• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • pulverkompaktorer

Resultat för

Pulverkompaktorer - Import och export

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgien

  Företaget METAL COATING SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulverkompaktorer. Företaget är även verksamt inom pulverlackeringskedjor, och målarfärg i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Turnhout, Belgien.

 2. ECO SERVICE

  Italien

  Företaget ECO SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Minturno, Italien.

 3. G.A.I.A. S.P.A.

  Italien

  Företaget G.A.I.A. S.P.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Asti, Italien.

 4. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Bovolone, Italien.

 5. TEUMAN S.R.L.

  Italien

  Företaget TEUMAN S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Alseno, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BANO RECYCLING S.R.L.

  Italien

  Företaget BANO RECYCLING S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Campodarsego, Italien.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Italien

  Företaget EDIL MARE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Tortora, Italien.

 3. S.M.E.A. S.R.L.

  Italien

  Företaget S.M.E.A. S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 4. ECOMITO S.R.L.

  Italien

  Företaget ECOMITO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Fiano Romano, Italien.

 5. AMBITEC S.R.L.

  Italien

  Företaget AMBITEC S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Nonantola, Italien.

 1. COGESA S.P.A.

  Italien

  Företaget COGESA S.P.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Sulmona, Italien.

 2. IRIS MEC S.R.L.

  Italien

  Företaget IRIS MEC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Poviglio, Italien.

 1. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Italien

  Företaget IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Montefiore Dell'aso, Italien.

 2. VENDRAME S.R.L.

  Italien

  Företaget VENDRAME S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Silea, Italien.

 3. VETROPLAST S.R.L.

  Italien

  Företaget VETROPLAST S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Fano, Italien.

 4. ITALREC S.R.L.

  Italien

  Företaget ITALREC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Pulverkompaktorer, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, och Pulverkompaktorer. Företagets huvudkontor finns i Spirano, Italien.

 5. GEA SERVICE S.R.L.

  Italien

 6. SERVIZI AMBIENTALI PROVINCIA DI RIETI - S.R.L.

  Italien

 7. MINNELLA MICHELANGELO SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA

  Italien

 8. SAM AUTOMOTIVE S.R.L.

  Italien

 1. ITEA S.P.A.

  Italien

 2. FORNI ENGINEERING S.R.L.

  Italien

 3. PIROMAK TD S.R.L.

  Italien

 4. BONERA ECOLOGIA S.R.L.

  Italien

 5. ECOSINERGIE S.R.L.

  Italien

 6. FARMECO S.R.L.

  Italien

 7. ECOTEC SOLUTION

  Italien

 8. PROGETTO AMBIENTE GESTIONE RISORSE RINNOVABILI S.R.L.

  Italien

 9. VAUCHE' BIOMA ITALIA S.R.L.

  Italien

 10. AMBIENTE 2000 S.R.L.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis