• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • robotik

Resultat för

Robotik - Import och export

 1. IBG HYDROTECH GMBH

  Tyskland

  Vi har specialiserat oss på utveckling, tillverkning och försäljning av digitala, webbaserade kvalitetssystem för schaktfri rörsanering och rengöring av dricksvatten- och avloppsledningar. Vi erbjuder ett brett sortiment med alltifrån enskilda systemkomponenter till komplexa fordonsanpassningar och globalt certifierade inlinerprodukter för sanering av dricksvattenledningar. Cleaning - rengöringsmunstycken; hydrodynamiska fräsverktyg, speciallösningar på upp till 1 000 m, rengöringstjänster, robotteknik - arbetsrobotar för schaktfri rörsanering för DN 80–1 000. Lining - UV-härdningssystem; ånganläggningar; impregneringsanläggningar; inversionsanläggningar, IBB16®, UV Patch, UV Hat, Consumables – harts och härdare, UV-liner, glas-liner. Vi kan även hjälpa till med utbildning, utrustning och specialprojekt. Samlad kompetens och ett tvärvetenskapligt utvecklingsteam gör oss till er perfekta partner inom schaktfri kanalsanering.

 2. HOCHRAINER GMBH

  Tyskland

  På vår anläggning i bayerska Freilassing skapar vi monteringssystem och produktionsanläggningar från idéstadiet till driftsättning. Med cirka 130 medarbetare, en strömlinjeformad organisation och stort produktionsdjup inom maskinteknik kan vi som företag snabbt och flexibelt hjälpa våra kunder med deras behov. På området automation och rationalisering har vi kunder från en rad branscher: fordonsindustrin, elteknik, maskinteknik, beslag, hushållsapparater, verktyg, säkerhetsteknik och medicinteknik. Dra nytta av vår 40-åriga erfarenhet som systemleverantör inom monteringsteknik och anläggningskonstruktion.

 3. BVS INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Välkommen till BVS Industrie-Elektronik. Förutom reparation, försäljning och service av stora märken som SIEMENS, FANUC, BOSCH REXROTH/INDRAMAT, HEIDENHAIN, KUKA, ABB, SEW, LENZE och HELLER erbjuder vi sedan 2017 även egna HMI-/IPC-lösningar under varumärket unipo®. I vårt lager i Hanau har vi över 100 000 utbytes- och reservdelsmoduler. Här arbetar drygt 190 medarbetare som servar mer än 10 000 nöjda kunder världen över, i så gott som alla branscher som ägnar sig åt tillverkning och bearbetning. Med andra ord är vi en av de ledande tjänsteleverantörerna i Europa inom vårt marknadssegment. Eftersom BVS har hållit en hög och jämn kvalitet under alla år är det många stora styr- och manöverdonstillverkare som samarbetar med oss. Som enda företag i världen inom underhåll av industrielektronik har vi bland annat utsetts till ”Bosch Rexroth Group Service Point”.

 4. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

  Tyskland

  Innovationsglädje och toppkvalitet har gjort IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH till en av de ledande utvecklarna och tillverkarna av produkter med koppling till industrirobotar. Vid vårt säte i Eppingen sätter vi ribban med tekniken som används till våra gripsystem och förflyttningsaxlar. De elektriska, hydrauliska och tryckluftsstyrda komponenterna underlättar tillverkning, montering och hantering för företag i alla branscher. Det intelligenta och omfattande produktutbudet från IPR med flertalet storlekar för olika belastningsområden ser till att du får en effektiv produktion. Vårt produktsortiment sträcker sig över standardkomponenter som gripare, kollisionsskyddssystem, verktygsväxlare, kompenseringselement, förflyttningsaxlar för industrirobotar, kraftmomentssensorer och ända till kundanpassade lösningar. I mer än 25 år har vi fått kundernas förtroende i många olika länder.

 5. CAMPETELLA ROBOTIC CENTER

  Italien

  Campetella Robotic Center är ett italienskt företag specialiserat på utformning och tillverkning av kartesiska robotar och manipulatorer. Företaget ägnar sig åt utformning och tillverkning av maskindelar, men utvecklar också parallellt programvara, installerar system, säljer och sköter supporten för robotarna inom industrin. Vår kärnverksamhet är robotiserade lösningar avsedda för plastgjutning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RETRAG ENGINEERING

  Tyskland

 2. MJ | SOLUTIONS MICHAEL JUNGE

  Tyskland

 3. AM - AUTOMATION GMBH

  Tyskland

 4. BACA ENGINEERING LTD.

  Turkiet

 5. KLUGER-PROKUTEC-SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 1. ESR SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. VENNENS E.M.I. BV

  Belgien

 1. PRECOM GROUP AG - SEBOTICS

  Schweiz

 2. TCOROBOTICS GMBH

  Tyskland

 3. SITEC - AUTOMAZIONE INDUSTRIALE

  Italien

 4. SYMACON SYSTEM + SERVICE GMBH

  Tyskland

 5. FABRICA MACHINALE S.R.L.

  Italien

 6. BREVATEC PRODUKTIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. WALLOSCHKE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. ARTHUR WEISSBACH GMBH MASCHINENFABRIK

  Tyskland

 1. KUNLUN COMMUNICATION & INDURSTRIAL NETWORKING INTEGRATION CO., LTD.

  Kina

 2. START PROJECT ENGINEERING SRL

  Italien

 3. GROUPE LEDOUX

  Frankrike

  Företagsgruppen LEDOUX har samlat kompetens inom ramen för en industriell koncern som syftar till att erbjuda en helhetslösning. Specialmaskiner, ombyggnad maskinverktyg, automatisering, bearbetning. Vi behärskar hela vår tillverkning i fråga om ingenjörskonst, mekanisk analys, automatisering och programmering, hydraulik, plåtslageri, målning, montering och balansering, kabeldragning för skåp och maskiner. Det är mycket uppskattat bland våra kunder och har gjort det möjligt för gruppen att utvecklas i betydande omfattning under de 12 senaste åren. Var och en av våra 70 medarbetare vet om att just hans eller hennes engagemang lägger grunden för framgång i era projekt: Produktivitetsanalys, robotik, visioner, mekaniska studier, automatikstudier, hydraulikstudier, mikromekanik, maskinrenovering, underhållsoperationer, bearbetning, plåtslageri osv.

