• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sötvattensfiskar

Resultat för

Sötvattensfiskar - Import och export

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Vår fiskodling är ett verklig oas med sötvattenfisk av högsta kvalitet. Förutom karpar föder vi också upp gädda, mal, gös, gräskarp, sutare, silverkarpar m.m. i våra olika dammar. Fiskuppfödningen Kupa in Draganić erbjuder sportfiske i en vacker naturomgivning nära Zagreb.

 2. LODI SRL

  Italien

  Företaget är en referens inom försäljning av kvalitetsprodukter från havet för Italien och utlandet. Affärsidé: Välja de bästa havsprodukterna från Italien och resten av världen och genast erbjuda dem för sina egna kunder, som i sin tur kan utbjuda en säker kvalitetsprodukt till sina konsumenter. Syftet är att tillfredsställa alla kundens krav till ett fördelaktigt och överkomligt pris men också med snabba leveranser, i tid.

 3. NURA GMBH

  Tyskland

  Företaget NURA GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. AQUARIUM TONNDORF

  Tyskland

  Företaget AQUARIUM TONNDORF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Akvarium, Foder för industriell fiskuppfödning, och Akvarium. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. KOI BY KOI

  Frankrike

  Företaget KOI BY KOI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Blainville/l'eau, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Yozgat, Turkiet.

 2. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Företaget RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 3. AQUARIA ANTWERP

  Belgien

  Företaget AQUARIA ANTWERP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Sötvattensfiskar, Fiskar för fiskdammar, Sötvattensfiskar, tropiska fiskar, Fiskar för fiskdammar, och akvarietillbehör. Företagets huvudkontor finns i Aartselaar, Belgien.

 4. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgien

  Företaget LA TRUITE D'ONDEVAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, öringsfiléer, Organics - livsmedel, och hantverksmässig tillverkning. Företagets huvudkontor finns i Waimes-Ondenval, Belgien.

 5. BELT SEAFOOD APS

  Danmark

  Företaget BELT SEAFOOD APS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Karlebovej, Danmark.

 1. PUNTO TROPICALE SRL

  Italien

  Företaget PUNTO TROPICALE SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. FISH FRESH-SEAFOOD

  Grekland

  Företaget FISH FRESH-SEAFOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom export av färsk fisk. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 1. SUPET SU TURIZM PETROL

  Turkiet

  Företaget SUPET SU TURIZM PETROL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, export av färsk fisk, Fisk - Import/Export, och hummer. Företagets huvudkontor finns i Sisli / Istanbul, Turkiet.

 2. AU POISSON D'OR

  Belgien

  Företaget AU POISSON D'OR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Akvariefiskar. Företaget är även verksamt inom Akvarium, Sötvattensfiskar, Akvarium, och Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Estaimpuis, Belgien.

 3. KGN FRESH LTD

  Förenade kungariket

  Företaget KGN FRESH LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom import av färsk fisk. Företagets huvudkontor finns i Northolt, Förenade kungariket.

 4. MONTEUM LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MONTEUM LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - beredning. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, Sötvattensfiskar, Havsfiskar, Djupfryst fisk, Sötvattensfiskar, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Shoreham-By-Sea, Förenade kungariket.

 5. OFISH STORE

  Indonesien

  Företaget OFISH STORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Tulungagung, Indonesien.

 6. SUNDA AQUATIC INDONESIA

  Indonesien

  Företaget SUNDA AQUATIC INDONESIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Bandung, Indonesien.

 7. KADEMLER. COM.

  Turkiet

  Företaget KADEMLER. COM., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 8. DER KOIHOF

  Österrike

  Företaget DER KOIHOF, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Deutsch Goritz, Österrike.

 1. SAS HYS

  Frankrike

  Företaget SAS HYS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom flagglinor, och föda för akvariefiskar. Företagets huvudkontor finns i Boulogne Sur Mer, Frankrike.

 2. GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD

  Kina

  Företaget GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Guangzhou, Kina.

 3. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Irland

  Företaget IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - beredning. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, Sötvattensfiskar, Rökt och insaltad fisk, och Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Waterford, Irland.

 4. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Grekland

  Företaget BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom färsk fisk. Företagets huvudkontor finns i Athens Greece, Grekland.

 5. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Turkiet

  Företaget KEBAN ALABALIK A.Ş, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom öring, och förpackade sikar. Företagets huvudkontor finns i Elazig, Turkiet.

 6. PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA

  Indonesien

  Företaget PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Bogor, Indonesien.

 7. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Nederländerna

  Företaget GEBROEDERS KOOY B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Sötvattensfiskar, Fiskar, och Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Huizen, Nederländerna.

 8. ATLAS AQUARIUM

  Singapore

  Företaget ATLAS AQUARIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom tropiska fiskar, och sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i Singapore, Singapore.

 9. WAN HU FISH FARM TRADING

  Singapore

  Företaget WAN HU FISH FARM TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företagets huvudkontor finns i singapore, Singapore.

 10. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget DENHOLM FISHSELLING LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, Djupfryst fisk, Marinerad fisk, Fisk - Import/Export, Djupfryst fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis