• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • preparat med fruktbas

Resultat för

Preparat med fruktbas - Import och export

 1. KASAG SWISS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  KASAG är ett medelstort företag i Langnau i schweiziska Emmental. Sedan 1929 erbjuder företaget anställning åt kvalificerade personer i regionen. I detta vackra höglandsområde i kantonen Bern tillverkas inte bara den kända osten med hål utan det finns en mängd företag som är verksamma och åtnjuter ett gott rykte internationellt. KASAG är ett av dem. De erbjuder planering och tillverkning av apparater, behållare, tryckluftsbehållare, värmeväxlare, kolonner, moduler m.m. för kemi- och läkemedelsindustrin, den ekologiska industrin, livsmedelsindustrin samt inom miljöteknik. Dessutom bearbetar och tillverkar de storköksutrustning för tillagning av fruktämnen, gelé, marmelad, sylt, såser, grönsaker och andra livsmedel. Slutligen tar de även fram anläggningar för värmeåtervinning i avloppssystem samt tillverkar och monterar värmeväxlare för olika typer av kanaler.

 2. TIM.CO LLC

  Ryssland

  TIM.KO är en rysk tillverkare av den otroliga, österländska sötsaken churchhela (chuch-hela), under varumärket MADZHO. Företaget prioriterar hög kvalitet och tillitsfulla relationer till klienter och samarbetspartners. Сhurchhela MADZHO är ett modernt, nyttigt tilltugg som ersätter vanliga sötsaker och chips, och uppskattas av hela familjen. Till fyllningen används valnöt, hasselnöt eller en blandning av nötter och torkad frukt. Skalet är gjort av fruktjuicer. Det är ett uråldrigt recept som faller väl in i den moderna hälsotrenden. Våra fördelar: - Råvaror av hög kvalitet (nötter, juicer); - Inga tillsatta konserveringsämnen eller smakämnen; - Minimal mängd tillsatt socker (enbart för att balansera sötheten hos den naturliga juicen); - Vakuumpaketering som bevarar produkten utan konserveringsmedel upp till 180 dagar; - Smaklig och smakrik (delikat, mild och frisk).

 3. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Vi bedriver handel med bearbetade frukter och grönsaker, särskilt frysta frukter som jordgubbar, körsbär, vinbär, hallon och frysta grönsaker som blomkål och broccoli. Våra produkter levereras både till den inhemska och utländska marknaden. På bara ett tiotal år har våra produkter nått kunder i Tyskland, Holland, Ryssland, Danmark och England. Vi ser fram emot att göra affärer med er. Vi garanterar kundnöjdhet.

 4. F2S S.A.S.

  Frankrike

  Företaget F2S S.A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Preparat med fruktbas, Preparat med fruktbas, drycker och juice av exotisk frukt, fruktkompott, och fruktpuré. Företagets huvudkontor finns i Valence, Frankrike.

 5. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Tyskland

  Företaget CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Offenbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MNDGIDA

  Turkiet

  Företaget MNDGIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt och marmelad, honung för livsmedel, och frukost ingår. Företagets huvudkontor finns i Kazan/ankara, Turkiet.

 2. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italien

  Företaget SOC. AGR. MONTELAURO S.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom sylt. Företagets huvudkontor finns i Monterosso Almo, Italien.

 3. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. KEYWAN FRUITS

  Turkiet

  Företaget KEYWAN FRUITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Dalaman, Turkiet.

 5. RACIMO INDUSTRY SARL

  Algeriet

  Företaget RACIMO INDUSTRY SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Alger, Algeriet.

 1. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italien

  Företaget AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom apelsinsylt. Företagets huvudkontor finns i Campobello Di Mazara, Italien.

 2. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Österrike

  Företaget J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Groß-Enzersdorf, Österrike.

 1. MARMELADENHERZ

  Tyskland

  Företaget MARMELADENHERZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom sylt, sylt utan socker, och fruktsylt. Företagets huvudkontor finns i Markt Schwaben, Tyskland.

 2. TESORI DI SICILIA

  Italien

  Företaget TESORI DI SICILIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom sylt, typisk honung, smaksatt mandelmassa, och typiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Nicosia, Italien.

 3. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italien

  Företaget D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom sylt, biologisk sylt, tillverkning av färsk fruktjuice av hög kvalitet, och sylt biologisk. Företagets huvudkontor finns i Giuliano Teatino, Italien.

 4. MAMMA MIA SRL

  Italien

  Företaget MAMMA MIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom fruktkrämer att breda på smörgåsar, sylt, sylt, och fruktnektarer. Företagets huvudkontor finns i Siracusa, Italien.

 5. EMEK GIDA INC.

  Turkiet

  Företaget EMEK GIDA INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 6. GAGET SA

  Frankrike

  Företaget GAGET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Preparat med fruktbas, aromatiska produkter för livsmedel, karameller, och Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Nogent-Sur-Seine, Frankrike.

 7. CROPSAL SARL

  Frankrike

  Företaget CROPSAL SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt och marmelad, fruktmassa, och sylt. Företagets huvudkontor finns i Nousty, Frankrike.

 8. IDIA SRL

  Italien

  Företaget IDIA SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom sylt, sylt, biologisk sylt, och sylt biologisk. Företagets huvudkontor finns i Crotone, Italien.

 1. ALFA-NISTRU SA

  Moldavien

  Företaget ALFA-NISTRU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Soroca, Moldavien.

 2. STREECK SPECIALITEITEN

  Nederländerna

  Företaget STREECK SPECIALITEITEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Nieuwegein, Nederländerna.

 3. MS EXPERT PR SRL

  Rumänien

  Företaget MS EXPERT PR SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Brasov, Rumänien.

 4. COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE

  Mexiko

  Företaget COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Puebla, Mexiko.

 5. VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW

  Polen

  Företaget VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Preparat med fruktbas, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Skolyszyn, Polen.

 6. PRIMERANO S.R.L.

  Italien

  Företaget PRIMERANO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom kanderad frukt, sylt, fruktjuice, och citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Rosarno, Italien.

 7. VALLISER, S.L.

  Spanien

  Företaget VALLISER, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företagets huvudkontor finns i Vilobí Del Penedès, Spanien.

 8. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Italien

  Företaget IL SOLE DEL GARGANO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, sylt, sylt, Frukt och grönsaker - Import/export, och ekologiska citrusfrukter. Företagets huvudkontor finns i Rodi Garganico, Italien.

 9. VELESTRADE

  Serbien

  Företaget VELESTRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom färska grönsaker, frukt färsk, och konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Belgrade, Serbien.

 10. ELIAZCO GROUP

  Libanon

  Företaget ELIAZCO GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Haddath, Libanon.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis