• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • råa vegetabiliska oljor

Resultat för

Råa vegetabiliska oljor - Import och export

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ är stolta över sin nära relation med producenter som tillverkar de varor du är ute efter. Vårt företag har etablerat samarbeten med många olika tillverkare och utvinnare över hela världen, vilket främjar pålitliga relationer som prioriterar snabba leveranser, överlägsen kvalitet på varorna samt konkurrenskraftiga priser. Bland våra välrenommerade partners återfinns bland andra AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH och andra väletablerade aktörer på världsmarknaden. Vårt mål är inte bara att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, utan även att överträffa kundernas förväntningar och se till att de är nöjda med sin helhetsupplevelse. Vårt produktsortiment inkluderar solrosolja, träpellets och bakfett av högsta kvalitet.

 2. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

  Verified by europages badge

  Företaget ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom jordnötsolja, råvaror för kosmetika, och tillverkare av naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Ouagadougou, Burkina Faso.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HILAIRE AGRI-SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, Jordbruksprodukter, vegetabiliska livsmedelsoljor, medeltunga brännoljor, frön för raps, solrosolja, och linser. Företagets huvudkontor finns i Vregny, Frankrike.

 4. CONTINENTAL FOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CONTINENTAL FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Livsmedel - Import/Export, Råa vegetabiliska oljor, Oljor, industri, specerier, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, Vegetabiliska oljor, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Villepinte, Frankrike.

 5. LOGNIB FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LOGNIB FOOD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Vegetabiliska oljor, Råa vegetabiliska oljor, solrosolja, Rafinirano sončnično olje, förpackad olivolja, oil for food use, sunflower, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Pierrefitte Sur Seine, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. YUZHNY POLYUS

  Ryssland

  Yuzhny Polyus tillverkar ätbara oljor och fetter, vegetabiliska oljor och främst raffinerad solrosolja från regionen Krasnodar Krai. Vår fabrik tillverkar följande typer av solrosolja: "Yuzhny Polyus" för stekning, med neutral smak och utan doft; premiumoljan "Krasnodar Selected" med en utsökt smak; "Live Amber" för heta rätter, såser och bakning; Stekolja i flaskor om 5 liter. Vi producerar även sammanpressade solroskakor som kosttillskott för lantbruksdjur. Den vegetabiliska oljan "Yuzhny Polyus" tillverkas av solrosfrön som testas i vårt egna laboratorium. Vi erbjuder raffinerad och deodoriserad solrosolja, direkt från tillverkaren. Oljan kommer i flaskor packade i lådor på Europapallar (EPAL), eller i tankar/containrar för järnvägs- eller vägsfrakt. Vi kan även paketera oljan i flaskor och lådor med kundens logga.

 2. CHEMSPANS GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag med tyngdpunkten på service av biodieselindustrin. Vårt fokus ligger på sourcing av diverse biprodukter från biodieselsektorn i Centraleuropa. Vi köper in produkter från den lokala och den internationella marknaden och säljer och distribuerar glycerinhaltiga varuflöden där behovet finns. Vårt intresse ligger även i försörjningen av produktionsanläggningar med alternativa råmaterial som återvunnet matfett och vegetabiliska fettsyror. Vi förser även våra kunder med katalysatorer för biodieselproduktion, som t. ex. natriummetylat.

 3. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

 4. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

 5. NÉTYVIA

  Frankrike

  Företaget NÉTYVIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Villeurbanne, Frankrike.

 1. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Tyskland

  Företaget MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Treuen Ot Eich, Tyskland.

 2. OLIVARTE SAS

  Italien

  Företaget OLIVARTE SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 1. GLOBAL OIL GROUP

  Ukraina

  Företaget GLOBAL OIL GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom solrosolja, Foderkakor, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 2. VITAL

  Rumänien

  Företaget VITAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Valnötsolja. Företagets huvudkontor finns i Dumbraveni, Rumänien.

 3. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraina

  Företaget SPC AMARANTH, LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Nikolaev, Ukraina.

 4. ETHNIKSTORE

  Frankrike

  Företaget ETHNIKSTORE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Te, kosmetika baserad på naturprodukter, kryddor, Te, och 100% natural essential oils. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL

  Ukraina

  Företaget NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Nezabudino, Ukraina.

 6. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarien

  Företaget GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Druvkärnsolja. Företagets huvudkontor finns i Plovdiv, Bulgarien.

 7. LEVIPACK LTD

  Ukraina

  Företaget LEVIPACK LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom solrosolja, Rafinirano sončnično olje, och Organiska vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 8. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanien

  Företaget OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom olivolja, extra jungfrulig, och Ekologisk olivolja. Företagets huvudkontor finns i Begijar, Spanien.

 1. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Turkiet

  Företaget KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Mugla Seydikemer, Turkiet.

 2. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Turkiet

  Företaget ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom växtextrakt, livsmedelskomplement, och naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. ALEMANICA R.L. INHABER MARKUS NEUBERT

  Tyskland

  Företaget ALEMANICA R.L. INHABER MARKUS NEUBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom livsmedelsindustrin, Skönhet - Produkter, och råvaror för läkemedelsindustri. Företagets huvudkontor finns i Bassenheim, Tyskland.

 4. ACEITAROM SAS

  Frankrike

  Företaget ACEITAROM SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Biologiska kosmetiska produkter, vegetabiliska oljor för kosmetika, Biologiska kosmetiska produkter, och aromer essenser. Företagets huvudkontor finns i Corbas, Frankrike.

 5. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraina

  Företaget PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Zhytomyr, Ukraina.

 6. SEVOA NATURALS

  Bulgarien

  Företaget SEVOA NATURALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biologiska kosmetiska produkter. Företaget är även verksamt inom aromatiska växter, Råa vegetabiliska oljor, Oljeväxter, Extrakt för läkemedelspreparat, aromatiska växter, Råa vegetabiliska oljor, Oljeväxter, och Extrakt för läkemedelspreparat. Företagets huvudkontor finns i Stara Zagora, Bulgarien.

 7. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraina

  Företaget PROMTEKHAGROTORG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom sojafrön, och sojaolja. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhya, Ukraina.

 8. AGROPRODUKT LLC

  Vitryssland

  Företaget AGROPRODUKT LLC, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, vegetabiliska oljor, Foderkakor, Vegetabiliska oljor, och anläggningar och utrustningar för raffinering av vegetabiliska matoljor och matfetter. Företagets huvudkontor finns i Brest, Vitryssland.

 9. TERRACHANVRE

  Frankrike

  Företaget TERRACHANVRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Quistinic, Frankrike.

 10. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkiet

  Företaget LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Råa vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Druvkärneolja, och kallpressning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Råa vegetabiliska oljor - Import och export

Antal resultat

417 Företag