• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sådd- och planteringsutrustning

Resultat för

Sådd- och planteringsutrustning - Import och export

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till AGRI SECA Agriculture Machinery, en ledande tillverkare av högkvalitativa jordbruksmaskiner sedan 1976, baserad i Turkiet. Vårt omfattande sortiment av förstklassiga planteringsmaskiner, inklusive planteringsmaskiner för lök och vitlök, tillgodoser de olika behoven hos lantbrukare över hela världen. Utforska vårt avancerade utbud: •Planteringsredskap för bondbönor •Planteringsmaskin för vitlök •Planteringsmaskin för lök •Jordbearbetningsmaskin •Universell såmaskin •Planteringsredskap för grönsaker På AGRI SECA arbetar vi för att främja innovation inom jordbruket genom att integrera teknik och traditionellt hantverk. Varje maskin är minutiöst tillverkad för att säkerställa tillförlitlighet, effektivitet och maximal prestanda på fältet. Vårt uppdrag är att förse lantbrukare med de verktyg de behöver för att lyckas i dagens ständigt föränderliga jordbrukslandskap. Oavsett om du är en småskalig jordbrukare eller driver stora jordbruk är AGRI SECA Agriculture Machinery din pålitliga partner för hållbar tillväxt och välstånd. Med ett orubbligt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet revolutionerar vi jordbruksmetoderna, en maskin i taget. Samarbeta med AGRI SECA Agriculture Machinery och upplev skillnaden i kvalitet, prestanda och tillförlitlighet. Odla framgång och forma framtidens jordbruk tillsammans med oss.

 2. COSERWA

  Frankrike

  Företaget COSERWA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, maskiner för plantskolor, tillbehör för plantskolor, Sådd- och planteringsutrustning, och Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företagets huvudkontor finns i Hagenbach, Frankrike.

 3. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

  Företaget AGASAAT® GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Plantor, blomsterlökar och frö, Kryddor, Plantor, blomsterlökar och frö, livsmedel, och sorghum. Företagets huvudkontor finns i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 4. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumänien

  Företaget SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, Jordbruk - Import/Export, Planteringar, Fruktträd, Sådd- och planteringsutrustning, Jordbruk - Import/Export, Planteringar, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Girov, Rumänien.

 5. DOM W OGRODZIE

  Polen

  Företaget DOM W OGRODZIE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Växter, Sådd- och planteringsutrustning, Växter, buskar, Sådd- och planteringsutrustning, och irrigering. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SANTA FE 420 SC

  Spanien

  Företaget SANTA FE 420 SC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom hampa, artiklar för trädgårdsarbete, belysningsapparater, och föda för sköldpaddor. Företagets huvudkontor finns i Santa Fe, Spanien.

 2. OASEEDS

  Spanien

  Företaget OASEEDS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Benidorm, Spanien.

 3. Q-AGRO GMBH

  Tyskland

  Företaget Q-AGRO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom export, utsäde, gödningsmedel, och professionell rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Quedlinburg, Tyskland.

 4. LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN

  Spanien

  Företaget LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom utsäde, ekologiskt utsäde, semena za tržne vrtnarje, och hampa. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 5. POZITIF TOHUM

  Turkiet

  Företaget POZITIF TOHUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom tomater, meloner, och auberginer. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. IGEA PRO SRL

  Italien

  Företaget IGEA PRO SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Perugia, Italien.

 2. XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX

  Spanien

  Företaget XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom prydnadssten. Företagets huvudkontor finns i Cassa De La Selva, Spanien.

 1. MTD POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget MTD POLAND SP. Z O.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Orle, Polen.

 2. TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S

  Danmark

  Företaget TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Traktorer och släpvagnar för jordbruk, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Trä - Artiklar, Traktorer och släpvagnar för jordbruk, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, och Trä - Artiklar. Företagets huvudkontor finns i Odense S, Danmark.

 3. TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD.

  Kina

  Företaget TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Hangzhou, Kina.

 4. SAALET APS

  Danmark

  Företaget SAALET APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom såningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Ulstrup, Danmark.

 5. VERDALIA

  Spanien

  Företaget VERDALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Llobregat, Spanien.

 6. VAN DER AUWERA

  Belgien

  Företaget VAN DER AUWERA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, Sådd- och planteringsutrustning, och krukor. Företagets huvudkontor finns i Aartselaar, Belgien.

 7. SCARYBIRD

  Frankrike

  Företaget SCARYBIRD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom produkter för skadedjursbekämpning. Företagets huvudkontor finns i Saint Berain, Frankrike.

 8. LELY NEDERLAND

  Nederländerna

  Företaget LELY NEDERLAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning, Sådd- och planteringsutrustning, Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Maassluis, Nederländerna.

 1. REBSCHULE STEINMANN E.K

  Tyskland

  Företaget REBSCHULE STEINMANN E.K, som är verksamt inom sektorn för Utbildningsorganisationer. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Sommerhausen, Tyskland.

 2. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget VREDO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, Sådd- och planteringsutrustning, Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Evessen, Tyskland.

 3. GGG DÜSING GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget GGG DÜSING GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, Sådd- och planteringsutrustning, Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Gelsenkirchen, Tyskland.

 4. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsmöbler och -inredning, Sådd- och planteringsutrustning, Trädgårdsmöbler och -inredning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Trier, Tyskland.

 5. CESPLAY

  Spanien

  Företaget CESPLAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom syntetiska örter. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 6. WESTLAND HORTICULTURE LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WESTLAND HORTICULTURE LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Belfast, Förenade kungariket.

 7. SKLEP OGRODNICZY

  Polen

  Företaget SKLEP OGRODNICZY, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom affär med traditionell försäljning, och utsäde. Företagets huvudkontor finns i Krosno Odrzańskie, Polen.

 8. SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Söllingen, Tyskland.

 9. PRODANA SEEDS A/S

  Danmark

  Företaget PRODANA SEEDS A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sådd- och planteringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, och Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företagets huvudkontor finns i Odense Sv, Danmark.

 10. SEDOS, S.R.O.

  Slovakien

  Företaget SEDOS, S.R.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, och Sådd- och planteringsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Krakovany, Slovakien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis