• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • profilstänger - järnfri metall

Resultat för

Profilstänger - järnfri metall - Import och export

 1. PROFORM GMBH

  Tyskland

  ProForm Kunststoffverarbeitung GmbH grundades 1988 sysslar med utveckling, tillverkning och försäljning av dekorativa och tekniska profiler för möbel- och fönsterindustrin samt specialprofiler enligt kundens önskemål. Företaget har sitt säte i norra delen av Ostwestfalen, centrum för plastbearbetningsindustrin i Nordrhein-Westfalen. Vårt företag sysselsätter för närvarande 20 medarbetare i skiftarbete. Vi ser oss som en flexibel och tillförlitlig samarbetspartner till möbel- och fönsterbranschen och som kompetent affärspartner för uppfyllande av våra kunders önskemål. Profiler – direkt från tillverkaren. Våra produkter: Dekorationsprofiler; Tillsatsprofiler för fönster; Plastprofiler; Extruderade plastprofiler; Plastprofiler för möbelindustrin; Extrusionsrör och mycket mer

 2. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Tyskland

  RK Rose+Krieger GmbH grundades 1972. Som dotterbolag till det internationella företaget Phoenix Mecano AG kan vi idag erbjuda ett komplett sortiment inom linjärteknik, profilmonteringsteknik, kopplings- och modulteknik som är unikt på marknaden. Vi erbjuder såväl katalogprodukter som måttillverkning, systemlösningar och specialutvecklade produkter. RK Rose+Krieger sysselsätter mer än 500 medarbetare globalt, varav cirka 210 vid huvudkontoret i Minden. Läs mer på www.rk-rose-krieger.com. Vårt produktområde: Linjärteknik: Vi hjälper dig att flytta upp till 3 ton och 12 m – exakt, dynamiskt och tillförlitligt. Röranslutningsteknik: Tillförlitliga klämkopplingar till fyrkantiga och runda rör, med det största antalet varianter (Ø 8–80 mm) på marknaden. Profilteknik: Det beprövade profilsystemet BLOCAN®, aluminiumprofiler med ett tvärsnitt på 20–360 mm. Modulteknik

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrike

  Sedan 1995 är ETIC TUBE & PROFILES ett företag specialiserat på rördragning. Det framgångsrika bolaget diversifierade sin verksamhet till precisionskapning efter några år. Vi utför också slutbearbetningar och har en verkstad som ger oss möjlighet att utföra komplexa operationer som t.ex. skäggning, stansning, bockning, lödning, borrning och värmebehandlingar. Utifrån ihåliga ämnen utför vårt erfarna team dragningen av rör eller profiler enligt standard EN12449 eller er kravspecifikation. Vi väljer noggrant ut råmaterialen för att garantera en produkt av bästa kvalitet. Vi arbetar huvudsakligen med icke-järnhaltiga metaller som exempelvis koppar och dess legeringar (mässing och aluminium). Vi försäkrar oss om att alltid leverera produkten som överensstämmer med era förväntningar, tillverkad enligt en process som följer standarden ISO 9001: 2015. Med åren har ETIC utvecklat sin verksamhet internationellt. Vi har blivit den privilegierade leverantören av många företag i Europa, i Nordafrika, men också i Asien. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 4. PRESSTA EISELE GMBH

  Tyskland

  Pressta Eisele GmbH från Bullay tillverkar cirkelsågar och sågautomater och tillhandahåller speciallösningar för kapning, borrning, fräsning och stansning av profiler av aluminium eller icke-järnmetaller. Vi erbjuder fem olika modeller av sågautomater med alltifrån tunna sågar med en sågbladsbredd på 1 mm upp till högeffektssågar med en drivenhet på 18, 5 KW. Sågmodellerna utvecklas enligt kundens önskemål och kan även integreras i helautomatiska produktionsanläggningar. Halvautomatiska cirkelsågar med sågblad som har en diameter på upp till 800 mm och drivenheter på upp till 13 KW ingår också i utbudet. Mer information finns på www.pressta-eisele.de

 5. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Företaget ALUMINIUMWERK UNNA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i aluminium, Aluminium och legeringar, Profilstänger och stänger - järnfri metall, aluminiumprofiler, aluminiumrör, aluminiumstänger, speciella rörformiga, Rör och rörsystem i aluminium, och aluminiumprofiler efter ritning. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FILTO PROFILES

  Spanien

  Företaget FILTO PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Mässing, mässingsprofiler, hörnbeslag av metall, Mässing, profiler för byggsektorn, industriprofiler, specialprofiler enligt ritning, och platt. Företagets huvudkontor finns i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 2. AUBRY NTV

  Frankrike

  AUBRY NTV tillverkar sedan 1899, alla typer av specialprofiler av diverse former, även komplexa, på alla typer av järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller: stål, aluminium, speciallegeringar, koppar, alla typer av rostfritt, mässing, titan … Vi är specialister på "skräddarsytt" och tillverkar efter våra kunders ritningar. Vi går igenom alla förfrågningar om kostnadsförslag för specialprofiler, valsningar, sträckningar, varmextruderade profiler i stål, ALU, ROSTFRITT, KOPPAR, MÄSSING, TITAN eller andra legeringar.

 3. MECALDE 2

  Spanien

  Företag ledande inom tillverkning och marknadsföring av tillbehör i aluminium för köks-, vardagsrums- och badrumsinredning. Mecalde 2 erbjuder, bland sina produkter i extruderad aluminium, ett brett sortiment finishar av hög kvalitet. Glänsande eller matta anodiseringar, polyuretanlacker och melaminbeklädnader.

 4. BONS & EVERS GROUP

  Nederländerna

 5. SEDLMAIER GMBH

  Tyskland

 1. MABELUX TECHNIC

  Spanien

 2. JEZZAN MANUFACTURER

  Tjeckiska republiken

 1. PURAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. UZKAYA ALUMINYUM

  Turkiet

 3. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugal

 4. PP TD PROMMET

  Ukraina

 5. CR TUBI S.R.L.

  Italien

 6. INSTALLUX SA

  Frankrike

 7. APORE

  Frankrike

 8. ARDEVUR COMMODITIES

  Malta

 1. INTERNATIONAL ALUMINIUM SYSTEM

  Algeriet

 2. SARL D PERRIER

  Frankrike

 3. STIB

  Frankrike

 4. ALUMIL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 5. ISOPROFIL

  Tyskland

 6. MERTCAN METAL SAN. TIC LTD. STI

  Turkiet

 7. EXITO PERFILADOS BRASIL LTDA

  Brasilien

 8. GLOBAL TRADERS

  Turkiet

 9. GFA SYSTEM SRL

  Italien

 10. ALUK

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Profilstänger - järnfri metall - Import och export

Antal resultat

2 353 Företag