• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rätlinjiga klingor

Resultat för

Rätlinjiga klingor - Import och export

 1. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRO COUPE INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Rätlinjiga klingor, Cirkelblad, Industriella knivar, blad för skärning av plastfilmer, blad för skärning av slipande artiklar, blad för hackning, kolhaltiga blad, rakblad, och klingor för grönsaksskärning. Företagets huvudkontor finns i Roissy En Brie, Frankrike.

 3. ECO-WOOD LLC

  Ryssland

  ECO-Wood är ett företag med en miljöorienterad filosofi. Företaget har en egen tillverkning av miljövänliga engångsartiklar för dukning av björkfanér, utan kemikalier eller lim. Bara trä. ECO-Wood hjälper företag att vara miljömedvetna. Vi följer marknadstrender och är redo att justera verksamheten för att möta kraven från internationella samatbetspartners, och kraven från specifika länder. Våra produkter innehar ett internationellt FSC-certifikat. Det innebär att produkterna är tillverkade av råmaterial från skogar där förvaltningen har blivit certifierad. Skogsägarna och skogsförvaltarna har då genomgått FSC-certifiering för att bevisa att skogarna är ansvarsfullt förvaltade. Ett huvudkrav är leveranskedjans konsekvens, från skogen till kunden. Det förhindrar virke med okänt ursprung, så som olagligt virke, från att komma in i produktionskedjan.

 4. Başkurt Makina

  Turkiet

  Företaget Başkurt Makina, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rätlinjiga klingor. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Förpackning, Cirkelblad, Industriella knivar, Förpackning, Cirkelblad, och slipning av blad. Företagets huvudkontor finns i İstanbul, Turkiet.

 5. ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI

  Turkiet

  Företaget ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rätlinjiga klingor. Företaget är även verksamt inom jaktknivar, köksknivar, Knivar, och fällknivar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KADUR

  Spanien

  Företaget KADUR, som är verksamt inom sektorn för Klingor för skärapparater. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Rätlinjiga klingor, Industriella klingor och knivar, Industriella knivar, Rätlinjiga klingor, Industriella klingor och knivar, och klingor. Företagets huvudkontor finns i Castellar Del Vallès - Barcelona, Spanien.

 2. O.E.G. SRL

  Italien

  Företaget O.E.G. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rätlinjiga klingor. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, runda blad, Industriella klingor och knivar, och tandade blad. Företagets huvudkontor finns i Seveso, Italien.

 3. TASEF

  Belgien

  Företaget TASEF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Rätlinjiga klingor, CNC-fräsning, Rätlinjiga klingor, och Knivar till rivkvarnar. Företagets huvudkontor finns i Dendermonde, Belgien.

 4. ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO

  Turkiet

  Företaget ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rätlinjiga klingor. Företaget är även verksamt inom köksknivar. Företagets huvudkontor finns i Yozgat Merkez, Turkiet.

 5. CARNEVALI S.R.L.

  Italien

 1. 'LAV.EL.GOMMA' SRL

  Italien

 2. TEMNO S.R.L.

  Italien

  Företaget TEMNO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom rätlinjiga blad, och skärmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Settimo Milanese, Italien.