• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sågat och behandlat trä

Resultat för

Sågat och behandlat trä - Import och export

 1. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  TARTAK GALKA är ett polskt företag specialiserat på transport av trä och andra varor. Företagets tillväxt över ett antal år ledde 2013 till instiftandet av partnerskapet Trak-Dew, som för närvarande är ledande inom tillverkning av pallämnen. 80 % av träet i tillverkningen införskaffas av företaget från statligt ägda skogar (100 % PEFC certifierat), återstående 20 % kommer från Slovakien. Vi är stolta över att ha en lastbilflotta till vårt förfogande. Det underlättar verksamheten och låter oss möta kundens krav på snabb och säker varuleverans. Modern teknologi, felfri tillverkningsprocess och certifierade material har resulterat i en bättre produktkvalitet, vilket bekräftas av vår internationella PEFC-certifikation. Våra produkter: - Träpallar - Pallämnen - Sågat virke - Fyrkantigt virke - Träflisor - Sågspån - Träbark. Vi är ett kreativt företag som är öppet för de gällande marknadsbehoven. Vi understödjer utveckling och ständig förbättring för att våra produkter ska tillfredsställa kundernas krav och behov. Tack vare familjetraditionen och en långtgående erfarenhet har vi ett högt anseende både på inrikes och utrikes marknader. Alla intresserade aktörer är välkomna att samarbeta med vårt företag! Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. HIJOS DE RAMON RUBAL SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vi brukar skogen genom att använda de skogsresurser som finns tillgängliga på plats. Vi avverkar också på ett ekologiskt hållbart vis och minimerar i möjlig mån vår skogsavverknings ekologiska följder. Vi har nödvändiga medel för att hantera skogens biomassa och återplanterar skog i bergen. Träsågverk Sågning Bark Köper trä Säljer trä Torrt trä Furuträ Terpentintall Byggträ

 3. GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Rheinbreitbach, Tyskland.

 4. SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 5. ETS WATHELET

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ETS WATHELET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågat och behandlat trä, Värmeisolering - Material, Spånskivor, exotiskt trä, Sågat och behandlat trä, Värmeisolering - Material, och Spånskivor. Företagets huvudkontor finns i Sambreville (namur), Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FOR GUYANE

  Franska Guyana

  Verified by europages badge

  Företaget FOR GUYANE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Trä - Artiklar, Import/Export - Trä, Ved, Sågat och behandlat trä, lesena konstrukcija, ved, sågat virke, Trä - Artiklar, och Import/Export - Trä. Företagets huvudkontor finns i Saint Laurent Maroni, Franska Guyana.

 2. STÖCKER UND BRADT DÄMMTECHNIK UND TROCKENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STÖCKER UND BRADT DÄMMTECHNIK UND TROCKENBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Oy-Mittelberg, Tyskland.

 3. BAUDISCOUNT PADERBORN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAUDISCOUNT PADERBORN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 4. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lastpallar. Företaget är även verksamt inom Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Träpaneler, Trägolv, Snickeriarbeten i trä, Emballage i trä, Trä - Artiklar, Import/Export - Trä, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Torgau, Tyskland.

 5. RIGA WOOD GMBH

  Tyskland

  Latvijas Finieris producerar, förädlar och säljer plywoodträ av björk, syntetiskt harts och fenolharts. Latvijas Finieris arbetar dessutom med skogsbruk och virkesråvaror. Latvijas Finieris globala närvaro garanteras av affärspartner i mer än 60 länder där björkplywood säljs. Björkplywood är ett material med stor potential och en mängd tillämpningsmöjligheter. Vårt mål är att uppfylla era önskingar. Vår vision: Vi vill vara den ledande utvecklaren, tillverkaren och leverantören av björkplywood och därmed förknippade tjänster. Vår affärsidé: Den långsiktiga utvecklingen av kundrelationer, skogsinnehav, samarbetspartner, leverantörer och företagets medarbetare innebär: ansvarsfullt arbete, ansvarsfull avkastning, ansvarsfull planering av avkastningen.

 1. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estland

  Esveko Wood OÜ grundades ursprungligen 1999, i Tallinn, under namnet Esveko Trade OÜ. För närvarande har vi utvecklat två huvudproduktionslinjer. Vår huvudverksamhet är: 1) vedproduktion, detaljhandel, partihandel och export. 2) olika slags timmerved (virke) produktion, detaljhandel, partihandel och export. Vi producerar främst högkvalitativ björk, ek, ask sågad timmer (virke) och björkved. Timmerved import/export, sågad timmer import/export.