 4. ANAVS GMBH - ADVANCED NAVIGATION SOLUTIONS

  Tyskland

  ANavS GmbH har tre affärsområden: exakt positions- och platsbestämning, exakt karttillverkning samt GPS-baserad bestämning av snövattenekvivalent. Positioneringssystemet från ANavS inkluderar en modulbaserad och flexibelt konfigurerbar sensorfusion av data från GNSS, tröghetssensorteknik, distansmätning, UWB, kamera och LiDAR. De innovativa algoritmerna som ANavS själva har tagit fram och patenterat består av RTK-/PPP-procedurer och AI-metoder (Deep Learning). Fördelarna hos ANavS-systemen är deras höga exakthet och tillförlitlighet, det förmånliga priset, det stora antalet tillgängliga gränssnitt, användarvänligheten, den låga vikten och den kompakta storleken. Systemen används i automatiserade system i fordon, robotar, drönare, fartyg, inom jordbruket samt inom logistik och sportindustrin. Dessutom kommer de till användning inom lantmäteri, jordobservation och hydrologi. Nyfiken? Kontakta oss!

 5. COSMIC - ENGINEERING GMBH

  Österrike

  Cosmic Engineering GmbH är ett österrikiskt företag. Det består av flera personer som sedan starten på 90-talet har specialiserat sig på olika specialmaskiner och kanalrengöring. Specialmaskiner allmänt. Specialmaskiner inom kanalrengöring. Cosmic erbjuder ett komplett system för schaktfri, isolerad kanalrengöring eller kanalrenovering. Rengöringen sker med robotteknik eller manuell teknik. Systemet kan lokalisera, analysera, dokumentera, fräsa och rengöra anslutningar med hjälp av ventiler av glasfiberarmerad plast samt lägga liners. Cosmic har en utvecklat en hattprofilteknik med härdning med UV-ljus och gör idag anspråk på att vara marknadsledare inom hattprofiler med mer än 150 000 inbyggda ”hattar” över hela världen. Materialet glasfiberarmerad plast är krympfritt och självbärande och limmet har testats för 50 års livslängd.

 6. JSC IC SPA ANDROID TECHNICS

  Ryssland

  Företagsgruppen SPA ANDROID TECHNICS har utformat och tillverkat robotar sedan 2009, med ett dynamiskt bemästrande av alla nya riktningar inom robotik - från industriella robotar till den första astronautroboten FEDOR, som utförde en komplett flygcykel till rymden. Vår största fördel är förmågan att hantera hela produktionscykeln - från de tekniska specifikationerna till automatiseringen av serieproduktionen. Ledande områden för våra innovationer innefattar: - INDUSTRIELL AUTOMATISERING OCH ROBOTTEKNIK; - MEDICINTSK UTRUSTNING; - FORSKNINGSCENTER OCH -LABORATORIER; - UTVECKLING INOM RYMDUTFORSKNING. Under 12 år har vi utvecklat över 110 robotsystem, och har registrerat över 15 patent. Bland våra kunder finns Rysslands industri- och handelsdepartement, Rysslands utbildnings- och forskningsdepartement, Rysslands hälsovårdsdepartement och det statligt ägda företaget Roskosmos, med flera.

 7. ZIMMER GROUP ITALIA

  Italien

  Vi erbjuder våra tjänster som kvalificerad och tillförlitlig partner för system för montering och godshantering, och vi saluför också dessa produkter från Sommer Automatic och Zimmer: tänger, roterande enheter, bromsar, verktygsbytare, kompensatorer, kollisionsskydd, blockerare för linjära ställdon, remmar, griptänger, sugproppar.

 8. INFOTECH MAREK TWARDOWSKI

  Polen

  Vi arbetar med informationsteknik och mätsystem för industrin. Vi har tagit fram flera applikationer för exakt mätning, analys och kontroll som används inom industrin. Våra anställda fortbildar sig kontinuerligt för att utveckla sina färdigheter ytterligare och för att kunna erbjuda ännu bättre lösningar inom robotteknik och automation. Optiska övervakningssystem är en stor del av vår verksamhet. Vi erbjuder även kvalitetsövervakningssystem. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 9. GORENJE GAIO

  Slovenien

  Gorenje GAIO tillhandahåller enkla lösningar för automatiserad utrustning, distributionsutrustning, förvarings- och transportutrustning, robotiserade processer och erbjuder rådgivande tjänster, design och konstruktion. Företaget har för närvarande 86 anställda av olika profiler, utbildningsnivåer och 35 års kumulativ erfarenhet inom Gorenje-gruppen. Grenje GAIO har 7 000 m2 täckt arbetsyta som är utrustad med de senaste tillverkningsmaskinerna och datortekniken.

 10. KUKA NORDIC AB

  Sverige

  KUKA Industrirobotar gör jobbet! Individuella automatiseringslösningar för alla industrier. För små och stora företag. De svetsar, krökar, stackar, målar, testar och mycket mer. De kan göra nästan allt! KUKA Robotics är världsledande inom automationslösningar!