• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rör och rörsystem i titan

Resultat för

Rör och rörsystem i titan - Import och export

 1. TITANIUM METALS (UK) LIMITED

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Titan är en stark metal med låg densitet och hög korrosionstålighet. Titan kan svetsas, maskinbearbetas och formas på samma sätt som andra sorters stål. Titan har en smältpunkt på 1 668°C - högre än stål, samtidigt som det väger nära hälften så mycket som rostfritt stål. Tack vare oslagbar styrka och rosttåliga egenskaper har titan blivit favoritmetallen hos ingenjörer inom luftkraft, petrokemi och läkemedelsindustrin. Titanens höga styrka låter ingenjörer använda tunnare material. Det sparar på materialkostnader och fraktavgifter. Titan används inom luftkraft för motorer och ramverk, inom fordon, petrokemi, medicinska implantat, oljeborrning till havs, avsaltningsanläggningar, pappers- och pappersmassefabriker och värmeväxlare (rör och kompakt), för att nämna ett fåtal användningsområden. Titan har funnit vägen in på din lokala shoppinggata genom att bli populär hos kunder som köper glasögonskalmar, solglasögon, armbandsur och smycken.

 2. ARA-T ADVANCE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ARA-T Advance GmbH är er kunniga partner för uppdragstillverkning av alla sorters specialmaterial. Vi levererar halvfabrikat, färdiga delar enligt ritning och erbjuder även diverse metallbearbetning såsom sand- och pressgjutning. Sedan 2005 levererar vi till internationella kunder i små eller stora mängder delvis tillgängligt direkt från vårt lager i Dinslaken. Vi tillverkar enligt nationella och internationella standarder såsom DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM och AMS. Kontakta oss så ger vi dig ett passande erbjudande. Uppdragstillverkning: titan (halvfabrikat, komponenter, folie, rundstång, tråd, skruvar, muttrar, Ti-AMS 4911, tantal, zirkonium, niob, volfram, molybden, koppar, nickel, rostfritt stål, legeringar, sinterlegeringar

 3. INTERALLOY GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Interalloy med huvudkontor i schweiziska Schinznach-Bad levererar precisionsrör för många typer av specialapplikationer. Ett brett produktsortiment och möjlighet att beställa en lång rad specialtillverkade produkter, i kombination med stort kunnande och lång erfarenhet gör att vi är en tillförlitlig och flexibel partner som tillgodoser de specifika krav som handel och industri ställer. I egenskap av lagerhållare för era ramavtal tillverkar vi monteringsfärdiga delar med kort varsel. Idag är Interalloy en av de ledande leverantörerna av precisionsrör för specialbehov och tillverkar dessutom färdiga rördelar. Genom ett kontinuerligt innovationsarbete driver vi utvecklingen vidare. Sedan i oktober 2015 finns Interalloy även representerat inom EU: s gränser genom en egen tillverknings- och logistikanläggning i österrikiska Hörbranz. Det ger våra kunder smidigare åtkomst till EU-marknaden.

 4. TITANEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TITANEX GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Gunningen, Tyskland.

 5. GAB TITAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GAB TITAN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 2. ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom CNC turned titanium parts, och nickel. Företagets huvudkontor finns i Rostock, Tyskland.

 3. DELTA METAL

  Frankrike

  DELTA METAL är specialiserat på inköp och försäljning av kopparlegeringar, specialbrons, volfram, molybden och titan. Vi har också kapacitet att tillverka delar enligt ritning samt stora centrifugerade kronor på omkring 2, 5 m i diameter. Vårt sortiment består av över 50 varianter, bland annat följande: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si, osv… Vi är experter på kopparlegeringar och specialbrons upp till 420HB, och har kunnat utveckla vår verksamhet i Europa, där vi är verksamma inom alla industrisektorer och sektorer för underleverantörer, exempelvis vapen, marinen, stålindustri, bilindustri, mekanik, formsprutning av plast, sprutpressning med mera. Vår försäljningsavdelning lyssnar på er och möter era behov med korta tidsfrister under hela året.

 4. TITANEX GMBH

  Schweiz

  Vi har sedan 1997 ägnat oss åt titan, tantal, niob, volfram, volframkoppar, molybden och andra specialmaterial. Anodurit(R) står sedan 2011 för den senaste anodiseringstekniken för titan, tantal och niob. Håller formen, ej sandblästrade, står emot korrosion, utmärkta friktionsegenskaper. Tantalmarkörer för implantat, monteringsfärdiga delar av tantal, volfram, volframkoppar, molybden och titan. För medicinteknik, flyg- och rymdindustrin, kemi- och läkemedelsindustrin. Anskaffning av varor i USA och sedan 2001 i Kina. Full kontroll tack vare årliga revisioner direkt på plats i fabrikerna. Medtec Europe Stuttgart, Swisstech Basel, Oberflächen und Schichten Stuttgart , IDS Köln – mässor där ni kan träffa oss för en pratstund.

 5. DUISBURG TUBES PRODUCTION AG

  Tyskland

  Sedan mer än 50 år utvecklar och tillverkar vi precisionsrör av zirkonium-, titan- och nickelbaserade legeringar för användning inom krävande branscher och en lång rad olika specialtillämpningar. Totalt förfogar vi över mer än 16 000 m² under tak där vi tillverkar, kvalitetssäkrar och sköter logistiken för våra produkter. Till vår hjälp har vi drygt 150 duktiga medarbetare. Vårt team av erfarna ingenjörer och tekniker gör allt för att tillgodose kundernas önskemål.

 1. ELECTROVEK-STEEL

  Ukraina

  Electrovek-Steel är en stor återförsäljare och handlare av rostfritt stål och titan, olika sällsynta jordartsmetaller, eldfasta metaller (W, Mo, Ta, Nb), särskilt nickelbaserade legeringar och kopparbaserade legeringar(mässing, brons), babbitt, termoelement och värmeelement. Standardform av MetalRoll (platt, lång, draget) kan erbjudas liksom smidda maskinbearbetade stycken och delar för din specifika order.

 2. INTERALLOY AG

  Schweiz

  Företaget INTERALLOY AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom rör i rostfritt stål, precisionsrör av stål, Böjning av rör, och Rörkrökar. Företagets huvudkontor finns i Schinznach-Bad, Schweiz.

 1. KIND MATERIALS GMBH

  Tyskland

  Företaget KIND MATERIALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Lindlar, Tyskland.

 2. BERTOLD OBERLE OHG

  Tyskland

  Företaget BERTOLD OBERLE OHG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Kämpfelbach, Tyskland.

 3. TW METALS FRANCE

  Frankrike

  Företaget TW METALS FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i rostfritt stål, och Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Saint AY, Frankrike.

 4. BASISMETALL GMBH

  Tyskland

  Företaget BASISMETALL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom titan och legeringar, Titanplåt, Titanplatta, och titanlegering. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 5. TITANIUM SERVICES FRANCE SAS

  Frankrike

  Företaget TITANIUM SERVICES FRANCE SAS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom Titanskruv, titan och legeringar, titanplåt, och Titanstänger. Företagets huvudkontor finns i Vourles, Frankrike.

 6. STABTEC GMBH

  Italien

  Företaget STABTEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, specialstål, standardstål, Titanstång, Titanrör, och Titanskruv. Företagets huvudkontor finns i Valdagno, Italien.

 7. DE NORA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget DE NORA DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Rodenbach, Tyskland.

 8. HERMITH GMBH

  Tyskland

  Företaget HERMITH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Munich, Tyskland.

 1. TECHNALLOY, S.A.

  Spanien

  Företaget TECHNALLOY, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom Aluminium och titan för flygindustrin. Företagets huvudkontor finns i Sant Cugat Del Vallès, Spanien.

 2. TITANIUM AND NICKEL RESOURCES B.V.

  Nederländerna

  Företaget TITANIUM AND NICKEL RESOURCES B.V., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 3. AXIOS-GROUP

  Ukraina

  Företaget AXIOS-GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. TI-TRADE GROUP

  Ukraina

  Företaget TI-TRADE GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom titan i tackor. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 5. INTEG METALS LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget INTEG METALS LTD., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom kolfiberväv. Företagets huvudkontor finns i Hoxton, Förenade kungariket.

 6. SELFAN FEIN + METAL GMBH

  Tyskland

  Företaget SELFAN FEIN + METAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i titan, nickel, Rör och rörsystem i titan, zirkonium, och tantal. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 7. MOATSOS METAL TRADE

  Grekland

  Företaget MOATSOS METAL TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, och titan. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 8. TI-TEK(UK)LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TI-TEK(UK)LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom Titanstänger, och titan. Företagets huvudkontor finns i Erdington, Förenade kungariket.

 9. EMPRESA SANTA LUCIA SA

  Spanien

  Företaget EMPRESA SANTA LUCIA SA, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Nickelhaltigt stål, Rör och rörsystem i titan, Nickelhaltigt stål, och Rör och rörsystem i titan. Företagets huvudkontor finns i Bilbao, Spanien.

 10. PROFEX INTERNATIONAL

  Tyskland

  Företaget PROFEX INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i titan. Företaget är även verksamt inom rör och nät av titan, och Titanrör. Företagets huvudkontor finns i Engelskirchen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis