• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rödbetor

Resultat för

Rödbetor - Import och export

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Livsmedel - Import/Export, kålplantor, frukt färsk, meloner, grönsaker, och rovor. Företagets huvudkontor finns i Torres Novas, Portugal.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, färsk frukt och färska grönsaker, morötter, Rödbetor, selleri, rovor, och kardon. Företagets huvudkontor finns i Alboraya-Valencia, Spanien.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 4. VERDUYN FRANCE

  Frankrike

  Företaget VERDUYN FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Rödbetor, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, morötter, selleri, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Phalempin, Frankrike.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Frankrike

  Företaget BTG BOUTHEGOURD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i St Benoit Sur Loire, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Tyskland

  Företaget AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Får och getter, Rödbetor, Mjölkkor, Får och getter, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Mühlberg, Tyskland.

 2. PB DIALOG

  Ukraina

  Företaget PB DIALOG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, Visable supports the Ukrainian companies, morötter, Rödbetor, lök, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kakhovka, Ukraina.

 3. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Tyskland

  Företaget GUT DUMMERSTORF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Rödbetor, Nötkreatur, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Dummerstorf, Tyskland.

 4. DE WULF AGRO

  Belgien

  Företaget DE WULF AGRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Gembloux, Belgien.

 5. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, Spannmål och sädeskorn, Rödbetor, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 1. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Förenade kungariket

  Företaget J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Rödbetor, Färska ärtväxter, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Sleaford, Förenade kungariket.

 2. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget DUTCH FARMERS SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Rödbetor, Spannmål och sädeskorn, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Stargard Szczecinski, Polen.

 1. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Polen

  Företaget BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Rödbetor, Blomsterodling, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Chodow, Polen.

 2. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Ungern

  Företaget SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Rödbetor, Spannmål och sädeskorn, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Hajduszoboszlo, Ungern.

 3. STE BTG AGR I

  Frankrike

  Företaget STE BTG AGR I, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i St Benoit Sur Loire, Frankrike.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  Förenta Staterna

  Företaget CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Cixi, Förenta Staterna.

 5. GARAWOL

  Förenade kungariket

  Företaget GARAWOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 6. STJÖRNUGRÍS HF

  Island

  Företaget STJÖRNUGRÍS HF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Reykjavík, Island.

 7. S.I.D.E.SUP.

  Frankrike

 8. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Frankrike

 1. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Tyskland

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Tyskland

 3. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spanien

 4. MATROT U.K. LTD

  Förenade kungariket

 5. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Förenade kungariket

 6. LHOTE SA

  Frankrike

 7. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Danmark

 8. DANCKERT KROHN AS

  Norge

 9. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Frankrike

 10. RAF-POL

  Polen

  Produktion och försäljning av potatis och grönsaker på den europeiska marknaden, året runt. Vi erbjuder: potatis - storlekar: säckar på 45+ och 50+, om 15 eller 20 kg per pall; Kinakål - lådor på 10 eller 9, 5 kg. Storlek efter förfrågan; Vitkål - säckar på 25 kg eller stora säckar. Storlekar från 1, 5 till 3, 5 kg; Rödkål - säckar på 25 kg. Storlekar från 1 till 3 kg; Lök - säckar på 45+, om 15 eller 10 kg per pall; Rödbetor - säckar på 25 kg eller stora säckar. Storlekar från 5 till 10 cm; Savoykål - storlekar från 1 till 3 kg.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis