• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pulvermjölk och kondenserad mjölk

Resultat för

Pulvermjölk och kondenserad mjölk - Import och export

 1. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  Belgien

  Verified by europages badge

  Haitonal särskiljer sig som företag specialiserat på internationell försäljning av mejeriprodukter, som etablerar sitt rykte som referens inom leveransen av flytande mjölk, mjölkpulver och vasslepulver. Vårt osvikliga engagemang är att garantera och leverera enastående produkter, som endast kommer från europeiska bondgårdar beryktade för deras oöverträffade expertkunskap i fråga om mjölkproduktion, samtidigt som vi förblir överkomliga för alla budgetar. Milkonal, en pulvermjölk som överskrider gränserna för att erbjuda en oöverträffad mjölkupplevelse över världen. Vårt märke förkroppsligar höjden av kvalitet inom mjölkpulver och håller på att bli en världsreferens inom denna kategori av mejeriprodukter. Varje partikel av mjölkpulver från Milkonal är en kompromisslös symbol för kvalitet. Vår tillverkningsprocess har noggrant utvecklats för att tillvarata mjölkens naturliga renhet och rikedom vid förädlingen till pulver. Vi utför en noggrann selektering av de bästa mjölkingredienserna och håller stränga kontroll- och kvalitetsstandarder för att garantera att varje produktparti blir oklanderligt.

 2. REGILAIT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Régilait, grundat för 60 års sedan, är marknadsledande på mjölk i pulverform och en viktig aktör på marknaderna för kondenserad mjölk och barnmjölk. Régilait är verksamt i över 60 länder. Régilait säljer också söta drycker och bredbara smörgåspålägg. Régilait är ett dotterbolag till de två största franska mejerikooperativen (Laïta och Sodiaal) som samlar in mjölk från mer än 14 000 engagerade franska producenter som är passionerade av sitt yrke.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Belgien

  Verified by europages badge

  Dano Food är ett betrott belgiskt livsmedelsföretag som specialiserar sig på att exportera jordbruksbaserade råvaror. Vi uppfyller exportbehoven hos en global kundkrets i Asien, Afrika, Europa och Nordamerika. Danos ledning utnyttjar sin omfattande erfarenhet inom internationell export för att omvandla köparnas behov i perfekt matchande exportlösningar. Vår personal för kundkontakt har utmärkt sig i liknande miljöer och har god kunskap om landsspecifika behov.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 5. GEBAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEBAS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Bergheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Frankrike

  Lactalis Nutrition Sante är en enhet som tillhör den franska koncernen LACTALIS som är världsledande på mejeriprodukter. Denna avdelning är bl.a. specialiserad på spädbarnsnäring som t.ex. modersmjölkersättning, deras flaggskeppsprodukt, som framställs i en av de största mjölkproducerande regionerna i Frankrike. Lactalis Nutrition Sante är kända för sina märken som Picot och Celia och har samtidigt utvecklat en verksamhet ägnad åt BtoB (Business to Business). Tack vare ett brett sortiment spädbarnsmjölker (flytande eller i pulver) kan vi erbjuda lösningar som är anpassade till era och marknadens förväntningar. Utöver spädbarnsnäring, ställer vi vår expertis inom klinisk näring till er tjänst med ett brett sortiment produkter specifikt framtagna för att åtgärda undernäring. Lactalis Nutrition Santes flexibilitet och utbud av kundanpassade tjänster gör dem till en ideal partner för att utveckla er verksamhet på näringsmarknaden i världen.

 2. THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD

  Thailand

  Företaget THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Bangkok, Thailand.

 3. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Företaget DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Dettingen, Tyskland.

 4. JOHANN KONRAD LANDGRAF KG

  Tyskland

  Företaget JOHANN KONRAD LANDGRAF KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Weiden, Tyskland.

 5. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

  Tyskland

  Företaget COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Offenburg, Tyskland.

 1. REVALA LTD

  Estland

  Företaget REVALA LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Import/Export - jordbruksprodukter, Maskiner och utrustning för glasstillverkning, Mjölkbaserade efterrätter, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Import/Export - jordbruksprodukter, Maskiner och utrustning för glasstillverkning, och Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Keila, Estland.

 2. ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC

  Ukraina

  Företaget ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, Mjölkprodukter, smör, och smält ost. Företagets huvudkontor finns i Ichnya, Ukraina.

 1. BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS

  Australien

  Företaget BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom mjölk i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Doncaster, Victoria,, Australien.

 2. TAM STERN GMBH

  Österrike

  Företaget TAM STERN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom mjölk i pulverform, mjölk - distribution, och helmjölkspulver. Företagets huvudkontor finns i Vienna, Österrike.

 3. TEHMOLPROM

  Ukraina

  Företaget TEHMOLPROM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom kondenserad mjölk, kondenserad mjölk, och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 4. INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L

  Spanien

  Företaget INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Serveringar för allmänheten, Fruktjuice, mjölkprodukter, solrosolja, och Serveringar för allmänheten. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 5. ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Środa Wielkopolska, Polen.

 6. SCHNIEDERS GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHNIEDERS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 7. DAIRYCO LLC

  Ukraina

  Företaget DAIRYCO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Kasein, Kasein, mjölk och mjölkprodukter, syrat ostämne, och kaseinater. Företagets huvudkontor finns i Lutsk, Ukraina.

 8. FASSKA

  Belgien

  Företaget FASSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, skummjölkspulver, och Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företagets huvudkontor finns i Louvain-La-Neuve, Belgien.

 1. ECOSUR AMERICA

  Panama

  Företaget ECOSUR AMERICA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Panama City, Panama.

 2. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHIECK AUTOMATEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Reichardtswerben, Tyskland.

 3. PSD NETWORK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PSD NETWORK LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom ost och mejeriprodukter, logistiktjänster, vassla, och helmjölkspulver. Företagets huvudkontor finns i Romford, Förenade kungariket.

 4. SAPLI SOLUTIONS

  Spanien

  Företaget SAPLI SOLUTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom häftning, påfyllningsmaskiner för pulver, Metallförpackningar, och konservburkar för mejeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Aiguaviva, Spanien.

 5. PIERMEN

  Nederländerna

  Företaget PIERMEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Kaatsheuvel, Nederländerna.

 6. LLC COMPANY IMPEX

  Ukraina

  Företaget LLC COMPANY IMPEX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Cherkassy, Ukraine, Ukraina.

 7. UNIONPLUS SRL

  Italien

  Företaget UNIONPLUS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Bolzano, Italien.

 8. JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget JAKOB GERHARDT AUTOMATISCHE VERKAUFSANLAGEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Säker betalning - Programvara och system, Automater, Kaffe, te, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Säker betalning - Programvara och system, och Automater. Företagets huvudkontor finns i Nürtingen, Tyskland.

 9. MINKEVICH

  Vitryssland

  Företaget MINKEVICH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom kycklingbröst, glass, komjölk, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Hgodino, Vitryssland.

 10. QUICK TUNISIE

  Tunisien

  Företaget QUICK TUNISIE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Hammam Sousse, Tunisien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis