• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rörarbeten

Resultat för

Rörarbeten - Import och export

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rätt kurvor på rätt plats – det utmärker Mobitec. Från manuella rörböjare till automatiserade tillverkningsceller: i vår huvudanläggning i sydvästra Tyskland producerar vi med böjningsteknik av högsta klass. Och detta i modulär form. I sista hand handlar allting för oss om de individuella behoven hos våra kunder. Vi levererar högteknologiska maskinkoncept med exakt passform till dig, så att du kan få optimala resultat utan överansträngning. Rakt på målet genom krökningsmetoder som blivit uppskattade världen över. Vi har en helhetssyn på kunden: Vi vill att du ska bli fullständigt nöjd. Förutom sofistikerad teknik får du hos oss naturligtvis även exakta mätprotokoll, verktyg av högsta kvalitet, goda och individuellt utformade råd samt kompetent service 24 timmar om dygnet. Kanske ingen självklarhet. Men just detta är filosofin hos Mobitec.

 2. FRIEDRICH LEY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICH LEY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 3. COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, grindar, Rörarbeten, bearbetning i rostfritt stål, portar av smidesjärn, svetsning tig, svetsning av metaller, markiser, och bearbetning av plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Sarno, Italien.

 4. BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Leutenbach, Tyskland.

 5. IMI-TECH GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget IMI-TECH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Weesen, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH

  Tyskland

  Er partner för mångfaldiga lösningar inom verksamhetsområdet korrugerade rör. WPS – Water Pipe System GmbH etablerades den 2011-01-13 i Vechta. Produktions- och distributionsanläggningen ligger i Rain am Lech / Bayern. WPS producerar korrugerade rörsystem enligt bästa praxis inom korrugerad konstruktion. Vårt sortiment omfattar: dräneringsrör, infiltreringsrör, rör för dränering av regnvatten, avloppsrör och skyddsrör samt många andra lösningar. Med våra WPS-rör erbjuder vi en nyskapande approach för att lösa vattenrelaterade problem som uppstår på grund av snabb tillväxt av världens befolkning och som en följd av global uppvärmning. Med utgångspunkt i våra medarbetares årtionden av erfarenhet inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av smarta rörsystem kan vi nu erbjuda våra kunder skräddarsydda tjänster inom allt som gäller rör.

 2. KOVONAX

  Tjeckiska republiken

  Företaget KOVONAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom Tillverkare av möbelserier, medicinska artiklar, sjukhusinredning, och skåp, sängar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Bystrice Pod Hostynem, Tjeckiska republiken.

 3. EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Tyskland

  Företaget EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 4. DIETRICH INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

  Företaget DIETRICH INDUSTRIETECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Norderstedt, Tyskland.

 5. SCHMITTERGROUP GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHMITTERGROUP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom Rörkrörkar av rostfritt stål, svetsning med laser, och Böjning av rör. Företagets huvudkontor finns i Thüngen, Tyskland.

 1. DICO ROHR- & KANALSERVICE

  Tyskland

  Företaget DICO ROHR- & KANALSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom rensning av rör, och täthetskontroll av rörledningar. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 2. W. FREI AG KLINGNAU

  Schweiz

  Företaget W. FREI AG KLINGNAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Klingnau, Schweiz.

 1. KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH

  Österrike

  Företaget KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Linz, Österrike.

 2. ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES

  Luxemburg

  Företaget ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Rörarbeten, rörformiga byggställningar, montering av rörstrukturer, och anläggning varuhissar. Företagets huvudkontor finns i Redange, Luxemburg.

 3. D.G.CARPENTERIA SRL

  Italien

  Företaget D.G.CARPENTERIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom metallbalkoner för byggnation, säkerhetsgaller, och bearbetning av detaljer i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Rho, Italien.

 4. SATENE

  Frankrike

  Företaget SATENE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Jordbruksprodukter, Rörarbeten, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i La Chatre, Frankrike.

 5. ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH

  Polen

  Företaget ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Dammextraktionsinstallationer och utrustning. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, dammavskiljarpatron, tekniska konsulter, ventilation och klimatstyrning, silos, och Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Końskie, Polen.

 6. VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

  Belgien

  Företaget VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom Valsat handelsstål, ventiler, och balk. Företagets huvudkontor finns i Vilvoorde, Belgien.

 7. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  Företaget STEELWORKSOLUTIONS.LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Metallarbeten för skepp, svetsning, tunga metallstommar, Rörarbeten, och Metallarbeten för skepp. Företagets huvudkontor finns i St Julian's, Malta.

 8. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Tyskland

  Företaget ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Vattenutvinning - system och utrustning, Atombombsskyddsrum - Byggnad, Grävning - Arbeten, Rörarbeten, Vattenutvinning - system och utrustning, Atombombsskyddsrum - Byggnad, och Grävning - Arbeten. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

 1. MACONS REY

  Spanien

  Företaget MACONS REY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom Varuhissar och hissar för byggplatser, rörformiga byggställningar, Varuhissar och hissar för byggplatser, och stöttor. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenien

  Företaget MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Rostfritt stål, Aluminium och legeringar, Rörarbeten, Rostfritt stål, och Aluminium och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Senovo, Slovenien.

 3. ENGELS GMBH

  Tyskland

  Företaget ENGELS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Industriella ugnar och skorstenar, Industriella skorstenar, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Rörarbeten, Industriella ugnar och skorstenar, Industriella skorstenar, och Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 4. VENTURIA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget VENTURIA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom Dammextraktionsinstallationer och utrustning, Luftfiltreringsutrustning, Återanvändning av industriskrot, Plåt och rör, Dammextraktionsinstallationer och utrustning, Luftfiltreringsutrustning, Återanvändning av industriskrot, och Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Bohinjska Bistrica, Slovenien.

 5. APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG

  Tyskland

  Företaget APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Metalltorn, Rörarbeten, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Metalltorn, och Rörarbeten. Företagets huvudkontor finns i Burg, Tyskland.

 6. HUSSON INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget HUSSON INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom lekplatsartiklar av järn, och lekplats. Företagets huvudkontor finns i LAPOUTROIE, Frankrike.

 7. RAW IRON DESIGN

  Danmark

  Företaget RAW IRON DESIGN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom utställningsartiklar för kläder, inredning butiker, inredning av mässor, och Utformning och uppställning av stånd. Företagets huvudkontor finns i Ryomgaard, Danmark.

 8. FABER ART CARPENTERIA

  Italien

  Företaget FABER ART CARPENTERIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörarbeten. Företaget är även verksamt inom upphängda möbler av järn, balustrad järn, och gallerluckor. Företagets huvudkontor finns i Città Sant Angelo, Italien.

 9. IMPACT INDUSTRY BRNO A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget IMPACT INDUSTRY BRNO A.S., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Aluminiumkonstruktioner, Plåtar - Industriell bearbetning, Rörarbeten, Aluminiumkonstruktioner, och Plåtar - Industriell bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rosice U Brna , Tjeckiska republiken.

 10. IBB - INDUSTRIEBAU & BERATUNGS GMBH

  Tyskland

  Företaget IBB - INDUSTRIEBAU & BERATUNGS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rörarbeten, Optiska fibrer, Rörarbeten, och Optiska fibrer. Företagets huvudkontor finns i Büttstedt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis