• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rengöringsprodukter

Resultat för

Rengöringsprodukter - Import och export

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 2. NEVA GLOBAL GRUP

  Turkiet

  Neva Global är en del avKYNC  Group.​ Neva är din källa till ett brett sortiment av turkiska högkvalitetsprodukter under eget märke till konkurrenskraftiga priser. Neva är en av Turikets mest inflytelserika och framgångsrika tillverkningskonglomerat. Vi är specialiserade inom kontraktstillverkning och eget märke av alla slags våtservetter, hushållsrengöringsartiklar och produkter för personlig vård. Vi är stolta över att presentera vårt märke Juniper Clean på den globala marknaden. Vår fabrik ligger i Esenyurt i Istanbul. Våra kontor ligger i Nederländerna och i New Jersey i USA. Vi har massor av produkter under vårt märke Juniper Clean: Våtservetter för ytsterilisering, våtservetter för ytrengöring, våtservetter för bebisar, husdjursschampo, våtservetter för grovrengöring, ytrengöringsmedel, glasrengöringsmedel, rengöraringsmedel för kakel och puts, diskmedel, avfettningsmedel, rost- och kalkborttagning, handtvål, schampo, tvättmedel, blekningsprodukter, ekologiska och veganska produkter, biodynamiska våtservetter, våtservetter på burk, våtservetter för sminkborttagning, våtservetter för vuxna, våtservetter för ansiktsrengöring och kroppsrengöring, våtservetter för rengöring av apparater, rengörare för kök och badrum, rengöringsmedel för golv och mattor, handdesinfektionsservetter, steriliserande blekmedel och saniterande tabletter. Vi hjälper dig gärna med alla delar av din Made in Turkey-upplevelse, från märkning till design till paketering till distribution. Upptäck möjligheterna för att ge din verksamhet en boost!

 3. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Sedan 1968 är vi verksamma inom området kemiska rengöringsmedel för kommersiella och industriella användningar. Sedan 2001 är vi certifierade enligt DIN EN ISO 9001 och DIN EN 14001 (kvalitets- och miljöledningssystem). Vi ser oss som problemlösare för alla möjliga olika rengöringsuppgifter och -användningar och levererar till alla sorters industriföretag, hantverksbranscher samt bilindustrin och dess leverantörer. Vi har specialiserat oss på miljövänliga rengöringssystem, särskilt på vattenbaserad ultraljudsrengöring. Vårt produktsortiment omfattar vid det här laget mer än 80 olika rengöringsmedel för ultraljudsrengöring, rengöring genom att doppa, spraya och spola, manuell rengöring och vibrerande ytbehandling. Specialprodukter såsom korrosionsskydd, lösningsmedel, skumdämpare etc. kompletterar vårt produktsortiment. Vid behov tillhandahåller vi även till kvalificerade tillverkare av kvalitativa rengöringsmaskiner.

 4. WORRING LEDER GMBH

  Tyskland

  Högsta kvalitetsstandard – vårt hjärta slår för bra produkter. Därför skaffar vi vårt läder uteslutande från tyska och europeiska upphandlare. Dessutom håller vår kvalitet vad den lovar: mångsidiga och rivtåliga produkter med lång livslängd. Med 30 års erfarenhet vet vi vad vi pratar om. Därför kan du alltid lita på att få kompetent rådgivning anpassad för just dina behov. Sedan 2005 är vi officiell tysk leverantör av den innovativa produkten ”BioThane®” från USA, och har återförsäljare i över 30 länder. Det högteknologiska materialet BioThane® består av komponenter av högsta kvalitet. Det går att tillverka tusentals olika produkter med olika bredd, tjocklek och färg. BioThane® används till produkter till säkerhetssektorn, myndigheter, läkemedelsindustrin, idrott och djurhållning. Materialet övertygar även med extrem rivtålighet, temperaturbeständighet, enkel skötsel samt antibakteriella egenskaper. Det överensstämmer med, och uppfyller alla krav, enligt REACH (EU), CPSIA 2008 (Kina) och Prop 65 (Kalifornien) och är därför ofarligt för både människor och djur. Särskilt hund- och hästägare uppskattar fördelarna med materialet då BioThane® t.ex. används till koppel, halsband, grimmor och tyglar.

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederländerna

  Sun Chemical är en välkänd kemikalietillverkare med verksamhet i Nederländerna och Turkiet. Företaget grundades för flera årtionden sedan och har erhållit ett rykte som en ledande tillverkare av rengöringsprodukter och andra kemikalier. Vi betjänar distributörer världen över. Vi prioriterar långsiktiga samarbeten och bibehåller nära relationer med våra klienter, varav många är återkommande kunder. Vårt hängivna team för eftersäljstjänster finns alltid tillgängligt för support och assistans, för att garantera framgång för våra projekt. Vi bjuder in alla potentiella klienter att följa med till nästa nivå på global skala, där vi sourcar och fraktar våra kemikalier världen över - t ex till Kina, Storbritannien, USA, Kenya och Brasilien. Våra anläggningar och produkter är certifierade av prestigefulla internationella agenturer som SGS, Bureau Veritas (BV) och the Certification Inspection Section, för att garantera vår kvalitet och våra säkerhetsstandarder. Anläggningarna har ISO-certifieringar som ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 och ISO 9001. Vi lägger stor vikt vid att leva upp till internationella miljö- och säkerhetsstandarder. För mer information om våra produkter och tjänster kan du besöka vår hemsida eller kontakta oss direkt genom vår kontaktsida för personaliserad respons.

 3. VR TRADING INC

  Portugal

  VR Trading är en internationell leverantör och exportör av exceptionella drycker och livsmedel. Med smak för det utsökta och en hängivenhet till kvalitet presenterar vi ett mångfaldigt produktsortiment som kommer att glädja de allra mest kräsna smaklökarna. Vårt produktsortiment innefattar ett brett omfång av drycker som läsk, champagne, öl och cider, teer, kaffe osv. Inom livsmedel tillhandahåller vi en uppsjö av smakliga alternativ som godis, choklad, tuggummi, kakor, halalprodukter med mera. Det som gör oss unika i mängden är vår obevekliga hängivenhet till kvalitetskontroll. Vi föjer strikta standarder från sourcingen till produktion och paketering för att säkerställa att varje produkt lever upp till och överstiger internationella regelverk kring kvalitet och säkerhet. Genom att identifiera den globala efterfrågan på exceptionell mat och dryck har vi positionerat oss själva som en pålitlig partner inom exportindustrin. Vårt utbredda nätverk gör det möjligt för oss att nå marknader över hela världen, och våra omfattande marknadsundersökningar lägger oss i framkant för nya trender. Vi vill behålla vår position som ett av kundernas toppval genom att erbjuda dem de allra bästa produkterna.

 4. SANIBEL SUPPLY A/S

  Danmark

  Sanibel Supply® är specialiserade på material för audiologisk utrustning. Sedan 2009 har vi velat tillhandahålla pålitliga produkter, snabba leveranser och unik support! Vårt mål är att göra det enkelt och kostnadseffektivt för yrkespersoner inom öronhälsa att köpa material. Vi välkomnar din feedback, och vi vill alltid hjälpa till. Öronpluggar, infektionskontroll och patientförberedelse, fästen för hörselapparater, underhåll av hörselapparater, elektroder, vaxborttagningsmaterial, avtrycksmaterial och delar för audiometre. Vi ser till att du har produkterna du behöver i ditt vardagsarbete att bli en bättre samarbetspartner för era kunder och hjälpa dem att ge rätt diagnos, behandling och vård åt sina patienter. Sanibel Supply - för att vi bryr oss! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. CDI VALLÈS S.L.

  Spanien

  CDI Vallès är verksamma på marknaden sedan 30 år, specialiserade på utformning, tillverkning och förpackning av städprodukter, rengöringsmedel, industriell hygien och insektsmedel. Vi är registrerade vid ROESB, vi erbjuder ett brett sortiment godkända rengöringsmedel och desinfektionsmedel för jordbruksindustrin med HA-märkning, produkter för rengöring, bil och byggnad. Vi är registrerade vid MAPAMA för att tillverka och förpacka sanitets- och jordbruksprodukter. Certifiering ISO 9001: 2015

  Alla produkter för "rengöringsprodukter"

 1. REINASAN BV

  Nederländerna

  Företaget REINASAN BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsföretag. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Rengöringar av byggnader, Produkter för husrengöring, rengöringsprodukter, golvmoppar, Giftfria beläggningar, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, polering, och Rengöringar av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Roermond, Nederländerna.

 2. MONDO SPECHIM

  Belgien

  Företaget MONDO SPECHIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ekologiska rengöringsprodukter för hemmet. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Rengöringsmedel för fönster och speglar, Biologiskt nedbrytbara underhållsprodukter, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, vattenrening, behandling av lukter, Avfettningsmedel och rengöringsmedel för industriellt och yrkesmässigt bruk, avfallshantering, och rengöringsmedel för sanitetsgods badrum. Företagets huvudkontor finns i Gembloux, Belgien.

 1. DR. PAPEL

  Portugal

  Företaget DR. PAPEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsmedel och tvål för industriellt och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Produkter för hygien och toalett, Papperservetter, Pappersnäsdukar, Toalettpapper, Import-export av papper och kartong, påsar för avfall, film av plastmaterial, rengöringsmedel, och läskpapper. Företagets huvudkontor finns i Fafe-Braga, Portugal.

 2. CLEAN 26

  Frankrike

  Företaget CLEAN 26, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Produkter för husrengöring. Företaget är även verksamt inom Ekologiska rengöringsprodukter för hemmet, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, rengöringsmedel, tvättmedel, Tvål och lut för industriellt och yrkesmässigt bruk, maskintvättmedel, diskmedel, Tvålar, rengöringsmedel för hushåll, och Fönster och speglar - Rengöringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Montelimar, Frankrike.

 3. DE WITTE SA

  Belgien

  Företaget DE WITTE SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rengöring och underhåll - Produkter. Företaget är även verksamt inom Tvättsvampar, Industristänkare för ytbehandling av metall, rengöring, tillbehör för rengöring, rengöringsartiklar, rengöringsprodukter, torktrasor i mikrofiber, Tvättsvampar, och maskiner för industriell rengöring. Företagets huvudkontor finns i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

 4. KLINTENSIV

  Rumänien

  Företaget KLINTENSIV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring. Företaget är även verksamt inom Farmaceutiska produkter - import och export, Desinfektion och sterilisering - tjänster, Rengöringsmedel för hushåll, disinfection agents, Rensrumstorkare, desinficeringsmedel för medicinskt bruk, Bakteriedödande tvättlappar, tillverkare av ekologiskt rengöringsmedel för industrin, och tillverkar städprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bragadiru, Rumänien.

 5. ACEROS METAL TREATMENT

  Nederländerna

  Emergo Metal Treatment är en specialist på rengöring och underhåll av rostfritt stål och icke-järnhaltiga metaller. Rostfritt stål är nötnings- och smutshärdigt men absolut inte underhållsfritt! Genom att ta bort rosten och med regelbundet underhåll förlänger man livslängden och undviker korrosionsproblem. Emergo Metal Treatment har alla produkter som är nödvändiga för att hålla rostfritt stål i gott skick på lager: rostborttagningsprodukter, underhållsprodukter, produkter för att ta bort fläckar och för att polera.

 6. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Österrike

  Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ticaret Ltd. Sti. är ett turkiskt företag som är specialiserat på tillverkning av desinfektionsmedel mot virus och bakterier, inklusive coronaviruset. Våra produkter är certifierade enligt ISO 9001 och ger verkande desinfektion i upp till tio dagar, för att förebygga smitta och infektioner. Våra sprayer och servetter används främst av flygbolag och hotell. De fungerar på många sorters ytor och områden, som badrum, pentryn, bord, persienner, bagageutrymmen, dörrhandtag och väntrum på flygplatser. Vår avdelning för forskning och utveckling arbetar varje dag för att framställa de allra effektivaste produkterna. Vi använder avancerade kemiska sammansättningar. Vår kemikaleproduktion står under strikt kvalitetskontroll för att möta alla gällande internationella standarder. Alla produkter genomgår dermatologisk testning och innehåller ingen alkohol, för alla användares trygghet och hudhälsas skull. Vi levererar våra produkter inom goda tidsramar. Du kan räkna med vårt bidrag till din säkerhet.

 7. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Österrike

  Vi erbjuder ett stort produktsortiment av olika oljor, smörjmedel, kemiska produkter för vinterbruk och diverse produkter för underhåll, rengöring och tillverkning inom flera olika industrisegment. Vi bygger vidare på flera decennier av erfarenhet av försäljning, forskning och produktutveckling. Ett av de viktigaste fundamenten för våra framgångar är våra engagerade och välutbildade medarbetare. 3 000 pallplatser i ett lager på 5 000 m2 bildar de logistiska ramarna för vårt mångsidiga utbud som vi till största delen levererar med vår egen fordonspark. 3 miljoner liter når köpare till 17 länder. Ett tullfritt lager ger stamkunder ytterligare fördelar. För snabb och effektiv hantering av kundernas beställningar använder vi automatiska tappningsstationer. Flera olika påfyllningsstationer möjliggör OEM-tappning i olika typer av kärl, från 1-litersflaskor till fat på 208 liter.

 8. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverantör industrisalt, tösalt för vägarbete och alla andra slags salt.

 1. Y JOSAMI

  Spanien

 2. PROMANET HYGIENE PRODUCTS

  Belgien

 3. WECS.EU

  Österrike

 4. MX WHOLESALE

  Förenade kungariket

 5. CLINOL CHEMICALS LLC

  Förenta Staterna

 6. CLEENOL GROUP LTD

  Förenade kungariket

 7. COMERCIAL ARDELY, S.A.

  Spanien

 8. MDH MAR DE HIGIENE

  Spanien

 9. EUROQUIP EXPORT

  Spanien

 10. JODIMA

  Belgien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Rengöringsprodukter - Import och export

Antal resultat

354 Företag