• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sängmatta

Resultat för

Sängmatta - Import och export

 1. HANSA-HOLZ-KONTOR HORST RÜCKLE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HANSA HOLZ KONTOR – VI ÄR KLARVAKNA - Sängbottnar med ribbor, sängsystem och sängbottnar - av tysk kvalitet. Sedan mer än 70 år tillbaka är vi en tillförlitlig partner åt möbelindustrin, partihandlare och tillverkare av madrasser från hela världen. Dessutom har vi specialiserat oss på tillverkning av prisvärda sovprodukter av hög kvalitet och med lång livslängd, för grossister och nätbutiker. Våra kunder uppskattar den höga flexibiliteten, leverans på utsatt tid samt våra leveransalternativ. Vår egna forsknings- och utvecklingsavdelning arbetar kontinuerligt med nya och innovativa lösningar för att våra slutkunder ska få en optimal sovupplevelse. Vi erbjuder redan över 30 produkttyper och 2 000 olika kundspecifika modeller. I Tyskland har vi flera snickerier som arbetar enligt den senaste tekniken och optimerar löpande våra produktionsstrukturer. Vår inköpsavdelning lägger stor vikt vid certifierade och kontrollerade varor från certifierade leverantörer. Samtidigt erbjuder vårt stora nätverk och höga inköpskvantiteter kostnadseffektiva inköp, vilket vi alltid har fört vidare till våra kunder. Våra motorstyra (elektriska) och inställbara sängbottnar med ribbor har satt standarden på den globala marknaden. Dessutom fortsätter vi att vidareutveckla våra produkter inom alla segment , tillsammans med våra kunder. Alltifrån enkla, fasta sängramar till patenterade sängsystem för de högsta kraven. Vi ser fram emot ett gynnsamt samarbete. Hör av dig!

 2. JARPOL PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE

  Polen

  Företaget JARPOL PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mattor och heltäckande mattor. Företaget är även verksamt inom Sängmatta, och Sängmatta. Företagets huvudkontor finns i Lódz, Polen.

 3. MELROSE TEXTILE CO.,LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget MELROSE TEXTILE CO.,LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sängmatta. Företaget är även verksamt inom Industriellt tillverkade mattor, och Industriellt tillverkade mattor. Företagets huvudkontor finns i Bradford, Förenade kungariket.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE PODKOWA SP Z O O

  Polen

  Företaget PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE PODKOWA SP Z O O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mattor och heltäckande mattor. Företaget är även verksamt inom Sängmatta, och Sängmatta. Företagets huvudkontor finns i Mrokow, Polen.

 5. BEST WOOL CARPETS B.V.

  Nederländerna

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DANISH FURNITURE

  Danmark

  Verified by europages badge

  Danish Furniture, där tidlös design möter exceptionellt hantverk. Med ett rikt arv, rotat i danska designtraditioner, vill vi erbjuda dig det finaste möbelurvalet som sammanför elegans, funktionalitet och fläckfri kvalitet. Oavsett om du inreder hemmet, kontoret eller något annat utrymme, så strävar vi efter att tillhandahålla den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Vårt noggrant utplockade sortiment består av ett mångfald av möbler, från klassiska danska designer till moderna mästerverk. Möblerna är handplockade för att förhöja dina utrymmen. Varje möbel är tillverkad med detaljnoggrannhet av skickliga konstnärer, av de allra bästa materialen. Från solit trä och naturliga fibrer till lyxtyger och raffinerade detaljer, så garanterar vi att varje artikel speglar den överlägsna kvaliteten som dansk design är välkänd för. Från eleganta matsalsuppsättningar och bekväma soffor till stilfulla förvaringslösningar och funktionella kontorsmöbler - vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker och behov. Upptäck den ojämförbara skönheten och funktionaliteten som Danish Furniture har att erbjuda, och skapa utrymmen för inspiration och bekvämlighet som reflekterar din personliga stil. Upplev konstarten i att leva med Danish Furniture - din port till världen av sofistikerad och hållbar design.

 2. WALLBED SYSTEMS LTD.

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Wallbed Systems Ltd. är en prominent aktör inom väggsängsbranschen med två årtiondens erfarenhet av att tillhandahålla toppmoderna lösningar. Vår hängivenhet till perfektion speglas i våra precisionsverktyg som möjliggör en professionell tillverkning av stora volymer. Vi är specialiserade på att skapa och leverera väggsängramar globalt, med ett innehållsrikt bibliotek av anpassningsbara designer. Vårt produktsortiment omfattar allt som behövs för kompletta väggsängssystem - sängmekanismen, ramräls, hållare, fällsystem, fjädrar samt pulverlakerade fästelement. Det omfattande förhållningssättet säkerställer att våra kunder får högkvalitativa, färdiga lösningar som är utformade för en långsiktig hållbarhet. Ett utmärkande drag hos vår affärsmodell är att vi stöttar lokal skåptillverkning. Då vi vet att alla designer inte kräver skåp, och har förståelse för praktikaliteten i att sourca lokalt, uppmuntrar vi våra kunder att interagera med lokala skåptillverkare. Detta stöttar lokala företag och minimerar importkostnader, vilket bidrar till en mer hållbar och kostnadseffektiv leveranskedja. Kärnan till Wallbed Systems framgångar är vårt fokus på kundanpassning. Vi kan skapa väggsängar av alla storlekar och tillfredsställa alla möjliga behov och preferenser som vår globala kundkrets kan ha. Den flexibiliteten tillsammans med vårt breda utbud av designer gör att våra kunder kan hitta den absolut perfekta lösningen för sina utrymmen.

 3. EMPIRE MEUBEL

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Empire meubel är den främsta onlinebutiken för alla möbler- och heminredningsbehov! Vi har en passion för att skapa den perfekta, varma atmosfären i ditt hem. Vi vill erbjuda dig det allra bästa, med fokus på pålitlighet, kvalitet och service. Det är möjligt tack vare vårt breda sortiment, fullt av olika designer. Våra produkter är både funktionella och stilrena. Med vårt breda sortiment av smaker och inredningsstil kan du uppleva vardagslivet i hemmet i en vacker, trivsam miljö. På Empire meubel vill vi skapa inspirerande miljöer, där våra kunder kan uppfyllas och upptäcka sina egna stilar. Vi har ett brett sortiment för hemmet, trädgården, kontoret, baren eller restaurangen. Till exempel har vi väggpaneler och dekorationer som kan lysa upp rummet, och mycket mer. Även: stolar, bord, barstolar, förvaringslösningar, TV-möbler, resårmadrasser, sängar, sänggavlar, madrasser, nattduksbord, skrivbord, badrumsuppsättningar, handfatsskåp, tvättmaskinsskåo och matsalsuppsättningar

 4. MK-DREW S.C

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MK-DREW S.C, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Halvfabrikat av trä. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Trä, Sovrum, Sängar, sängbottnar och madrasser, Sängbottnar, Trälister för sängbottnar, träsängar, komponenter för möbler, sängbottnar, och sängmöbler. Företagets huvudkontor finns i Czerniewice, Polen.

 5. FURNIMEB

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget FURNIMEB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Möbler för hotell, barer, restauranger. Företaget är även verksamt inom Möbler för hotell, Hotell - Möbler, Hotellrumsinredning, Inredning - Leveranser och tillbehör, inredningar för hotell, Möbler för hotell, Hotell - Möbler, möbler av naturträ, och skåp, sängar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Wroblew, Polen.

 1. SWISS BEDDING

  Schweiz

  Företaget SWISS BEDDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sängar, sängbottnar och madrasser. Företaget är även verksamt inom Madrasser, sängramar, sovkuddar, Madrasser, och sängbottnar. Företagets huvudkontor finns i Boudry, Schweiz.

 2. ONESTOP INTERIORS TRADE OUTLET

  Förenade kungariket

  Företaget ONESTOP INTERIORS TRADE OUTLET, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sängar, sängbottnar och madrasser. Företaget är även verksamt inom sängramar. Företagets huvudkontor finns i Nottingham, Förenade kungariket.