• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • predelava jekla in kovin

Resultat för

Predelava jekla in kovin - Import och export

 1. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Din specialist inom svetsning, fräsning, svarvning, slipning, lackering och montering. Med hjälp av vår kvalitetssäkring och certifiering enligt ISO 9001: 2015 garanterar vi högsta kvalitet. JH Metall & Maschinenbau är specialiserade på tillverkning av alla slags verkstadsmaskiner. Vi är en tillförlitlig partner som finns med dig i allt från enkel bearbetning till komplexa monteringsfärdiga maskinkomponenter. Med hjälp av moderna CNC-maskiner, välutbildad personal och många års erfarenhet har vi de rätta förutsättningarna för att upprätthålla en mycket hög kvalitetsstandard. Allt för att du ska kunna dra nytta av vårt breda utbud av tjänster inom maskinteknik, svetskonstruktioner och montering.

 2. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH är ett polskt företag i Suwalki. Vi är specialiserade på tillverkning av kallformade stålartiklar för internationella marknader. Med en modern maskinpark, välutbildad personal och lång erfarenhet kan vi utföra de mest utmananade beställningarna. Vi når snabba och precisa resultat för varje beställning, tillsammans med professionell kundtjänst, professionell rådgivning och konkurrenskraftiga marknadspriser. Vi har haft marknadsnärvaro i över 25 år, och är specialiserade på tillverkning av: •MASKINER OCH APPARATER: Manuella, halvautomatiska och helautomatiska maskiner för egen produktion. Genomgående anpassning av tillverkade maskiner för individuella kundbehov. •PRODUKTER: Kallformade ståltillbehör och olika produkter utefter beställning: - Fästen för fotoramar - Metallhållare, skruvar, fästen - Metallskåp - Metalltillbehör - Metallstaket och -räcken - Metallkrukor - Grillar och eldstäder. •TJÄNSTER: laseringravering av logotyper på metallföremål, pulverlackering av detaljer, metallbockning, tillverkning av möbelramar för hyllor och displayer. - Laserskärning - Pluverlackering - CNC-fräsning - Maskinreparation - Uppgradering - Mekanisk ingenjörskonst - Svetsning - Svarvning - Möbelramar - Bockning av metallplåt - Tillverkning av formar - Slipning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. MOTOVELOZAVOD LLC

  Vitryssland

  AIST har idag ett brett utbud av modeller. Hos oss kan alla hitta cykeln de behöver. Vi tillverkar 120 olika modeller av barncyklar, hardtail, hopfällbara cyklar, stadscyklar och vägcyklar under märkena AIST och KRAKKEN. Vårt företag tillverkar även motorcyklar och skotrar. Vi har ett stort sortiment av motorcyklar med olika motorstorlekar, för alla smaker i alla designer. Idag består sortimentet M/NSK av 13 motorcyklar för olika områden: Klassisk, stadsanpassad, Enduro, äventyr, skoter.

 4. 3METALL DOERING GMBH

  Tyskland

 5. RS METALL GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VBA EDELMANN GMBH

  Tyskland

 2. TEPROSA GMBH

  Tyskland

 3. WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH

  Österrike

 4. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

 1. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 2. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. MFO S.A.

  Polen

 2. PORTA GESTELLTECHNIK KOPPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. HEINZ STEPHAN GMBH

  Tyskland

 4. STALMA S.A.

  Polen

 5. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

 6. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Tyskland

 7. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Österrike

 8. STANTOOL

  Belgien

 1. BAUMANN GMBH

  Tyskland

  Baumann GmbH är ett medelstort familjeföretag. Företaget grundades 1954 och har sedan mer än 65 år tillbaka ägnat sig åt innovativa precisionprodukter. En del av vårt produktsortiment: Tillverkning och försäljning av stansade och bockade delar av hög kvalitet över hela världen – bland annat till fordonsindustrin. Prototypkonstruktion, verktygstillverkning (verktyg för stansning, följdtillverkning, bockning, och dragning), maskinteknik. Effektiv omformnings-, laser- och CNC-avfasningsteknik liksom automatiserade svetsningsprocesser - vi kan bearbeta alla vanligt förekommande metallmaterial. Efterbearbetning av delar, t.ex. ytbehandlingar i vår egna automatiska pulverbeläggningsanläggning eller hos våra underleverantörer. Montering och packning av moduler eller komponenter som är färdiga att användas. Försäljning av Baumanns egenutvecklade monteringssystem för fäste av solpaneler. Mångsidig och kompetent partner för helhetslösningar - uppskattad av kunder för sin kompetens, flexibilitet och tillförlitlighet.

 2. GROUPE CARTEL

  Frankrike

  GROUPE CARTEL är ett mindre företag som är specialiserat på metallbearbetning. Med vår avancerade utrustning utför vi kapningar, bockning, bearbetning och montering med hjälp av svetsning av större och mindre delar, förberedelse av ytor och lackering. Våra kunskaper inom hydraulik, pneumatik och mekanisk montering eller montering med robot gör oss till den perfekta partnern som underentreprenör och utförare av era projekt. Våra märken Lerin Cartel, Silofarmer och Robot-System erbjuder ett brett utbud av jordbruksmaskiner och material för automatiserad distribution av fodertillskott och utrustning för boskapshantering och mjölkning. Välj bland vår utrustning för hantering som släpvagnar för frakthantering och racks. Vi servar många olika sektorer: vindkraft, bilindustrin, elindustrin, livsmedelsindustrin, jordbruk, järnväg och flygplatser.

 3. VARIEL, A.S.

  Tjeckiska republiken

 4. FORJA NEPTUN SRL

  Rumänien

 5. REICH GMBH

  Tyskland

 6. ACENKO CO. LTD.

  Turkiet

 7. ORGECO S.R.O

  Slovakien

 8. JOHANNES STEINIGER GMBH

  Tyskland

 9. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. MELIOR LASER KFT.

  Ungern