• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rullager

Resultat för

Rullager - Import och export

 1. PROBOTEC GMBH

  Tyskland

  Vi tar oss an uppdrag inom montering, tappning och packning. Från små serier till helautomatiserad produktion. I dagsläget tillverkar vi över 2 miljarder delar per år och hanterar alla de produktionssteg kunden önskar. Vi är sedan flera år DIN ISO 9001: 2015-certifierade. Vår produktionsanläggning har en yta på drygt 2 800 m2 och vi sysselsätter idag 50 medarbetare. Fördelar med att anlita Probotec GmbH – lägre kostnad: behovsanpassad och flexibel produktion – ökad effektivitet: hög kapacitet tack vare ett erfaret team och en optimerad produktionsmiljö – minskad tidsåtgång: med oss svarar ni snabbt på marknadens krav och matchar efterfrågan – förbättrad kvalitet: utbildad personal, centraliserad drift, kontinuerlig processförbättring – skräddarsydda finansieringsmöjligheter: vid en garanterad årlig kvantitet är vi beredda att överta investeringarna i anläggningen. Kontakta oss för mer information och samarbete

 2. GGB

  Tyskland

  GGB hjälper till att hålla världen i rörelse med minimal friktion genom glidlager och ytskiktsteknik. Med forskning och utveckling, test- och produktionsanläggningar i USA, Tyskland, Frankrike, Brasilien, Slovakien och Kina har GGB ett nära samarbete med kunder världen över för att komma fram till nya, specialanpassade tribologiska designlösningar som är effektiva och är skonsamma mot miljön. Ingenjörerna hos GGB brinner för tribologi och deras kunnande kommer till nytta i en lång rad branscher som till exempel bilindustri, flyg- och rymdindustri och industriell tillverkning. För mer information om tribologi för ytskikt från GGB, gå in på www.ggbearings.com. GGB är ett företag inom EnPro Industries (NYSE: NPO).

 3. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Företagen i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik och LHG Gleitlagerkomponenten sysslar sedan 40 år med utveckling, produktion och försäljning av glidlager och glidlagerkomponenter.

 4. WIB SA

  Schweiz

 5. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Tyskland

  Sedan SWC grundades för 25 år har dess varumärke blivit internationell etablerat och uppskattas av kunder på alla kontinenter. Som tidigare underavdelning i FAG har kvalitetsaspekten alltid stått i fokus. Vi sätter ett stort värde på felfria produkter av hög kvalitet och individuell rådgivning så att våra kunder kan skapa ett mervärde med rullningslager från SWC. SWC uppstod 1994 ur företaget FAG Kugelfischer i Schweinfurt. Idag utgörs SWC-gruppen av två företag för att kunna uppfylla de mångsidiga kraven på olika marknader: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH med huvudkontor i Niederwerrn i Tyskland och SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. med huvudkontor i Samutprakan i Thailand. SWC-gruppen har alltid satt stort värde på kvalitet, såväl för de tillverkade produkterna och rådgivningen till kunderna som processerna i de båda familjeledda företagen. I över 25 år har vi haft en sak i fokus: Mervärdet för våra kunder. Tack vare företagsgruppens struktur och det strategiska samarbetet med utvalda leverantörer och auktoriserade återförsäljare över hela världen kan vi minimera omkostnaderna och förkorta avstånden utan att tumma på kvaliteten. Vårt effektiva koncept för lagerhållning av komponenter säkerställer hög flexibilitet och korta produktionstider för katalogprodukter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget LEMM maskinteknik är sedan mer än 50 år global leverantör inom området specialkonstruktioner av rullhanteringssystem i pappers-, folie-, förpacknings- och livsmedelsindustrin. Dessutom tillverkar vi sedan mer än 20 år konsoler, kopplingar, spindelförlängningar och vridspjäll för driv- och armaturindustrin. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi alltid hantera de höga kraven inom svarvning och fräsning. Företaget är certifierat enligt EN ISO 9001: 2015 och en kundorienterad kvalitetspolitik är därmed en viktig del i vår företagsfilosofi. Tack vara kvalificerad, fackkunnig personal kan vi alltid garantera individuell rådgivning och hjälp med speciallösningar.

 2. HIWIN GMBH

  Tyskland

 3. SORB INDUSTRIES

  Frankrike

 4. C&U EUROPE HOLDING GMBH

  Tyskland

 5. NUOVA CIERRE

  Italien

 1. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

 2. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Tyskland

  KFB Clarfeld Germany är ett traditionellt, tyskt familjeföretag med hanseatisk karaktär i utkanten av Hamburg. I denna tid, präglad av tekniska innovationer, efterfrågas individuellt anpassade och skräddarsydda konstruktioner liksom kompetent rådgivning inom kul- och valslagerteknik alltmer. Tack vare ett globalt nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda dig bred kompetens på området kullager, valslager, kedjor och kugghjul. Kunder över hela världen litar på våra experters kompetens. Dessa goda relationer utgör grunden för långa och nära samarbeten med våra partners. I fokus för vår verksamhet står våra kunders framgång. En hög flexibilitet och kundorienterad service säger sig självt. De senaste 40 åren har våra produkter visat sig fungera inom otaliga användningsområden.

 1. RBK ROULEMENTS BEARINGS KUGELLAGER

  Frankrike

 2. MINERAL CIRCLES BEARINGS

  Förenade arabstaterna

 3. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrike

 4. I.T.S. ITALIA SPA

  Italien

 5. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Österrike

 6. EBOSS GMBH - FULFILLMENT

  Tyskland

 7. ITAFRAN

  Frankrike

 8. CARWIT

  Polen

 1. LAGEROS D.O.O.

  Kroatien

 2. KARACA KAPI PENCERE ALUMINYUM AKSESUARLARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 3. RODAMIENTOS ALCAZAR, S.L.

  Spanien

 4. POLAMEL CENTRUM ZAOPATRZENIA TECHNICZNEGO ELZBIETA HRUSZKA

  Polen

 5. CSC BEARING EUROPE GMBH

  Tyskland

 6. ENGENHART & HAERTER

  Tyskland

 7. OTOBAŞAR

  Turkiet

 8. ZEN ROULEMENTS FRANCE SARL

  Frankrike

 9. KUGELLAGERSTORE.DE

  Tyskland

 10. VON HOLZEN TRANSPORT GMBH

  Schweiz