• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ravioli

Resultat för

Ravioli - Import och export

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

 2. SAS PINJA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS PINJA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom djupfrysta livsmedel - produktion, och asiatiska kök. Företagets huvudkontor finns i Grigny, Frankrike.

 3. RIGHETTI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RIGHETTI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Mühlheim, Tyskland.

 4. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA PASTA DI CASA ISOARDI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom djupfryst pasta, pasta farcies djupfryst, djupfrysta livsmedel, och ravioli. Företagets huvudkontor finns i Caraglio, Italien.

 5. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italien

  Företaget FOOD VALLEY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, färsk pasta med pumpafyllning, och tortelli. Företagets huvudkontor finns i Collecchio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOSNA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MOSNA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Pasta, Tortellini, Pasta, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 2. PASTA DI MONACO GMBH

  Tyskland

  Företaget PASTA DI MONACO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom färsk grahamspasta, och garganelli med ägg. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 3. PASTIFICIO FRANCESCHI

  Italien

  Företaget PASTIFICIO FRANCESCHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom färsk fylld pasta, färsk pasta, och färsk, hantverksmässigt framställd pasta. Företagets huvudkontor finns i Viareggio, Italien.

 4. PASTAS DI CARLO S.L.

  Spanien

  Företaget PASTAS DI CARLO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, djupfrysta livsmedel - produktion, distribution livsmedelssektorn, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Pontevedra, Spanien.

 5. MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL

  Marocko

  Företaget MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom gastronomi, och såser. Företagets huvudkontor finns i Marrakech, Marocko.

 1. AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN

  Schweiz

  Företaget AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i St. Gallen, Schweiz.

 2. PASTÉ SRL

  Italien

  Företaget PASTÉ SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Ravioli, och färsk pasta. Företagets huvudkontor finns i Bra, Italien.

 1. ZINI ALIMENTARI SPA

  Italien

  Företaget ZINI ALIMENTARI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom pasta farcies djupfryst, och färsk fylld pasta. Företagets huvudkontor finns i Cesano Boscone, Italien.

 2. PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA

  Italien

  Företaget PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, färsk pasta, färsk, hantverksmässigt framställd pasta, och Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Zoppola, Italien.

 3. STREET FOOD

  Italien

  Företaget STREET FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, färsk, hantverksmässigt framställd pasta, färsk fylld pasta, och Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företagets huvudkontor finns i Marsala, Italien.

 4. PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO

  Italien

  Företaget PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, traditionella bakverk, och Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Maratea, Italien.

 5. EGYPTIAN SAUDI COMPANY

  Egypten

  Företaget EGYPTIAN SAUDI COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Albhera, Egypten.

 6. PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Pistoia, Italien.

 7. MARROCCO LUIGI

  Italien

  Företaget MARROCCO LUIGI, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Cursi, Italien.

 8. PASTIFICIO OROBICO S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO OROBICO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i San Paolo D'argon, Italien.

 1. PASTIFICIO AVESANI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO AVESANI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Bussolengo, Italien.

 2. LA LASAGNETTA

  Italien

  Företaget LA LASAGNETTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 3. ERAORA CREA IL GUSTO - ROSTICCERIA - PASTIFICIO

  Italien

  Företaget ERAORA CREA IL GUSTO - ROSTICCERIA - PASTIFICIO, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, och laboratorier för pasta med ägg. Företagets huvudkontor finns i Falconara Marittima, Italien.

 4. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Italien

  Företaget MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Casciana Terme Lari, Italien.

 5. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Osimo, Italien.

 6. PASTIFICIO GALLO NATALE & F.LLI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTIFICIO GALLO NATALE & F.LLI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Mazara Del Vallo, Italien.

 7. PRANTEDDU PRODUZIONE ALIMENTARE

  Italien

  Företaget PRANTEDDU PRODUZIONE ALIMENTARE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom pasta farcies djupfryst, och pastafabrik. Företagets huvudkontor finns i Nuoro, Italien.

 8. LA BOLOGNESE DI CASINI GIOVANNI

  Italien

  Företaget LA BOLOGNESE DI CASINI GIOVANNI, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Firenze, Italien.

 9. ARTE & PASTA S.R.L.

  Italien

  Företaget ARTE & PASTA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Boscoreale, Italien.

 10. SPANU RINA

  Italien

  Företaget SPANU RINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Canelli, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis