• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • protein - tillsatsämnen för livsmedel

Resultat för

Protein - tillsatsämnen för livsmedel - Import och export

 1. ANONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 2. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är din partner för private label, utveckling och kontraktstillverkning av kosttillskott! Sedan 1903 står namnet Sanct Bernhard för högkvalitativa, effektiva naturläkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter som vi säljer under våra varumärken ”Sanct Bernhard”, ”Sanct Bernhard Sport” och ”Sanct Bernhard tierlieb”. Kontraktstillverkning med tysk kvalitet – Sanct Bernhard står för tysktillverkad kvalitet – Det är tusentals nöjda kunder i våra webbutiker ett bevis för. Certifierad kvalitetsstyrning och råvaror av premiumkvalitet. Vår stora erfarenhet, våra kvalificerade medarbetare och våra toppmoderna produktionsanläggningar tillsammans med en certifierad kvalitetsstyrning för komplett livsmedelssäkerhet samt råvaror av premiumkvalitet gör att vi kan tillverka förstklassiga produkter – även med din etikett! Kontraktstillverkare även av små mängder – Vad är det som gör oss unika jämfört med andra kontraktstillverkare av kosttillskott, kosmetiska produkter och foder? Vi erbjuder kontraktstillverkning även av små mängder, vilket passar till exempel startup-företag. Ta chansen att börja kostnadseffektivt med små volymer för att presentera dig och positionera dig på marknaden. Kontraktstillverkning även av små mängder, från 2 000 artiklar. Prata med oss om vilka behov och krav du har på din produkt – vi ger dig gärna råd!

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 4. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BARGY UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Diet- och bionäring, Livsmedel - Import/Export, Visable supports the Ukrainian companies, hälsosam och naturlig mat, energikaka, och Välbefinnande och kroppsvård. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MTL POWER FOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Legofyllning av hårda gelatinkapslar, Legotillverkning av kosttillskott, aminosyror, Kolhydrater, proteinintegrator, proteiner, och proteinrika dietetiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grimma, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grießheim, Tyskland.

 2. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget AGREMA POLAND SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företaget är även verksamt inom olja från hampafrön, lecitin, växtextrakt, och proteinintegrator. Företagets huvudkontor finns i Wrocław, Polen.

 3. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget PRINOVA EUROPE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Sports kost, aminosyror, Askorbinsyra, växtextrakt, sötningsmedel, vitaminer, vanillin, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. ALPHACAPS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALPHACAPS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Augustdorf, Tyskland.

 5. KALYS PRODUCTIONS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget KALYS PRODUCTIONS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, agar-agar, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Funktionell hälsokost, gastronomiska produkter, livsmedelsfibrer, produkter för restaurering, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bernin, Frankrike.

 1. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 2. EVOLUTION GMBH

  Österrike

  EVOLUTION är sedan över 30 år ett ägarlett, österrikiskt familjeföretag. Vi finns i Villach i regionen Wörthersee. Som ledande tillverkare av innovativa, naturliga kosttillskott och ekologiskt smink är vi specialister på holistiska produkter för hälsa, skönhet, viktminskning och träning. De holistiska produkterna från EVOLUTION är registrerade och skyddade varumärken. De säljs sedan 1987 i apotek, hälsobutiker, på spa-anläggningar, i vår egen butik och hos våra partners. För oss betyder holistisk: endast genom att kombinera större och mer subtila energier uppnår vi optimal biotillgänglighet och effekt med våra naturliga kosttillskott. Men inte bara det: Tack vare våra kvalitetskriterier uppnår vi en holistisk verkan i samklang med naturen. Evolution-produkter tillverkas enligt stränga internationella kvalitetsstandarder.

 1. OPW INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  OPW Ingredients GmbH är ett växande företag som enbart använder sig av förnybara råvaror och ställer höga krav på kvalitet och service. Under ledorden ”Einfache Dinge - gut gemacht! “ (ung. ”Enkla produkter ordentligt gjorda”) tillverkar vi och säljer naturprodukter som vegetabiliska oljor, mjöl och proteiner som används i smink-, läkemedels- och livsmedelsindustri. Vi har etablerat oss vid gränsen mellan Tyskland, Nederländerna och Belgien. Vårt försäljnings- och servicecenter i Niederkrüchten-Dam hanterar inte endast marknaden i centrala och norra Europa utan erbjuder också internationell kunskap och utmärkt infrastruktur för den globala marknaden. Vårt unga och dynamiska team har inte bara flera års erfarenhet och teknisk kunskap på området utan skapar även nya förutsättningar och fokuserar på förnybara, gröna och hållbara råvaror för att kunna ge dig en hög kvalitet och utmärkt service.

 2. PROTEIN.SE

  Sverige

  Vi ville ha det bästa proteinet. Så vi skapade det.

 3. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Tyskland

  Företaget DIE NATURBURSCHEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Welver, Tyskland.

 4. HANSA VITAL GMBH

  Tyskland

  Företaget HANSA VITAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Tyskland

  Företaget RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 6. DER HANFBAYER GMBH

  Tyskland

  Företaget DER HANFBAYER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Mamming, Tyskland.

 7. GREEN SNAIL FOOD CO., LTD.

  Kina

  Företaget GREEN SNAIL FOOD CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Tanggu, Tianjin, Kina.

 8. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitaminer och provitaminer. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, vitamintillskott, kollagen, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. PROALGAETECH

  Tyskland

  Företaget PROALGAETECH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företaget är även verksamt inom proteinintegrator, Odlade alger, Färska alger, och Bioreactor plants. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 2. AEN ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AEN ENGINEERING GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Dillenburg, Tyskland.

 3. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Nederländerna

  Företaget INCR-EDIBLE INGREDIENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företaget är även verksamt inom proteiner, mjölig, och stärkelse för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Den Haag, Nederländerna.

 4. STRONG SPORTS INH. CLEMENS POSCH

  Österrike

  Företaget STRONG SPORTS INH. CLEMENS POSCH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Livsmedelsextrakt, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Diet - livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Livsmedelsextrakt, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 5. MEATCO

  Nederländerna

  Företaget MEATCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företaget är även verksamt inom tillsatser för charkuterivaror, och anläggningar och utrustningar för behandling av kött och förpackade produkter. Företagets huvudkontor finns i St. Isidorushoeve, Nederländerna.

 6. F.M.A.

  Belgien

  Företaget F.M.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Emulgeringsämnen för livsmedel, och Emulgeringsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 7. CAMPUS SRL

  Italien

  Företaget CAMPUS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Collecchio, Italien.

 8. ZUCKERFREI STORE E.U.

  Österrike

  Företaget ZUCKERFREI STORE E.U., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i St. Lorenzen, Österrike.

 9. VIPPY INDUSTRIES LTD.

  Indien

  Företaget VIPPY INDUSTRIES LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Dewas, Indien.

 10. EISS

  Nederländerna

  Företaget EISS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Emulgeringsämnen för livsmedel, soja, sojalecitin flytande och i pulver, lecitin, och Emulgeringsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Zwolle, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis