• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ris

Resultat för

Ris - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. SARL NOOH AS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS är vi stolta att erbjuda er en kulinarisk upplevelse som verkligen är enastående. Vår passion för solrosoljor av hög kvalitet driver oss att söka upp de utsöktaste källorna i världen. Upptäck det yppersta inom kokkonst med våra omsorgsfullt utvalda solrosoljor. Hos N.O.O.H. AS ställer vi hållbarhet och kvaliteti centrum för allt vi gör. Vi anser att naturen skänker oss värdefulla skatter. Kompromisslös kvalitet: Varje droppe av vår solrosolja är resultatet av en blandning av passion och kvalitet. Vi väljer noggrant ut de finaste solrosfröna för att framställa en 100 % ren olja, utan tillsatser och förändringar. Vi tror på hållbarhet och ansvar för miljön. Vår produktionsprocess är utformad för att minimera vår inverkan på planeten. Vårt engagemang för en bättra framtid går från ansvarsfulla jordbruksmetoder till miljövänliga förpackningar. Våra samarbeten med lokala och internationella producentpartners vilar på etiska principer. Vi åtar oss att erbjuda rättvisa arbetsförhållanden. Varje parti olja genomgår rigorösa kvalitetstest för att alltid garantera kompromisslösa produkter.

 5. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ett franskt företag specialiserat på förhandlingsrådgivning för avtal och handelsförbindelser mellan västerländska partner och deras offentliga och privata partner i Afrika. Vi är er bro mellan Afrika och Västvärlden, gränssnittet för företagen som önskar etablera sig på den afrikanska kontinenten. Vi engagerar oss för att finna rätta samtalspartner och underlätta era relationer med de ekonomiska aktörerna, både privata och offentliga, för att garantera en framgångsrik approach och därmed succén av era projekt. Utöver denna verksamhet, som är vår kärnaktivitet, spelar vi en väsentlig roll i handeln med livsmedel och råvaror. Vårt engagemang bygger på import och export av de bästa produkterna för våra partnerkunder fördelade över hela de europeiska och amerikanska kontinenterna, samt Ryssland och Asien. Den noggranna selekteringen av våra leverantörer efter kvaliteten av deras produkter vittnar om vår professionalism och vårt engagemang för kvalitet och för våra partners tillfredsställelse. Skapa en framtid för era företag i Afrika med Bikoula Complexe International Consultings Sarl, er ofrånkomliga partner för att styra era ambitioner mot framgång. Vår expertis bygger på ett nätverk av medarbetare som har erfarenhet med att hjälpa privata och offentliga företag, samt projektföretag. Detta team har djup förståelse för den afrikanska marknaden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, er förtroendepartner etablerad i Cergy, specialiserad på handelslösningar för ett brett utbud artiklar. Vi är specialiserade på handel med oljeprodukter, i synnerhet socker ICUMSA 45 från Brasilien, vegetabiliska oljor som solros-, soja-, raps-, majs-, olivolja, samt ris från Thailand, Vietnam och Kambodja. Vår portfölj omfattar också ris, majs och många andra produkter på begäran. Tack vare vår erfarenhet och expertis har vi med åren upprättat starka samarbeten med beryktade och tillförlitliga leverantörer inom livsmedel och andra varor. Vi strävar efter att erbjuda individualiserad och fackmässig service för att svara på era specifika behov i fråga om handel med olika produkter. Våra team är redo att svara på alla era frågor och förfrågningar.

 2. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

 3. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 4. SML IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SML IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Emballage i plast, Torkad frukt, Torkad frukt, asiatiska kök, långkornigt ris, Embalaža za živila, Thailändskt ris, och plastburkar. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 5. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Torkade baljväxter, Kryddor, Torkad frukt, Ris, Torkade baljväxter, torkad frukt, Kryddor, Torkad frukt, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 2. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Alldens Maskin & Krossmeks AB is a company that has dedicatedly served the international trading industry since 2015. We are a company focused on the facilitation of physical commodities. Though we specialize in sugar, we also deal in other commodities such as wheat, flour, animal feed, rice and beans. The company is headquartered in Sweden and we have international partners with offices in USA, Thailand and India.We are a company dedicated to the growth in existing and emerging markets. In our short time in the commodity industry, we have learned that building strong and transparent long-term relationships is more important than short term achievements. Through our established relationships with proven, professional and reliable suppliers, we are able to offer commodities at competitive rates, if not lower than most. In order to maintain the integrity and core values of our operations, we only deal with verified, proven and trusted sources. In order to ensure safe and secure transactions with all parties involved, we always follow international business standards and practices. Even though our diverse client base includes trading houses, refineries, manufacturers, and end-users, We are always seeking new markets and opportunities for not only our suppliers, but also for our clients. We’re proud to have built our reputation on always providing excellent customer service and on establishing long term business relationships by not only offering competitive rates

  Alla produkter för "ris"
 1. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Tyskland

  Osben Export-Import Broker utvecklades för att knyta samman exportörer och importörer av produkten med varandra över hela världen. Vi är Import-Export Broker och Sourcing Agent. De produkter vi representerar är: bomull, sojabönor, majs, vete, socker, cement, ris, urea, cashewnötter, kakao, råvaror och industrimaskiner. Vi kan även hjälpa dig vid förskaffning av andra produkter som inte listas här. Vid förfrågningar om våra produkter och andra här ej listade produkter behöver vi ytterligare några uppgifter skrivna på ditt företags brevpapper för att kunna bearbeta din förfrågan och ge dig de bästa priserna. 1. Varans typ. 2. Varumängd. 3. Andra kvalitetsspecifikationer. 4. Leveransadress. 5. Förpackningstyp (polypropen, flies eller jute). 6. Förpackningsstorlek (50 kg, 40 kg, 25 kg för enkelförpackning ELLER 10, 5, 2, 1 kg för dubbelförpackning). 7. Pris från fabrik eller TVÅ. 8. Inspektionsmetod på lastningsstället (inspektion av egna representanter ELLER tredje part [SGS/BV/annan agentur] på köparens/säljarens bekostnad). 9. Betalningsvillkor, så fort priset är överenskommet (remburs med frist ELLER 30 % förskott, 70 % vid leverans). Bekräfta dessa uppgifter och detaljerna om ditt företag och låt mig ta fram priserna för dig.

 2. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Ryssland

  Vi är en rysk tillverkare och exportör av ris: LÅNGT KORNRIS, RUNT KORNRIS och RISMJÖL. Vårt svarta och röda ris är smakrikt superfood. De är smuliga och perfekta till risotto. De har höga halter av antioxidanter. Vårt bruna ris är opolerat och väldigt nyttigt. Opolerat ris kan odlas. Det bibehåller så mycket näring som är möjligt. Vi tillverkar olika varianter av vitt ris: klibbigt och smuligt för pilaff. Vi har skapat över 20 nya sorters ris. Vi är Rysslands ledande företag inom att skapa nya rissorter. Vi odlar ris på bördig mark i södra Ryssland där vi kan använda 2-3 gånger mindre gödningsmedel än de främsta risodlingsländerna. Det gör vårt ris hälsosammare. Vår huvudverksamhet är livsmedel - import/export och PARTIFÖRSÄLJNING AV RIS. Vi sysslar även med detaljhandel. Vi exporterar olika sorters RISMJÖL av svart ris, rött ris, vitt ris och brunt ris. Svart och rött rismjöl innehåller mycket antioxidanter och gör dina bakverk till superfood.

 3. RISO NUVOLA SNC

  Italien

  Riso Nuvola startade i Castel D'Ario (MN), en stad känd för sin Risotto alla Pilota, med tanken att främja de lokalt odlade produkterna. Ett stadsris som odlas, produceras och förädlas såsom jordbrukarna gjorde förr i Mantova, innan det läggs i säckar och säljs på marknaden för lokala riser: Riso Nuvola snc.

 4. RISERIA PASINI SRL

  Italien

  Riseria Pasini startade 1948 i byn Villa Garibaldi, mitt bland risodlingarna i regionen Mantua. Tack vare investeringarna som gjorts kan företaget idag förädla alla de främsta rissorterna (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, vanligt och thailändskt ris) och framställa en produkt av väldigt hög kvalitet. Deras produktionskapacitet är ca 48 000 ton råris per år. Riset kan förpackas i säckar om 1, 5 och 25 kg, 1 kg vakuum, big bag eller lastas i cistern.

 5. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom Socker, ekologiskt ris, och Socker. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 6. RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC

  Italien

  Företaget RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom ris med runda gryn, ris arborio, och ursprungligt ris. Företagets huvudkontor finns i Roncoferraro, Italien.

 7. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Företaget FAYOL IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Ris, Socker, Ris, Socker, mjöl, och palmolja. Företagets huvudkontor finns i Fargues-Saint-Hilaire, Frankrike.

 8. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italien

  Företaget TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom ekologiskt ris. Företagets huvudkontor finns i Desana, Italien.

 1. CASCINA ALBERONA

  Italien

  Företaget CASCINA ALBERONA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom risotto, carnaroliris, och ris arborio. Företagets huvudkontor finns i Mortara, Italien.

 2. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Turkiet

  Företaget AYER TOHUMCULUK LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom durumvete, Durumvete, korn, och frön för vete. Företagets huvudkontor finns i Gönen, Turkiet.

 3. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italien

  Företaget RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom risotto, och livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Asigliano Vercellese, Italien.

 4. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

  Företaget GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom caschewnötter, indiskt ris, sesamfrön, och palmolja. Företagets huvudkontor finns i Cotonou, Benin.

 5. JELS PRODUCTOS

  Spanien

  Företaget JELS PRODUCTOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, Torkade baljväxter, Olivolja, ris, Import/Export - jordbruksprodukter, och Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Torrejon De La Calzada, Spanien.

 6. NUTRIBEM INDUSTRIA E COMERCIO DE GRÃOS E RAÇÕES LTDA

  Brasilien

  Företaget NUTRIBEM INDUSTRIA E COMERCIO DE GRÃOS E RAÇÕES LTDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom Socker, Livsmedel - Import/Export, sojaolja, Socker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Anapolis, Brasilien.

 7. FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L.

  Italien

  Företaget FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom färska bakverk, ris i parti, och biologiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Isola Della Scala, Italien.

 8. SUN VALLEY RICE

  Förenade kungariket

  Företaget SUN VALLEY RICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företaget är även verksamt inom livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Guildford, Förenade kungariket.

 9. AGRASTAR MYANMAR CO., LTD

  Myanmar

  Företaget AGRASTAR MYANMAR CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ris. Företagets huvudkontor finns i Yangon, Myanmar.

 10. ACME FOODSTUFF TRADING LLC

  Förenade arabstaterna

  Företaget ACME FOODSTUFF TRADING LLC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, kryddor för livsmedel, Drycker - Import/Export, Import export av torkade grönsaker, och ris. Företagets huvudkontor finns i Deirra, Förenade arabstaterna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ris - Import och export

Antal resultat

417 Företag