• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ris

Resultat för

Ris - Import och export

 1. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH är specialiserade på partileverans av globalt erkända och värdesatta produkter inom livsmedel, drycker och livsstil till många länder. Vi är ett av de snabbast växande företagen inom exportkedjor av globala konsumtionsvaror. Vi bildar handelsmöjligheter mellan europeiska länder, Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Vi handlar med populära märken inom livsmedel och kosmetika, som dominerar hyllorna på stormarknader och hos livsmedelsleverantörer. Vi har ett brett utbud av produkter, bland annat: Drycker och energidrycker, choklad, kaffe, pulvermjölk för spädbarn, bönor, flingor, ris, socker, träprodukter, färska grönsaker, sädeslag, papper… Vi har nått våra framgångar tack vare en perfekt bibehållen kundbas, snabb och pålitlig leverans och en djupgående hängivenhet till den globala konsumtionsvarumarknaden som vi har byggt genom år av erfarenhet av sourcing och distribuering av märkesprodukter över hela världen, och genom en stark kombination av utvidgande och utvecklande av band österut. Vår styrelse är ansvarig för att stärka och bibehålla vår företagskultur, och arbetar ständigt för att göra det. Vår verksamhet kännetecknas av integritet och höga etiska standarder, och av en ömsesidig respekt mellan alla anställda. Det är grundbultar för våra fortsatta framgångar. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. MN BROKER

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  MN Consulting positionerar sig som en importör och distributör specialiserad på SOURCING och CONSULTING med direktleverans från tillverkarna, producenterna och förädlingsföretag av alla slag för ämnen från Kina, Indien, Afrika m.m. VÅRA TJÄNSTER Vi har expertis inom lokal och internationell handel med jordbruksprodukter, energiresurser, utrustningar och förbrukningsprodukter. Bland våra produkter: restolja av palm, raffinerad solrosolja, raffinerad sojaolja, raffinerad majsolja, raffinerad rapsolja, raffinerad palmolja, olivolja, cashewnötter, sheanötter, kakaoolja, sheasmör. Vi erbjuder också råd till internationella exportörer och köpare via MN Négoce för att hjälpa dem att utveckla framgångsrika företag inom internationell handel eller handel med råmaterial. Tveka inte att kontakta vårt team!

  Webbplats Open In New icon
 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by Europages badge

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. AKTÜRK GROUP

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  AKTÜRK GROUP påbörjade sin verksamhet inom livsmedelssektorn i staden Midyat i regionen Mardin 1970, och fortsatte sitt äventyr inom parti- och detaljhandel som sträckt sig över ett halvt sekel genom att flytta till Gaziantep 1992 för dess strategiska position. Vi exporterar våra produkter till ungefär 40 länder och har haft en stadig tillväxt från start. Vi fortsätter att utvecklas och växa varje dag, tack vare ett ungt team och tillverkningslokaler på 50 000 kvadratmeter med kapaciteten att producera på global skala. AKTÜRK GROUP har uppnått högsta kundnöjdhet inom alla marknader där vi har varit verksamma. Vi har märken för mobiler, surfplattor, datorer och smarta klockor inom elektroniksektorn; te, snabbkaffe, ris och stark peppar inom livsmedelssektorn; haklappar, patientblöjor, bindor och våtservetter inom hygiensektorn. Aktürk Group strävar efter att bli det ledande företaget inom utveckling och innovationer i sin bransch, med effektiva, kvalitativa och miljövänliga operativa system i tillverkningslokalerna, som har den högsta kapaciteten och den främsta tekniken i industrin. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 5. RESFOOD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by Europages badge

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

  Webbplats Open In New icon
 2. AGROVER SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Agrover srl grundades 2000 i Lignana (VC) och är ledande inom förädling och saluföring av alla sorters ris. Agrover är verksamt inom partihandel, livsmedelsindustri, detaljhandel och hotell- och restaurangsektorn. Vi förpackar även ris för tredje parts räkning. Produkterna kontrolleras av laboratoriepersonal i alla produktionsfaser, från införsel av råvarorna till leverans.

  Webbplats Open In New icon
 3. SML IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. PRINCE DOSSOU

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Ryssland

  Vi är en rysk tillverkare och exportör av ris: LÅNGT KORNRIS, RUNT KORNRIS och RISMJÖL. Vårt svarta och röda ris är smakrikt superfood. De är smuliga och perfekta till risotto. De har höga halter av antioxidanter. Vårt bruna ris är opolerat och väldigt nyttigt. Opolerat ris kan odlas. Det bibehåller så mycket näring som är möjligt. Vi tillverkar olika varianter av vitt ris: klibbigt och smuligt för pilaff. Vi har skapat över 20 nya sorters ris. Vi är Rysslands ledande företag inom att skapa nya rissorter. Vi odlar ris på bördig mark i södra Ryssland där vi kan använda 2-3 gånger mindre gödningsmedel än de främsta risodlingsländerna. Det gör vårt ris hälsosammare. Vår huvudverksamhet är livsmedel - import/export och PARTIFÖRSÄLJNING AV RIS. Vi sysslar även med detaljhandel. Vi exporterar olika sorters RISMJÖL av svart ris, rött ris, vitt ris och brunt ris. Svart och rött rismjöl innehåller mycket antioxidanter och gör dina bakverk till superfood.

 4. RISERIA PASINI SRL

  Italien

  Riseria Pasini startade 1948 i byn Villa Garibaldi, mitt bland risodlingarna i regionen Mantua. Tack vare investeringarna som gjorts kan företaget idag förädla alla de främsta rissorterna (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, vanligt och thailändskt ris) och framställa en produkt av väldigt hög kvalitet. Deras produktionskapacitet är ca 48 000 ton råris per år. Riset kan förpackas i säckar om 1, 5 och 25 kg, 1 kg vakuum, big bag eller lastas i cistern.

 5. RISO NUVOLA SNC

  Italien

  Riso Nuvola startade i Castel D'Ario (MN), en stad känd för sin Risotto alla Pilota, med tanken att främja de lokalt odlade produkterna. Ett stadsris som odlas, produceras och förädlas såsom jordbrukarna gjorde förr i Mantova, innan det läggs i säckar och säljs på marknaden för lokala riser: Riso Nuvola snc.

 6. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 7. EXOTIC CITY

  Belgien

 8. PARGASOR - GROUP

  Portugal

 9. RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC

  Italien

 10. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italien

 1. AGROTRAKIA INTERNATIONAL TRADE OOD

  Bulgarien

 2. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkiet

 3. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italien

 4. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

 5. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 6. NOVARROZ - PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 7. GALA FOODS

  Ukraina

 8. JISSER

  Frankrike

 9. KAM YUEN SUPERMARKET

  Belgien

 10. AGRASTAR MYANMAR CO., LTD

  Myanmar

Filter

Resultat för

Ris - Import och export

Antal resultat

385 företag