• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rökt och insaltad fisk

Resultat för

Rökt och insaltad fisk - Import och export

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Spanien

  SEDAN 1932, DEN BÄSTA TORSKEN FRÅN NORDHAVET. Tack vare en traditionell styckningsmetod, skapar vi specialstycken för att framställa olika rätter i vår gastronomi. Parallellt, ger denna metod oss möjligheten att anpassa styckena, typen av styckning, vikten och måtten av delarna efter våra kunders smak och krav.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanien

  Hos Linda Playa tillverkar vi och marknadsför inlagd ansjovis. Vi svarar på den nationella och internationella marknadens behov. Vi förädlar och lägger in ansjovis på hantverksmässigt sätt. Vi är etablerade i Colindres, en strategisk enklav i Kantabriska sjön.

 3. ROYAL CAVIAR

  Tyskland

  Företaget ROYAL CAVIAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom kaviar, Vildkaviar, och Kaviar från odling. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 4. SODIAL

  Belgien

  Företaget SODIAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Jumet, Belgien.

 5. NEPTUN SEAFOOD APS

  Danmark

  Företaget NEPTUN SEAFOOD APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom kommandobord. Företagets huvudkontor finns i Løgstør, Danmark.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAVIAR PETROSSIAN

  Frankrike

  Företaget CAVIAR PETROSSIAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom kaviar, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. LE MOULIN DU COUVENT

  Frankrike

  Företaget LE MOULIN DU COUVENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Descartes, Frankrike.

 3. SIMON DUTRIAUX

  Frankrike

  Företaget SIMON DUTRIAUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom skaldjurssallad. Företagets huvudkontor finns i Vendin Le Vieil, Frankrike.

 4. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, export av djupfryst fisk, fiskaffärer, Rökt och insaltad fisk, och djupfrysta produkter från havet. Företagets huvudkontor finns i Klein Meckelsen, Tyskland.

 5. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Frankrike

  Företaget EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Calais, Frankrike.

 1. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugal

  Företaget RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, Rökt och insaltad fisk, specialitet torsk, zamrznjena soljena trska, och razsoljena trska. Företagets huvudkontor finns i Torres Vedras, Portugal.

 2. LEONIDIS COMPANY

  Grekland

  Företaget LEONIDIS COMPANY, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom djupfrysta produkter från havet. Företagets huvudkontor finns i Kavala, Grekland.

 1. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italien

  Företaget TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom torsk, kummel, torskfiléer, och färdig torsk. Företagets huvudkontor finns i Mestre, Italien.

 2. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrike

  Företaget ARGIS GALAC'SEA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, Snäckor, skaldjur, Djupfrysta skaldjur, Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, och Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Lorient, Frankrike.

 3. ALBATROSS SEAFOODS

  Irland

  Företaget ALBATROSS SEAFOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom lax, rökt lax, och fisk. Företagets huvudkontor finns i Killybegs, Irland.

 4. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, öring, Rökt och insaltad fisk, abborrar, och dorad. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 5. ZALMKOERIER

  Nederländerna

  Företaget ZALMKOERIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom rökt lax, färsk fisk i parti, och förpackad lax. Företagets huvudkontor finns i Urk, Nederländerna.

 6. RÄUCHERZWERG

  Tyskland

  Företaget RÄUCHERZWERG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Rökt och insaltad fisk, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Fiskar, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Rökt och insaltad fisk, och Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Neufeld, Tyskland.

 7. LVIVMOREPRODUCT

  Ukraina

  Företaget LVIVMOREPRODUCT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Visable supports the Ukrainian companies, fisk och skaldjur, behandlade fiskar och fiskeprodukter, skaldjur frysta, Fiskar, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Lvov, Ukraina.

 8. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Tyskland

  Företaget JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Koknings- och rökningsanläggningar för charkuterifabriker, Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Koknings- och rökningsanläggningar för charkuterifabriker, och Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Röfingen, Tyskland.

 1. SALM INVEST GROUP

  Belgien

  Företaget SALM INVEST GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom rökt lax. Företagets huvudkontor finns i Fleurus, Belgien.

 2. JAEGER-VERSAND

  Tyskland

  Företaget JAEGER-VERSAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Koknings- och rökningsanläggningar för charkuterifabriker, Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Koknings- och rökningsanläggningar för charkuterifabriker, och Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bonefeld, Tyskland.

 3. IMPORTGROUP

  Ukraina

  Företaget IMPORTGROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Visable supports the Ukrainian companies, import, saltvattensfiskar, Snacks, saltade, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Donetsk, Ukraina.

 4. BASKCOD

  Spanien

  Företaget BASKCOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Lemona, Spanien.

 5. PREGI DI SICILIA

  Malta

  Företaget PREGI DI SICILIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Mellieha, Malta.

 6. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Vietnam

  Företaget BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom fisk och skaldjur, Tillverkare surimi, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Ho Chi Minh, Vietnam.

 7. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Nederländerna

  Företaget VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, Marinerad fisk, Djupfryst fisk, Rökt och insaltad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 8. W.KOKSPAARNDAM

  Nederländerna

  Företaget W.KOKSPAARNDAM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Raamsdonksveer, Nederländerna.

 9. SALAZONES MORENO

  Spanien

  Företaget SALAZONES MORENO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom ansjovis, och ansjovisnät. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 10. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Grekland

  Företaget VIALCO SKOURTOPOULOS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Insaltad fisk, och fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Velestino, Grekland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis