien.

 4. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakien

  Företaget MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, Kalvkött, Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Kopčany, Slovakien.

 5. COENEN & CO

  Belgien

  Företaget COENEN & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Kött och charkuterivaror, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Charkuterivaror och skinkor, Kött och charkuterivaror, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, och köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Lummen, Belgien.

 1. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polen

  Företaget "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Dębina, Polen.

 2. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Företaget ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, Saltat och torkat kött, och fågelcharkuteri. Företagets huvudkontor finns i Aleksandria, Polen.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Polen

  Företaget ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom typiskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Sułkowice, Polen.

 2. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Turkiet

  Företaget PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. HOUSE OF TASTE

  Nederländerna

  Företaget HOUSE OF TASTE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, saltat kött, Viner - Mosella Saar Ruwer, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Leeuwarden, Nederländerna.

 4. ANTONIJOAN S.A

  Spanien

  Företaget ANTONIJOAN S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom fläsk, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Ripollet (Barcelona), Spanien.

 5. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polen

  Företaget MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Gruszewnia, Polen.

 6. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Rumänien

  Företaget INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, Får och getter, Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Pascani, Rumänien.

 7. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Företaget FABRIKKEN LEPO A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Hedehusene, Danmark.

 8. BOGAERT SALAISONS

  Belgien

  Företaget BOGAERT SALAISONS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, charkuteriprodukter, oxcharkuteri, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Izier, Belgien.

 1. TRADELIO

  Belgien

  Företaget TRADELIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

 2. MECANOVA, SA

  Spanien

  Företaget MECANOVA, SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för slakterier, Frysfack, Maskiner och utrustning för slakterier, och Frysfack. Företagets huvudkontor finns i Rielves-Toledo, Spanien.

 3. ENTREPEÑAS

  Spanien

  Företaget ENTREPEÑAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom korv. Företagets huvudkontor finns i Geras de Gordon, Spanien.

 4. ENDIS WORLD S.L.

  Spanien

  Företaget ENDIS WORLD S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom charkuteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Gijon, Spanien.

 5. BINCKEBANCK GMBH

  Tyskland

  Företaget BINCKEBANCK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Skinkor, Saltat och torkat kött, Kött- och korvkonserver, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Meldorf, Tyskland.

 6. VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J.

  Belgien

  Företaget VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 7. WILLBERT

  Belgien

  Företaget WILLBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Skinkor, Saltat och torkat kött, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 8. VINCENT TRAITEUR

  Frankrike

  Företaget VINCENT TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, Saltat och torkat kött, Patéer och pastejer, Korv och salami, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Colmar, Frankrike.

 9. SCHEPERS

  Belgien

  Företaget SCHEPERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, och charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Alken, Belgien.

 10. VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN

  Belgien

  Företaget VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Saltat och torkat kött, Skinkor, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Aartselaar, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis