• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • råa vegetabiliska oljor

Resultat för

Råa vegetabiliska oljor - Import och export

 1. UNITED SPICES, LTD

  Ryssland

  Vi har de bästa villkoren och priserna för hela vårt produktsortiment, från kokosnötter till kosmetika. Med en bred intressebas - från tillverkning och försäljning av kryddor till kokosnötter och professionell kosmetika - har vi en stabil position på EaEU-marknaden. Vårt nära samarbete med Sri Lankas ambassad gör att vi kan plocka ut de bästa tillverkarna av kokosprodukter, förstärker våra samarbeten och skapar en synergisk effekt. Vi är en känd importör av specifika varor från Sri Lanka. Långsiktiga kontrakt med leverantörer av råmaterial och -varor gör att vi kan skapa produkter av mycket hög kvalitet. Våra varumärken: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! ". Vi kan ta fram egna märken åt dig, för produkttyper som: 1. Kokosmjölk 5-22 % fett 2. Kokosmjöl, socker, flarn 3. Kokossyrup 4. Kokosvinäger 5. Aminosås, kokos 6. Kondencerad kokosmjölk och kokosvispgrädde, 30 % fett. Professionell kosmetika

 2. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

 3. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

 4. LOGNIB FOOD

  Frankrike

 5. YUZHNY POLYUS

  Ryssland

  Yuzhny Polyus tillverkar ätbara oljor och fetter, vegetabiliska oljor och främst raffinerad solrosolja från regionen Krasnodar Krai. Vår fabrik tillverkar följande typer av solrosolja: "Yuzhny Polyus" för stekning, med neutral smak och utan doft; premiumoljan "Krasnodar Selected" med en utsökt smak; "Live Amber" för heta rätter, såser och bakning; Stekolja i flaskor om 5 liter. Vi producerar även sammanpressade solroskakor som kosttillskott för lantbruksdjur. Den vegetabiliska oljan "Yuzhny Polyus" tillverkas av solrosfrön som testas i vårt egna laboratorium. Vi erbjuder raffinerad och deodoriserad solrosolja, direkt från tillverkaren. Oljan kommer i flaskor packade i lådor på Europapallar (EPAL), eller i tankar/containrar för järnvägs- eller vägsfrakt. Vi kan även paketera oljan i flaskor och lådor med kundens logga.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHEMSPANS GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag med tyngdpunkten på service av biodieselindustrin. Vårt fokus ligger på sourcing av diverse biprodukter från biodieselsektorn i Centraleuropa. Vi köper in produkter från den lokala och den internationella marknaden och säljer och distribuerar glycerinhaltiga varuflöden där behovet finns. Vårt intresse ligger även i försörjningen av produktionsanläggningar med alternativa råmaterial som återvunnet matfett och vegetabiliska fettsyror. Vi förser även våra kunder med katalysatorer för biodieselproduktion, som t. ex. natriummetylat.

 2. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

 3. DOMAINE DE LA LIEUTENANTE

  Frankrike

  På familjens egendom sträcker sig vår olivodling på ett 48 hektar stort område och 13 000 olivträd har planterats i generationer. Vi odlar fyra olika sorter med beteckningen Appellation från Vallée des Baux de Provence: Grossane, Salonenque, Béruguette och Verdale från Bouches-du-Rhône. Vår olivolja "la lieutenante" är som en färskpressad juice som rinner ur olivmassan, kallpressad i november, i en helt mekanisk process, utan raffinering och helt fri från tillsatser. Framställningen kommer uteslutande från frukt som är handplockade från våra olivlundar, en olivolja från "Domaine", som lagras av oss och buteljeras efter hand som beställningarna kommer in.

 4. NÉTYVIA

  Frankrike

 5. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Tyskland

 1. OLIVARTE SAS

  Italien

 2. VITAL

  Rumänien

 1. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraina

 2. ETHNIKSTORE

  Frankrike

 3. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarien

 4. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanien

 5. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Turkiet

 6. EXXENZE.COM

  Schweiz

 7. DISTILLERIE BLEU PROVENCE

  Frankrike

 8. TERRACHANVRE

  Frankrike

 1. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraina

 2. AGROPRODUKT LLC

  Vitryssland

 3. NUTEX

  Ukraina

 4. BE ARTISAN

  Marocko

 5. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkiet

 6. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

 7. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Turkiet

 8. ACEITAROM SAS

  Frankrike

 9. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraina

 10. NOPAL TUNISIE SA

  Tunisien

Filter

Resultat för

Råa vegetabiliska oljor - Import och export

Antal resultat

417 företag