• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pulvermjölk och kondenserad mjölk

Resultat för

Pulvermjölk och kondenserad mjölk - Import och export

 1. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Frankrike

  Lactalis Nutrition Sante är en enhet som tillhör den franska koncernen LACTALIS som är världsledande på mejeriprodukter. Denna avdelning är bl.a. specialiserad på spädbarnsnäring som t.ex. modersmjölkersättning, deras flaggskeppsprodukt, som framställs i en av de största mjölkproducerande regionerna i Frankrike. Lactalis Nutrition Sante är kända för sina märken som Picot och Celia och har samtidigt utvecklat en verksamhet ägnad åt BtoB (Business to Business). Tack vare ett brett sortiment spädbarnsmjölker (flytande eller i pulver) kan vi erbjuda lösningar som är anpassade till era och marknadens förväntningar. Utöver spädbarnsnäring, ställer vi vår expertis inom klinisk näring till er tjänst med ett brett sortiment produkter specifikt framtagna för att åtgärda undernäring. Lactalis Nutrition Santes flexibilitet och utbud av kundanpassade tjänster gör dem till en ideal partner för att utveckla er verksamhet på näringsmarknaden i världen.

 2. REGILAIT

  Frankrike

  Régilait, grundat för 60 års sedan, är marknadsledande på mjölk i pulverform och en viktig aktör på marknaderna för kondenserad mjölk och barnmjölk. Régilait är verksamt i över 60 länder. Régilait säljer också söta drycker och bredbara smörgåspålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade franska producenter som är passionerade av sitt yrke.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Belgien

  Dano Food är ett betrott belgiskt livsmedelsföretag som specialiserar sig på att exportera jordbruksbaserade råvaror. Vi uppfyller exportbehoven hos en global kundkrets i Asien, Afrika, Europa och Nordamerika. Danos ledning utnyttjar sin omfattande erfarenhet inom internationell export för att omvandla köparnas behov i perfekt matchande exportlösningar. Vår personal för kundkontakt har utmärkt sig i liknande miljöer och har god kunskap om landsspecifika behov.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 5. DARRIAH COMPANY

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GEBAS GMBH

  Tyskland

 2. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

  Tyskland

 3. JOHANN KONRAD LANDGRAF KG

  Tyskland

 4. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

  Tyskland

 5. ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC

  Ukraina

 1. BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS

  Australien

 2. INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L

  Spanien

 1. PIERMEN

  Nederländerna

 2. TAM STERN GMBH

  Österrike

 3. ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O.

  Polen

 4. SCHNIEDERS GMBH

  Tyskland

 5. ECOSUR AMERICA

  Panama

 6. DAIRYCO LLC

  Ukraina

 7. FOOD NORD INGREDIENTS APS

  Danmark

 8. FASSKA

  Belgien

 1. PSD NETWORK LTD

  Förenade kungariket

 2. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Tyskland

 3. SAPLI SOLUTIONS

  Spanien

 4. REVALA LTD

  Estland

 5. UNIONPLUS SRL

  Italien

 6. BLÜEMLISBERG AG

  Schweiz

 7. POLINDUS SP. Z O.O PRODUCENT WYROBOW MLECZARSKICH

  Polen

 8. LLC COMPANY IMPEX

  Ukraina

 9. PERSONAL

  Malesien

 10. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

  Tyskland