• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ravioli

Resultat för

Ravioli - Import och export

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

 2. PRECOFOOD S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PRECOFOOD S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta pizzor. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Livsmedelsspecialiteter, djupfrysta bageriprodukter, fryst pasta, Frysning, Ravioli, Livsmedelsspecialiteter, och food distribution. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 3. SAS PINJA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS PINJA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom djupfrysta livsmedel - produktion, och asiatiska kök. Företagets huvudkontor finns i Grigny, Frankrike.

 4. RIGHETTI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RIGHETTI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Mühlheim, Tyskland.

 5. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA PASTA DI CASA ISOARDI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom djupfryst pasta, pasta farcies djupfryst, djupfrysta livsmedel, och ravioli. Företagets huvudkontor finns i Caraglio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italien

  Företaget FOOD VALLEY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, färsk pasta med pumpafyllning, och tortelli. Företagets huvudkontor finns i Collecchio, Italien.

 2. AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN

  Schweiz

  Företaget AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i St. Gallen, Schweiz.

 3. MOSNA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MOSNA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Pasta, Tortellini, Pasta, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 4. PASTIFICIO FRANCESCHI

  Italien

  Företaget PASTIFICIO FRANCESCHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom färsk fylld pasta, färsk pasta, och färsk, hantverksmässigt framställd pasta. Företagets huvudkontor finns i Viareggio, Italien.

 5. PASTA DI MONACO GMBH

  Tyskland

  Företaget PASTA DI MONACO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom färsk grahamspasta, och garganelli med ägg. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 1. MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL

  Marocko

  Företaget MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom gastronomi, och såser. Företagets huvudkontor finns i Marrakech, Marocko.

 2. PASTAS DI CARLO S.L.

  Spanien

  Företaget PASTAS DI CARLO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, djupfrysta livsmedel - produktion, distribution livsmedelssektorn, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Pontevedra, Spanien.

 1. ZINI ALIMENTARI SPA

  Italien

  Företaget ZINI ALIMENTARI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom pasta farcies djupfryst, och färsk fylld pasta. Företagets huvudkontor finns i Cesano Boscone, Italien.

 2. PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA

  Italien

  Företaget PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, färsk pasta, färsk, hantverksmässigt framställd pasta, och Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Zoppola, Italien.

 3. PASTÉ SRL

  Italien

  Företaget PASTÉ SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Ravioli, och färsk pasta. Företagets huvudkontor finns i Bra, Italien.

 4. EGYPTIAN SAUDI COMPANY

  Egypten

  Företaget EGYPTIAN SAUDI COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Albhera, Egypten.

 5. STREET FOOD

  Italien

  Företaget STREET FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, färsk, hantverksmässigt framställd pasta, färsk fylld pasta, och Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företagets huvudkontor finns i Marsala, Italien.

 6. PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO

  Italien

  Företaget PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, traditionella bakverk, och Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Maratea, Italien.

 7. ERAORA CREA IL GUSTO - ROSTICCERIA - PASTIFICIO

  Italien

  Företaget ERAORA CREA IL GUSTO - ROSTICCERIA - PASTIFICIO, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom pastafabrik, och laboratorier för pasta med ägg. Företagets huvudkontor finns i Falconara Marittima, Italien.

 8. AICHNER MARTIN

  Italien

  Företaget AICHNER MARTIN, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Castelrotto, Italien.

 1. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Italien

  Företaget INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Mussolente, Italien.

 2. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Italien

  Företaget OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Sori, Italien.

 3. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Italien

  Företaget ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Villafranca Di Verona, Italien.

 4. PANARESE DOMENICA

  Italien

  Företaget PANARESE DOMENICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Ravioli, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, och Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Maglie, Italien.

 5. PASTA IRIS S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTA IRIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Fano, Italien.

 6. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Italien

  Företaget LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Fabriano, Italien.

 7. TUGO FOOD SYSTEMS

  Förenade kungariket

  Företaget TUGO FOOD SYSTEMS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företagets huvudkontor finns i Banbury, Förenade kungariket.

 8. KARIERAP

  Ukraina

  Företaget KARIERAP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom makaroner, och konditorivaror. Företagets huvudkontor finns i Simferopol, Ukraina.

 9. PASTA NARDI S.R.L.

  Italien

  Företaget PASTA NARDI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Ravioli, Tortellini, Ravioli, och Tortellini. Företagets huvudkontor finns i Montirone, Italien.

 10. PRANTEDDU PRODUZIONE ALIMENTARE

  Italien

  Företaget PRANTEDDU PRODUZIONE ALIMENTARE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ravioli. Företaget är även verksamt inom pasta farcies djupfryst, och pastafabrik. Företagets huvudkontor finns i Nuoro, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis