• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • programvara - företagsförvaltning

Resultat för

Programvara - företagsförvaltning - Import och export

 1. SYNKO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SYNKO GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 2. TAMPLO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TAMPLO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom Videokonferenser och televideo - Service, tillämpningar för projektförvaltning, organisering av möten, videokonferenser, och Videokonferenser och televideo - Service. Företagets huvudkontor finns i Blagnac, Frankrike.

 3. CLICKTIME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CLICKTIME GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Baden-Baden, Tyskland.

 4. POINT4SALE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget POINT4SALE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom antivirus. Företagets huvudkontor finns i Schöngeising, Tyskland.

 5. SOGELIS

  Luxemburg

  SOGELIS är er ofrånkomlige partner för integreringen av datalösningar för att administrera ert företags projekt och sköta uppföljningen av er verksamhet. Vi levererar praktiska verktyg för att: Följa upp er verksamhet – Optimera klassificeringen av information som är viktig för era projekt – Öka er lönsamhet och er konkurrenskraft – Öka kundnöjdheten – Förbättra kommunikationen mellan era och era kunders team. Företaget SOGELIS ger ut datalösningar för projekthantering och stöder sig på koncernen EASYSOLUTIONS erfarenhet. Efter mer än 10 år som lokal aktör, har koncernen EASYSOLUTIONS blivit en viktig partner för integreringen av mjukvarulösningar för hanteringen av projekt, i synnerhet inom fastighetssektorn. Över hela den fransktalande delen av Europa har koncernen idag över 600 kunder, varav 280 är etablerade i Luxemburg.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERMISOUND SRL

  Italien

  Termisound uppstod ur föreningen av en passion för musik och en lång erfarenhet inom elektronisk utformning. Utbildning tillämpad elektronik, i synnerhet inom industriell automatisering med system utformade och tillverkade enligt kundernas krav, robotteknik, storskaliga anläggningar inom metallurgi och diverse tillämpningar inom många andra områden. Med tiden har vi använt många mikroprocessorer, från de första Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 och vidareutvecklingar, bland vilka DSP, NEC, HITACHI ... fram till de senaste AVR och ARM. Sammanställningen av programvaran har följt samma utveckling, med start i assemblerspråket, för gå över c och c++ på olika operativsystem som Windows, Linux och Android.

 2. BEWIN SOLUTIONS

  Belgien

  ! ! Unikt tillfälle: en komplett lagerhanteringslösning för 25 euro/månad! BeWin Solutions ERP har som mål att underlätta för hantverkare, små och medelstora företag att förvalta sin verksamhet optimalt, i en programvara som täcker hela verksamheten, kund- och leverantörsrelationer, projekt, medarbetare och administrativa uppgifter utan att behöva lägga en förmögenhet på programvaror och it-rådgivning. Vår programvara är heltäckande, till ett rimligt pris: här hittar ni olika moduler inom ramen för ett gemensamt gränssnitt: Ett kundhanteringsprogram (CRM) där du hanterar era handelsrelationer. En projektmodul där ni hanterar och följer upp företagets alla projekt. En administrationsmodul för de administrativa uppgifterna i företaget. En personalhanteringsmodul där ni hanterar information kring era medarbetare. En komplett loggbok för att hantera företagets vardag.

 3. ISS ART

  Kazachstan

  Hej! Du har kommit till ett företag för webbutveckling. Oavsett om du har ett stort eller medelstort företag, ett familjeföretag eller en startup, så kan du hitta teamet för en framgångsrik projektleverans här. ISS Art har varit verksamt globalt sedan 2003. Vår resa började med UpWork - vi var en av de första utvecklarna på plattformen oDesk. Nu har vi över 80 personer i teamet och har levererat över 500 projekt. Våra NYCKELTJÄNSTER: webb- (Java, Python) och mobil- (SwiftUI, Flutter) applikationer och lösningsutveckling för AI, maskininlärning och datorseende. Våra NYCKELINDUSTRIER: Snabba konsumentvaror, tillverkning, media, återvinning, utbildning, sjukvård. VI HAR FÖRTROENDE från ABB/Cassantec/, JnetDirect, BigBrassBand, Cerulean Studios, oDesk mfl. Vi har arbetet i över sex år för de flesta av våra kunder. Ditt projekt kommer inte att ta så lång tid. Vi menar att produkter vi har utvecklat fortfarande är i bruk hos våra klienter, och förbättras kontinuerligt.

 4. LEADONANCE

  Ryssland

  Leadonance är verksamt inom automatisering av marknadsföring. Vi förser B2B-tjänster inom sektorn för marknadsföring online på plattformarna Marketo och Pardot. Direktmarknadsföringskonsulter hjälper företag att automatisera marknadsföringsstrategier och hantera deras kunders vägar baserat på globala marknadsledares erfarenheter. Leadonance skapar genomsynliga och skalbara nurturingprogram för att öka konverteringsfrekvensen av leads och etablera en stabil kommunikationskanal med kunderna. Våra tjänster innefattar: reklamkampanjer; marknadsföringsanalys och leadhantering; skapande av internetpunkter, landningssidor och formulär; integrering av handgjorda CRM och appar med Marketo; utveckling av applikationsprogramvara för försäljnings- och marknadsföringssektorn för att vidga Marketos funktionalitet. Vi har ett brett utbud att erbjuda våra B2B-klienter, från rådgivning vid användning av Marketo till fullständig systeminstallation, och från hemsideintegration till programhantering.

 5. TEAX TECHNOLOGY UG (HAFTUNSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verksamhetens tyngdpunkt ligger framför allt på inbyggda system och fjärranalys. Till våra specialområden hör utveckling och integrering av särskilda nyttolaster för drönare. Våra medarbetares mångåriga erfarenhet inom området obemannade luftfartyg garanterar kompetent rådgivning och praktiska lösningar. Även när det gäller allmänna utvecklings- och integreringsuppgifter inom områdena datorprogramvara och inbyggda system övertygar TeAx Technology med anpassade lösningar och individuell rådgivning.

 1. SPACEWELL

  Belgien

  Spacewell är ett företag inom Nemetschek Group. Vi är en teknisk och konsulterande verksamhet som hjälper klienter över hela världen att bättra på sina byggnadsportfolier. Vårt huvudsyfte är att få fastigheter att tjäna sina boende bättre, genom att tillgängliggöra fastigheternas informationsflöde. Vi hjälper våra klienter att optimera fastigheterna och göra stora besparingar. Vi hjälper dessutom till att skapa arbetsplatser med den smidighet och sammankoppling som krävs för att understödja nya arbetsmetoder.

 2. TESS FRANCE

  Frankrike

  ROAD MANAGER TMS är en administrationsprogramvara för transportföretag och ges ut av Trans-Europe Software Services (TESS France), ett europeiskt företag specialiserat på utveckling av programvaror för den europeiska transportbranschen. TESS finns i Frankrike, Belgien, Storbritannien, Luxemburg och Nordafrika. TESS har över 15 års erfarenhet av branschen och tillhandahåller sin transportprogramvara (TMS) Road Manager till vägtransportörer, industrier och speditörer inom EU och Nordafrika. Företaget har support- och utbildningscenter i Bretagne, PACA, Bordeaux, Liège och Casablanca. Programvaran innehåller alla nödvändiga funktioner för företag av alla storlekar: transport av hela partier, skrymmande transporter, transport av varor på pall, distribution, fordon, industriavfall, bulktransporter, lastvagnar, vin, färskvaror och frysvaror, drycker, specerier, allmänna varor.

 1. ONE TEC

  Belgien

  ONETEC Group är en leverantör av tekniska tjänster för sammanträdes- och eventindustrin (MICE & Live Communication Industry). Deras slogan är "Köp inte det vi gör… men varför vi gör det". Deras yrke består nämligen i att underlätta organisatörernas arbete, göra dem effektivare och bringa mervärde till deras evenemang. Kortfattat är deras tjänster: webbplatser; e-mailing; integrering av sociala medier ...

 2. KELIO

  Frankrike

  Främsta franska aktör inom tidshantering i företag, filial till Bodet-koncernen, ledande i Europa på tidsmätning. – Hantering av närvaro-/frånvarotider – Hantering av mänskliga resurser/IHMR – Tillträdeskontroll och säkerhet i byggnader – MES/Verkstadsstyrning. Bodet Software är både programutgivare och tillverkare av id-kortsterminaler och tillträdesläsare. Programvarorna och utrustningarna, IHMR och tillträdeskontrollerna tillverkas i Frankrike och säljs i mer än 40 länder.

 3. ACCOUNT-IT.LU

  Luxemburg

  Account-IT.lu : Programvara för förvaltning. Account-IT.lu är er specialist på programvara för bokföring, fakturering, lagerhantering, budgetförvaltning, balansräkning och bankkontoförvaltning. Installering - Utbildning à la Carte - Helpdesk - IT-stöd på distans (per telefon eller genom fjärrstyrning av din dator).

 4. RAILWAYMEN

  Polen

  Railwaymen är ett professionellt team som arbetar med webbutveckling och utveckling av mobil programvara. Vi levererar innovativa lösningar. Våra projekt baseras på Ruby on Rails-, iOS- och Android-teknik. Vi levererar support i alla utvecklingsstadier och hjälper till att implementera nya koncept. Vi arbetar med många utländska företag och projektstarter. Vårt företag har utfört många projekt för mobil och webb. Under 2015 var vi bland de främsta program- och webbutvecklingsföretagen i Polen.

 5. ARCADIA GLOBAL SOLUTIONS

  Förenta Staterna

  Anpassad utveckling av affärstillämpningar, Uppdatering av gammal programvara, Dedikerade team. Många expertområden: utveckling av automatiserade affärsprocesser (BPA), human resource management (HRM), redovisning och ekonomii, utbildning och E-lärande, farmaceutisk datalagring, försäkring, säkerhetsinformation. Desktop-applikationer, webbapplikationer (intranät, samarbetsportaler, komplexa online-tjänster), mobila företagsappar (Android, iOS, Windows Phone)

 6. BODET

  Frankrike

  BODET SOFWARE är tillverkar och integrerar innovativa tidshanteringsprogram med programlösningar och utrustning för att underlätta tidshanteringen för företag och organisationer. BODET SOFTWARE utvecklar professionella programvaror anpassade till alla verksamhetssektorers behov. BODET SOFTWARE har valt att satsa på ergonomi och användarvänlighet för sina programvaror och för snabb implementering och anpassning till sina kunders organisation.

 7. 'ESCENT

  Belgien

  ESCENT erbjuder rådgivning om genomförande och förvaltning av IT-projekt. Vi är även certifierade utbildare från International Requirements Engineering Board (IREB) och International Institute of Business Analysis (IIBA), som är två världsledande organisationer inom definition och främjande av tekniker i samband med kravhantering. Vi använder även vår egen metod EBA (Efficient Business Analysis) och certifierade utbildningstjänster.

 8. VERYCONNECT

  Förenade kungariket

  Medlemssystem med hög kvalitet och strategisk support. Välj de funktioner du vill ha för att förenkla medlemsadministration och öka medlemsengagemang. Vi skapar ert personliga onlinesystem med allt som behövs för att driva er medlemsorganisation.

 1. JIGGSOFT

  Sverige

  Jiggsoft is a Swedish cyber security startup specializing in penetration testing and creating innovative products. Jiggsoft is also the producer of Chernobyl, the USB attack platform that combines all possibilities of offensive security penetration attacks with all the magic of open source based stealth hardware. Jiggsoft services include: * Penetration testing * Vulnerability assessments * Social engineering * Customized badusb attacks * Incident response * Analysis of malware

 2. CITTADELLA AB

  Sverige

  Vi borgar för din trygghet Cittadella är ett konsultföretag med tre tydliga affärsområden: Företagsbildning och -förmedling i Sverige och på den internationella marknaden. Managementtjänster. Redovisningstjänster.

 3. DATISA

  Spanien

  Ledande företag inom utveckling och försäljning av programvara för företagsledning. Anpassade lösningar för små och medelstora företag med en strävan att tillfredsställa kunderna.

 4. OSB (ONE STOP BUSINESS) MIKE

  Grekland

  Företaget OSB (ONE STOP BUSINESS) MIKE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom Sport och fritid, och Sport och fritid. Företagets huvudkontor finns i Ag.elefterios-Athens, Grekland.

 5. QAD EUROPE

  Frankrike

  Företaget QAD EUROPE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom Programvaror för industrin, Programvaror för integrerad förvaltning - ERP, Editor för programvara, Programpaket för integrerad förvaltning, och Programvaror för industrin. Företagets huvudkontor finns i Schiltigheim, Frankrike.

 6. EXTRA SOFWARE S.A.

  Spanien

  Företaget EXTRA SOFWARE S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom Programvaror för integrerad förvaltning - ERP. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 7. ADONIS GROUPE

  Frankrike

  Företaget ADONIS GROUPE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom IT-tjänster, Razvoj spletnih strani, Poslovna inteligenca, utveckling av programvaror, IT-tjänster, Razvoj spletnih strani, och Poslovna inteligenca. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. MOBILEDEV

  Frankrike

  Företaget MOBILEDEV, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Penne D'agenais, Frankrike.

 9. SCHOLZ.MSCONSULTING GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHOLZ.MSCONSULTING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 10. THEWEALTHWORKS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget THEWEALTHWORKS LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företagets huvudkontor finns i Handcross, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Programvara - företagsförvaltning - Import och export

Antal resultat

15 847 Företag