• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • profilstänger och stänger - järnfri metall

Resultat för

Profilstänger och stänger - järnfri metall - Import och export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Tableraíz grundades i februari 2011 och är en framstående aktör inom metallkonstruktion med ett omfattande lösningsutbud som innefattar strukturell förberedning, leverans och montering av solpanelsstrukturer. Vår expertis sträcker sig till metallbeläggning, licensprocesser, arkitektuella projekt/civilingenjörsprojekt samt noggrann projektövervakning. Vi fokuserar på solcellsmarknaden och kan erbjuda konkurrenskraftiga lösningar inom solcellsstrukutrer. Tableraíz utformar tekniska lösningar för solcellsmonteringar, och är en pålitlig tillverkare av strukturer för solcellsinstalleringar. Vi vill vara en nyckelaktör på marknaden och lägga ribban för perfektion inom både byggnationsprodukter och metallarbete. Våra kärnvärderingar är etik, ansvar, hängivenhet, laganda och respekt. Det är viktigt för oss att göra ett bestående intryck. Med rik erfarenhet och kunskap som slipats genom åren har vi kapaciteten att erbjuda distinkta lösningar inom planering, konstruktion och teknisk utformning. Våra klienter kan lita på vår professionalism, tekniska guidning och obevekliga hängivenhet till kvalitet i varje projekt. Våra färdigheter innefattar många olika områden: Planering, leverans, beledsagning, licensering, beläggning, montering och konstruktion. Vi är hängivna till att leverera kvalitet.

 2. M.M. GRIGLIATI

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 40 år är M.M. specialiserade på glasfiber PRFV (glasfiberförstärkt plast) och tillverkar trallar, profiler och kompositstrukturer av hög kvalitet. De inneboende egenskaperna hos PRFV (det är korrosionsbeständigt, omagnetiskt, elisolerande och underhållsfritt) medger en mångsidig användning. Certifiering ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

 3. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUMWERK UNNA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Aluminium och legeringar, Profilstänger och stänger - järnfri metall, aluminiumprofiler, aluminiumrör, aluminiumstänger, speciella rörformiga, Rör och rörsystem i aluminium, och aluminiumprofiler efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 4. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Kehl, Tyskland.

 5. AP ALUPROFIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AP ALUPROFIL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Winterberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EVENT TEXTIL SERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EVENT TEXTIL SERVICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Maintal, Tyskland.

 2. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget GUK ALWO HANDELS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf Bei Salzburg, Österrike.

 3. WIPRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIPRO GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Wickede, Tyskland.

 4. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Braunau Am Inn, Österrike.

 5. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Eilenburg, Tyskland.

 1. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 2. AUBRY NTV

  Frankrike

  AUBRY NTV tillverkar sedan 1899, alla typer av specialprofiler av diverse former, även komplexa, på alla typer av järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller: stål, aluminium, speciallegeringar, koppar, alla typer av rostfritt, mässing, titan … Vi är specialister på "skräddarsytt" och tillverkar efter våra kunders ritningar. Vi går igenom alla förfrågningar om kostnadsförslag för specialprofiler, valsningar, sträckningar, varmextruderade profiler i stål, ALU, ROSTFRITT, KOPPAR, MÄSSING, TITAN eller andra legeringar.

 1. EXPALUM

  Spanien

  Sedan 1995 då moderbolaget Cristales y Persianas López grundades, finns vi i alla företag inom sektorn för markiser och persienner med våra aluminiumprofiler och kassettlådor. På vår hemsida kan du ser alla våra produkter i aluminium som vi tillverkar: persiennlameller, kassettlådor, hängrännor, rör, gardinstänger, pressade lameller, motorer och andra persienntillbehör i aluminium. Vi har kontor i Spanien, Brasilien och Argentina.

 2. ALUSO GMBH

  Tyskland

  Företaget ALUSO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Ludwigsfelde, Tyskland.

 3. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Österrike

  Företaget HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Nenzing, Österrike.

 4. ASK MONTAGETECHNIK GMBH

  Österrike

  Företaget ASK MONTAGETECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Anthering, Österrike.

 5. PLASTICMETALL GMBH

  Österrike

  Företaget PLASTICMETALL GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 6. MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S.

  Italien

  Företaget MONDIALPOSTA GROUP S.R.L.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom brevlådor i husets stil, postlådor i aluminium, postlådor i pvc, och postlådor i trä. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 7. GIORGI METALLI SRL

  Italien

  Företaget GIORGI METALLI SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 8. WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget WARSTEINER ALU SYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Warstein, Tyskland.

 1. 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING)

  Frankrike

  Företaget 3S-B (SUNSCREEN SYSTEM BUILDING), är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i St Andre Du Bois, Frankrike.

 2. INSTALLUX SA

  Frankrike

  Företaget INSTALLUX SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Profilstänger - järnfri metall, verandor, grindar, och säkerhetsräcken. Företagets huvudkontor finns i Saint-Bonnet-De-Mûre, Frankrike.

 3. NOVAPROFIL

  Frankrike

  Företaget NOVAPROFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnfri metall, Band och plåt - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Band och plåt - järnfri metall, och Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Tignieu-Jameyzieu, Frankrike.

 4. HIMMEL GMBH

  Tyskland

  Företaget HIMMEL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Gescher, Tyskland.

 5. LAROMET SA

  Rumänien

  Företaget LAROMET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Brons och legeringar, och Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Rudeni, Rumänien.

 6. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Österrike

  Företaget ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Braunau Am Inn, Österrike.

 7. SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA.

  Portugal

  Företaget SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, och Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Évora, Portugal.

 8. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugal

  Företaget PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Profilstänger - järnfri metall, Lister och ramar, och Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i São Pedro Do Sul, Portugal.

 9. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanien

  Företaget LAMINADOS LOSAL SA, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stänger - järnhaltig metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Stänger - järnhaltig metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, inlägg av metall, och profiler. Företagets huvudkontor finns i Gernika - Vizcaya, Spanien.

 10. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

  Företaget BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Lódz, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis