• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • profilstänger - järnfri metall

Resultat för

Profilstänger - järnfri metall - Import och export

 1. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  RK Rose+Krieger GmbH grundades 1972. Som dotterbolag till det internationella företaget Phoenix Mecano AG kan vi idag erbjuda ett komplett sortiment inom linjärteknik, profilmonteringsteknik, kopplings- och modulteknik som är unikt på marknaden. Vi erbjuder såväl katalogprodukter som måttillverkning, systemlösningar och specialutvecklade produkter. RK Rose+Krieger sysselsätter mer än 500 medarbetare globalt, varav cirka 210 vid huvudkontoret i Minden. Läs mer på www.rk-rose-krieger.com. Vårt produktområde: Linjärteknik: Vi hjälper dig att flytta upp till 3 ton och 12 m – exakt, dynamiskt och tillförlitligt. Röranslutningsteknik: Tillförlitliga klämkopplingar till fyrkantiga och runda rör, med det största antalet varianter (Ø 8–80 mm) på marknaden. Profilteknik: Det beprövade profilsystemet BLOCAN®, aluminiumprofiler med ett tvärsnitt på 20–360 mm. Modulteknik

 2. PRESSTA EISELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Pressta Eisele GmbH från Bullay tillverkar cirkelsågar och sågautomater och tillhandahåller speciallösningar för kapning, borrning, fräsning och stansning av profiler av aluminium eller icke-järnmetaller. Vi erbjuder fem olika modeller av sågautomater med alltifrån tunna sågar med en sågbladsbredd på 1 mm upp till högeffektssågar med en drivenhet på 18, 5 KW. Sågmodellerna utvecklas enligt kundens önskemål och kan även integreras i helautomatiska produktionsanläggningar. Halvautomatiska cirkelsågar med sågblad som har en diameter på upp till 800 mm och drivenheter på upp till 13 KW ingår också i utbudet. Mer information finns på www.pressta-eisele.de

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1995 är ETIC TUBE & PROFILES ett företag specialiserat på rördragning. Det framgångsrika bolaget diversifierade sin verksamhet till precisionskapning efter några år. Vi utför också slutbearbetningar och har en verkstad som ger oss möjlighet att utföra komplexa operationer som t.ex. skäggning, stansning, bockning, lödning, borrning och värmebehandlingar. Utifrån ihåliga ämnen utför vårt erfarna team dragningen av rör eller profiler enligt standard EN12449 eller er kravspecifikation. Vi väljer noggrant ut råmaterialen för att garantera en produkt av bästa kvalitet. Vi arbetar huvudsakligen med icke-järnhaltiga metaller som exempelvis koppar och dess legeringar (mässing och aluminium). Vi försäkrar oss om att alltid leverera produkten som överensstämmer med era förväntningar, tillverkad enligt en process som följer standarden ISO 9001: 2015. Med åren har ETIC utvecklat sin verksamhet internationellt. Vi har blivit den privilegierade leverantören av många företag i Europa, i Nordafrika, men också i Asien. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUMWERK UNNA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Aluminium och legeringar, Profilstänger och stänger - järnfri metall, aluminiumprofiler, aluminiumrör, aluminiumstänger, speciella rörformiga, Rör och rörsystem i aluminium, och aluminiumprofiler efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 5. FILTO PROFILES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FILTO PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, mässingsprofiler, hörnbeslag av metall, Mässing, profiler för byggsektorn, industriprofiler, specialprofiler enligt ritning, och platt. Företagets huvudkontor finns i Vallirana-Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AUBRY NTV

  Frankrike

  AUBRY NTV tillverkar sedan 1899, alla typer av specialprofiler av diverse former, även komplexa, på alla typer av järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller: stål, aluminium, speciallegeringar, koppar, alla typer av rostfritt, mässing, titan … Vi är specialister på "skräddarsytt" och tillverkar efter våra kunders ritningar. Vi går igenom alla förfrågningar om kostnadsförslag för specialprofiler, valsningar, sträckningar, varmextruderade profiler i stål, ALU, ROSTFRITT, KOPPAR, MÄSSING, TITAN eller andra legeringar.

 2. MECALDE 2

  Spanien

  Företag ledande inom tillverkning och marknadsföring av tillbehör i aluminium för köks-, vardagsrums- och badrumsinredning. Mecalde 2 erbjuder, bland sina produkter i extruderad aluminium, ett brett sortiment finishar av hög kvalitet. Glänsande eller matta anodiseringar, polyuretanlacker och melaminbeklädnader.

 3. BONS & EVERS GROUP

  Nederländerna

  Företaget BONS & EVERS GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Formning av stål och metall, varmgjutning av mässing, gjutning av aluminium, automotive industry, och Formning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Borne, Nederländerna.

 4. DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES

  Ukraina

  Företaget DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom aluminiumprofiler, och profiler i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Donetsk, Ukraina.

 5. SEDLMAIER GMBH

  Tyskland

  Företaget SEDLMAIER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Pfarrkirchen, Tyskland.

 1. MABELUX TECHNIC

  Spanien

  Företaget MABELUX TECHNIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Bockning av aluminumprofiler. Företagets huvudkontor finns i Sant Pol De Mar, Spanien.

 2. JEZZAN MANUFACTURER

  Tjeckiska republiken

  Företaget JEZZAN MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Susice, Tjeckiska republiken.

 1. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugal

  Företaget PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Profilstänger - järnfri metall, Lister och ramar, och Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i São Pedro Do Sul, Portugal.

 2. CR TUBI S.R.L.

  Italien

  Företaget CR TUBI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kopparrör. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Falsning - stål och metall, bearbetning av mässingsrör, Profilstänger - järnfri metall, mässingstänger, och Falsning - stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Gargallo, Italien.

 3. PURAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PURAL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Riedstadt, Tyskland.

 4. SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA.

  Portugal

  Företaget SOMETAMBI-SOC.METALOMECANICA EQUIP.TÉCNICOS AMBIENTE, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, och Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Évora, Portugal.

 5. ARDEVUR COMMODITIES

  Malta

  Företaget ARDEVUR COMMODITIES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom aluminium, koppar, Magnesium, och metalliskt kisel. Företagets huvudkontor finns i Mosta, Malta.

 6. PP TD PROMMET

  Ukraina

  Företaget PP TD PROMMET, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Kalush, Ukraina.

 7. ISOPROFIL

  Tyskland

  Företaget ISOPROFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom mässingsprofiler, aluminiumprofiler efter ritning, tillverkning av stålprofiler, och 3D-konstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 8. DELPH SA

  Frankrike

  Företaget DELPH SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Stål och metall - bearbetning, Profilstänger - järnfri metall, Stål och metall - bearbetning, bearbetning av järnprofiler, och fräsning. Företagets huvudkontor finns i Brienon-Sur-Armancon, Frankrike.

 1. INSTALLUX SA

  Frankrike

  Företaget INSTALLUX SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Profilstänger - järnfri metall, verandor, grindar, och säkerhetsräcken. Företagets huvudkontor finns i Saint-Bonnet-De-Mûre, Frankrike.

 2. APORE

  Frankrike

  Företaget APORE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, och Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-De-Corcy, Frankrike.

 3. SARL D PERRIER

  Frankrike

  Företaget SARL D PERRIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Metallverandor, Profilstänger - järnfri metall, Metallverandor, jalusier, och fönster. Företagets huvudkontor finns i Saint-Dizier, Frankrike.

 4. STIB

  Frankrike

  Företaget STIB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Profilstänger - järnfri metall, fästelement av metall, elkontakter, och Processorkylare. Företagets huvudkontor finns i Neuville-Sur-Ain, Frankrike.

 5. MINITEC

  Frankrike

  Företaget MINITEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, och Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Sarreguemines, Frankrike.

 6. ALUMIL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget ALUMIL DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom aluminiumprofiler efter ritning, aluminiumprofiler, Anodiserade profiler, och aluminiumfinish. Företagets huvudkontor finns i Herrenberg, Tyskland.

 7. UZKAYA ALUMINYUM

  Turkiet

  Företaget UZKAYA ALUMINYUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom aluminiumgjuterier, och kokillgjuten aluminium. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. MN DESIGN

  Bulgarien

  Företaget MN DESIGN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilering - stål och metaller. Företaget är även verksamt inom Profilstänger - järnfri metall, Möbeldesign, Profilstänger - järnfri metall, och Möbeldesign. Företagets huvudkontor finns i Plovdiv, Bulgarien.

 9. MERTCAN METAL SAN. TIC LTD. STI

  Turkiet

  Företaget MERTCAN METAL SAN. TIC LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Kartepe / Kocaeli, Turkiet.

 10. GFA SYSTEM SRL

  Italien

  Företaget GFA SYSTEM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Terre Roveresche (pu), Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Profilstänger - järnfri metall - Import och export

Antal resultat

2 317 Företag