• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • profiljärn - järnhaltig metall

Resultat för

Profiljärn - järnhaltig metall - Import och export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktsortimentet hos företaget A.Mauri omfattar specialprofiler som tillverkas genom kallprofilering av betad plåt, kallvalsade band, elektrolytförzinkad och sendzimirförzinkad plåt, plåt av rostfritt stål, mässing och aluminium. Produkterna tillverkas enligt kundens ritningar i samarbete med vårt tekniska ritkontor, för att uppfylla de krav som ställs av branscher som bilindustri, bygg, varvsindustrin, elektroteknik, VVS och inredning. Våra produktionslinjer kan hantera plåtar på upp till 800 mm bredd, med en tjocklek på mellan 0, 3 mm och 4 mm och längder upp till 12 500 mm. Dessa specifikationer gör att vi lätt kan uppfylla alla kundens särskilda behov. Profilerna tillverkas i form av standardstänger, eller enligt kundens mått. Vår produktionsstruktur gör att vi även kan tillverkade bockade profiler med hög precision. Slutligen har vi avsevärd erfarenhet inom konstruktion och montering av anläggningar med specialprofiler.

 2. DOGRAR METAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget DOGRAR METAL, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Plåt och rör, Profiljärn - järnhaltig metall, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Plåtslageri, laserskärning, och Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 3. AUBRY NTV

  Frankrike

  AUBRY NTV tillverkar sedan 1899, alla typer av specialprofiler av diverse former, även komplexa, på alla typer av järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller: stål, aluminium, speciallegeringar, koppar, alla typer av rostfritt, mässing, titan … Vi är specialister på "skräddarsytt" och tillverkar efter våra kunders ritningar. Vi går igenom alla förfrågningar om kostnadsförslag för specialprofiler, valsningar, sträckningar, varmextruderade profiler i stål, ALU, ROSTFRITT, KOPPAR, MÄSSING, TITAN eller andra legeringar.

 4. SADEF FRANCE

  Frankrike

  SADEF designar och tillverkar kundanpassade kallformade stålprofiler. Med sitt erbjudande av finslipning, kan bearbetning kompletteras med olika verksamheter: bockning, kapning, borrning, nitning, svetsning ... SADEF kan ge dig skräddarsydda lösningar för alla dina behov, oavsett om det rör sig om en specifik sektion, användning av standardprofiler (Z, C, Σ eller U) för byggnation (tak, bjälkar, golv), eller förnybar energi (stödstomme för solcellspaneler)

 5. MECALDE 2

  Spanien

  Företag ledande inom tillverkning och marknadsföring av tillbehör i aluminium för köks-, vardagsrums- och badrumsinredning. Mecalde 2 erbjuder, bland sina produkter i extruderad aluminium, ett brett sortiment finishar av hög kvalitet. Glänsande eller matta anodiseringar, polyuretanlacker och melaminbeklädnader.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget LOUIS HESS GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 2. SINIAT GMBH

  Tyskland

  Företaget SINIAT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Oberursel, Tyskland.

 3. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Turkiet

  Företaget YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. METPORTAL

  Ukraina

  Företaget METPORTAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom metallprofiler, tråddragen metall i l-vinkel, och järnmetaller. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 5. NEGOCE+

  Frankrike

  Företaget NEGOCE+, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom balkar, kopplingar och metallvaror av stål, aluminiumplåt, och trall. Företagets huvudkontor finns i Tancarville, Frankrike.

 1. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Ukraina

  Företaget DNEPROSPETSSTAL,PJSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom metallprofiler. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhye, Ukraina.

 2. PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC

  Ukraina

  Företaget PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i stål. Företaget är även verksamt inom Profiljärn - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, svetsade rör, metallrör, Profiljärn - järnhaltig metall, och Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Korosten, Ukraina.

 1. M&M POSMETAL, S.L.

  Spanien

  Företaget M&M POSMETAL, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom stolpar för belysning. Företagets huvudkontor finns i Alhaurín El Grande, Spanien.

 2. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Österrike

  Företaget KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. METAALHANDEL PILLAERT

  Belgien

  Företaget METAALHANDEL PILLAERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i stål. Företaget är även verksamt inom Profiljärn - järnhaltig metall, Profiljärn - järnhaltig metall, balk, och portar. Företagets huvudkontor finns i Vleteren, Belgien.

 4. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanien

  Företaget LAMINADOS LOSAL SA, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stänger - järnhaltig metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Stänger - järnhaltig metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, inlägg av metall, och profiler. Företagets huvudkontor finns i Gernika - Vizcaya, Spanien.

 5. PROFILAFROID

  Frankrike

  Företaget PROFILAFROID, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Anläggningsarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bailleul-Sur-Therain, Frankrike.

 6. UNIFLEX CNC

  Tyskland

  Företaget UNIFLEX CNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom fräsning med 5 axlar. Företagets huvudkontor finns i Grossalmerode, Tyskland.

 7. METAALWINKEL ROTTERDAM

  Nederländerna

  Företaget METAALWINKEL ROTTERDAM, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Specialstål, aluminiumprofiler, och perforerade plåtar. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 8. SADEF BELGIQUE

  Belgien

  Företaget SADEF BELGIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom stålprofiler. Företagets huvudkontor finns i Gits, Belgien.

 1. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanien

  Företaget CAESA PERFILES ESPECIALES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Dragning av stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Profiljärn - järnhaltig metall, Kallaminerade profilstänger, Dragning av stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Profiljärn - järnhaltig metall, och Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Caldes De Montbui, Spanien.

 2. ANASER PROD SRL

  Rumänien

  Företaget ANASER PROD SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Metallstrukturer, Profiljärn - järnhaltig metall, profiler, Metallstrukturer, och Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Ciorogarla, Rumänien.

 3. CAESA SPECIAL PROFILES

  Spanien

  Företaget CAESA SPECIAL PROFILES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Caldes De Montbui, Spanien.

 4. KARIPIDIS METAL

  Grekland

  Företaget KARIPIDIS METAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom panel, och Balkar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Anavissos, Grekland.

 5. ETG BY KEVIN KREYER

  Tyskland

  Företaget ETG BY KEVIN KREYER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Schloss Holte-St., Tyskland.

 6. HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG

  Tyskland

  Företaget HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och järnprofiler. Företagets huvudkontor finns i Wolgast, Tyskland.

 7. TODOPERFIL

  Spanien

  Företaget TODOPERFIL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Profiljärn - järnhaltig metall, och Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i La Llagosta-Barcelona, Spanien.

 8. VOL-STAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget VOL-STAHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 9. WERSTA METALIBAU/DÄMMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget WERSTA METALIBAU/DÄMMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Industriell byggnadskonstruktion, Profiljärn - järnhaltig metall, Lätta metallkonstruktioner, Industriell byggnadskonstruktion, och Profiljärn - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Plauerhagen, Tyskland.

 10. STAHLWERK THÜRINGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget STAHLWERK THÜRINGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profiljärn - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål, Stål, och tillverkning av stålprofiler. Företagets huvudkontor finns i Unterwellenborn, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Profiljärn - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 445 Företag