 2. TOMISLAV 2

  Kroatien

  Vi tillverkar komponenter i torkat lindträ, slipade prefabricerade enheter av ekträ, timmerexport, virke, slipad ek, element av ek eller lind, slipad lind, sågat hårt trä, halvfabrikat av trä, konstruktionsvirke. Vi erbjuder internationella timmertransporter och transport av annat gods.

 1. MADERAS J. REDONDO SL

  Spanien

  Företag med stor erfarenhet, över 40 år inom träindustrin. Det har torkkammare för trä för att betjäna våra kunder. Det har en detaljförsäljningsutställning i vilken det erbjuder alla typer av materiel för snickeri och gör-det-själv-arbeten, måttkapade plankor, järnvaror, friser, parkett, dörrar, m.m.

 2. LES AVIVES DE L'EST

  Frankrike

  Sågverket Les Avivés de l’Est är specialiserat på sågningen av lövträd. Det erbjuder ett brett sortiment vita träslag av olika lövträd: Bok, ask, sykomor, fågelbärsträd, al, avenbok, lind. Våra sågningar är klassificerade enligt gällande standarder. De är certifierade PEFC. Alla ljusa träslag lagras på plaststänger före torkning. Våra produkter riktar sig till köpmän, möbeltillverkare eller andra trävaruhandlare.

 3. GRENSENA, UAB

  Litauen

  UAB Grensena är ett träförädlingsföretag. Verksamhetsområden: byggträ och bearbetning av trä, finslipning av trä, tillverkning av träbrickor, tillverkning av trähus av massivt trä, trä, trätransporttjänster. Under 2010 certifierades företaget av FSC och IPPC

 4. HAJDINJAK D.O.O.

  Kroatien

  HAJDINJAK D.O.O.: leverantörer av ett brett sortiment av halvfabrikat i körsbärsträ av hög kvalitet, kantat, okantat, ångbehandlat och obehandlat, okantat virke. Alla stockar är av kroatiskt ursprung. Våra produkter är FSC-certifierade. Ek och ask är också tillgängligt emellanåt.

 5. GREENWAY LTD S.R.O.

  Slovakien

  Företaget GREENWAY LTD S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom plank i parti, och pallar epal. Företagets huvudkontor finns i Bratislava, Slovakien.

 6. TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME

  Tyskland

  Företaget TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Prohn, Tyskland.

 7. W&S GMBH

  Tyskland

  Företaget W&S GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Hettstadt, Tyskland.

 8. THERMOWHITE PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Företaget THERMOWHITE PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Ingolstadt, Tyskland.

 1. ELTEC ELEMENTE TECHNIK FÜR MÖBEL UND INNENAUSBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget ELTEC ELEMENTE TECHNIK FÜR MÖBEL UND INNENAUSBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 2. HUGO KÄMPF GMBH "WIR SIND EICHE"

  Tyskland

  Företaget HUGO KÄMPF GMBH "WIR SIND EICHE", är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Thüngen, Tyskland.

 3. 4BETTERDAYS.COM GMBH

  Österrike

  Företaget 4BETTERDAYS.COM GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 4. EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA

  Tyskland

  Företaget EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 5. OWLAM WOOD

  Frankrike

  Företaget OWLAM WOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. ACCOYA BOIS MODIFIÉ

  Schweiz

  Företaget ACCOYA BOIS MODIFIÉ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Fribourg, Schweiz.

 7. GARTENAKZENTE INH. WOLFGANG HUBER

  Tyskland

  Företaget GARTENAKZENTE INH. WOLFGANG HUBER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Eschenlohe, Tyskland.

 8. CRAIUL MUNTILOR SRL

  Rumänien

  Företaget CRAIUL MUNTILOR SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Mihaesti, Rumänien.

 9. EGA COMERCIO DE LA MADERA

  Spanien

  Företaget EGA COMERCIO DE LA MADERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom bolivianskt trä, och prydnadsartiklar av trä. Företagets huvudkontor finns i Palau-Solita I Plegamans (barcelona), Spanien.

 10. MADE FOR TRADE

  Ukraina

  Företaget MADE FOR TRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, mjöl för brödbak, Mineralvatten, majs, och trä att behandla i parti. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Sågat och behandlat trä - Import och export

Antal resultat

29 212 Företag