• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sågade och förädlade trävaror

Resultat för

Sågade och förädlade trävaror - Import och export

 1. LA SOLE EST SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Träflis, trämjöl, träspån. Kemiska analyser och bakterieanalyser garanterar kvaliteten på träfliset och frånvaro av bakterier, farliga mikroorganismer, bekämpningsmedel och gödningsmedel. Med sina helt automatiserade anläggningar hävdar La.So.Le. Est sin ledande ställning i Europa, alltid i enlighet med de senaste gällande standarderna i fråga om miljöskydd.

 2. B.A.S. HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget B.A.S. HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågade och förädlade trävaror. Företaget är även verksamt inom Hyvel- och sågspån, sågspån, Hyvel- och sågspån, och Jordförbättring och gödning. Företagets huvudkontor finns i Wesel, Tyskland.

 3. SPÄNE WETZEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SPÄNE WETZEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Bad Saulgau, Tyskland.

 4. UNITED LOGGERS

  Estland

  - träspån för bränsle och kraftproduktion, - träpellets för värme och kraftproduktion, - träpellets för hushållsbruk, - massaved, - sågat trä, - träprodukter, - träspåntillverkning, - hyvling, - transport av hyvelspån, - service för skogsmaskiner, - monteringsservice för hyvelmaskiner, - export/ import

 5. LADENBURGER GMBH

  Tyskland

  Företaget LADENBURGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Bopfingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SAS CALVI CELESTIN

  Frankrike

  Företaget SAS CALVI CELESTIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skogsbolag. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, Sågat och behandlat trä, Sågade och förädlade trävaror, Sågat och behandlat trä, sågverk, och Rundvirke. Företagets huvudkontor finns i Ornans, Frankrike.

 2. JSC SVETLOGORSK PULP&BOARD MILL

  Vitryssland

  Företaget JSC SVETLOGORSK PULP&BOARD MILL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågade och förädlade trävaror. Företaget är även verksamt inom emballage i papper och kartong. Företagets huvudkontor finns i Svetlogorsk, Vitryssland.

 3. M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA

  Portugal

  Företaget M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Monte Redondo Lra, Portugal.

 4. ENLES D.O.O.

  Slovenien

  Företaget ENLES D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prydnadslister i trä. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Trä, Sågade och förädlade trävaror, Sågat och hyvlat trä, Import/Export - Trä, Sågade och förädlade trävaror, och Sågat och hyvlat trä. Företagets huvudkontor finns i Zrece, Slovenien.

 5. SMITH & MCLAURIN LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SMITH & MCLAURIN LTD, som är verksamt inom sektorn för Pappersmassa. Företaget är även verksamt inom Trämassa, Sågade och förädlade trävaror, Trämassa, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Johnstone, Förenade kungariket.

 1. BRAHETROLLEBORG SKOV OG LANDBRUG

  Danmark

  Företaget BRAHETROLLEBORG SKOV OG LANDBRUG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, Byggnadsvirke, Sågade och förädlade trävaror, och Byggnadsvirke. Företagets huvudkontor finns i Faaborg, Danmark.

 2. EDUARD SCHMIDT - HACKGUT

  Österrike

  Företaget EDUARD SCHMIDT - HACKGUT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företaget är även verksamt inom Industriella ugnar och skorstenar, Återvinning - Anläggningar och utrustning, Träklabbar, Sågade och förädlade trävaror, Industriella ugnar och skorstenar, Återvinning - Anläggningar och utrustning, Träklabbar, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Großrußbach, Österrike.

 1. AHLSTROM FIBRE COMPOSITES

  Förenade kungariket

  Företaget AHLSTROM FIBRE COMPOSITES, som är verksamt inom sektorn för Pappersmassa. Företaget är även verksamt inom Trämassa, Sågade och förädlade trävaror, Trämassa, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 2. JAMES CROPPER PLC

  Förenade kungariket

  Företaget JAMES CROPPER PLC, som är verksamt inom sektorn för Pappersmassa. Företaget är även verksamt inom Trämassa, Sågade och förädlade trävaror, Trämassa, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Kendal, Förenade kungariket.

