• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sågat och behandlat trä

Resultat för

Sågat och behandlat trä - Import och export

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Letar du efter ved i parti? Drewnex tillhandahåller kontinuerliga leveranser av ved till bränsledepå, partiförsäljare eller butik. Vi är en av de största producenterna av ved i Polen. I två årtionden har vi försett kunder på den inhemska marknaden och utomlands, i tio länder som innefattar Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike och Italien. Vi använder trä av högsta kvalitet som sources från statliga skogar i Polen. Träet är certifierat av FSC. För partiförsäljningen som gäller året runt har vi trä från de mest populära träsorterna: EK, BJÖRK, BOK, ASK, VITBOK och barrträden TALL och GRAN. Brasved från Drewnex är perfekt till eldstäder, värmepannor och vedspisar - moderna, ekologiska eller traditionella. Vi bearbetar 150 000 kvadratmeter trä om året. Vårt torkrum är 2 000 kvadratmeter, och vi har över 500 kvalificerade anställda som arbetar för att säkra den höga kvaliteten hos våra produkter. Vi har en modern och innovativ produktionslinje som är utrustad med tio Hakki Pilke-sågmaskiner. Det gör att vi kan hantera i princip alla beställningar. Beroende på kundens önskningar delas stockarna på tre eller fler delar, med genomsnittlig längd på 30 centimeter. Vi lägger stor vikt vid paketeringen och transporten av våra produkter. Utifrån det har vi utvecklat vår låda/pall-formula.

 2. TARTAK GAŁKA S.P. Z.O.O

  Polen

  TARTAK GALKA är ett polskt företag specialiserat på transport av trä och andra varor. Företagets tillväxt ledde 2013 till partnerskapet Trak-Drew, som för närvarande är en ledande agent inom tillverkning av lastpallsplankor. 80 % av träet i vår tillverkning tillskanskas från statligt ägda skogar. 100 % är PEFC-certifierat. Övriga 20 % av materialet kommer från Slovakien. Företaget har en lastbilflotta till sitt förfogande. Det underlättar verksamheten och låter oss möta kundens krav - snabb och säker varuleverans. Modern teknik, perfekt produktionsorganisering och certifierade råvaror har resulterat i ökad kvalitet hos våra produkter, vilket bekräftas genom ett internationellt PEFC-certifikat. Vi understödjer utveckling och ständig förbättring för att våra produkter ska tillfredsställa kundernas krav och behov. Kontakta oss för mer information.

 3. EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA

  Tyskland

 4. GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME

  Tyskland

 2. PTP VERTRIEB GMBH

  Schweiz

 3. ETS WATHELET

  Belgien

 4. FOR GUYANE

  Franska Guyana

 5. STÖCKER UND BRADT DÄMMTECHNIK UND TROCKENBAU GMBH

  Tyskland

 1. BAUDISCOUNT PADERBORN

  Tyskland

 2. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. HIT HOLZINDUSTRIE TORGAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. RIGA WOOD GMBH

  Tyskland

  Latvijas Finieris producerar, förädlar och säljer plywoodträ av björk, syntetiskt harts och fenolharts. Latvijas Finieris arbetar dessutom med skogsbruk och virkesråvaror. Latvijas Finieris globala närvaro garanteras av affärspartner i mer än 60 länder där björkplywood säljs. Björkplywood är ett material med stor potential och en mängd tillämpningsmöjligheter. Vårt mål är att uppfylla era önskingar. Vår vision: Vi vill vara den ledande utvecklaren, tillverkaren och leverantören av björkplywood och därmed förknippade tjänster. Vår affärsidé: Den långsiktiga utvecklingen av kundrelationer, skogsinnehav, samarbetspartner, leverantörer och företagets medarbetare innebär: ansvarsfullt arbete, ansvarsfull avkastning, ansvarsfull planering av avkastningen.

 3. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estland

  Esveko Wood OÜ grundades ursprungligen 1999, i Tallinn, under namnet Esveko Trade OÜ. För närvarande har vi utvecklat två huvudproduktionslinjer. Vår huvudverksamhet är: 1) vedproduktion, detaljhandel, partihandel och export. 2) olika slags timmerved (virke) produktion, detaljhandel, partihandel och export. Vi producerar främst högkvalitativ björk, ek, ask sågad timmer (virke) och björkved. Timmerved import/export, sågad timmer import/export.

 4. LES AVIVES DE L'EST

  Frankrike

  Sågverket Les Avivés de l’Est är specialiserat på sågningen av lövträd. Det erbjuder ett brett sortiment vita träslag av olika lövträd: Bok, ask, sykomor, fågelbärsträd, al, avenbok, lind. Våra sågningar är klassificerade enligt gällande standarder. De är certifierade PEFC. Alla ljusa träslag lagras på plaststänger före torkning. Våra produkter riktar sig till köpmän, möbeltillverkare eller andra trävaruhandlare.

 5. MADERAS J. REDONDO SL

  Spanien

  Företag med stor erfarenhet, över 40 år inom träindustrin. Det har torkkammare för trä för att betjäna våra kunder. Det har en detaljförsäljningsutställning i vilken det erbjuder alla typer av materiel för snickeri och gör-det-själv-arbeten, måttkapade plankor, järnvaror, friser, parkett, dörrar, m.m.

 6. HAJDINJAK D.O.O.

  Kroatien

  HAJDINJAK D.O.O.: leverantörer av ett brett sortiment av halvfabrikat i körsbärsträ av hög kvalitet, kantat, okantat, ångbehandlat och obehandlat, okantat virke. Alla stockar är av kroatiskt ursprung. Våra produkter är FSC-certifierade. Ek och ask är också tillgängligt emellanåt.

 7. GRENSENA, UAB

  Litauen

  UAB Grensena är ett träförädlingsföretag. Verksamhetsområden: byggträ och bearbetning av trä, finslipning av trä, tillverkning av träbrickor, tillverkning av trähus av massivt trä, trä, trätransporttjänster. Under 2010 certifierades företaget av FSC och IPPC

 8. GREENWAY LTD S.R.O.

  Slovakien

 1. ELTEC ELEMENTE TECHNIK FÜR MÖBEL UND INNENAUSBAU GMBH

  Tyskland

 2. HUGO KÄMPF GMBH "WIR SIND EICHE"

  Tyskland

 3. THERMOWHITE PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 4. 4BETTERDAYS.COM GMBH

  Österrike

 5. W&S GMBH

  Tyskland

 6. OWLAM WOOD

  Frankrike

 7. GARTENAKZENTE INH. WOLFGANG HUBER

  Tyskland

 8. ACCOYA BOIS MODIFIÉ

  Schweiz

 9. EGA COMERCIO DE LA MADERA

  Spanien

 10. MADE FOR TRADE

  Ukraina

Filter

Resultat för

Sågat och behandlat trä - Import och export

Antal resultat

29 237 företag