• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • predelava jekla in kovin

Resultat för

Predelava jekla in kovin - Import och export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA är ett portugisiskt företag som grundades 1996 och specialiserar sig som den bästa samarbetspartnern för outsourcing av tillverkning av precisionsmaskiner - 3, 4 eller 5 delar (aluminium, stål eller rostfritt stål). Vi förser Central- och Nordeuropa med CNC-maskinbearbetning (precision), svetsning, specialprojekt, erkänd outsourcing, mellanserieproduktion, precisionmaskinsbearbetning av komponenter av metallegeringar, projektutveckling och montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har ett tekniskt expertteam som förser ditt företag med snabba leveranser och kundtjänst genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer!

 2. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din specialist inom svetsning, fräsning, svarvning, slipning, lackering och montering. Med hjälp av vår kvalitetssäkring och certifiering enligt ISO 9001: 2015 garanterar vi högsta kvalitet. JH Metall & Maschinenbau är specialiserade på tillverkning av alla slags verkstadsmaskiner. Vi är en tillförlitlig partner som finns med dig i allt från enkel bearbetning till komplexa monteringsfärdiga maskinkomponenter. Med hjälp av moderna CNC-maskiner, välutbildad personal och många års erfarenhet har vi de rätta förutsättningarna för att upprätthålla en mycket hög kvalitetsstandard. Allt för att du ska kunna dra nytta av vårt breda utbud av tjänster inom maskinteknik, svetskonstruktioner och montering.

 3. DAMEKS

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget DAMEKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Predelava jekla in kovin, CNC-fräsning, CNC turning, Förvandling av metall, bearbetning av plastmaterial, Precisionsformar, sprutgjutning, och fräsmaskiner industriella. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 4. TEPROSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TEPROSA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Magdeburg, Tyskland.

 5. 3METALL DOERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget 3METALL DOERING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Stutensee, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PROFI METALL & TECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Stadtlohn, Tyskland.

 2. RS METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RS METALL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Görlitz Ot Hagenwerder, Tyskland.

 3. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, Predelava jekla in kovin, Handverktyg utan motor, Prägling av stål och metall, Dragning av stål och metall, Precisionsstansningsdelar, stamping parts, Metallkapslar, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Olpe, Tyskland.

 4. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Allstedt, Tyskland.

 5. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 1. MFO S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MFO S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Klippning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Predelava jekla in kovin, byggnadsmaterial, metallprofiler, specialprofiler, stålprofiler, tillverkning av stålprofiler, och Klippning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Sochaczew, Polen.

 2. HEINZ STEPHAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEINZ STEPHAN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Steinach, Tyskland.

 1. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LASERTECHNIK WÜNSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Klippning av stål och metall, Falsning - stål och metall, Predelava jekla in kovin, Brons och legeringar, CNC-falsning, flygindustridel, Klippning av stål och metall, Falsning - stål och metall, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 2. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget PMZ PLOTTERMESSER ZIESER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Meiningen, Österrike.

 3. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Hüllhorst, Tyskland.

 4. STANTOOL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STANTOOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Genomborrning stål och metall. Företaget är även verksamt inom Predelava jekla in kovin, Profilering - stål och metaller, Falsning - stål och metall, Formning av stål och metall, Industriprototyper, Predelava jekla in kovin, Profilering - stål och metaller, Falsning - stål och metall, och Formning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Saint-Vith, Belgien.

 5. STALMA S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget STALMA S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företaget är även verksamt inom putsade stänger, dragen fyrkanttråd, hexagonal tråddragning, dragna stålstänger, och dragen tråd. Företagets huvudkontor finns i Lublin, Polen.

 6. BAUMANN GMBH

  Tyskland

  Baumann GmbH är ett medelstort familjeföretag. Företaget grundades 1954 och har sedan mer än 65 år tillbaka ägnat sig åt innovativa precisionprodukter. En del av vårt produktsortiment: Tillverkning och försäljning av stansade och bockade delar av hög kvalitet över hela världen – bland annat till fordonsindustrin. Prototypkonstruktion, verktygstillverkning (verktyg för stansning, följdtillverkning, bockning, och dragning), maskinteknik. Effektiv omformnings-, laser- och CNC-avfasningsteknik liksom automatiserade svetsningsprocesser - vi kan bearbeta alla vanligt förekommande metallmaterial. Efterbearbetning av delar, t.ex. ytbehandlingar i vår egna automatiska pulverbeläggningsanläggning eller hos våra underleverantörer. Montering och packning av moduler eller komponenter som är färdiga att användas. Försäljning av Baumanns egenutvecklade monteringssystem för fäste av solpaneler. Mångsidig och kompetent partner för helhetslösningar - uppskattad av kunder för sin kompetens, flexibilitet och tillförlitlighet.

 7. GROUPE CARTEL

  Frankrike

  GROUPE CARTEL är ett mindre företag som är specialiserat på metallbearbetning. Med vår avancerade utrustning utför vi kapningar, bockning, bearbetning och montering med hjälp av svetsning av större och mindre delar, förberedelse av ytor och lackering. Våra kunskaper inom hydraulik, pneumatik och mekanisk montering eller montering med robot gör oss till den perfekta partnern som underentreprenör och utförare av era projekt. Våra märken Lerin Cartel, Silofarmer och Robot-System erbjuder ett brett utbud av jordbruksmaskiner och material för automatiserad distribution av fodertillskott och utrustning för boskapshantering och mjölkning. Välj bland vår utrustning för hantering som släpvagnar för frakthantering och racks. Vi servar många olika sektorer: vindkraft, bilindustrin, elindustrin, livsmedelsindustrin, jordbruk, järnväg och flygplatser.

 8. MOTOVELOZAVOD LLC

  Vitryssland

  AIST har idag ett brett utbud av modeller. Hos oss kan alla hitta cykeln de behöver. Vi tillverkar 120 olika modeller av barncyklar, hardtail, hopfällbara cyklar, stadscyklar och vägcyklar under märkena AIST och KRAKKEN. Vårt företag tillverkar även motorcyklar och skotrar. Vi har ett stort sortiment av motorcyklar med olika motorstorlekar, för alla smaker i alla designer. Idag består sortimentet M/NSK av 13 motorcyklar för olika områden: Klassisk, stadsanpassad, Enduro, äventyr, skoter.

 1. ACENKO CO. LTD.

  Turkiet

  Företaget ACENKO CO. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Formning av stål och metall, Predelava jekla in kovin, mekanisk bearbetning, metallkonstruktioner, Formning av stål och metall, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. REICH GMBH

  Tyskland

  Företaget REICH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företaget är även verksamt inom mekanisk seriebearbetning. Företagets huvudkontor finns i Mellrichstadt, Tyskland.

 3. VARIEL, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget VARIEL, A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Predelava jekla in kovin, Industrijski zabojniki, Industriell byggnadskonstruktion, Predelava jekla in kovin, och Industrijski zabojniki. Företagets huvudkontor finns i Zruc Nad Sázavou , Tjeckiska republiken.

 4. FORJA NEPTUN SRL

  Rumänien

  Företaget FORJA NEPTUN SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Baicoi, Rumänien.

 5. WROCBUD

  Polen

  Företaget WROCBUD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Wroclaw, Polen.

 6. MIRFO MACHINE TOOLS

  Rumänien

  Företaget MIRFO MACHINE TOOLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall, Metallstrukturer, Verktygsmaskiner för klippning, Industriell byggnadskonstruktion, Verktygsmaskiner för formning av metall, Metallstrukturer, Verktygsmaskiner för klippning, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Targu Jiu, Rumänien.

 7. KELLER BLECHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget KELLER BLECHTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Klippning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Predelava jekla in kovin, Plåtar - Industriell bearbetning, Predelava jekla in kovin, plåtbearbetning, och svetsning med laser. Företagets huvudkontor finns i Endingen, Tyskland.

 8. JOHANNES STEINIGER GMBH

  Tyskland

  Företaget JOHANNES STEINIGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klippning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Predelava jekla in kovin, Plåtar - Industriell bearbetning, Predelava jekla in kovin, CNC-plåtbearbetning, och konstruktion av prototyper. Företagets huvudkontor finns i Muldenhammer, Tyskland.

 9. VBA EDELMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget VBA EDELMANN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Horhausen, Tyskland.

 10. WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH

  Österrike

  Företaget WOLFGANG EGGER METALLVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Lustenau, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis