• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sådd och växtskydd

Resultat för

Sådd och växtskydd - Import och export

 1. KREGLINGER EUROPE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe är en distributör av specialingredienser, anskaffar produkter från Amerika till Australien och från Kina till Chile, erbjuder lösningar inom olika typer av industrier som mat, dryck, farmaceutiska preparat och kosttillskott, kosmetik, agronomi och en mängd andra tekniska branscher. Med stöd av sitt egna logistikföretag (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan företaget även erbjuda kommersiella tjänster av högsta klass kombinerat med teknisk support och punktliga leveranser.

 2. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkiet

  Entosav är en ledande företagsgrupp som grundades som bekämpningsmedelsföretaget PCO i Turkiet 1995. Nu har vi fyra företag och sysselsätter över 1000 personer, och fortsätter utveckla vår verksamhet inom olika områden, främst produktion, service, folkhälsa, skadedjursbekämpning, biosäkerhet genom djurhälsa på gårdar och fjäderfäuppfödning, växtskydd, miljöplanering, landskapsformning, byggande och entreprenad. Entosav levererar ständigt nya och olika lösningar för nya marknadsbehov på ett vetenskapligt sätt och Entosav är ledande inom folkhälsomarknaden då vi stått för omkring 40 % av marknadsandelarna i Turkiet de senaste sju åren. Vi erbjuder exklusiv teknisk service (know-how), specialfordon, utrustning, verktyg och unika specialkomponerade produktsortiment som insektsmedel, svampmedel, ogräsmedel och medel mot gnagare, med alla slags formler på marknaden i många länder.

 3. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkiet

  Företaget AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom Maskiner och kringutrustning - Jordbruk, och Maskiner och kringutrustning - Jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. BIOIPM

  Turkiet

  Företaget BIOIPM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, gödningsmedel, pesticider, och organic and biological fertilizer. Företagets huvudkontor finns i Kepez, Turkiet.

 5. TIMSPRAYER

  Turkiet

  Företaget TIMSPRAYER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Besprutningsanordningar för jordbruk. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, Sprututrustning till trädgårdsodling, nebulisatorer för jordbruksmaskiner, vattnare, Sådd och växtskydd, och Sprututrustning till trädgårdsodling. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VITISERVE GMBH

  Tyskland

  Företaget VITISERVE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Sommerhausen, Tyskland.

 2. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgien

  Företaget SAINTENOY BERNARD ET FILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Markberedning. Företaget är även verksamt inom Skörd, Sådd och växtskydd, Jordbruk - maskiner och utrustning, Skörd, Sådd och växtskydd, Jordbruk - maskiner och utrustning, och jordbrukstraktorer. Företagets huvudkontor finns i Rouveroy, Belgien.

 3. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenien

  Företaget HMEZAD EXIM D.D., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, Skörd, malt, malt för dryckindustrin, Sådd och växtskydd, och Skörd. Företagets huvudkontor finns i Zalec, Slovenien.

 4. AGRO 21 S.L

  Spanien

  Företaget AGRO 21 S.L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i La Almunia, Spanien.

 5. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugal

  Företaget MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, Sådd och växtskydd, och Viner - Portugal. Företagets huvudkontor finns i Pias Serpa, Portugal.

 1. BIOFLORENSAGRO

  Turkiet

  Företaget BIOFLORENSAGRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. JARINI DIENSTVERLENING

  Nederländerna

  Företaget JARINI DIENSTVERLENING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i De Lier, Nederländerna.

 1. VIVEROS DE LA ROSA

  Spanien

  Företaget VIVEROS DE LA ROSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Castro Del Río, Spanien.

 2. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Beiersdorf-Freudenberg, Tyskland.

 3. SIPLEKA OÜ

  Estland

  Företaget SIPLEKA OÜ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, ekologisk havre, ekologiskt vete, jordbruksförnödenheter, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Lootvina, Estland.

 4. TARPS UK

  Förenade kungariket

  Företaget TARPS UK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. BIOFLORENS AGRO

  Turkiet

  Företaget BIOFLORENS AGRO, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, levererans till jordbruket, trädgårdsodlingstillbehör, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i antalya, Turkiet.

 6. AGROSAVFE

  Belgien

  Företaget AGROSAVFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växtbehandlingsmedel. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, Insektsmedel, Sådd och växtskydd, Insektsmedel, tillverkar naturligt insektsmedel, och Svamp- och bakteriebekämpningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Ghent, Belgien.

 7. FUMIGATION

  Ukraina

  Företaget FUMIGATION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, rökning, och Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhie, Ukraina.

 8. ARÁNDANOS VALBERRY

  Spanien

  Företaget ARÁNDANOS VALBERRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Vega De Villafufre, Spanien.

 1. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Tyskland

  Företaget SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Sådd och växtskydd, Skörd, Jordbruk - Service, Sådd och växtskydd, och Skörd. Företagets huvudkontor finns i Dillingen, Tyskland.

 2. SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING

  Egypten

  Företaget SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom färskt kött i parti. Företagets huvudkontor finns i Gizaa, Egypten.

 3. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Tyskland

  Företaget GROCHOWZKI AND PARTNERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom export av förpackad potatis, lök, majs förpackad, och sojafrön. Företagets huvudkontor finns i Erndtebruck, Tyskland.

 4. AGROQUIROS

  Spanien

  Företaget AGROQUIROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Medellín (badajoz), Spanien.

 5. KUM SEPETI

  Turkiet

  Företaget KUM SEPETI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Nederländerna

  Företaget LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom Markberedning, Skörd, Markberedning, och Skörd. Företagets huvudkontor finns i Reutum, Nederländerna.

 7. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Ungern

  Företaget KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sådd och växtskydd. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Jordbruk - Service, Jordbruk - Import/Export, och Jordbruk - Service. Företagets huvudkontor finns i Nadudvar, Ungern.

 8. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Tyskland

  Företaget ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Kvalitetskontroll och certifikat, Sådd och växtskydd, Kvalitetskontroll och certifikat, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Hirschbach, Tyskland.

 9. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Ungern

  Företaget AMBRUS EXPORT IMPORT KFT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Sådd och växtskydd, Spannmål och sädeskorn, Sådd och växtskydd, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 10. GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning, Sådd och växtskydd, Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning, och Sådd och växtskydd. Företagets huvudkontor finns i Nürtingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis