• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • råa vegetabiliska oljor

Resultat för

Råa vegetabiliska oljor - Import och export

 1. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

 2. CONTINENTAL FOODS

  Frankrike

 3. LOGNIB FOOD

  Frankrike

 4. YUZHNY POLYUS

  Ryssland

  Yuzhny Polyus tillverkar ätbara oljor och fetter, vegetabiliska oljor och främst raffinerad solrosolja från regionen Krasnodar Krai. Vår fabrik tillverkar följande typer av solrosolja: "Yuzhny Polyus" för stekning, med neutral smak och utan doft; premiumoljan "Krasnodar Selected" med en utsökt smak; "Live Amber" för heta rätter, såser och bakning; Stekolja i flaskor om 5 liter. Vi producerar även sammanpressade solroskakor som kosttillskott för lantbruksdjur. Den vegetabiliska oljan "Yuzhny Polyus" tillverkas av solrosfrön som testas i vårt egna laboratorium. Vi erbjuder raffinerad och deodoriserad solrosolja, direkt från tillverkaren. Oljan kommer i flaskor packade i lådor på Europapallar (EPAL), eller i tankar/containrar för järnvägs- eller vägsfrakt. Vi kan även paketera oljan i flaskor och lådor med kundens logga.

 5. CHEMSPANS GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag med tyngdpunkten på service av biodieselindustrin. Vårt fokus ligger på sourcing av diverse biprodukter från biodieselsektorn i Centraleuropa. Vi köper in produkter från den lokala och den internationella marknaden och säljer och distribuerar glycerinhaltiga varuflöden där behovet finns. Vårt intresse ligger även i försörjningen av produktionsanläggningar med alternativa råmaterial som återvunnet matfett och vegetabiliska fettsyror. Vi förser även våra kunder med katalysatorer för biodieselproduktion, som t. ex. natriummetylat.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

 2. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

 3. NÉTYVIA

  Frankrike

 4. OLIVARTE SAS

  Italien

 5. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Tyskland

 1. VITAL

  Rumänien

 2. NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL

  Ukraina

 1. ETHNIKSTORE

  Frankrike

 2. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraina

 3. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgarien

 4. LEVIPACK LTD

  Ukraina

 5. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanien

 6. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkiet

 7. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

 8. EXXENZE.COM

  Schweiz

 1. AGROPRODUKT LLC

  Vitryssland

 2. NUTEX

  Ukraina

 3. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Turkiet

 4. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukraina

 5. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraina

 6. NOPAL TUNISIE SA

  Tunisien

 7. ACEITAROM SAS

  Frankrike

 8. TERRACHANVRE

  Frankrike

 9. BE ARTISAN

  Marocko

 10. AGRO TRADE AGENCY

  Polen