• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • protein - tillsatsämnen för livsmedel

Resultat för

Protein - tillsatsämnen för livsmedel - Import och export

 1. ANONA GMBH

  Tyskland

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 2. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 3. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com är en B2B-marknadsplats för läkemedel, som kopplar ihop läkemedelstillverkare med köpare över hela världen. För köpare ─ distributörer, försäljnings- och marknadsföringsverksamheter, inlicenserade företag, apotekskedjor, partiförsäljare ─ vi skapar direktförbindelser genom att sammanknyta dem med kvalificerade tillverkare världen över. För säljare ─ ägare av CTD-underlag, läkemedelstillverkare, utlicenserande företag ─ vi hjälper till att hitta köpare, slutföra avtal, göra reklamavtal och minska tidåtgången mot marknaden. Vi hjälper läkemedelsleverantörer att bredda sina marknader genom att förbinda dem med över 10 000 kvalificerade köpare med höga köppotential i 127 länder. Vi är baserade i EU och är den enda europeiska B2B-marknadsplatsen för läkemedel, med färdiga dosformler med verifierade, uppdaterade underlag. Vi har över 85 000 CTD-underlag med färgiga dosformler från 1 800 GMP-tillverkare. Som en av de största expertframtagna databaserna för mediciner globalt är Pipelinepharma.com ett självklart val för sourcing av differentierade, svåråtkomliga och biosimilara läkemedel. Läkemedelsartiklar och näringsämnen kommer att göras tillgängliga på plattformen under 2022. Pipelinepharma.com har ett team med över trettio experter, agenter och konsulter inom affärsutveckling för läkemedelsbranschen, med en gedigen historik inom europeisk läkemedelshandel.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 5. DER HANFBAYER GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

 2. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Tyskland

 3. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 4. ALPHACAPS GMBH

  Tyskland

 5. LUKADORA GMBH

  Tyskland

 1. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

 2. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 1. EVOLUTION GMBH

  Österrike

  EVOLUTION är sedan över 30 år ett ägarlett, österrikiskt familjeföretag. Vi finns i Villach i regionen Wörthersee. Som ledande tillverkare av innovativa, naturliga kosttillskott och ekologiskt smink är vi specialister på holistiska produkter för hälsa, skönhet, viktminskning och träning. De holistiska produkterna från EVOLUTION är registrerade och skyddade varumärken. De säljs sedan 1987 i apotek, hälsobutiker, på spa-anläggningar, i vår egen butik och hos våra partners. För oss betyder holistisk: endast genom att kombinera större och mer subtila energier uppnår vi optimal biotillgänglighet och effekt med våra naturliga kosttillskott. Men inte bara det: Tack vare våra kvalitetskriterier uppnår vi en holistisk verkan i samklang med naturen. Evolution-produkter tillverkas enligt stränga internationella kvalitetsstandarder.

 2. OPW INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  OPW Ingredients GmbH är ett växande företag som enbart använder sig av förnybara råvaror och ställer höga krav på kvalitet och service. Under ledorden ”Einfache Dinge - gut gemacht! “ (ung. ”Enkla produkter ordentligt gjorda”) tillverkar vi och säljer naturprodukter som vegetabiliska oljor, mjöl och proteiner som används i smink-, läkemedels- och livsmedelsindustri. Vi har etablerat oss vid gränsen mellan Tyskland, Nederländerna och Belgien. Vårt försäljnings- och servicecenter i Niederkrüchten-Dam hanterar inte endast marknaden i centrala och norra Europa utan erbjuder också internationell kunskap och utmärkt infrastruktur för den globala marknaden. Vårt unga och dynamiska team har inte bara flera års erfarenhet och teknisk kunskap på området utan skapar även nya förutsättningar och fokuserar på förnybara, gröna och hållbara råvaror för att kunna ge dig en hög kvalitet och utmärkt service.

 3. PROTEIN.SE

  Sverige

  Vi ville ha det bästa proteinet. Så vi skapade det.

 4. HANSA VITAL GMBH

  Tyskland

 5. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Tyskland

 6. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Tyskland

 7. GREEN SNAIL FOOD CO., LTD.

  Kina

 8. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Turkiet

 1. PROALGAETECH

  Tyskland

 2. F.M.A.

  Belgien

 3. PROJEM MIM MUH INS NAK TUR SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

 4. ZUCKERFREI STORE E.U.

  Österrike

 5. ALPHALYSE

  Danmark

 6. VIPPY INDUSTRIES LTD.

  Indien

 7. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Nederländerna

 8. WORMUP S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 9. HEALTH XL BV

  Belgien

 10. EISS

  Nederländerna