• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rostfritt stål

Resultat för

Rostfritt stål - Import och export

 1. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Tyskland

  ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd är ett företag som specialiserat sig på CNC-metallbearbetning, svarvning, fräsning, prägling och svetsningsprodukter för all slags industri. Materialen som bearbetas är rostfritt stål, aluminium, titan, mässing, kolstål med mera. Vi möter krav från alla möjliga industrier, så som: Elapparater, elektronik, bildelar, LED-belysning, möbler, maskiner & utrustning, rengörings- och sjukvårdutrustning, plast & formlinjer osv. Promostar har lång erfarenhet av att exportera till USA, Europa och länder i södra Asien. Vi erbjuder precision med en tolerans på +/-0.002 mm. Kan klara standardkraven enligt ROHS, REACH. Materialen kan kvalificeras enligt ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 och ISO TS16949. Våra egenskaper: Medelstor verksamhet med utmärkt produktionsfastighet. Investeringar i maskiner och teknologier, en stark personalavdelning. Alla i vårt team har jobbat ihop i över åtta år. Vi värderar samarbete högt. PromoStar får goda omdömen världen över. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 3. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Österrike

  Vi erbjuder lösningen överallt där individuella idéer efterfrågas! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vårt företag sysslar främst med tillverkning av två- och tredimensionella bockade tråddetaljer för alla möjliga användningsområden. En viktig tyngdpunkt för vår produktion är tillverkning av speciella klädgalgar av rostfritt stål samt tillbehör för tvätterier. Vår kundkrets inom detta segment sträcker sig från mindre tvätterier till stora textilrengöringsföretag!

 4. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan 1983 levererar Seeberger kvalitetsprodukter tillverkade i Tyskland. Som ett familjeägt medelstort företag är vi en personlig och kompetent samarbetspartner för våra kunder. Förtroende och tillförlitlighet ser vi som grundstenar i ett bra samarbete. Vår position som stabilt och självständigt företag utvecklas hela tiden genom permanenta förbättringar av vårt serviceutbud och nyutvecklade lönsamma lösningar. Det garanterar planeringssäkerhet och kontinuitet. Nyckelord: Distanshylsa Distanshylsor Axelbox Axelboxar Axelrör inloppsrör Bussning Bussningar Crimphylsa Crimphylsor Distanshylsa Distanshylsor Distansrör Hylsa Hylsor Klämmhylsa Klämmhylsor Kompressionsreducerare Rör till nackstöd Lagerbussning m.m.

 5. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi är din stålleverantör från Sauerland. Vi är ett jordnära företag och så ska det vara i Sauerland. Företaget från Flender har därför fyra pelare i vår företagsfilosofi: Vi är flexibla, unika, snabba och pålitliga! Vi mäter oss gärna mot dessa egenskaper. Särskilt starka är vi när det gäller små volymer av härdat eller ohärdat fjäderstål, samt mikrolegerat bandstål. Den stora lagerkapaciteten och de korta leveranstiderna gör Flender-Stahl till en pålitlig partner för många stamkunder i Tyskland och övriga Europa. En ofta försummad fråga är material som företaget inte längre behöver! Behövs mer plats på ert lager? Flender-Stahl köper stål både på rulle och som plåt – det frigör värdefull lagerplats och drar in pengar för dig. Meddela oss bara ert lageröverskott så kommer vi gärna med ett intressant anbud. Våra produkter: kallvalsat bandstål, varmvalsat bandstål, högvärdigt konstruktionsstål, sätthärdat stål, fjäderbandstål

 2. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Otto-Junker GmbH: s gjuteri för rostfritt stål i Simmerath-Lammersdorf (20 km från Aachen ) är ett företag specialiserat på speciallegeringar. Vi har ett stort utbud av material med höglegerade varianter av järn, nickel och kobolt. Materialen smälts i kraftfulla induktionsugnar och, om så krävs, med hjälp av vakuumteknik.Vi tillhandahåller korrosionsresistenta legeringar, värmebeständiga legeringar, icke-magnetiska legeringar, slitstarka legeringar och ett flertal speciallegeringar av nickel och kobolt. Vi framställer JUNKERALLOY®-nickellegeringar, gjutmaterial för användningsområden med hög korrosionsgrad. Många av dessa material har vi utvecklat och producerat genom årtionden. Utöver de material som presenteras på vår hemsida producerar vi flera andra, totalt ca 100 sorter.

 3. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 4. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Energietechnik Essen GmbH – medlem i företagsgruppen Georgsmarienhütte – grundar sin potential och sin kunskap på kontinuerlig forskning och utveckling samt på en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1811. Energietechnik Essen GmbH utvecklar, tillverkar och levererar säkerhetsrelevanta högteknologiska produkter, huvudsakligen för tillverkare av energimaskiner. När den första turbogeneratorn byggdes i början av 1900-talet levererades stoppringarna av företaget i Essen. Stoppringarna monteras på rotorändarna för att hålla fast kopparlindningen mot centrifugalkraften som alstras av den höga rotationshastigheten. I företagets arkiv är de äldsta dokumenten om icke magnetiserbara stoppringar från 1901. Energietechnik Essen GmbH tillverkar materialet för stoppringarna i två omsmältningsaggregat, en elektroslagg-omsmältningsanläggning och en tryckelektroslagg-omsmältningsanläggning.

 5. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH är ett polskt företag i Suwalki. Vi är specialiserade på tillverkning av kallformade stålartiklar för internationella marknader. Med en modern maskinpark, välutbildad personal och lång erfarenhet kan vi utföra de mest utmananade beställningarna. Vi når snabba och precisa resultat för varje beställning, tillsammans med professionell kundtjänst, professionell rådgivning och konkurrenskraftiga marknadspriser. Vi har haft marknadsnärvaro i över 25 år, och är specialiserade på tillverkning av: •MASKINER OCH APPARATER: Manuella, halvautomatiska och helautomatiska maskiner för egen produktion. Genomgående anpassning av tillverkade maskiner för individuella kundbehov. •PRODUKTER: Kallformade ståltillbehör och olika produkter utefter beställning: - Fästen för fotoramar - Metallhållare, skruvar, fästen - Metallskåp - Metalltillbehör - Metallstaket och -räcken - Metallkrukor - Grillar och eldstäder. •TJÄNSTER: laseringravering av logotyper på metallföremål, pulverlackering av detaljer, metallbockning, tillverkning av möbelramar för hyllor och displayer. - Laserskärning - Pluverlackering - CNC-fräsning - Maskinreparation - Uppgradering - Mekanisk ingenjörskonst - Svetsning - Svarvning - Möbelramar - Bockning av metallplåt - Tillverkning av formar - Slipning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Turkiet

  3AS grundades 2019 och är ett av de snabbast växande turkiska företagen inom rostfritt stål. Vi investerar i modern teknologi och en kvalificerad personalstyrka. Vi gör vårt yttersta för att möta kundens krav så snabbt som möjligt med vårt servicecenter för rostfritt stål. Som 3AS har vi en årlig produktion på 42 000 ton. Vi är belägna i Ankara i Turkiet, och använder de modernaste maskinerna och den modernaste utrustningen på vårt avgränsade område på 3 000 kvadratmeter. Vi importerar produkter av bästa kvalitet från Europa. Våra produkter bearbetas automatiskt från rulle till rulle eller plåt till plåt tack vare våra högpresterande slipnings- och poleringslinjers sex typer av ytapplicering: 3N, 4N, 5N, Scotch Brite, Duplo och Hairline, samt PVC-beläggning. Våra skär- och måttskärningslinjer kan skapa önskad längd och bredd utefter kundens krav. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: Spolar av rostfritt stål, smala spolar, plåtar av rostfritt stål i standardstorlekar och med standardytor. Kontakta oss!

 2. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Välkommen till Lake Region Medical GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss! Vi tillverkar rostfritt stål, kapillärrör av rostfritt stål, precisionsrör av rostfritt stål, precisionsstålrör, precisionsdelar för medicinteknik, rördelar av rostfritt stål och mycket mer.

 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Sedan 1960 tillverkar vi högkvalitativa byggdelar av rostfritt stål i Radevormwald. Vårt familjeföretag har vuxit och har nu ca 300 medarbetare. Vi har varit framgångsrika i vår specialisering på rotationssymmetriska komponenter, som centrifugalgjuts. Tack vare våra många olika tillverkningsmöjligheter kan vi skapa alla delar individuellt, enligt kundens önskemål. Vi har en värdegrund för företaget som vi definierat tillsammans med våra medarbetare, och vi kan tillverka allt, från enskilda delar till serietillverkning i liten omfattning, och vi utmärker oss speciellt genom vår höga kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet. Innovativ utveckling av råämnen och förstklassig service är självklara värden för oss. Våra komponenter används dagligen världen över i 40 branscher och under extrema förhållanden – ekonomiskt och säkert.

 2. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget VOSSE SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för SMÅ DETALJER. Företaget är även verksamt inom Böjning av stål och metall, snickeri i rostfritt stål, komponenter och delar av metall för byggnation, fasader i metall, produkter för lätta metallkonstruktioner, mindre detaljer i stål, metallkonstruktioner, Assembly of steel constructions, och laser cutting. Företagets huvudkontor finns i Miechucino, Polen.

  Alla produkter för "rostfritt stål"

 4. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Företaget J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Metallgaller, Smitt och pressat järn - Produkter, Stål och metall - Svetsning och lödning, Trappor och räcken för byggnadsindustrin, bärande metallstrukturer för konstruktion, Metallgaller, industriella stommar, Smitt och pressat järn - Produkter, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 5. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Tyskland

  Företaget ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, rostfri plåt, Plåtämnen av rostfritt stål, Slipning av rostfritt stål, laser cutting, Plasmaskurna ämnen i rostfritt stål, Rostfritt stål, Plasmaskärning, och sågar. Företagets huvudkontor finns i Netphen-Deuz, Tyskland.

 6. VM STEEL 904L

  Belgien

  Företaget VM STEEL 904L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, Stainless steel sheets, rör i rostfritt stål, och stålbyglar. Företagets huvudkontor finns i Wavre, Belgien.

 7. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ROLL STEEL SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, skärning av spolar, titan och legeringar, Rostfritt stål, band i rostfritt stål, Rullar av plåt, rostfritt stål, band av rostfritt stål, och andra gradens rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Poznań, Polen.

 8. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrike

  Företaget ACCASTILLAGE VIOLLEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo, nerjaveče kovine. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, metallformning i rostfritt stål för byggnation, bearbetning av detaljer i rostfritt stål, metallformning i rostfritt stål för medicinteknik, inredning i rostfritt stål, räcken rostfritt, Rostfritt stål, rostfri förankring, och bearbetning av rör i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i La Mothe Achard, Frankrike.

 1. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Bietigheim-Bissingen, Tyskland.

 2. DEGLER GMBH

  Tyskland

  Företaget DEGLER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Weinstadt, Tyskland.

 3. INOX.CADEI S.R.L.

  Italien

  Företaget INOX.CADEI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, legering rostfritt stål, metallstrukturer, och bearbetning av mässing. Företagets huvudkontor finns i Travagliato, Italien.

 4. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italien

  Företaget INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, rostfritt stål, och Rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Gorgonzola, Italien.

 5. SVTM

  Frankrike

  Företaget SVTM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo, nerjaveče kovine. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, detaljer i rostfritt stål för industrin, plåtslageri rostfritt för livsmedel, Rostfritt stål, och Machining aluminium parts. Företagets huvudkontor finns i La Mothe Achard, Frankrike.

 6. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

  Företaget PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, kolstål, Industriella klingor och knivar, rostfri ståltråd, härdat bandstål, och band i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Ciserano, Italien.

 7. SCHRADER APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHRADER APPARATEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Bygg. Företaget är även verksamt inom termiska gasavskiljare, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Ennigerloh, Tyskland.

 8. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Mässing, Delrengöring, mattslipning, band, borste, armatur, svarvade järnhandelsvaror, rostfritt stål, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Böttingen, Tyskland.

 9. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Företaget STAPPERT INTRAMET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Import/Export - Stål och metall, Specialstål, stänger i rostfritt stål, rostfria byglar, rör i rostfritt stål, stålbyglar, och rostfri plåt. Företagets huvudkontor finns i Engis, Belgien.

 10. INOXEA SRL

  Italien

  Företaget INOXEA SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i rostfritt stål, Svetsning av stål och metall, Skärning av stål och metall, snickeri i rostfritt stål, svetsning rosfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, bearbetning i rostfritt stål, Svetsning av stål och metall, och rör i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Rostfritt stål - Import och export

Antal resultat

2 317 Företag