• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rulltrappor

Resultat för

Rulltrappor - Import och export

 1. MONTEPERA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Höj dig med Montepera Elevators, Turkiets ledande expert inom skräddarsydda hisslösningar. Våra hållbara och innovativa designer sammanför estetik och funktionalitet, och prioriterar dina specifika behov. Genom nära samarbete med arkitekter kan vi leverera den personliga och förstklassiga upplevelsen som skiljer oss från mängden. Välj Montepera för en oslagbar perfektion inom skräddarsydda hissar och heltäckande hissystem.

 2. LEHNER LIFTTECHNIK GMBH

  Österrike

  Lehner Lifttechnik GmbH vill göra det möjligt för människor med begränsad rörlighet att få ett tillgängligt liv både inom hemmets fyra väggar och ute på stan. Vi är ett exportorienterat och expansivt familjeföretag med säte i Neukirchen am Walde i Österrike. I mer än 30 år har vi utvecklat och sålt mobilitetsprodukter av högsta kvalitet. Vårt omfattande produktsortiment innehåller de modernaste trapphissarna med plattform och stol, flexibla vertikala plattformshissar, samt olika trappklättrare och en speciallösning för badhus. Vårt säljteam har ett stort nätverk av partnerföretag som monterar våra skräddarsydda trapphissar och lyftplattformar på rätt sätt och sedan servar och underhåller dem. Tillsammans har vi satt upp målet att hela tiden förbättra kvaliteten och effektiviteten hos våra hissar och därmed underlätta livet för så många människor som möjligt.

 3. NORDSTRÖMS HRK AB

  Sverige

  Vi är ett konsultbolag som arbetar med hissar och rulltrappor. Vi utför främst kvalitetskontroller och besiktningar men även vulkningsuppdrag.

 4. HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL

  Portugal

  Företaget HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Maia, Portugal.

 5. ASCENDOR LIFTTECHNIK

  Österrike

  Företaget ASCENDOR LIFTTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plattformshissar. Företaget är även verksamt inom rulltrappor, domkrafter för bil, hiss, och trapphiss med plattform. Företagets huvudkontor finns i Neufelden, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MULTI BRAND SERVICE SRL

  Italien

  Företaget MULTI BRAND SERVICE SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hissar. Företaget är även verksamt inom trapphiss, rulltrappor, lyftplattform, och minihissar. Företagets huvudkontor finns i Cernusco Lombardone, Italien.

 2. AUFZUGSWART GMBH

  Österrike

  Företaget AUFZUGSWART GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Linz, Österrike.

 3. XIZIUNITE

  Turkiet

  Företaget XIZIUNITE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. COURMAN

  Belgien

  Företaget COURMAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Berchem-Ste-Agathe, Belgien.

 5. SCHINDLER

  Luxemburg

  Företaget SCHINDLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Varuhissar och hissar för byggplatser. Företaget är även verksamt inom Hissar, varuhissar, rulltrappor, Hissar, Rulltrappor, Hissar, varuhissar, rulltrappor, Hissar, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 1. JOMY

  Belgien

  Företaget JOMY, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Säkerhetstrappor. Företaget är även verksamt inom aluminiumstegar, modulära strukturer, brandstegar för utomhusbruk, och rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Wihogne, Belgien.

 2. BREMA IMPIANTI ASCENSORI

  Italien

  Företaget BREMA IMPIANTI ASCENSORI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hissar. Företaget är även verksamt inom modernisering av hissar, rulltrappor, och hissar för funktionshindrade. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 1. ORONA LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Företaget ORONA LUXEMBOURG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Rulltrottoarer, Rulltrappor, reparation hissar, Rulltrottoarer, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Peppange, Luxemburg.

 2. AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD.

  Turkiet

  Företaget AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftbryggor och plattformshissar för bilar. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Företaget NOVA ELEVADORES, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 4. BERNDT MOBILITÄTSPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Företaget BERNDT MOBILITÄTSPRODUKTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hissar. Företaget är även verksamt inom rulltrappor, trapphiss med plattform, och lyftbryggor. Företagets huvudkontor finns i Bautzen, Tyskland.

 5. MEELC&BASEL ELEVATORS

  Turkiet

  Företaget MEELC&BASEL ELEVATORS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftbryggor och plattformshissar för bilar. Företaget är även verksamt inom Hissar, rulltrappor, hissar, plattformar, och Hissar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. STANNAH TREPPENLIFTE

  Schweiz

  Företaget STANNAH TREPPENLIFTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnad - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom trapphiss med fåtölj, trapphiss med plattform, rulltrappor, och domkrafter för bil. Företagets huvudkontor finns i Uetikon Am See, Schweiz.

 7. TS TREPPENLIFTE® TREPPENLIFT-ANBIETER

  Tyskland

  Företaget TS TREPPENLIFTE® TREPPENLIFT-ANBIETER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hissar. Företaget är även verksamt inom trapphiss, trapphiss med fåtölj, trapphiss med plattform, och rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. TRELIFT

  Belgien

  Företaget TRELIFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, trapphissar, hissar för institutioner, Rulltrappor, och trapphiss. Företagets huvudkontor finns i Eupen, Belgien.

 1. POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION

  Frankrike

  Företaget POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, formar, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Pusignan Cedex, Frankrike.

 2. TRIPHASE S.R.L.

  Italien

  Företaget TRIPHASE S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Hissar, Rulltrappor, hissar och varuhissar för privat och industriellt bruk, tillbehör och komponenter till hissar, Hissar, och Rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Caserta, Italien.

 3. TK HOME SOLUTIONS

  Tyskland

  Företaget TK HOME SOLUTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom rulltrappor, trapphiss med fåtölj, trapphiss med plattform, och trapphissar. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 4. ASCENDOR GMBH

  Österrike

  Företaget ASCENDOR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Neufelden, Österrike.

 5. SCHINDLER LIFTEN

  Nederländerna

  Företaget SCHINDLER LIFTEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Linbanor, sittlifter, skidlifter, Hissar, Linbanor, sittlifter, skidlifter, rulltrappor, Hissar, och hissunderhåll. Företagets huvudkontor finns i Den Haag, Nederländerna.

 6. MONTASCALE AGILE

  Italien

  Företaget MONTASCALE AGILE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Plattformshissar. Företaget är även verksamt inom trapphiss, rulltrappor, och rivning av byggnadsstängsel. Företagets huvudkontor finns i Firenze, Italien.

 7. AS ELEVATOR MUHENDISLIK DIS TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget AS ELEVATOR MUHENDISLIK DIS TIC.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, hissar, Rulltrappor, och hiss automatiska dörrar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. OTIS

  Belgien

  Företaget OTIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar. Företaget är även verksamt inom Varuhissar, rulltrappor, och Varuhissar. Företagets huvudkontor finns i Dilbeek, Belgien.

 9. AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS)

  Turkiet

  Företaget AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar, varuhissar, rulltrappor. Företaget är även verksamt inom Rulltrappor, Lyftbryggor och plattformshissar för bilar, hydraullyftar, Rulltrappor, och Lyftbryggor och plattformshissar för bilar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. FARMA SRL

  Italien

  Företaget FARMA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hissar. Företaget är även verksamt inom lyftplattformar, och rulltrappor. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Rulltrappor - Import och export

Antal resultat

2 876 Företag