 3. HOLZINDUSTRIE SCHLITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HOLZINDUSTRIE SCHLITZ GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Träpaneler, Träklabbar, Sågade och förädlade trävaror, Träpaneler, Träklabbar, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Schlitz, Tyskland.

 4. POLZLEITNER HOLZ GMBH

  Österrike

  Företaget POLZLEITNER HOLZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Transport av lösgods. Företaget är även verksamt inom Träklabbar, Sågade och förädlade trävaror, Träklabbar, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Annaberg-Lungotz, Österrike.

 5. THE TWO RIVERS PAPER CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget THE TWO RIVERS PAPER CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Pappersmassa. Företaget är även verksamt inom Trämassa, Sågade och förädlade trävaror, Trämassa, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Watchet, Förenade kungariket.

 6. NORTHERN TISSUE GROUP

  Förenade kungariket

  Företaget NORTHERN TISSUE GROUP, som är verksamt inom sektorn för Pappersmassa. Företaget är även verksamt inom Trämassa, Sågade och förädlade trävaror, Trämassa, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Lancaster, Förenade kungariket.

 7. UE BELLESEXPORT

  Vitryssland

  Företaget UE BELLESEXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågade och förädlade trävaror. Företaget är även verksamt inom trä att behandla i parti, och hyvelspån. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 8. LVP HOLZ GMBH

  Tyskland

  Företaget LVP HOLZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. GASPARINI FERDINANDO DI GASPARINI FRANCO E CLAUDIO S.N.C.

  Italien

  Företaget GASPARINI FERDINANDO DI GASPARINI FRANCO E CLAUDIO S.N.C., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, Hyvel- och sågspån, Sågade och förädlade trävaror, och Hyvel- och sågspån. Företagets huvudkontor finns i Dosolo, Italien.

 2. SEGHESIO PIERLUIGI

  Italien

  Företaget SEGHESIO PIERLUIGI, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, Hyvel- och sågspån, Sågade och förädlade trävaror, och Hyvel- och sågspån. Företagets huvudkontor finns i Carru', Italien.

 3. BHT BAU- UND HOLZTECHNIK THÜRINGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget BHT BAU- UND HOLZTECHNIK THÜRINGEN GMBH, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Träpaneler, Sågade och förädlade trävaror, Träpaneler, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Saalburg-ebersdorf, Tyskland.

 4. ATELIER DES GRANGES SARL

  Frankrike

  Företaget ATELIER DES GRANGES SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, Trägolv, Sågade och förädlade trävaror, och Trägolv. Företagets huvudkontor finns i Escurolles, Frankrike.

 5. ILTES S.N.C. DI BIONDANI SILVANO & C.

  Italien

  Företaget ILTES S.N.C. DI BIONDANI SILVANO & C., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Sågat och behandlat trä. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, Hyvel- och sågspån, Sågade och förädlade trävaror, och Hyvel- och sågspån. Företagets huvudkontor finns i Cesano Maderno, Italien.

 6. GÜNTER SPRINGER SPANHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GÜNTER SPRINGER SPANHOLZ GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Stuhr, Tyskland.

 7. IB NORD NIELSEN

  Danmark

  Företaget IB NORD NIELSEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Thisted, Danmark.

 8. A/S LINDENBORG SKOVSELSKAB

  Danmark

  Företaget A/S LINDENBORG SKOVSELSKAB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Arden, Danmark.

 9. LAMINAR- INDUSTRIA DE MADEIRAS E DERIVADOS, S.A.

  Portugal

  Företaget LAMINAR- INDUSTRIA DE MADEIRAS E DERIVADOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Pedroso, Portugal.

 10. AXEL SCHMITZ GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget AXEL SCHMITZ GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träklabbar. Företaget är även verksamt inom Sågade och förädlade trävaror, och Sågade och förädlade trävaror. Företagets huvudkontor finns i Wölferlingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis