• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rullager

Resultat för

Rullager - Import och export

 1. WIB SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Internationell anda – Schweizisk know-how - WIB är ett schweiziskt företag grundat 1961, etablerat i kantonen Fribourg specialiserat på utformningen och tillverkningen av precisionskullager. Företaget är certifierat ISO 9001 och ISO 14001. Ca 90 % av vår produktion exporteras till mer än 30 länder i världen. Mer än hälften av vår omsättning kommer från specialrullningslager, måttbeställda, enligt kundernas krav. Tack vare vår know-how och expertkunnande, samarbetar vi med våra kunder för att erbjuda unika och kundanpassade lösningar. Vår webbplats visar WIB: s förmåga att ta fram standard och specialtillverkade precisionsrullningslager och erbjuder våra kunder specialalternativ för att anpassa deras produkter. Vi är en självständig enhet. Ritkontor FoU, tillverkningsverkstad, marknadsförings- ochförsäljningsavdelning: vi är väl förberedda för att svara på marknadens utvecklingar och krav. Märket WIB är registrerat i 13 länder i Europa och Amerika. Rulla på med er partner WIB!

 2. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företagen i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik och LHG Gleitlagerkomponenten sysslar sedan 40 år med utveckling, produktion och försäljning av glidlager och glidlagerkomponenter.

 3. GGB

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GGB hjälper till att hålla världen i rörelse med minimal friktion genom glidlager och ytskiktsteknik. Med forskning och utveckling, test- och produktionsanläggningar i USA, Tyskland, Frankrike, Brasilien, Slovakien och Kina har GGB ett nära samarbete med kunder världen över för att komma fram till nya, specialanpassade tribologiska designlösningar som är effektiva och är skonsamma mot miljön. Ingenjörerna hos GGB brinner för tribologi och deras kunnande kommer till nytta i en lång rad branscher som till exempel bilindustri, flyg- och rymdindustri och industriell tillverkning. För mer information om tribologi för ytskikt från GGB, gå in på www.ggbearings.com. GGB är ett företag inom EnPro Industries (NYSE: NPO).

 4. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEMM maskinteknik är sedan mer än 50 år global leverantör inom området specialkonstruktioner av rullhanteringssystem i pappers-, folie-, förpacknings- och livsmedelsindustrin. Dessutom tillverkar vi sedan mer än 20 år konsoler, kopplingar, spindelförlängningar och vridspjäll för driv- och armaturindustrin. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi alltid hantera de höga kraven inom svarvning och fräsning. Företaget är certifierat enligt EN ISO 9001: 2015 och en kundorienterad kvalitetspolitik är därmed en viktig del i vår företagsfilosofi. Tack vara kvalificerad, fackkunnig personal kan vi alltid garantera individuell rådgivning och hjälp med speciallösningar.

 5. PIZZIRANI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 1968 tillverkar och säljer företaget Pizzirani tekniska industriartiklar för kraftöverföring: Remskivor och koniska bussningar, remmar, gummiplattor, långa rör och hylsrör, kedjor, glidbanor, slangklämmor. Företaget arbetar internationellt inom EMEA-marknaden, med en ständigt växande andel på den europeiska marknaden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Tosyalı Makina grundades 1987 och är en ledande aktör på den turkiska marknaden för kraftöverföring, med hela 37 års erfarenhet av industrin. Vi ökar konsekvent vår importvolym och marknadsandel genom noggrann analys av den globala utvecklingen och trender i branschen, vilket visar vårt stora engagemang för perfektion. Vårt breda produktsortiment tas fram med stor omsorg för att uppfylla en mängd olika behov för kraftöverföring, vilket gör oss till en tillförlitlig partner för företag som söker lösningar av högsta kvalitet. Upptäck fördelarna med Tosyalı Makina och våra skräddarsydda lösningar. hos oss får ni kvalitetsprodukter till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt engagemang för nöjda kunder visar sig i vårt arbete för smidiga leveranser och tillhandahållande av gratisprover på förfrågan. Välj oss för effektiva, värdedrivna lösningar som uppfyller och till och med överträffar era förväntningar. Upptäck våra breda produktkategorier: •Kedjehjul •Kedjor •Lager och hus •Synkroniseringsblock •Remskivor med koniska bussningar •Bussningar och nav •Stativ •Drev •Låsanordningar •Kopplingar •Linjära styrningar •Kilremmar Vi på Tosyalı Makina överträffar kundernas förväntningar på produktkvalitet och prioriterar er nöjdhet genom att hålla lagret påfyllt och ge personlig service. Våra erfarna representanter garanterar en sömlös upplevelse från produktval till spårad leverans, som ständigt överträffar kundernas förväntningar. Kontakta oss för mer information!

 2. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varje år tillverkar vi över 900 olika typer av rullager. Dessutom omfattar vårt sortiment såväl standardrullager som kundanpassade speciallösningar, med en diameter från 50 till 1 500 mm. Utöver diverse rullagerkomponenter förser vi även våra kunder med speciella precisionskomponenter och tillbehör. Vår styrka ligger i forsknings- och utvecklingsarbetet för användningsoptimerade speciallager. I direkt samarbete med våra kunder stämmer vi av, kontrollerar och omsätter tekniska möjligheter i praktiken. Utöver projektrelaterade beräkningar innehåller vårt teknikutbud även praktiska livslängds- och hållfasthetstester samt lagerfynd. Kvalitet genom kompetens – Allra högsta kvalitet går som en röd tråd genom vår verksamhet – från inköp av material till leverans av färdiga produkter. KRW: s rullager tillverkas sedan 1934 vid en anrik anläggning i västra Leipzig. Dessutom har vi distributörer i Kina, Indien, Kazakstan och sydostasien, för att kunna vara nära våra kunder och erbjuda anpassade lösningar.

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Melucci srl, som grundades av Giovanni Melucci, har funnits på marknaden sedan 1950-talet. Företaget har vuxit över tiden inom området lagerdistribution, specialiserat sig på transmissioner, och erbjuder komponenter som remmar, remskivor, kedjor, kronor, kedjehjul, etc. Företaget samarbetar med andra världsledande företag inom området för industriella förnödenheter. SKF, Timken, Ina och Nadella är universellt erkända som ledande företag inom respektive marknadssegment.

 4. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Valsverk för järnhaltig metall, Gängningsverktyg, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Gniezno, Polen.

 5. SORB INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SORB INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom packningar, rullager, blåsbälgar, och Bärande kulor. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. MOTORCONNECT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MOTORCONNECT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Elmotorer och delar. Företaget är även verksamt inom Pumpar, enfasmotorer, trefasmotorer, vibrationsmotorer, motordelar, remmar, axialfläktar, centrifugfläktar, och trefastransformatorer. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. C&U EUROPE HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C&U EUROPE HOLDING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företagets huvudkontor finns i Schweinfurt, Tyskland.

 1. NUOVA CIERRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget NUOVA CIERRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom rullager, kullager, linjära rullager, rullningslager för valsverk, lager, och tappar. Företagets huvudkontor finns i Quinzano D'oglio, Italien.

 2. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Nållager, Rullager, Glidlager, svängkransar, Nållager, Rullager, Glidlager, och Högtemperaturlager. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 3. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Tyskland

  KFB Clarfeld Germany är ett traditionellt, tyskt familjeföretag med hanseatisk karaktär i utkanten av Hamburg. I denna tid, präglad av tekniska innovationer, efterfrågas individuellt anpassade och skräddarsydda konstruktioner liksom kompetent rådgivning inom kul- och valslagerteknik alltmer. Tack vare ett globalt nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda dig bred kompetens på området kullager, valslager, kedjor och kugghjul. Kunder över hela världen litar på våra experters kompetens. Dessa goda relationer utgör grunden för långa och nära samarbeten med våra partners. I fokus för vår verksamhet står våra kunders framgång. En hög flexibilitet och kundorienterad service säger sig självt. De senaste 40 åren har våra produkter visat sig fungera inom otaliga användningsområden.

 4. PROBOTEC GMBH

  Tyskland

  Vi tar oss an uppdrag inom montering, tappning och packning. Från små serier till helautomatiserad produktion. I dagsläget tillverkar vi över 2 miljarder delar per år och hanterar alla de produktionssteg kunden önskar. Vi är sedan flera år DIN ISO 9001: 2015-certifierade. Vår produktionsanläggning har en yta på drygt 2 800 m2 och vi sysselsätter idag 50 medarbetare. Fördelar med att anlita Probotec GmbH – lägre kostnad: behovsanpassad och flexibel produktion – ökad effektivitet: hög kapacitet tack vare ett erfaret team och en optimerad produktionsmiljö – minskad tidsåtgång: med oss svarar ni snabbt på marknadens krav och matchar efterfrågan – förbättrad kvalitet: utbildad personal, centraliserad drift, kontinuerlig processförbättring – skräddarsydda finansieringsmöjligheter: vid en garanterad årlig kvantitet är vi beredda att överta investeringarna i anläggningen. Kontakta oss för mer information och samarbete

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrike

  Företaget AQUITAINE ROUES CHARIOTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, rullager, svängtappar, vagnshjul, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 6. RBK ROULEMENTS BEARINGS KUGELLAGER

  Frankrike

  Företaget RBK ROULEMENTS BEARINGS KUGELLAGER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska transmissioner - Komponenter. Företaget är även verksamt inom rullager, block, remmar, och Dynor. Företagets huvudkontor finns i Croissy-Sur-Seine, Frankrike.

 7. I.T.S. ITALIA SPA

  Italien

  Företaget I.T.S. ITALIA SPA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom självsmörjande hylsor, ledade huvuden, och rullager. Företagets huvudkontor finns i Resana, Italien.

 8. HIWIN GMBH

  Tyskland

  Företaget HIWIN GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företaget är även verksamt inom Gängspindlar, linjära guider, och linjära system. Företagets huvudkontor finns i Offenburg, Tyskland.

 1. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Österrike

  Företaget ALPHA WÄLZLAGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företaget är även verksamt inom Glidlager, precisionslager, Glidlager, och rullningslager för valsverk. Företagets huvudkontor finns i Villach, Österrike.

 2. EBOSS GMBH - FULFILLMENT

  Tyskland

  Företaget EBOSS GMBH - FULFILLMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagerhanteringstjänster, service. Företaget är även verksamt inom tjänster för produkthantering och lagring, montering och lagertjänster, underleverantörer, och rullager. Företagets huvudkontor finns i Gäufelden, Tyskland.

 3. PIETIG INTRALOGISTIK GMBH

  Tyskland

  Företaget PIETIG INTRALOGISTIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom rullager, logistik, silo construction, och svetsning. Företagets huvudkontor finns i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 4. ITAFRAN

  Frankrike

  Företaget ITAFRAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drev. Företaget är även verksamt inom Dynor, och rullager. Företagets huvudkontor finns i Corbas, Frankrike.

 5. DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY

  Turkiet

  Företaget DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. CODEX D.O.O.

  Slovenien

  Företaget CODEX D.O.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kul- , rull- och nållager. Företaget är även verksamt inom Rullager, kullager, och Rullager. Företagets huvudkontor finns i Murska Sobota, Slovenien.

 7. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

  Företaget MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Rullager, Gummihjul, stora och små, hjul och trissor, nav, Rullager, och Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Trofa, Portugal.

 8. SFRM

  Frankrike

  Företaget SFRM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företaget är även verksamt inom Godshantering - maskiner och utrustning, och Godshantering - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Thorigny-Sur-Marne, Frankrike.

 9. CARWIT

  Polen

  Företaget CARWIT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Reservdelar och komponenter för bilar. Företaget är även verksamt inom reservdelar för kopplingar, rullager, filter för fordon, och smörjmedel för fordon. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 10. ZEN ROULEMENTS FRANCE SARL

  Frankrike

  Företaget ZEN ROULEMENTS FRANCE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Kul- , rull- och nållager, rullager, sfäriska kulleder, Kul- , rull- och nållager, och tillverkning av rullningslager. Företagets huvudkontor finns i Bayonne, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis