• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rengöringsprodukter

Resultat för

Rengöringsprodukter - Import och export

 1. POLO KIMYA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Polo Kimya är första stoppet för rengöringslösningar av högsta kvalitet, anpassade efter dina specifikationer och behov. Vi har specialiserat oss på rengöringsprodukter i både flytande form och pulverform, vilket betyder att vi har ett brett sortiment av rengöringsprodukter. Som ledande tillverkare av rengöringsprodukter för hem och industri under eget varumärke förser Polo Kimya kunder i Öst- och Västeuropa, men även globalt, med det de behöver. Vår strävan efter perfektion sträcker sig längre än produktens sammansättning; Vi prioriterar både utseendet på hyllan och innehållets effektivitet för att se till att kunden blir så nöjd som möjligt. Utöver de rengöringsprodukter vi har i vårt grundutbud, erbjuder vi även insektsdödande medel till industrin, inklusive propplösare, avkalkningsmedel för badrum, avloppsrengöring som granulat och i gelform, samt avkalkningsmedel, som säkerställer en hygienisk miljö fri från ohyra både i privata hem och industrifastigheter. Vårt breda sortiment sträcker sig över flera kategorier: •Produkter för tvättskötsel •Diskmaskinsprodukter •Allmänna städprodukter •Flytande handtvål •Hårprodukter •Avfettningsmedel Vi förstår vikten av kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet. Det spelar ingen roll ifall du söker hushållsrengöring eller industrirengöring – hos oss kommer kvaliteten alltid först. Kontakta Polo Kimya idag för att utforska vårt breda sortiment och upptäcka hur vi kan hjälpa dig att städa effektivt. Låt oss bli din tillförlitliga partner för allt inom städ och hygien.

 2. CETIK GRUP

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ÇETİK GRUP ligger i Kartal i Istanbul och är en ledande aktör inom elektriska kontrakt med kända märken som MOUVEMENT och OPTILUCE. Vi vill överskrida alla förväntningar och samarbetar friktionsfritt med andra företag, främst ÇETİK GRUP ENERJİ SAN.TİC.AŞ. Inom kemi och kosmetika erbjuder ÇETİK GRUPs MOUVEMENT och OPTILUCE högkvalitativa produkter som rengöringsservetter för glasögon, parfym, parfymerade våtservetter, rumsdofter och bildofter. ÇETİK GRUP prioriterar att leverar innovation och kvalitet för att möta många olika kundbehov. OPTILUCE har ett kundorienterat fokus och inriktar sig på kemisektorn, med förstklassing kvalitet och pålitligt märkesägarskap i linje med globala standarder. OPTILUCEs produkter innefattar rengöringsservetter för glasögon, sprayer, tillbehör och trasor av mikrofibrer. MOUVEMENT excellerar på hemmaplan och internationellt genom att bygga starka kundrelationer och ta ledningen inom innovation. Märket arbetar med avancerade tillverkningsanläggningar och har kundnöjdhet som främsta fokus. MOUVEMENTs produkter innefattar doftpinnar av bambu, rumsdofter, garderobsdofter, rumssprayer, parfymerade våtservetter, kroppsparfymer, bildofter och sminkborttagningsservetter. För mer information och assistans, kontakta oss. Utforska vår omfattande produktportfölj för en kvalitetdriven livsstil!

 3. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Sun Chemical är en välkänd kemikalietillverkare med verksamhet i Nederländerna och Turkiet. Företaget grundades för flera årtionden sedan och har erhållit ett rykte som en ledande tillverkare av rengöringsprodukter och andra kemikalier. Vi betjänar distributörer världen över. Vi prioriterar långsiktiga samarbeten och bibehåller nära relationer med våra klienter, varav många är återkommande kunder. Vårt hängivna team för eftersäljstjänster finns alltid tillgängligt för support och assistans, för att garantera framgång för våra projekt. Vi bjuder in alla potentiella klienter att följa med till nästa nivå på global skala, där vi sourcar och fraktar våra kemikalier världen över - t ex till Kina, Storbritannien, USA, Kenya och Brasilien. Våra anläggningar och produkter är certifierade av prestigefulla internationella agenturer som SGS, Bureau Veritas (BV) och the Certification Inspection Section, för att garantera vår kvalitet och våra säkerhetsstandarder. Anläggningarna har ISO-certifieringar som ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 och ISO 9001. Vi lägger stor vikt vid att leva upp till internationella miljö- och säkerhetsstandarder. För mer information om våra produkter och tjänster kan du besöka vår hemsida eller kontakta oss direkt genom vår kontaktsida för personaliserad respons.

 4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. WORRING LEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Högsta kvalitetsstandard – vårt hjärta slår för bra produkter. Därför skaffar vi vårt läder uteslutande från tyska och europeiska upphandlare. Dessutom håller vår kvalitet vad den lovar: mångsidiga och rivtåliga produkter med lång livslängd. Med 30 års erfarenhet vet vi vad vi pratar om. Därför kan du alltid lita på att få kompetent rådgivning anpassad för just dina behov. Sedan 2005 är vi officiell tysk leverantör av den innovativa produkten ”BioThane®” från USA, och har återförsäljare i över 30 länder. Det högteknologiska materialet BioThane® består av komponenter av högsta kvalitet. Det går att tillverka tusentals olika produkter med olika bredd, tjocklek och färg. BioThane® används till produkter till säkerhetssektorn, myndigheter, läkemedelsindustrin, idrott och djurhållning. Materialet övertygar även med extrem rivtålighet, temperaturbeständighet, enkel skötsel samt antibakteriella egenskaper. Det överensstämmer med, och uppfyller alla krav, enligt REACH (EU), CPSIA 2008 (Kina) och Prop 65 (Kalifornien) och är därför ofarligt för både människor och djur. Särskilt hund- och hästägare uppskattar fördelarna med materialet då BioThane® t.ex. används till koppel, halsband, grimmor och tyglar.

 3. NEVA GLOBAL GRUP

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Neva Global är en del avKYNC  Group.​ Neva är din källa till ett brett sortiment av turkiska högkvalitetsprodukter under eget märke till konkurrenskraftiga priser. Neva är en av Turikets mest inflytelserika och framgångsrika tillverkningskonglomerat. Vi är specialiserade inom kontraktstillverkning och eget märke av alla slags våtservetter, hushållsrengöringsartiklar och produkter för personlig vård. Vi är stolta över att presentera vårt märke Juniper Clean på den globala marknaden. Vår fabrik ligger i Esenyurt i Istanbul. Våra kontor ligger i Nederländerna och i New Jersey i USA. Vi har massor av produkter under vårt märke Juniper Clean: Våtservetter för ytsterilisering, våtservetter för ytrengöring, våtservetter för bebisar, husdjursschampo, våtservetter för grovrengöring, ytrengöringsmedel, glasrengöringsmedel, rengöraringsmedel för kakel och puts, diskmedel, avfettningsmedel, rost- och kalkborttagning, handtvål, schampo, tvättmedel, blekningsprodukter, ekologiska och veganska produkter, biodynamiska våtservetter, våtservetter på burk, våtservetter för sminkborttagning, våtservetter för vuxna, våtservetter för ansiktsrengöring och kroppsrengöring, våtservetter för rengöring av apparater, rengörare för kök och badrum, rengöringsmedel för golv och mattor, handdesinfektionsservetter, steriliserande blekmedel och saniterande tabletter. Vi hjälper dig gärna med alla delar av din Made in Turkey-upplevelse, från märkning till design till paketering till distribution. Upptäck möjligheterna för att ge din verksamhet en boost!

 4. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1968 är vi verksamma inom området kemiska rengöringsmedel för kommersiella och industriella användningar. Sedan 2001 är vi certifierade enligt DIN EN ISO 9001 och DIN EN 14001 (kvalitets- och miljöledningssystem). Vi ser oss som problemlösare för alla möjliga olika rengöringsuppgifter och -användningar och levererar till alla sorters industriföretag, hantverksbranscher samt bilindustrin och dess leverantörer. Vi har specialiserat oss på miljövänliga rengöringssystem, särskilt på vattenbaserad ultraljudsrengöring. Vårt produktsortiment omfattar vid det här laget mer än 80 olika rengöringsmedel för ultraljudsrengöring, rengöring genom att doppa, spraya och spola, manuell rengöring och vibrerande ytbehandling. Specialprodukter såsom korrosionsskydd, lösningsmedel, skumdämpare etc. kompletterar vårt produktsortiment. Vid behov tillhandahåller vi även till kvalificerade tillverkare av kvalitativa rengöringsmaskiner.

 5. LINDEBOOM HOLDING B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  LindeBoom Holding B.V. grundades 1996 och är ett framstående kemiföretag i Europa som uppmärksammats för sin exceptionella närvaro på den internationella kemikaliemarknaden. Vårt företag specialiserar sig på export av många olika kemikalieprodukter, och har en expertis inom betongtillsatser, brytningskemikalier, ingredienser för personlig vård, jordbruksgödsel med mera. Vår verksamhet sträcker sig utöver specifika produktionslinjer; vi hyser ett starkt intresse för kemikalier av nederländskt ursprung, vilket är tydligt i vår mångfaldiga portfolio och vårt omfattande industrikunnande. Vi strävar efter att etablera friktionsfria kopplingar till kunder världen över, och prioriterar snabba svar på frågor och informativa offerter. Genom vår historia har kundnöjdheten varit en viktig punkt för oss, och den fortsätter att vara vårt obevekliga mål för framtiden. Vi vill inte bara leverera; vi vill assistera våra klienter i att hitta optimala lösningar för tekniska utmaningar. Vi excellerar i att sammanställa kombinerade frakter för olika artiklar av alla kvantiteter och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser, flexibla leveransplaner och gynnsamma betalningsvillkor. Vi följer de högsta kvalitetsstandarderna, och är certifierade utefter ISO9001: 2008. Vårt företag har erhållit titeln som godkänd leverantör av SGS. Det understryker vår obevekliga hängivenhet till perfektion i varje del av vår verksamhet.

 1. CDI VALLÈS S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge
 2. REINASAN BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget REINASAN BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsföretag. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Rengöringar av byggnader, Produkter för husrengöring, rengöringsprodukter, golvmoppar, Giftfria beläggningar, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, polering, och Rengöringar av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Roermond, Nederländerna.

 1. MONDO SPECHIM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MONDO SPECHIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ekologiska rengöringsprodukter för hemmet. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Rengöringsmedel för fönster och speglar, Biologiskt nedbrytbara underhållsprodukter, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, vattenrening, behandling av lukter, Avfettningsmedel och rengöringsmedel för industriellt och yrkesmässigt bruk, avfallshantering, och rengöringsmedel för sanitetsgods badrum. Företagets huvudkontor finns i Gembloux, Belgien.

 2. CLEAN 26

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLEAN 26, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Produkter för husrengöring. Företaget är även verksamt inom Ekologiska rengöringsprodukter för hemmet, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, rengöringsmedel, tvättmedel, Tvål och lut för industriellt och yrkesmässigt bruk, maskintvättmedel, diskmedel, Tvålar, rengöringsmedel för hushåll, och Fönster och speglar - Rengöringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Montelimar, Frankrike.

 3. DE WITTE SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget DE WITTE SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rengöring och underhåll - Produkter. Företaget är även verksamt inom Tvättsvampar, Industristänkare för ytbehandling av metall, rengöring, tillbehör för rengöring, rengöringsartiklar, rengöringsprodukter, torktrasor i mikrofiber, Tvättsvampar, och maskiner för industriell rengöring. Företagets huvudkontor finns i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

 4. KLINTENSIV

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget KLINTENSIV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring. Företaget är även verksamt inom Farmaceutiska produkter - import och export, Desinfektion och sterilisering - tjänster, Rengöringsmedel för hushåll, disinfection agents, Rensrumstorkare, desinficeringsmedel för medicinskt bruk, Bakteriedödande tvättlappar, tillverkare av ekologiskt rengöringsmedel för industrin, och tillverkar städprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bragadiru, Rumänien.

 5. PAGANO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PAGANO S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tvättmedel för hushåll. Företaget är även verksamt inom Produkter för spädbarnshygien, Produkter för husrengöring, rengöringsmedel för hemmet, rengöringsmedel i parti, Produkter för spädbarnshygien, diskmedel, Produkter för husrengöring, rengöringsmedel, och rengöringsmedel för golv. Företagets huvudkontor finns i Pastorano, Italien.

 6. ACEROS METAL TREATMENT

  Nederländerna

  Emergo Metal Treatment är en specialist på rengöring och underhåll av rostfritt stål och icke-järnhaltiga metaller. Rostfritt stål är nötnings- och smutshärdigt men absolut inte underhållsfritt! Genom att ta bort rosten och med regelbundet underhåll förlänger man livslängden och undviker korrosionsproblem. Emergo Metal Treatment har alla produkter som är nödvändiga för att hålla rostfritt stål i gott skick på lager: rostborttagningsprodukter, underhållsprodukter, produkter för att ta bort fläckar och för att polera.

 7. MAYPRO PRODILES

  Spanien

  Rengöringsmaskiner för hotellindustrin: Dammsugare Insug/Utblås - Ryggdammsugare, damm- och vattensugare - Sop och skurmaskiner för industribruk. Kemiska produkter: Rumsparfym - Rengöringsprodukter för kök - Desinfektionsmedel - Klassiska rengöringsprodukter - Tvål – Kemtvätt. Tvättmedel och sköljmedel - Golvrengöring. Tillbehör för rengöring: Cellulosa - Fönsterrengöring - Engångsprodukter - Papperskorgar och behållare för hotellbranschen - Möbler - Inredning – Textilier och verktyg för rengöring.

 8. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Österrike

  Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ticaret Ltd. Sti. är ett turkiskt företag som är specialiserat på tillverkning av desinfektionsmedel mot virus och bakterier, inklusive coronaviruset. Våra produkter är certifierade enligt ISO 9001 och ger verkande desinfektion i upp till tio dagar, för att förebygga smitta och infektioner. Våra sprayer och servetter används främst av flygbolag och hotell. De fungerar på många sorters ytor och områden, som badrum, pentryn, bord, persienner, bagageutrymmen, dörrhandtag och väntrum på flygplatser. Vår avdelning för forskning och utveckling arbetar varje dag för att framställa de allra effektivaste produkterna. Vi använder avancerade kemiska sammansättningar. Vår kemikaleproduktion står under strikt kvalitetskontroll för att möta alla gällande internationella standarder. Alla produkter genomgår dermatologisk testning och innehåller ingen alkohol, för alla användares trygghet och hudhälsas skull. Vi levererar våra produkter inom goda tidsramar. Du kan räkna med vårt bidrag till din säkerhet.

 1. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Österrike

  Vi erbjuder ett stort produktsortiment av olika oljor, smörjmedel, kemiska produkter för vinterbruk och diverse produkter för underhåll, rengöring och tillverkning inom flera olika industrisegment. Vi bygger vidare på flera decennier av erfarenhet av försäljning, forskning och produktutveckling. Ett av de viktigaste fundamenten för våra framgångar är våra engagerade och välutbildade medarbetare. 3 000 pallplatser i ett lager på 5 000 m2 bildar de logistiska ramarna för vårt mångsidiga utbud som vi till största delen levererar med vår egen fordonspark. 3 miljoner liter når köpare till 17 länder. Ett tullfritt lager ger stamkunder ytterligare fördelar. För snabb och effektiv hantering av kundernas beställningar använder vi automatiska tappningsstationer. Flera olika påfyllningsstationer möjliggör OEM-tappning i olika typer av kärl, från 1-litersflaskor till fat på 208 liter.

 2. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverantör industrisalt, tösalt för vägarbete och alla andra slags salt.

 3. Y JOSAMI

  Spanien

  Företaget Y JOSAMI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rengöring och underhåll - Produkter. Företaget är även verksamt inom Tvättmedel för hushåll, Rengöringsmedel för hushåll, flytande rengöringsmedel, Rengöringsprodukter, Tvättmedel för hushåll, och Rengöringsmedel för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Alaquàs-Valencia, Spanien.

 4. TURKKIM CHEMISTRY PHARMACEUTICAL HEALTH PRODUCTS

  Turkiet

  Företaget TURKKIM CHEMISTRY PHARMACEUTICAL HEALTH PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Produkter för husrengöring. Företaget är även verksamt inom rengöringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. PROMANET HYGIENE PRODUCTS

  Belgien

  Företaget PROMANET HYGIENE PRODUCTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rengöring och underhåll - Produkter. Företaget är även verksamt inom rengöringsprodukter, desinficeringsprodukter, rengöringsvagnar, och automatiska doseringssystem. Företagets huvudkontor finns i Marche En Famenne, Belgien.

 6. WECS.EU

  Österrike

  Företaget WECS.EU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tillbehör för skrivare. Företaget är även verksamt inom papper, övervakningskameror med video, kablar i optiska fibrer, och Rengöringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Reichersberg, Österrike.

 7. MX WHOLESALE

  Förenade kungariket

  Företaget MX WHOLESALE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av förlagsprodukter. Företaget är även verksamt inom Toalettillbehör, Camping - Produkter, Trädgårdsutrustning, Toalettillbehör, rengöringsprodukter, Camping - Produkter, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Southampton, Förenade kungariket.

 8. MDH MAR DE HIGIENE

  Spanien

  Företaget MDH MAR DE HIGIENE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potrebščine za restavracije. Företaget är även verksamt inom Potrebščine za bare, rengöringsprodukter, bordsservetter i papper och cellulosa, emballage i bleckplåt, och Potrebščine za bare. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 9. COMERCIAL ARDELY, S.A.

  Spanien

  Företaget COMERCIAL ARDELY, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rengöring och underhåll - Produkter. Företaget är även verksamt inom industriella tvättmaskiner, industrihygien, och rengöringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 10. CLEENOL GROUP LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CLEENOL GROUP LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsmedel och tvål för industriellt och yrkesmässigt bruk. Företaget är även verksamt inom Rengöringsprodukter, tillverkare av ekologiskt rengöringsmedel för industrin, badrumsprodukter och personlig hygien, och serie ekologiska rengöringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Banbury, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Rengöringsprodukter - Import och export

Antal resultat

321 Företag